Ben de dün şeker yüklemesi için doktora gittim doktor kiloma da baktı hala aynı kilodayım.6 ayda 5 kilo o kadar kötü değil belki ama ben kilolu hamile kaldım sorun ordayok allahtan bana kocama dana falan demiyor.yaa aslında tipten 10kg almış gibide durmuyorum ama tartılar yalanlıyor malesefff.aman haaa kg alma canımmm.hamilelikte ile bana raha t yemek yedirmedilerrr
Selam canım.Allah sağ salim bebişini sana bağışlasın.sezaryen veya normal doğum önemli değil bence.Yeterki bebişin seninle olsun .Ben damar tıkanıklığı geçirdiğim için normal doğum yapamıyacağım hamile kalırsam...Sende kendini fazla üzme canım.Allah ım kolay doğum nasip etsin inşallah.Çok öpüyorum canım.
ayyy arkadaşım yaaa üzüldüğün konuyaaa bak.bebeğin sağlıklıymış.erken doğum riskin kalkmış senden mutlu olmaması lazım.ben şeyisi sıkı sıkı tut derkende bu kadar sıkı tut dememiştimmm
:) İnsan ister istemez sabırsızlanıyor,biran önce hissetmek istiyor ben de öyleydim. Erkek olucaksa daha geç hissedersin diyorlardı bana. Senin bebiş kız mı erkek mi?
İkili testi yaptırdım ama henüz doktora göstermedim. Cinsiyeti de söylemedi doktor. Emin olmak lazım, net bir şey söylemek için çok erken dedi. 1 ay daha bekleyeceğim. HEp kızım olacak gibi hissediyordum ama sanırım oğlum olacak
slm kızlar eşim evde olunca giremiyorum nete dün kontrolüm vardı herşey yolunda hatta erken doğum riskide yok artık doktor zamanında gelir dedi 2500 olmuş oğluşum teyzeleri
çatım darmış doktor normal yapamazsın sezeryan olucak dedi morelim çok bozuldu 13 aralıkta yeniden kontrolum var bi kere daha çatı muayenesi yapıcak ve durumu göre kesinleşicek bi mucize olmsada normal yapabilsem çok isterim kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum( 14: benden bu kadar
Deryaf daha ben de hissedemiyorum bebişimin hareketlerini, ara ara içimde kıpırdanma oluyor gibi :26:ama daha tam anlamıyla hissedemiyorum. Oğlumu 5. ayda hissetmeye başladım 2. gebelikte daha erken hissedilir deniyor ama bakalım ne zaman ben burdayım deyip sallayacak tekmeyi kızım. Sağlıklı olsunlar da geç hissedelim hereketleri önemli değil.
Canım merhaba,ben Maltepe Gülen tıp merkezinde Dr.Bülent Kars'a gidiyorum.Daha önce 2 hamilelik yaşadım ama erken zamanda bebeklerimi kaybettim.O yüzden artık Bülent Bey'e devam ediyorum.Çok iyi ve bilgili bir doktor.Daha önce gittiğim doktorun istemediği bir sürü testleri istedi.Durumumu kritik ederek güven verdi.Ve çok güleryüzlü,anlayışlı bir doktor.Bir öneri :)Allah ım sana,bana ve tüm bebek isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.sevgilerimle...
oyyy hem de ikiz kıyamam yaa.. Bakımı zor ama ben de çok isterdim ikiz olmasını hem de bi kız bi erkek süper ya bi taşta iki kuş :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canımbir tanesi kız dedi diğeri erkek :) hayırlısı canım.
bir tanesi kız dedi diğeri erkek :) hayırlısı canım
bana da senin için erkek doğdu içime şimdi canım hayırlısı :)
oyyy hem de ikiz kıyamam yaa.. Bakımı zor ama ben de çok isterdim ikiz olmasını hem de bi kız bi erkek süper ya bi taşta iki kuş :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım
Ayyy senin ikizin mi olacak
Benim minik prenses mi cikacak pasa mi gorecegiz
deryafcım kız ikizmi senin bebişşşş aaa süpriz vala yaa
bir tanesi kız dedi diğeri erkek :) hayırlısı canım.
bana da senin için erkek doğdu içime şimdi canım hayırlısı :)
canım öyle diyorsun ama çok acılı ve sağlıksız olarak normal olacağına sezeryan olsun daha iyi. Rabbim yardımcın olsun. arada yaz aklımız sende artık zaman bitti gibi :)
öyle tabi de ilk annelik heyecanı benimki :) sen tecrübelisin için daha rahattır süreçleri yaşarken...
Olmaz iki tane çıkıcak artık ordanhayır canım yanlış anlattım sanırımyani bir doktor kız dedi, başka dr erkek dedi demek istedimmmm :)
deryaf merhaba,bebişinin cinsiyetini öğrendinmi bn ne zaman öğrencm merak ediyorumda:)
Olmaz iki tane çıkıcak artık ordanAllahım nasıl iki dakikada ortalığı karıştırdım ya :)) Peki daha çok tatlı mı istiyor canın ekşi mi? (Yıllarca okumuş kafa patlatmış doktorların bilemediğini ben bilicem ya )
yok şekerim yanlış anlatım, yanlış anlama oldu :) tekiz benim ki :)
Himm ben de ikiz snip heyecan yaptiydimtatlı benden uzak dursunnnnnnnn, gelsin acılar ekşiler tuzlular, daha ilk aydan itibaren tatlı olayı bitti benim için :) buna bakarsan kız diyorlar değil mi?
erken dönemde bulantım olmadı buna da erkek diyorlar :) baş ağrılarım hep var buna da erkek diyorlar.
bilemedim şimdik benim yavrumun durumu nedir? :)
Ben en başından beri tatlı yiyorum valla,başağrısı ise başlarda biraz olmuştu o kadar. Birde benim kasıklarım değil belim ağrıyordu bel ağrısı olursa erkek derler genelde.sanki senin de kız gibi. Sen ne hissediyorsun peki?tatlı benden uzak dursunnnnnnnn, gelsin acılar ekşiler tuzlular, daha ilk aydan itibaren tatlı olayı bitti benim için :) buna bakarsan kız diyorlar değil mi?
erken dönemde bulantım olmadı buna da erkek diyorlar :) baş ağrılarım hep var buna da erkek diyorlar.
bilemedim şimdik benim yavrumun durumu nedir? :)
Himm ben de ikiz snip heyecan yaptiydim
Benim de erken donemde aman aman bulantim olmadi. Ona ragmen bolca eksi ve tuzlu yedim. Simdi de tatliya dustum. Ilk zamanlar tatliyi geri cevirirken simdi tabagin dibini goruyorumBeta hcg degerim 21,9. Yani su an erkek gibi. Zaten ben de artik erkek hissediyorum.
Ben en başından beri tatlı yiyorum valla,başağrısı ise başlarda biraz olmuştu o kadar. Birde benim kasıklarım değil belim ağrıyordu bel ağrısı olursa erkek derler genelde.sanki senin de kız gibi. Sen ne hissediyorsun peki?
Ben de dün şeker yüklemesi için doktora gittim doktor kiloma da baktı hala aynı kilodayım.6 ayda 5 kilo o kadar kötü değil belki ama ben kilolu hamile kaldım sorun orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?