Deryafcım şimdi bir ipin ucuna alyansını bağla ve diğer ucundan tutarak öbür elinin avucuna değdirmeden üzerinde sabit bi şekilde tut hani hipnoz yaparken köstekli saati tutarlar ya aynen öyle tut avucunun üzerinde. Elinin titrememesi önemli tabi. Alyans bi kaç saniye sonra kendiliğinden sallanmaya başlar ztn. Eğer sağ-sol ya da ileri-geri sallanıyorsa erkek,yuvarlark daire gibi şekil çiziyorsa kız olurmuş. Bi dene bakalım belki seninki de tutar :) Bir de şey derler eğer karnın sivriyse erkek,yanlara doğruysa kız derler. Bende merak eder oldum cinsiyetini ama bana kız gibi geliyor.
O zmn son çare yüzük falı :) Ben de doğru çıkmıştı,yengemde de kuzenimde de...İnandığımızdan falan değil hani gırgır olsun diye. Bizimkiler tesadüfen tuttu belki sende bi dene bakalım ne çıkıcak?
:)) İlginç valla. Napıyorsun bütün gün yediklerini tutuyor musun?
napıyosunuz. ben aynen devam hayata...
veee ben önümüzdeki ay bebiş denemelerine karar verdim3. adetimi olmayı bekliyorum şimdi. sora ver elini gün saymaya sonuçta bekle bekle nereye kadar. tekrar hamile kalmadan başıma ne gelecek bilemem. sürekli motive ediyorum kendimi. eşim de sağolsun kasmıyo beni. sen ne zaman kendini hazır hissedersen diyo. ama deli gibi de sabırsızlanıyo, gözlerinden belli. uzun zamandır hiç bebek lafı etmiyodu. şimdi yavaş yavaş başladı. kızımız olursa şöle oğlumuz olursa şöle diye
folik asidi kürtaj olduğumdan beri kullanıyorum. yediğime içtiğime dikkat ediyorum... ilaç kullanımını sınırladım.
aslında biraz da kilo versem iyi olcaktı amma. şimdi diyete sokmak istemiyorum kendimi. geçen hamileliğim sıkı bi diyetten sonra olmuştu. sebep o olmasa da tüm aklımdaki pürüzleri temizliyorum..
ben işte böleyim...
cinsiyet tahminleri üzerine konuşmuşsunuz. bana da doktorum bi şey sölemişti. kalp atışları. galiba 80 ve üstü olursa vuruş kız. 80 aşağısı erkek veya tam tersi. şimdi net hatırlamıyorum. eğer doktor değeri sölemişse size bi de o açıdan düşünün...
ben de merak ettim eceli ve zuzuyu... ne yaparlar kiii....
Evet canım kız gibi gözüküyor bakalım doktor cinsiyetini söyleyince tutucak mı? :)yaptım şimdi :) yuvarlak şekilde sallandı kız oluyor o zaman değil mi? :)
Yemin ederim alem kızsın ya moralim bozukken bile güldürdün benivalla öyle canım yiyipte sıçamayanlardanım ben
bacılar napıyosunuz...
benim bugün doğum günümhe he iyiki doğmuşummm...
bakalım benim kociş ne yapacak. gerçi bizimkinin hep bi organizasyon bozukluğu vardır deli eder benibugün de işim çok yoğun geç gelebilirim diyodu. bakalım sürprizi mi var yoksa bu senede odunluğu tutacak mı... evlendiğimizden beri bu 4. doğum günüm. sadece ilkini kutlamıştı güzel bi organizasyonla, sora hep fosss. ben her doğum günümü ona sitemle geçiririm. bakalım bu sefer ne olcak.
ben de kaç yaşıma giriyorum, hala doğum günü pastası üflemeyi bekliyorum
sizler nasılsınız...
seastrem sen bütün genel geçer yargıları alt üst ettin hamileliğinlesende tutmaması normal:)
Çok sevindim canım. Seni böyle umutlu görmek de ayrı güzel. İnşallah bebeğiniz çok bekletmez sizi.napıyosunuz. ben aynen devam hayata...
veee ben önümüzdeki ay bebiş denemelerine karar verdim3. adetimi olmayı bekliyorum şimdi. sora ver elini gün saymaya sonuçta bekle bekle nereye kadar. tekrar hamile kalmadan başıma ne gelecek bilemem. sürekli motive ediyorum kendimi. eşim de sağolsun kasmıyo beni. sen ne zaman kendini hazır hissedersen diyo. ama deli gibi de sabırsızlanıyo, gözlerinden belli. uzun zamandır hiç bebek lafı etmiyodu. şimdi yavaş yavaş başladı. kızımız olursa şöle oğlumuz olursa şöle diye
folik asidi kürtaj olduğumdan beri kullanıyorum. yediğime içtiğime dikkat ediyorum... ilaç kullanımını sınırladım.
aslında biraz da kilo versem iyi olcaktı amma. şimdi diyete sokmak istemiyorum kendimi. geçen hamileliğim sıkı bi diyetten sonra olmuştu. sebep o olmasa da tüm aklımdaki pürüzleri temizliyorum..
ben işte böleyim...
cinsiyet tahminleri üzerine konuşmuşsunuz. bana da doktorum bi şey sölemişti. kalp atışları. galiba 80 ve üstü olursa vuruş kız. 80 aşağısı erkek veya tam tersi. şimdi net hatırlamıyorum. eğer doktor değeri sölemişse size bi de o açıdan düşünün...
ben de merak ettim eceli ve zuzuyu... ne yaparlar kiii....
