Başın sağ olsun canım.. Evliliklerde çoğu sorun kayınvalideden çıkaBiliyor, Belki Bu yüzden de kavga etmiyor olaBilirsiniz.. Bak aBlamın da sözlüsünün annesi vefat etmiş onlar da kavga etmezler hiç, yağlı Ballılar her daim... aBlama diyorum ahh kaynanan sağ olaydı BirBirnizi yerdiniz diye =)) ama sen Bizde proBlem mi var diye düşünürsen cidden aksilikleri çekersin kendine.. o yüzden herşey böyle huzurlu Böyle tam ayarında gidecek çünkü Ben Böyle Bi evliliği hak ediyorum diye düşün...
aynen öyle canım, alışmışız huzursuz yuvalara.. mutsuz suratlara.. aynı evde 2 yabancı giBi yaşayanlara.. evlendiğine Bin pişman olanlara.. haliyle herşey yolundayken Bizde mi anormallik var yoksa Ben mi çok olumluyum da sorunları görmüyorum giBi paranoyakça düşüneBiliyoruz.. ama sizin giBi çiftler görmeye de ihtiyacımız var.. görelim ki evliliğe karşı korkumuz Biraz olsun kırılsın.. Ben de hasretim BirBirine hala aşk dolu gözlerle bakan çiftler görmeye.. BirBirini deli giBi severek evlenen ne çiftler var ailemde çevremde, Biri aBlam, Boşandı geçen sene.. Biri kuzenim kedi köpek gibiler.. falan filan... en güzel şey keşke dememek... ne mutlu sana..
burası genelde dertlerin paylaşıldığı bir forum..
insan iyi seyleri anlatmaz pek,kötü seyleri anlatır..
hem burada hem gercek hayatlarımızda genelde kulağımıza bu yüzden kötü seyler gelir..insanlar 'ay ayse hanımın evliliği çok güzelmiş,hiç kavga etmiyorlarmis'diye dedikodu yapmaz..evliliği iyi giden ayse hanımı değil evliliği veya iliskisi kötü giden Fatma hanımı konuşur,çünkü malzeme ondadir..
o yüzden iyi seyler basımıza geldiginde acaba deriz..sanki hep digerleri gibi bir seylerin kötü olması gerekirmiş gibi..
sorun sizde değil..
sorun kötülere alışık olan toplumumuzda..
aslında bir gariplik yok, böyle evlilikler de sayılamayacak kadar çok... tek fark anlatmıyorlar, hepsi bu.. yerimseniben
guzel ama sanırım sıze gercek gıbı gelmıyo yasadıgınız evlılık?
ınsan okuzun altında buzagı arıyor kımı zaman..
şimdilik tadını çıkar bozulursa bi gün bugünleri mumla ararsın..
:smiley-cool: :roflol:böyle "sorun"a böyle cevap. sırnaşık şey
:roflol:sırnaşık şey dertsizlik basa belaa:roflol:yazmadan gecemiyecegim.. ilk okudugumda masallah dedim.. hala öyle diyorum ama devaminda yazdigin seyler cok sacma geldi bana..
dalga gecer gibi..'herkes bosanirken biz cok iyi geciniyoruz bende bunu dert ediyorum' böyle bir mantik mi var.. ozmn elalemin kocasi karisini dövüyor diye seninkine söle arada seni öyle sevsin..
var mi ya böyle birsey.. garipsedim acikcasi pffff
burcu allah canini almasin senin emi koptum yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyBacım git Bi şükür duası oku.. Ben sevgilimle 3 gün kavga etmedim mi ağzımdan şükür duası düşmüyor.. nazar Boncukları takıyorum her Bi yerime.. ne güzel işte daha ne istiyosun.. ruh eşini Bulmuşsun.. haa yok Bana rahat Batıyo Ben gelemem böyle dingin Bi hayata Bana atraksiyon lazım diyosan ohooo Biz sana ne kavga seBepleri çıkarırız.. sayfalarca liste yaparız.. niye gözünün üstünde kaş var da altında yok ? Bak nasıl çok özgün Bi kavga seBeBi.. kayınvaliden görümcen varsa onlarla dalaş, ne Bileyim at elini Beline senin o anan var ya o anan de.. ya da Bütün maaşını makyaj malzemelerine harca.. ama Bence Boşver Bak en önemli şey huzurdur hayatta, ne güzel huzurlusun, herşey yolunda, sen Böyle düşünürsen çekim yasasıyla olur olmaz aksilikleri çekersin yuvana.. güzel düşün, herşey her daim Bu dinginlikte gidecek diye düşün.. tamam arada kavga etmek iyi oluyor, çene kaslarımız çalişiyor ama Boşver, Böyle en güzeli.. inşallah Bizler de ruh eşimizi Buluruz.. Ben sevgilimle evlensem saat Başı kavga çıkar.. Bak kara kara düşünüyorum sonumuz ne olacak diye.. tadını çıkar huzurunun..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhayır amaç ne hava atmak mı...
