Bizdemi Bir Sorun Var ?

Şöyle yorum yapmak varken ne diye kırarızki birbirimizi?...

Allah nazardan saklasın güzel bi evliliğin var,senin yaşadığında kaybetme korkusu.Hemde artık biraz abartmışsın..Ben bi ara ağlardım acaba ayrılırmıyız böyle iyiyiz falan diye..Aklına getirmemeye çalış canım.Maşallah mutluluğunun tadını çıkar en güzel anlarını zehir etme..Bana hep böyle söylediler sonra düzeldm.Allah korusun (yanlış anlaşılmasın)nankörlükmüş gibi geldi,toparlandım.Sende hiiiç sıkma canını böyle ömür boyu mutlu kalın...

Sizin sorunuz bana bir şeyi hatırlattı. Benim okuduğum bölümde 1. sınıfta Mitoloji diye bir ders var ve bir gün dersteyken hoca Mitoloji diye bir şey neden var diye sormuştu ve sebeplerden biri de şuydu: "İnsanlar sürekli mutlu olmayı kaldıramaz, istemez, sürekli gerçekçilik fazla gelir, hayatlarında dramlar, üzüntüler, değişik ve olağanüstü şeyler olsun isterler." Ki Mitoloji'de hikayeler çoğunlukla dramatiktir ve hepsi gerçek üstü şeylerdir. yerimseniben Sizinki de bu hesap sanırım biraz... Ama aslında haklısınız da çünkü bizim kültürümüz genelde böyledir zaten, sürekli aşırı gülmeyi falan hoş görülmez, sürekli güzel şeylerin olması kötü bir şeylerin olacağının işareti gibi algılanır. Lakin bence hiç sıkmayın canınızı, mutluluğunuzu yaşayın, elinizden geldiğince güzel zaman geçirin eşinizle, mutluğunuzu ve sevginizi perçinlemeye konsantre olun bence sadece. :1rolleyes:

9 aylik evliyim bende aynen anlattigin gibi bir evliligim var.. her sey super ama tartismalarimizda cok biz psikopat bir ciftiz barismak icin tartisma yaratiyoruz :)
bence sorun yok sende cokta guzel boyle olmasi..

Maşallah sizlere :)

evlenmeden önce ne kadar çıktınız ?

Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Kendinizi üzmeyin.
Demek ki eşiniz ile yıldızlarınız tutmuş ve ruh eşinizi bulabilmişsiniz.

unlove ne güzel yazmissin :) çok gülsek hemen arkasından ay kesin çok agliycaz deriz :))))) gülmek bile ardından gelecek olan kötülüğü cagirstiriyor bizlere..ne kadar acı..

arkadaşım ne mutlu size inşallah hep böyle gider. bazı arkadaşlar demiş zamanla böyle yaşamak sizi sıkacak gözünün üstünde kaşın var diye kavga çıkartmaya başlarsın vs diye. eğer siz birbirinizi seviyor ve en önemlisi anlayabiliyor ve anlaşılabiliyorsan göz kaş muhabbetini bile yapamazsın =)

bende 2 yıllık evliyim ve son teğet geçen krizde eşim 4 ay işsiz kaldı o dönem bile kavgamız olmadı. Evet maddiyat geçim derdi yüzünden gerildiğimiz anlar oldu ama seviyor ve birbirimizi anlayabiliyorduk... eşim ben işten yorugun argın geldiğimde birde evde yorulmayayım diye evde akşam yemeğini hazır edip sofrayı kurardı e o zaman ne oluyor ne gerginlik kalıyor ne kavga edecek birşey biiyordum iş arıyor ve evde oturmaktan çok sıkılıyordu neden üstüne gideyim o zaten üzülüyor

iş buldu gerginliğimiz azaldı ama sevgimiz aynı kaldı artmadı çünkü hiç azalmamıştı :) annesiyle anlaşamadığımda bile sen haklısın diyebilen bazende haklısın ama birdaha olursa bişey deme bana söyle ben hallederim diyecek kadar uyumlu.

artık o bana ben ona sen benim alışkanlığım nefesim oldun olmasan olamam herhalde diyoruz. her kararımızda birbirimize destek oluyor en çok biz gaz veriyoruz yaparsın sen diye :)
halal her akşam yatağa yattığımızda seni çok seviyrum diyebiliyoruz.
şunları bile yazarken yüzümde tebessüm oluşuyor. iyiki var hayatımda iyiki tanımışım ve iyiki evet demişim. hayatıma girdiği ilk günden beri onunla yaşadığım hiç bir günden pişmanlığım olmadı.

aynen devam arkadaşım sevgin hiç solmasın soldurtma :)

mşlh sbhnlh szde olumunekankayizsmile

ne güzellll:)))
bnce çok güzel...
rabbim nazarlatdan korusunn....
bebeğiniz olunca değişebilir ama:)

maaşaallah ....senağlama.

Sağolun arkadaşlar. Allah herkese gönlünde büyüttüğü sevgiyi versin hergün kat kat büyütsün.

Bir derdim var bölümünde bir derdim yok konusu.
Var bence.
Sizde kesin bir sorun var.
Bazı insanlar sorunsuz yaşayamıyor işte.
Sen aklımı tut Yarabbim :))

unlove ne güzel yazmissin :) çok gülsek hemen arkasından ay kesin çok agliycaz deriz :))))) gülmek bile ardından gelecek olan kötülüğü cagirstiriyor bizlere..ne kadar acı..

Teşekkür ederim. hihoyyyt Sanırım kültürümüzün İslam'la kaynaşmasından ileri geliyor bu. İslam'da öyle bir anlayış vardır ya, öbür dünyayı düşün ve çok gülme, bu hayata çok kapılma gibisinden... Neyse ben konu başlığının dışına çıkmadan böyle güzel ilişkisi olan arkadaşlarımızın hepsine bir maaşallah diyeyim. alkisalkisalkis

nazar degmesin maşallah demekle söze baslıyorum..
birbirinizi seviyorsunuz,birşeylerin farkındaysanız,kavgayla insanın eline bişey gecmiycegini biliyoırsanız ve güzel geciniyorsanız bunda neden sorun olsun.. bence harika..
hem daha yeniymişsiniz,bu istikamette oturtun evliligi,üzülmeden yaşayın:)

üstte yazdığım gibi küçük tartısmalar oluyo ama hiiiç olmazsa nasılbi sorun olabilir? ne yapmam lazım?

Bu arada 9 aylık evliyiz =)

umarım eleştirilere açıksındır çünkü kimisi hemen kızıyo ki zaten kapalı olsanda eleştirilere söylicem çknkü buraya konu açmışsın neyse konuya geleyim bi defa uamraım böyle gider de bişi söyliyim mi daha 9 aylık evlisiniz yani bu cicim ayları denen olay bekle ve gör arkadaşım nasıl değiştiğinizi görüceksin ve ki zaten eğer yıllar geçipte kavga hiç etmiyo iseniz bi sorun var bu ilişkide derdim çünkü sorunsuz kavgasız ilişki olamaz en mükemmel anlaşanlarda bile kavga olur biz bunları evliliğin tuzu biberi olarak görüyoruz ama sneinki yeni zaten yani sorun yok daha öyle olması çok normal be arkadaşım sorun niye arıyosun ki bu anların tadını çıkar benceboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…