Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım benim moralin nden bozukkk
ya bebişi 2 gün hissedememiştim bi de aniden saplanan kasık ağrıları olunca acaba bebeğime bişey mi oldu niye hareket etmiyor diye yemiştim kafayı. hemen sağlık ocağına gittim ztn kalp atışlarını duymak için. Hemşire bakınca bizimki başladı tekme atmaya minik sıpa ya dalga geçiyor benimle:)

Merhabalar canımın ıclerı sızlerı cok ozledım ama benım artık netım yok sureklı komsularada gıdemıyorum aksama kadar evde can sıkıntısından patlıyorum megerse bana ne guzel eglenceymıssınız kııızz kıymetınızı sımdı daha cok anladımkulaklarımı cınlattınızmı benı ozledınızmı gecmısı okuyamadım benden az bıraz haber vereyım...
Bebegım cok ıyı MAŞALLAH sureklı tekmelesıyoruz cok hareketlı yerınde durmuyo bazen aynı anda hem ayaktan hem kollardan bır vuruyo sormayın RABBIM herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın AMINNN.2 hafta sonra kontrole gıdecem nts cekılecek sanırım karnım baya buyudu ama cok ılgınc kızlar ben kılo almıyorum yanı gorenler sasırıyo sen kılolu degılsın aynısın dıyorlar ama karnımı gorsenız akşam sabah çıkaram sanırsınızVe hala alısverıse baslamadım tam olaraka 7.ayıma gıreyım o zaman baslıyacam alısverıslerıme cok heveslı olmak ıstemıyorum neyse canlar bu arada recelım dogum gunun kutlu olsun canımcım mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerenehayalet cespırım msj ını aldım canım ıyı olmana coook sevındım MEVLAM bu mubarek muharrem ayı hurmetıne butun dularınızı hayırlara cevirerek nasıp etsın İNŞALLAH..aysem nasıl gıdıyor bebısle cok merak edıyorm yıne cılgınmısın kız topıgı yanlız bırakma benıde aratma ben artık yokum denk gelırse gırer yazarım...seatrısem az kalmıs kızz ayyy nasıl merak edıyorum RABBIM tek avazda kucagına almak nasıp etsın ALLAH a hayırlı kul sana hayırlı evlat topluma hayırlı ınsan olarak yetısır İNŞALLAH ve butun kızlar perim zuzum hepsı ışte yaaaa oooff zaten burnumda tutuyorsunuz hadı ben kactım sızlerı kocamanından öpuyorum benı unutmayın hee valaaa uçarım burdan tepenıze konarım

ayyyy çok sevindim ne güzel moral olmuştur kuzum sana :) tripsiz ilişki olmuyor şekerim naparsın kızsalar da tripsiz bizi anlamıyorlar işte :)

canı sağlık ocağına götürmek istemiş annesini desene :) maşallah canımmm

çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına canım inş tez zamanda hayırlısıyla sende hamiş kalırsın

Allah razı olsun canım.İnşallah benim gibi bebek isteyenlere Allah ım tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder.

Tatlım merhaba,annem şeker hastası.ve şekerinin neden yükseldiği hala tespit edilemedi.o yüzden endokrin doktoruna gidiyoruz sürekli.tabi böbrekleri içinde nefrolojiye gidiyoruz.sanırım ocak ayında annemi hastaneye yatıracaklar.İnşallah şekeri düşerde annemde artık rahat bi nefes alır.....Canım herşey Allah ın izniyle gerçekleşir elbette.Bizler tedbiri alıyoruz ancak takdir yüce Allah ın.Allah ım inşallah benim gibi bebek bekleyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder :)

çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda şifa bulur anneciğin.

Canımm iyi olmana çok sevindim.Allah sağlıklı ve hayırla evladını sana bağışlasın.Senin gibi diğer hamiş bacılarımında Allah yardımcısı olsun.Allah a emanet ol canım.Çok öpüyorum sevgilerimle..

bazen mi ulen saatlerce ıkınıyorum ıkınıyorum top gibi birşey düşüyor ama bana gelenler geliyor.soğukta kıçımı yıkamaya bile deymicek yani

Ayşecik selam canım.Hamile bi arkadaşım vardı.Kaysıyı ılık suda bekletirdi.Sonra hem suyunu içerdi hemde kaysıları yerdi.Bu şekilde bağırsakları rahatlardı.Allah yardımcın olsun canım.İnşallah biran önce düzelir bu sorunun.

Bende sabırla ve umutla bekleyenlerdenim :)

ayvareçelimmm canım doğumgünün kutlu olsun.Biricik eşinle ve Allah ın izniyle gelecek olan bebişinle nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim bacım :)) Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım.İnşallah herşey güzel olacak :))

özlettin kendini ecelim maşallah sana ve bebişine . saol canım benim amin inş Allahım hepimize nasip etsin

şımarık lan bunlar.valla analarıyla dalga geçiyor

lan gel artık be kocana söyle sana int alsın.olmuyor böyle.benim oğlan iyi tekmeliyor artık ben halen eskisi gibiyim bu arada alışverişe çoktan başladık bizi darısı senn başına canım öptüm kib

sağol canım benim verdiğin bilgi için ananen içinde geçmiş olsun ayyy eski topik tekrar bir araya gelsek ne güzel olucak

hepide börtdey tuyuuu hepide börtdey tuyuuuu (yahşi cazime simgeden esinlendim)

kızlarrrr napıyosunuz. iş güç ev uğraşıyorum işte.
benim bel ağrım başladı gene. oturup kalkarken, tuvalete çökerken. günlük hayatımı etkiliyo yani.
kürtajdan sonra ne zaman belim ağrısa 3-4 gün sonra regl oluyorum. inşallah yakında olmam daha erken günü.
zaten bu bel ağrısı da canımı sıkıyo çalışma arkadaşım olan hemşireler bele vuran ağrıda ya rahimin kendini toplamamıştır ya da bir enfeksiyon oluşmuştur diyolar :18: doktoruna bir görün dediler.
ufff doktor yolu görünüyo bana gene... hiç gidesim o masaya yatasım yok. içim daralıyo. ama bölede olmaz varsa bi şey önlemini alalım.
eceliiiiiiii. özletme kendini bu kadar. bize ve internetine bağlan tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…