Arkadaslar bisey sormam lazım biz eşimle çok mutluyuz hemen hemen her işi birlikte hallederiz, birlikte dışarı çıkar gülüşür hatta dedikodu bile yaparız ( en çok ben)
yemek yapmayı flnda çok sever 1 akşam o 1 akşam ben bazen birlikte değişik mutfakların yemeklerini yapıp yeriz.Aramız çok iyi hem arkadaşız hem sırdaş hem eş .. Açık söylym cinsel konularda da çook mutluyuzne çook ilgili ne çok ilgisiz olması gerektiği gibi.Birbirimizi çok seviyoruz.. tüm bunlardan dolaykorkuyorum herkes kavga ederken bizim böyle olmamız yani sorun mu var bizde ne yaa cidden endişeleniyorum( lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ,)
tuhaf bi yaklaşım..
çok uyumlu bi çiftiz demek yerine altında sorun aramak..
eşinizi bilmem ama ilerleyen zamanlarda bu durum sizde sıkıcı bi evlilik hisii bırakacak ve
arkadaşında dediği gibi göznün üstünde kaşın var diye,
kavga çıkarcak gibi bi haliniz var..
Rahatlık batmıs olmalı. Tuhaf
Arkadaslar bisey sormam lazım biz eşimle çok mutluyuz hemen hemen her işi birlikte hallederiz, birlikte dışarı çıkar gülüşür hatta dedikodu bile yaparız ( en çok ben)
yemek yapmayı flnda çok sever 1 akşam o 1 akşam ben bazen birlikte değişik mutfakların yemeklerini yapıp yeriz.Aramız çok iyi hem arkadaşız hem sırdaş hem eş .. Açık söylym cinsel konularda da çook mutluyuzne çook ilgili ne çok ilgisiz olması gerektiği gibi.Birbirimizi çok seviyoruz.. tüm bunlardan dolaykorkuyorum herkes kavga ederken bizim böyle olmamız yani sorun mu var bizde ne yaa cidden endişeleniyorum( lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ,)
Ne konuda tartışmamız var bliyomusunuz o ogün dışarda yemek istio ama ben dışarı çkmak istemiyorum gibi.veya ben birlkte film izlerken aşkla ilgli flnsa ağlıyorumo zaman tartısıoruz aslında tartısmak denemez ama böyle çıldırıcammm (
üstte yazdığım gibi küçük tartısmalar oluyo ama hiiiç olmazsa nasılbi sorun olabilir? ne yapmam lazım?
Bu arada 9 aylık evliyiz =)
:1shok: rahatmi batti arkadasimşakkıdıya biz zaten 4 yıldır sevgiliydik sıkıcı gelseydi evlenmezdikyeri geldi aynı evde kaldığımızda olmuştu..
pff kavga çıkarsa normalleşiriz heralde
Siz hiç mi pms gerginliği yaşamıyorsunuz..?
Eşiniz hiç mi işten gergin gelmiyor ne bileyim birşeyi kafaya takmıyor.
Hiç mi karnınız ağrımadı 9 aydır..
İlişkiniz çok güzel anlıyorum çünkü benzettim kendi ilişkime ama biraz mantık hatası var gibime geliyor.
Allah devamını getirsin.
Ama mükemmel insan ve mükemmel ilişki yoktur.
Bu açıdan kaygılanmanız doğal bence..
:1shok: rahatmi batti arkadasimşakkıdı
derdin yok ama dert ariyosun akannehir.. ilginnccccc -tatlicadiarzu-
daha önce hic senin gibisini görmemistim :smiley-cool:
en cokta, nasil sorun olabilir, ne yapmam lazim demen cildirtti beni yaaadelikafadulden:roflol:
mutlu, huzurlu, dertsiz, tasasiz ama dertli üye ünvanini hakettin kizzzzz:hooray:sempatiksalakcinni
mutlu huzurlu dertisz tasasız değilim demekki
Tamam kızlar ya bugün eve arkadaslar fln gelcekti ben klasik mini açık saçık bişeyler giiyym de kıskanır mı acaba ??
bence her evlilikte ufak tartışmalar güzel oluyo tuzu biberi yani.
evet sormak istediğim tam olarak bu..şimdi sen kavga mı etmek istiyosun
ben onu anlamadım ki..
dersizliği dert ediyosun ilginç bi ruh hali
ben de şimdi kıllandım
bizde eşimle kavga etmiyoruz bi sorun var acaba?
endişelenmeli miyim şimdi?
ben normali bu sanıyodum da:bbo:
evet sormak istediğim tam olarak bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?