Bizdemi Bir Sorun Var ?

Tamam canım AKSıLıKLERı DÜŞÜNMıCEM ! =))

Son düzenleme:

canım benim çok saol =))

dediklerine aynen katılıyorum aynen böyle düşünüyorum canım

Son düzenleme:
aslında bir gariplik yok, böyle evlilikler de sayılamayacak kadar çok... tek fark anlatmıyorlar, hepsi bu.. yerimseniben

herkes farklıdır özellikle evlilikleri iyi olan kişiler anlatmamazlıktan gelmiyor, buna emin olabilirsiniz .. tabiiki çok fazla iyi evlilik var bu zaten birbirimize avuntu oluyor o sayılamayacak kadar çok olan evlilikler..
Bir insanın sıkıntısı varsa paylaşmaya ihtiyacı var çevreme anlatamıyorsam burada anlatırım ,)

Ben tadını çıkarıyorum tatsız olmamak elde değil ama öbür arkadasların da dediği gibi bu mutsuz dünyada çöle atılmış tohum gibi hissediyorsunuz kendinizi =)

Son düzenleme:
Ne güzel işte yahu.:lepi:
Biz de hemen hemen hiç tartışmayız, herkes şaşırır. Farklı düşündüğümüz konular olur ama tartışmaya veya hele ki kavgaya dönmez hiç.
Aman nazar değmesin yaa, ben çok korkarım nazardan!
eyvahedigeldismile

böyle "sorun"a böyle cevap. sırnaşık şey
:smiley-cool: :roflol:
:roflol:sırnaşık şey dertsizlik basa belaa:roflol:
erkeklere aciyorum bazen yaaa
kavga etmeseler bi dert, etseler ayri bi dert
insan hicmi kiymet bilmez, anlamadimki-tatlicadiarzu-
"ne güzel bi evliligim var, canim kocam" dicene dert ediyo bunu:roflol:
burcu allah canini almasin senin emi koptum yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yerlerdeyim suan dis dünyayla baglantilarimi kestim :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hayır amaç ne hava atmak mı...
bu ne saçma konu ya
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tabiiki hayır ,)

e madem hayir neden kavga etmek derdindesin anlamadimki kaydirigubbakcemile3

.......fstk ,

sempatiksalakcinni
Hiç kavga etmek gibi bi derdim yok :S ben hiç öyle bişey dedimmi 'fıstığım'

ne güzel bi evliligim var, canim kocam" dicene dert ediyo bunu

Ne güzel bir evliliğim var canım kocam diyorum ben zaten... İğrenç bi evliliğim var hiç kavga etmioruz s*çy*m ben bu ilişkiye demiyorum , sorun çıkartmak istiyorum demiyorum, sadece böyle olması normal mi değil mi diye merak edip konumu açtım

guclubacismile:hulya: bilmiyorumkismile Şeniz

Aynen canım , farklı düşündüğümüz konular ara sıra zaten var ama dediğin gibi kavgaya dönmez hiç =))

:umursamaz: olumunekankayizsmile

DALGA GEÇMEYİN GEÇTİĞİMİ DE SANMAYINN ((

lara gel sen bize bu kocayı nerden nasıl buldun, evliliğinde sorun olmamasını nelere bağlıyosun vs. bu konularda yardımcı ol, biz sana bi sürü sorun çıkarırız hem. kaydirigubbakcemile2

yaaa kizlar üstüne gitmeyin arkadasin öyle... kiz merak etmis.. nerdeye ben acacaktim böyle bir konus.. sen daha önce davranmissin canim..

bende nisanliyim ve biizimde simdilik hicbir sorunumuz yok 2 sene oldu maasaallah hersey yolunda bende merak ettim acaba bir sorun mu var diye.. bide ben yurtdisindayim o türkiyede.. acaba diyorum bazen kendi kendime evlenince ya cok büyük bir sok yasarim yada gercekten mutlu olurum.. bende korkuyorum evlendikten sonra ya "gercek yüzü" diye bisey varsa onu mu görcem dyie
ama paranoyaklik bendekide.. garibim hic rol yapmasini bilmez ki..
fikir uyumaszligi oldugu zaman bile kavgaya dönüsmez..

yani kizlar.. cok görmeyin.. dalga gecmeyin.. ama kizcagiz hakli.. bende yasiyorum aynilarini..

sanada arakadasimmm mutlulugunuz daim olsun.. maasaallah..

