oğluşum iyi kızz sen doğurmadın doğurda sevelim artıkkk
Bol yağmurlu bir Bursa sabahından herkese günaydııınnnnnnn
Hepimiz için çok güzel birgün olsunn....
Kız çok ıkınma doğurursun mazallahbazen mi ulen saatlerce ıkınıyorum ıkınıyorum top gibi birşey düşüyor ama bana gelenler geliyor.soğukta kıçımı yıkamaya bile deymicek yani
Canım biz de merak ediyorduk nerelerdesin diye. İyi ol dao bize yeter. Ben de alışverişi sona bırakacaktım güye 6.aydan önce birşey almayacaktım ama dayanamadım birkaç parça eşya aldım bebeğime. Cİnsiyeti belli olsa daha neler alırdım kimbilirMerhabalar canımın ıclerı sızlerı cok ozledım ama benım artık netım yok sureklı komsularada gıdemıyorum aksama kadar evde can sıkıntısından patlıyorum megerse bana ne guzel eglenceymıssınız kııızz kıymetınızı sımdı daha cok anladımkulaklarımı cınlattınızmı benı ozledınızmı gecmısı okuyamadım benden az bıraz haber vereyım...
Bebegım cok ıyı MAŞALLAH sureklı tekmelesıyoruz cok hareketlı yerınde durmuyo bazen aynı anda hem ayaktan hem kollardan bır vuruyo sormayın RABBIM herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın AMINNN.2 hafta sonra kontrole gıdecem nts cekılecek sanırım karnım baya buyudu ama cok ılgınc kızlar ben kılo almıyorum yanı gorenler sasırıyo sen kılolu degılsın aynısın dıyorlar ama karnımı gorsenız akşam sabah çıkaram sanırsınızVe hala alısverıse baslamadım tam olaraka 7.ayıma gıreyım o zaman baslıyacam alısverıslerıme cok heveslı olmak ıstemıyorum neyse canlar bu arada recelım dogum gunun kutlu olsun canımcım mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene hayalet cespırım msj ını aldım canım ıyı olmana coook sevındım MEVLAM bu mubarek muharrem ayı hurmetıne butun dularınızı hayırlara cevirerek nasıp etsın İNŞALLAH..aysem nasıl gıdıyor bebısle cok merak edıyorm yıne cılgınmısın kız topıgı yanlız bırakma benıde aratma ben artık yokum denk gelırse gırer yazarım...seatrısem az kalmıs kızz ayyy nasıl merak edıyorum RABBIM tek avazda kucagına almak nasıp etsın ALLAH a hayırlı kul sana hayırlı evlat topluma hayırlı ınsan olarak yetısır İNŞALLAH ve butun kızlar perim zuzum hepsı ışte yaaaa oooff zaten burnumda tutuyorsunuz hadı ben kactım sızlerı kocamanından öpuyorum benı unutmayın hee valaaa uçarım burdan tepenıze konarım
kızlarrrr napıyosunuz. iş güç ev uğraşıyorum işte.
benim bel ağrım başladı gene. oturup kalkarken, tuvalete çökerken. günlük hayatımı etkiliyo yani.
kürtajdan sonra ne zaman belim ağrısa 3-4 gün sonra regl oluyorum. inşallah yakında olmam daha erken günü.
zaten bu bel ağrısı da canımı sıkıyoçalışma arkadaşım olan hemşireler bele vuran ağrıda ya rahimin kendini toplamamıştır ya da bir enfeksiyon oluşmuştur diyolar :18: doktoruna bir görün dediler.
ufff doktor yolu görünüyo bana gene... hiç gidesim o masaya yatasım yok. içim daralıyo. ama bölede olmaz varsa bi şey önlemini alalım.
eceliiiiiiii. özletme kendini bu kadar. bize ve internetine bağlan tekrar....
kızlarrr napıyosunuzzzz....