Bu herkeste tutar mı acaba?Sivri karın herkeste tutmuyor. Benim hamile arkadaşlarımdan birinin karnı füze gibi sipsivriydi kızı olacak, biri de yaygın ve derindeydi onun da oğlu olacak.Deryafcım şimdi bir ipin ucuna alyansını bağla ve diğer ucundan tutarak öbür elinin avucuna değdirmeden üzerinde sabit bi şekilde tut hani hipnoz yaparken köstekli saati tutarlar ya aynen öyle tut avucunun üzerinde. Elinin titrememesi önemli tabi. Alyans bi kaç saniye sonra kendiliğinden sallanmaya başlar ztn. Eğer sağ-sol ya da ileri-geri sallanıyorsa erkek,yuvarlark daire gibi şekil çiziyorsa kız olurmuş. Bi dene bakalım belki seninki de tutar :) Bir de şey derler eğer karnın sivriyse erkek,yanlara doğruysa kız derler. Bende merak eder oldum cinsiyetini ama bana kız gibi geliyor.
Güldürdün beni. Bazen tuvalet bana işkence oluyorvalla öyle canım yiyipte sıçamayanlardanım ben
Doğum günün kutlu olsunbacılar napıyosunuz...
bakalım benim kociş ne yapacak. gerçi bizimkinin hep bi organizasyon bozukluğu vardır deli eder benibugün de işim çok yoğun geç gelebilirim diyodu. bakalım sürprizi mi var yoksa bu senede odunluğu tutacak mı... evlendiğimizden beri bu 4. doğum günüm. sadece ilkini kutlamıştı güzel bi organizasyonla, sora hep fosss. ben her doğum günümü ona sitemle geçiririm. bakalım bu sefer ne olcak.
sizler nasılsınız...
seastrem sen bütün genel geçer yargıları alt üst ettin hamileliğinlesende tutmaması normal:)
Doğum günün kutlu mutlu olsun canımm...Yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inş.bacılar napıyosunuz...
sizler nasılsınız...
Göbek olayı tanıdığım çoğu kişi de tuttu ama şimdi anlıyorum ki herkes de olmuyormuş :) Yüzük falı da dediğim gibi yengemde kuzenimde ve ben de tuttu hatta yengemin ikinci çocuğunda bile tuttu.Hatta anneme de bakmıştık bakalım ne çıkıcak diye 3 çocuğun cinsiyeti tuttu 4.ye bakalım dedik yüzük sallanmadı. Ama belki tutmayanlar da vardır.Bu herkeste tutar mı acaba?Sivri karın herkeste tutmuyor. Benim hamile arkadaşlarımdan birinin karnı füze gibi sipsivriydi kızı olacak, biri de yaygın ve derindeydi onun da oğlu olacak.
bacılar napıyosunuz...
sizler nasılsınız...
hoşgeldin casperim özlettin kendini nasılsın
tatlım hoş geldin :)
şimdi bu 2 kayıptan sonra tam olarak sebep belli oldu mu kuzum?
Rabbim tez zamanda müjdeni vermeyi nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim.kromozom testlerimiz temiz çıktı Allah a şükür.18 aralıkta doktor bakalım ne diyecek.Ocaktan sonra belki korunmayı bıraktırabilir doktor.bakalım :))
teşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim.kromozom testlerimiz temiz çıktı Allah a şükür.18 aralıkta doktor bakalım ne diyecek.Ocaktan sonra belki korunmayı bıraktırabilir doktor.bakalım :))
Evet canım kız gibi gözüküyor bakalım doktor cinsiyetini söyleyince tutucak mı? :)
Yemin ederim alem kızsın ya moralim bozukken bile güldürdün beni
Çok sevindim canım. Seni böyle umutlu görmek de ayrı güzel. İnşallah bebeğiniz çok bekletmez sizi.
Bu herkeste tutar mı acaba?Sivri karın herkeste tutmuyor. Benim hamile arkadaşlarımdan birinin karnı füze gibi sipsivriydi kızı olacak, biri de yaygın ve derindeydi onun da oğlu olacak.
Güldürdün beni. Bazen tuvalet bana işkence oluyor
Doğum günün kutlu olsun
selam deroşum.nasılsın canım
selam canımm.hoşbulduk.annemi doktora götürdüğüm için gündüz giremiyorum nete...canım kromozom testlerimiz temiz çıktı.geriye 3 test kaldı.bakalım 18 aralıkta doktor ne diyecek.bende çok merak ediyorum.Test sonuçlarına göre değerlendirme yapacağını söyledi.bebeğin yapılan genetik testinde kromozom fazlalığı vardı.ama çok şükür eşimle benim kromozomlarımızda bir sorun görünmedi.zaten doktorlar böyle durumlarda %70 oranında düşüklerin sebebini açıklayamıyorlar.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.hepimiz için...kızlar eceliyle zuzuyu hiç rastlamadım.umarım onlarda iyilerdir.konuşursanız benden çok selam söyleyin...çok öpüyorum hepinizi sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?