Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

yok allahtan bana kocama dana falan demiyor.yaa aslında tipten 10kg almış gibide durmuyorum ama tartılar yalanlıyor malesefff.aman haaa kg alma canımmm.hamilelikte ile bana raha t yemek yedirmedilerrr
Ben de dün şeker yüklemesi için doktora gittim doktor kiloma da baktı hala aynı kilodayım.6 ayda 5 kilo o kadar kötü değil belki ama ben kilolu hamile kaldım sorun orda

hoşgeldin casperim özlettin kendini nasılsın

ya tabiki oğlumun sağlıklı olmasına ve erken doğum riskimin kalkmasına seviniyorum canım. kız vala öyle sıkıda tutmamıştım ama :))) oluvermiş

:) İnsan ister istemez sabırsızlanıyor,biran önce hissetmek istiyor ben de öyleydim. Erkek olucaksa daha geç hissedersin diyorlardı bana. Senin bebiş kız mı erkek mi?

bir tanesi kız dedi diğeri erkek :) hayırlısı canım.

bana da senin için erkek doğdu içime şimdi canım hayırlısı :)

canım öyle diyorsun ama çok acılı ve sağlıksız olarak normal olacağına sezeryan olsun daha iyi. Rabbim yardımcın olsun. arada yaz aklımız sende artık zaman bitti gibi :)

öyle tabi de ilk annelik heyecanı benimki :) sen tecrübelisin için daha rahattır süreçleri yaşarken...

tatlım hoş geldin :)
şimdi bu 2 kayıptan sonra tam olarak sebep belli oldu mu kuzum?
Rabbim tez zamanda müjdeni vermeyi nasip etsin inşallah.

bir tanesi kız dedi diğeri erkek :) hayırlısı canım.
oyyy hem de ikiz kıyamam yaa.. Bakımı zor ama ben de çok isterdim ikiz olmasını hem de bi kız bi erkek süper ya bi taşta iki kuş :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım

oyyy hem de ikiz kıyamam yaa.. Bakımı zor ama ben de çok isterdim ikiz olmasını hem de bi kız bi erkek süper ya bi taşta iki kuş :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım

hayır canım yanlış anlattım sanırım yani bir doktor kız dedi, başka dr erkek dedi demek istedimmmm :)

deryaf merhaba,bebişinin cinsiyetini öğrendinmi bn ne zaman öğrencm merak ediyorumda:)

hayır canım yanlış anlattım sanırım yani bir doktor kız dedi, başka dr erkek dedi demek istedimmmm :)
Olmaz iki tane çıkıcak artık ordan Allahım nasıl iki dakikada ortalığı karıştırdım ya :)) Peki daha çok tatlı mı istiyor canın ekşi mi? (Yıllarca okumuş kafa patlatmış doktorların bilemediğini ben bilicem ya )

tatlı benden uzak dursunnnnnnnn, gelsin acılar ekşiler tuzlular, daha ilk aydan itibaren tatlı olayı bitti benim için :) buna bakarsan kız diyorlar değil mi?
erken dönemde bulantım olmadı buna da erkek diyorlar :) baş ağrılarım hep var buna da erkek diyorlar.
bilemedim şimdik benim yavrumun durumu nedir? :)

yok şekerim yanlış anlatım, yanlış anlama oldu :) tekiz benim ki :)

Himm ben de ikiz snip heyecan yaptiydim

Benim de erken donemde aman aman bulantim olmadi. Ona ragmen bolca eksi ve tuzlu yedim. Simdi de tatliya dustum. Ilk zamanlar tatliyi geri cevirirken simdi tabagin dibini goruyorum Beta hcg degerim 21,9. Yani su an erkek gibi. Zaten ben de artik erkek hissediyorum.

Ben en başından beri tatlı yiyorum valla,başağrısı ise başlarda biraz olmuştu o kadar. Birde benim kasıklarım değil belim ağrıyordu bel ağrısı olursa erkek derler genelde.sanki senin de kız gibi. Sen ne hissediyorsun peki?

ikili testteki değerin mi? o zaman benim ki kız oluyor :) değerim 168 çünkü.

hissettiğim değişiyor hep ama genelde erkek gibi geliyor bana. hayırlısı Rabbimden.

Ben de dün şeker yüklemesi için doktora gittim doktor kiloma da baktı hala aynı kilodayım.6 ayda 5 kilo o kadar kötü değil belki ama ben kilolu hamile kaldım sorun orda

bende 60kg ile hamile kaldım şimdi 67 falanım ama akşama kadar 69 çıkıyorum nasıl bir bünyeyse günlük 2 kg alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…