Bizdemi Bir Sorun Var ?

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
Arkadaslar bisey sormam lazım biz eşimle çok mutluyuz hemen hemen her işi birlikte hallederiz, birlikte dışarı çıkar gülüşür hatta dedikodu bile yaparız ( en çok ben )
yemek yapmayı flnda çok sever 1 akşam o 1 akşam ben bazen birlikte değişik mutfakların yemeklerini yapıp yeriz.Aramız çok iyi hem arkadaşız hem sırdaş hem eş .. Açık söylym cinsel konularda da çook mutluyuzne çook ilgili ne çok ilgisiz olması gerektiği gibi.Birbirimizi çok seviyoruz.. tüm bunlardan dolaykorkuyorum herkes kavga ederken bizim böyle olmamız yani sorun mu var bizde ne yaa cidden endişeleniyorum ( lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ,)

canım ne kadar güzel işte sorunsuz mutlu bir evliliğin var

ne kadar süredir evlisiniz?

Hiç mi kavganız olmuyor yani?
Eğer öyleyse üzgünüm sorun var..

ne kadarlık evlisin bizde eşimle öyleyiz sadece mutfak konusunda bana yardımcı değil gerçi ayak bağı olmasında ondan bişi istemem çok nadir salata yapmak için girer vede salatası mükemmel olur herkes sorun var diye yakınır sende yok diyede alemsin valla demekki çok uyumlu bi çiftsiniz ruh ikizi derler ya siz öylesiniz demekki ne güzel allah dahada mutlu etsin bi sorun yok şekerim siz birbiriniz için yaratılmışsınız o kadar arada tartışmanız oluyosa hiç sorun yok ama hiç tartışma bile olmuyosa ki bence bunun yüzdesi çok düşük illaki anlaşamadığınız noktalar vardır tartışmanız olmuyosa sorun var ama tartışmada oluyosa bence normal şeyler yaşıyosunuz

Çok mutlu bir evliliğiniz var herşey yolunda ee bunun neresinde sorun arıyorsunuz ??

bizimde evliliğimizde öyle Allahıma şükür, kime gitsem evliliğinden heryerde bahsetme nazar değer dedi. ama o kaygıları bende taşıyorum, insan mutluluktan korkar mı? gerçekten korkar. bende korkuyorum sanki elimde incecik bir cam kırılıvercekmiş gibi geliyor bazen. ama arada tartışmalarımızda oluyor normal olarak uzatmayız hiç, unuturuz gider.

Hiç mi kavganız olmuyor yani?
Eğer öyleyse üzgünüm sorun var..

Ne konuda tartışmamız var bliyomusunuz o ogün dışarda yemek istio ama ben dışarı çkmak istemiyorum gibi.veya ben birlkte film izlerken aşkla ilgli flnsa ağlıyorum o zaman tartısıoruz aslında tartısmak denemez ama böyle çıldırıcammm(

üstte yazdığım gibi küçük tartısmalar oluyo ama hiiiç olmazsa nasılbi sorun olabilir? ne yapmam lazım?

Bu arada 9 aylık evliyiz =)

yok canım sende abartmışsın çıldırıcam falan

Paranoyak olma canım ya,
bırak gittiği yere kadar gitsin mutlu olman gerek neden endişeleniyorsun :)

gözünün üstünde niye kaş var diye son bi kac yılın patlamasını yap:ecrin_bebek:

Canım 9a ylık evliymişsin ne güzel işte tadını çıkar bu zamanların ufak tefek olsun zaten tartışma olmadan da evlilik yürümez bi aksiyon olmalı ama canını sıkmanı gerektiricek kadar söz konusu bir durum değil yani

için rahat olsun .canım mutluluklar

biz henüz evli değiliz ama çok uyumlu bir çiftiz tartışmamız olmuyor
ki ufak tefek şeylerden illaki çıkıyor onu da birbirimizi kırmadan hallediyoruz çok şükür
ama ne yalan söyleyim senin düşüncelerin arada sırada benimde kafama takılıyor
bizdemi sorun var diye... Ama mutluyum ya boşveriyorum gerisini tadını çıkarıyorum))

Bence Yeni Evlisiniz Bu Tür Konuları Kafanı Takmak Yerine

Evliliğin Tadını Çıkartmalısın yerimseniben

tuhaf bi yaklaşım..
çok uyumlu bi çiftiz demek yerine altında sorun aramak..
eşinizi bilmem ama ilerleyen zamanlarda bu durum sizde sıkıcı bi evlilik hisii bırakacak ve
arkadaşında dediği gibi göznün üstünde kaşın var diye,
kavga çıkarcak gibi bi haliniz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…