ya tabiki oğlumun sağlıklı olmasına ve erken doğum riskimin kalkmasına seviniyorum canım. kız vala öyle sıkıda tutmamıştım ama :))) oluvermiş
Himm ben de ikiz snip heyecan yaptiydim
Benim de erken donemde aman aman bulantim olmadi. Ona ragmen bolca eksi ve tuzlu yedim. Simdi de tatliya dustum. Ilk zamanlar tatliyi geri cevirirken simdi tabagin dibini goruyorumBeta hcg degerim 21,9. Yani su an erkek gibi. Zaten ben de artik erkek hissediyorum.
ikili testteki değerin mi? o zaman benim ki kız oluyor :) değerim 168 çünkü.
İkili testteki değer canım. Hani bir teori var ya 50 altı erkek üstü kız diye. Ona göre dedim.ikili testteki değerin mi? o zaman benim ki kız oluyor :) değerim 168 çünkü.
Ben de iyice erkek gibi hissetmeye başladımsenin erkeğin olucak canım ekşiden tatlıya dondüm bende oğlum olucak
Hımm sende tutmamış. Herkeste tutmuyormuş zaten. Çin takvimi tuttu mu sende? Ona göre benimki kız görünüyoro değerlere felan bakmayın deryafcım tutmuyo o değere göre kızım olması gerekirdi 100ün üstünde çünkü. hep ekşi yedim
GÜnaydın anne adayları
İkili testteki değer canım. Hani bir teori var ya 50 altı erkek üstü kız diye. Ona göre dedim.
Ben de iyice erkek gibi hissetmeye başladım
Hımm sende tutmamış. Herkeste tutmuyormuş zaten. Çin takvimi tuttu mu sende? Ona göre benimki kız görünüyor
Eceli ve zuzu nerede hakikaten?
Yaş hesabına bakınca kız çıkıyor. Ama artık kız olacağına dair hiç hissim yok benimcanım ben ve eşim kız bebiş çok istiyoduk ben çin takvimine göre korunmayı bırakmıştım ama yaşımı yanlış hesaplamışım :) yani yaşımı doğru hesaplayınca tutmuş oldu :)
Yaş hesabına bakınca kız çıkıyor. Ama artık kız olacağına dair hiç hissim yok benim
Amin canım hayırlısı olsun. Ben kız istiyordum eşim erkek. İkl çocuk için ikisi de olabilir diyordum ama. Hangisi olursa olsun bizim ilk göz ağrımız olacakhayırlısı olsun canım Allahım gönlüne göre versin
Amin canım hayırlısı olsun. Ben kız istiyordum eşim erkek. İkl çocuk için ikisi de olabilir diyordum ama. Hangisi olursa olsun bizim ilk göz ağrımız olacak
O zmn son çare yüzük falı :) Ben de doğru çıkmıştı,yengemde de kuzenimde de...İnandığımızdan falan değil hani gırgır olsun diye. Bizimkiler tesadüfen tuttu belki sende bi dene bakalım ne çıkıcak?hissettiğim değişiyor hep ama genelde erkek gibi geliyor bana. hayırlısı Rabbimden.
:)) İlginç valla. Napıyorsun bütün gün yediklerini tutuyor musun?bende 60kg ile hamile kaldım şimdi 67 falanım ama akşama kadar 69 çıkıyorum nasıl bir bünyeyse günlük 2 kg alıyor
o değerlere felan bakmayın deryafcım tutmuyo o değere göre kızım olması gerekirdi 100ün üstünde çünkü. hep ekşi yedim
slm kızlar nasılsınız ya eceli ve zuzu gelmiyo artık merak ettim onları
O zmn son çare yüzük falı :) Ben de doğru çıkmıştı,yengemde de kuzenimde de...İnandığımızdan falan değil hani gırgır olsun diye. Bizimkiler tesadüfen tuttu belki sende bi dene bakalım ne çıkıcak?
bende hamileyimm :) 1.5 yıl evlilikten sonra zamanı :)
Allah herkesin yardımcısı olsun ...
napıyosunuz. ben aynen devam hayata...
veee ben önümüzdeki ay bebiş denemelerine karar verdim3. adetimi olmayı bekliyorum şimdi. sora ver elini gün saymaya sonuçta bekle bekle nereye kadar. tekrar hamile kalmadan başıma ne gelecek bilemem. sürekli motive ediyorum kendimi. eşim de sağolsun kasmıyo beni. sen ne zaman kendini hazır hissedersen diyo. ama deli gibi de sabırsızlanıyo, gözlerinden belli. uzun zamandır hiç bebek lafı etmiyodu. şimdi yavaş yavaş başladı. kızımız olursa şöle oğlumuz olursa şöle diye
folik asidi kürtaj olduğumdan beri kullanıyorum. yediğime içtiğime dikkat ediyorum... ilaç kullanımını sınırladım.
aslında biraz da kilo versem iyi olcaktı amma. şimdi diyete sokmak istemiyorum kendimi. geçen hamileliğim sıkı bi diyetten sonra olmuştu. sebep o olmasa da tüm aklımdaki pürüzleri temizliyorum..
ben işte böleyim...
cinsiyet tahminleri üzerine konuşmuşsunuz. bana da doktorum bi şey sölemişti. kalp atışları. galiba 80 ve üstü olursa vuruş kız. 80 aşağısı erkek veya tam tersi. şimdi net hatırlamıyorum. eğer doktor değeri sölemişse size bi de o açıdan düşünün...
ben de merak ettim eceli ve zuzuyu... ne yaparlar kiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?