Evlenmek çok ciddi bi iş tatlım sen sen ol evlenmeden önce içinde hiç kuşku kalmasın tamam mı ?? ben evlenmeden önce ne testler yapmıştım aklımca

Ya kimse kusura bakmasın ama bu ne saçma bi konuymuş.....

Acaba buna benzer başka kaygılarınız da var mı?

Mesela;

Dünya da bir çok aç insan var ama biz tokuz, acaba biz normalmiyiz?
Üniversite giriş sınavında 25bin kişi sıfır çekmiş, biz puan aldık normalmiyiz?
Ülkede 13 milyon işsiz mevcut ama bizim işimiz var, acaba bu normal mi?

vsvsvsvsvsvsvs......

Tabiiki ! Bu tür sorunları bir forumda ayak üstü bir mesjala açmak yerine günlük hayatta bir sürü aktivitede bulunuyorum merak etmeyin ! Şu an televizyona çıkan ve olumlu sonuç alınmış mitingler, kararlar, konuşmalar yapmışımdır. Türkiye'Nin ÖNEMLı sorunlarıyla yeteri kadar ilgileniyorum merak etmeyiniz, aynı zamanda bir gazeteci olarak bu olayların içindeyim, neler dönüyor neler yapılıyor hepsinden haberdarım, LÜTFEN o konularla bu konuyu çakıştırmayınız !
Ayrıca o tür önemli sorunlar var diye başka önemsiz de olsa sorunlarımın olamayacağı anlamına gelmez !

Çünkü tüm dünyam(mız) tüm düşüncelerim(miz) dünyadaki insanların açlığı veya işsizlik veya üniveriste sınavları ben(biz) istesemde(istesekte) olamaz ,)

+ Acaba bu normal mi ? diye sonuna eklemişsiniz, bunun cevabını zaten hepimiz iyi biliyoruz

+Benim evliliğim iyi olursa daha sağlıklı bir çocuk yetiştiririz bu çocuk TÜRKıYE ÇOCUĞU olacak ,)

Arkadaslar biraz uzattım ama bu konularda hiç susamam , haberiniz olsun...

Bu söyledikleriniz üstüne ben de çay demliyorum.....

İyi geceler.....

Normal normal...
Telaşa gerek yok,aynen devam.

Aksi bir durum olursa ''eşi ve eşinin ailesi'' ya da ''bir derdim var'' formlarında anormal kısımları paylaşırsın,konuşuruz.

halen cicim aylarini yasiyorsunuz merak etme gecici bir durum gecer gecer soyle bir 3 yili doldurun ondan sonra gel konu ac buraya

aynı şeyi bende yaşıyorum diyebilirim inanın bazen bende korkmuyor değilim,hani insan çok mutlu olduğunda bi kaybetme korkusuna bürünür sanırım bununla alakalı bi durum,her yerde bahsetmeyin evliliğinizden bence,bazı yaşlı çiftleri görüyorum tv lerde falan yıllarca birbirimizi üzmedik hala eleleyiz falan diye eski anılarını anlatırlar,inanın onlara o kadar özenirim ki..pozitif olun..umarım ömür boyu böyle gider....

Son düzenleme:
Mutluluğunuz daim olsun. Sanırım boşluktasınız siz bence. Yani kadın ruhu işte..birşeylerle uğraşmak, kafa yormak ister hep. Siz kafanızı meşkul edecek birşeyler bulamamanın eksikliğini yaşıyorsunuz. Kendinizi meşkul eder, size uygun hobiler-uğraşlar bulursanız düşünüp huzursuz olmaya zamanınız kalmaz. Böyle hikayeler okuduğumda ben erkeklere acıyorum bazen. Mutsuz etseler bir türlü- mutlu etseler de bir türlü...işleri zor hasılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…