ay ben besin zehirlenmesi gibi bi şey oldum. gece bi görseydiniz beni. bulantı, baş dönmesi, baş ağrısı, kusma... şimdi iyyim de gülüyorum dün akşamki halime. evin içinde doğru yürüyemiyodum S çizerek gidiyodum. kapı mobilya her yere çarptım kendimi. sora ilaç içip uykuya dalmışım. sabah açtım gözümü
seastrem az kaldı desene. perşembe günkü gelişmelerden haberdar et bizi... 37 hft olmuşun zaten. ama bence bekleyebildiğin kadar bekle. sezeryan çok erken olursa süt gelmeme sıkıntısı oluyomuş. benim bi kaç arkadaşım yaşadı bunu... kendine dikkat et
ay ben besin zehirlenmesi gibi bi şey oldum. gece bi görseydiniz beni. bulantı, baş dönmesi, baş ağrısı, kusma... şimdi iyyim de gülüyorum dün akşamki halime. evin içinde doğru yürüyemiyodum S çizerek gidiyodum. kapı mobilya her yere çarptım kendimi. sora ilaç içip uykuya dalmışım. sabah açtım gözümü
seastrem az kaldı desene. perşembe günkü gelişmelerden haberdar et bizi... 37 hft olmuşun zaten. ama bence bekleyebildiğin kadar bekle. sezeryan çok erken olursa süt gelmeme sıkıntısı oluyomuş. benim bi kaç arkadaşım yaşadı bunu... kendine dikkat et
Selam kizlar Bende 3 aylik hamileyim bu Benim ucuncu hamileligim ama aradan baya zaman gecmisdi unutmusum vallahi simdide merak ediyorum bebegin ilk hareketlerini kac aylik olunca hissetmeye basliyoruz kizlar
Cevabin icin Saol canim
merhaba arkdaslar yine ben... boyle kritik, regl oldugum zamanlarda ortaya cikiyorum :) bu ay ilk defa buradan okudugum incir + havuc kürünü yaptim.. aşılama ve igne yapmadim bu ay... adetime 1 hafta var ve ilk defa adetime 1 hafta kala regl oluyorum... saatlerdir şu yerleşme kanaması' nı okuyorum... ordaki belirtilere uyuyor, k.rengi leke... dün gece basladi ama normal adet oldugumda da zaten ilk 2 gün az ve k.rengi leke gelir.. ben ayirt edemedim normal adetten bunu... son adet tarihim 15 kasim idi... düşük gibi sancılarımda yok... cunku bir kere dusuk yaptim ve inanilmaz sanci cektim.. karnimda hafif kramp ve memelerde biraz agri... o kadar...
simdi sormak istedigim, oturup bekliyim mi neyin nesi oldugunu bunun? cunku şuan kanda hcg testi yapsam da sonuc alacagimi sanmiyorum... işte 28 kasim gibi basladik iliskiye...yani bugun 11. gün ilişkiye baslamamizin... progestan kullansam mı günde 3 tane diyorum ama bilemedim? cunku dusuk degil bu bence kesin
canım geçmiş olsun. dikkat et kendine... ilk hamikeyim dediğin zamanı hatırlıyom maşşallah ne kadar ilerlemiş hamişliğin.. dişlerin niye çürüdü? süt yoğurt vs. tüketmiyo musun... veya doktor kalsiyum takviyesi vermedi mi...nasıl gidiyor hayat benim için o kadarda iyi değil şikayet etmiyorum ama çok rahatsızım ağzımda 3 diş çürüdü,böbreklerde bebekten dolayı büyüme var,uyuyamıyorum,sürekli sıkıntı basıyor aaaaa ne başınızı ağrıtayım hastayım yani bebeğimi kucağıma alınca bunların hepsini unuturum değilmi.öptüm hepinizi iyi hafta sonları
şekerim her zaman bekleriz. gel uğra buralara.merhaba arkdaslar yine ben... boyle kritik, regl oldugum zamanlarda ortaya cikiyorum :) bu ay ilk defa buradan okudugum incir + havuc kürünü yaptim.. aşılama ve igne yapmadim bu ay... adetime 1 hafta var ve ilk defa adetime 1 hafta kala regl oluyorum... saatlerdir şu yerleşme kanaması' nı okuyorum... ordaki belirtilere uyuyor, k.rengi leke... dün gece basladi ama normal adet oldugumda da zaten ilk 2 gün az ve k.rengi leke gelir.. ben ayirt edemedim normal adetten bunu... son adet tarihim 15 kasim idi... düşük gibi sancılarımda yok... cunku bir kere dusuk yaptim ve inanilmaz sanci cektim.. karnimda hafif kramp ve memelerde biraz agri... o kadar...
simdi sormak istedigim, oturup bekliyim mi neyin nesi oldugunu bunun? cunku şuan kanda hcg testi yapsam da sonuc alacagimi sanmiyorum... işte 28 kasim gibi basladik iliskiye...yani bugun 11. gün ilişkiye baslamamizin... progestan kullansam mı günde 3 tane diyorum ama bilemedim? cunku dusuk degil bu bence kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?