Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

yaptım şimdi :) yuvarlak şekilde sallandı kız oluyor o zaman değil mi? :)

valla öyle canım yiyipte sıçamayanlardanım ben

o kalp atışıda doğru değil canım herkesde tutmuyo

bacılar napıyosunuz...
benim bugün doğum günüm he he iyiki doğmuşummm...
bakalım benim kociş ne yapacak. gerçi bizimkinin hep bi organizasyon bozukluğu vardır deli eder beni bugün de işim çok yoğun geç gelebilirim diyodu. bakalım sürprizi mi var yoksa bu senede odunluğu tutacak mı... evlendiğimizden beri bu 4. doğum günüm. sadece ilkini kutlamıştı güzel bi organizasyonla, sora hep fosss. ben her doğum günümü ona sitemle geçiririm. bakalım bu sefer ne olcak.
ben de kaç yaşıma giriyorum, hala doğum günü pastası üflemeyi bekliyorum
sizler nasılsınız...
seastrem sen bütün genel geçer yargıları alt üst ettin hamileliğinle sende tutmaması normal:)

Son düzenleme:

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında hamiş kalırsın inş .
ya sorma zaten canım benim oğlum hep yanıltı beni vala hangi yöntem varsa denedim ama hiç tutmadı bu çocuk nasılbişey olucak merak ediyorum

Çok sevindim canım. Seni böyle umutlu görmek de ayrı güzel. İnşallah bebeğiniz çok bekletmez sizi.
Bu herkeste tutar mı acaba?Sivri karın herkeste tutmuyor. Benim hamile arkadaşlarımdan birinin karnı füze gibi sipsivriydi kızı olacak, biri de yaygın ve derindeydi onun da oğlu olacak.
valla öyle canım yiyipte sıçamayanlardanım ben
Güldürdün beni. Bazen tuvalet bana işkence oluyor
Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu mutlu olsun canımm...Yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inş. Kocişlerden çok şey beklememek lazım unutmasın yeter :) Bizimki de uyanık doğum günüm 13şubat sevgililer günü de 14 şubat ikisi birlikte hoppp kaynıyor bi güzel :) Neyse canım yeni yaşında çokk çokkk mutlu ol!!!

Bu herkeste tutar mı acaba?Sivri karın herkeste tutmuyor. Benim hamile arkadaşlarımdan birinin karnı füze gibi sipsivriydi kızı olacak, biri de yaygın ve derindeydi onun da oğlu olacak.
Göbek olayı tanıdığım çoğu kişi de tuttu ama şimdi anlıyorum ki herkes de olmuyormuş :) Yüzük falı da dediğim gibi yengemde kuzenimde ve ben de tuttu hatta yengemin ikinci çocuğunda bile tuttu.Hatta anneme de bakmıştık bakalım ne çıkıcak diye 3 çocuğun cinsiyeti tuttu 4.ye bakalım dedik yüzük sallanmadı. Ama belki tutmayanlar da vardır.

Son düzenleme:

doğum günün kutlu olsuuuuuuunnnn :) yeni yaşın sana tatlı mı tatlı bir bebek getirsin inşallahhhhh:)
aynen şekerim sitemsiz harekete geçtikleri yok sevgili eşlerimizin :)

hoşgeldin casperim özlettin kendini nasılsın

teşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim.kromozom testlerimiz temiz çıktı Allah a şükür.18 aralıkta doktor bakalım ne diyecek.Ocaktan sonra belki korunmayı bıraktırabilir doktor.bakalım :))

tatlım hoş geldin :)
şimdi bu 2 kayıptan sonra tam olarak sebep belli oldu mu kuzum?
Rabbim tez zamanda müjdeni vermeyi nasip etsin inşallah.

selam canımm.hoşbulduk.annemi doktora götürdüğüm için gündüz giremiyorum nete...canım kromozom testlerimiz temiz çıktı.geriye 3 test kaldı.bakalım 18 aralıkta doktor ne diyecek.bende çok merak ediyorum.Test sonuçlarına göre değerlendirme yapacağını söyledi.bebeğin yapılan genetik testinde kromozom fazlalığı vardı.ama çok şükür eşimle benim kromozomlarımızda bir sorun görünmedi.zaten doktorlar böyle durumlarda %70 oranında düşüklerin sebebini açıklayamıyorlar.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.hepimiz için...kızlar eceliyle zuzuyu hiç rastlamadım.umarım onlarda iyilerdir.konuşursanız benden çok selam söyleyin...çok öpüyorum hepinizi sevgiler :))

teşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim.kromozom testlerimiz temiz çıktı Allah a şükür.18 aralıkta doktor bakalım ne diyecek.Ocaktan sonra belki korunmayı bıraktırabilir doktor.bakalım :))

çok sevindim canım :) hadi hayırlısı...

çok sevindim canım :) hadi hayırlısı...

selam kızlar nasılsınız :)...sayfada sorun var galiba.Banucum sanada mesaj yazdım ama sanırım görünmedi.Umarım sende iyisindir.çok öpüyorum sevgiler

Son düzenleme:

bazen mi ulen saatlerce ıkınıyorum ıkınıyorum top gibi birşey düşüyor ama bana gelenler geliyor.soğukta kıçımı yıkamaya bile deymicek yani

çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına canım inş tez zamanda hayırlısıyla sende hamiş kalırsın

selam deroşum.nasılsın canım

iyiyim canım akşam hemen çıkmam gerekti yazamadım

hayırdır canım annenin nesi var? geçmiş olsun...
inşallah bu temiz sonuçlarla bebek müjden yakın olur, Rabbim yardımcın olsun. tıp ne kadar ilerlese de herşey Allah ın izni ve iradesiyle... bol duayı eksik etmiyoruz canım. inan ki duasız olmuyor bir yerde tıkanıp kalıyoruz orada kocaman bir kapı açılıveriyor Rabbimden hem de hiç beklemediğimiz bir zamanda... hadi bakalım güzel günler kapıda :))

kızlar merhaba nasılsınız..
ay ben çok iyyim. dün akşam çok güzeldi. alçak köfte eşim beni oyuna getirmiş. çok güzel bi organizasyon hazırlamış. mumlar, güller, hediyem ayy çok mutlu oldum.
bunca zamanlık triplerim işe yarımış.
size de çok teşekkür ederim bacılarım. iyi dilekleriniz için. inşallah minnakım bu yeni yaşımda gelir bana...
hayaletim casperım sonuçlarının iyi çıkması çok güzel. umarım diğer 3ü de güzel çıkar. inşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmez.
hepiciğinizi öpüyorum çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…