bu ne saçma konu ya
tabiiki hayır ,)
Ne güzel işte yahu.:lepi:
Biz de hemen hemen hiç tartışmayız, herkes şaşırır. Farklı düşündüğümüz konular olur ama tartışmaya veya hele ki kavgaya dönmez hiç.
Aman nazar değmesin yaa, ben çok korkarım nazardan!eyvahedigeldismile
yaaa kizlar üstüne gitmeyin arkadasin öyle... kiz merak etmis.. nerdeye ben acacaktim böyle bir konus.. sen daha önce davranmissin canim..
bende nisanliyim ve biizimde simdilik hicbir sorunumuz yok 2 sene oldu maasaallah hersey yolunda bende merak ettim acaba bir sorun mu var diye.. bide ben yurtdisindayim o türkiyede.. acaba diyorum bazen kendi kendime evlenince ya cok büyük bir sok yasarim yada gercekten mutlu olurum.. bende korkuyorum evlendikten sonra ya "gercek yüzü" diye bisey varsa onu mu görcem dyie
ama paranoyaklik bendekide.. garibim hic rol yapmasini bilmez ki..
fikir uyumaszligi oldugu zaman bile kavgaya dönüsmez..
yani kizlar.. cok görmeyin.. dalga gecmeyin.. ama kizcagiz hakli.. bende yasiyorum aynilarini..
sanada arakadasimmm mutlulugunuz daim olsun.. maasaallah..
Ya kimse kusura bakmasın ama bu ne saçma bi konuymuş.....
Acaba buna benzer başka kaygılarınız da var mı?
Mesela;
Dünya da bir çok aç insan var ama biz tokuz, acaba biz normalmiyiz?
Üniversite giriş sınavında 25bin kişi sıfır çekmiş, biz puan aldık normalmiyiz?
Ülkede 13 milyon işsiz mevcut ama bizim işimiz var, acaba bu normal mi?
vsvsvsvsvsvsvs......
Tabiiki ! Bu tür sorunları bir forumda ayak üstü bir mesjala açmak yerine günlük hayatta bir sürü aktivitede bulunuyorum merak etmeyin ! Şu an televizyona çıkan ve olumlu sonuç alınmış mitingler, kararlar, konuşmalar yapmışımdır. Türkiye'Nin ÖNEMLİ sorunlarıyla yeteri kadar ilgileniyorum merak etmeyiniz, aynı zamanda bir gazeteci olarak bu olayların içindeyim, neler dönüyor neler yapılıyor hepsinden haberdarım, LÜTFEN o konularla bu konuyu çakıştırmayınız !
Ayrıca o tür önemli sorunlar var diye başka önemsiz de olsa sorunlarımın olamayacağı anlamına gelmez !
Çünkü tüm dünyam(mız) tüm düşüncelerim(miz) dünyadaki insanların açlığı veya işsizlik veya üniveriste sınavları ben(biz) istesemde(istesekte) olamaz ,)
+ Acaba bu normal mi ? diye sonuna eklemişsiniz, bunun cevabını zaten hepimiz iyi biliyoruz
+Benim evliliğim iyi olursa daha sağlıklı bir çocuk yetiştiririz bu çocuk TÜRKİYE ÇOCUĞU olacak ,)
Arkadaslar biraz uzattım ama bu konularda hiç susamam , haberiniz olsun...
Bu söyledikleriniz üstüne ben de çay demliyorum.....
İyi geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?