Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Geçmiş olsun canım.Bebeğin biraz sıkıntı vermiş sana ama doğunca hepsini unutacaksın. Ben yeğenimi sevmekle meşgulüm bugünlerde.İnanılmaz güzel birşey
Canım stresten erken regl oluyorsun sanırım. Kanda HCG çıkar ama gebelik varsa bile çok düşük düzeyde olur. Şüpheleniyorsan doktora git. Beklemek zorunda değilsin

acemiperi nasılsın demiycem burdan bile çoookk iyi görünüyosun. sen kocişi ekmiş yeğenle staj yapıyosun valla iyiymiş:))

bu arada ben bilmem eşim bilir yarışmasını seyrediyo musunuz. ay ben çok gülüyorum bi kaç haftadır izliyorum. hep de kocamla kendimi hayal ediyom, daha da gülüyom.
bu arada farkındasınızdır çenem düşük bu gece. amma velakin kendim çalıp kendim oynuyom neyse yarın görüşürüz öpüyom hepiniziii

annelik kolay mı? :) çok geçmiş olsunnnnn, dr.um bahsetmişti böbrek meselesinden. olabiliyormuş hamilelikte... hepsini unutacaksın canım doğum sancılarını bile unutuyormuşuz düşünsene :)

komik gerçekten ama bazen abartılar oluyor sürekli takılmıyoruz o yüzden. nefes filmi vardı ona takıldık zaten :)

günaydın kızlar bi arkadaş b hcg değerini yazmış hamilesin demek canım
felsefem canım o böbrek büyümesi bendede oldu malesef ama şükürler olsun daha iyiyim artık ağrılarım kalmadı diyebilirim artık doğum ağrılarım var :)

evet bayağı büyüdük ben ve bebek ikimizde şişkoyum şimdi.dişlerim çürüdü çünkü hala hap kullanamıyorum yutmamla çıkarmam bir oluyo sütüde 8 yaşından beri içmiyorum yoğurtta işte ne tüketebildiysem bende senin gibi bir boş gebelik geçirdim çok üzüldüm çok ağladım ama bak şimdi iki kişiyiz rabbim sağlıklı ve hayırlısını sanada nasip eder inşallah

iyi geceler kızlar :)
kocaman olduk biz yaaaa :) benim sıpa için dr. erkek diyor ama kesin değil bacaklarını topladığından ayakla karıştırabilirim, dedi. hayırlısı bakalım :) 10 cm olmuş. eli kolu durmuyodu :)

canım benim ne güzel darısı benim başıma. tatlım sen ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldın. benim 24 aralıkta tam 4 ay bitiyo kürtaj olalı. ama ufak tefek şikayetlerim var. doktora gitcem tekrar. kısmetse bu ayki adetimden sonra çalışmalara başlıycam
adetlerim tam düzenli deil bi de bel ağrım var özellikle adet döneminden önce, bi enfeksiyon durumu olmasından korkuyom. inşallah bi şey yoktur...
dikkat et kendine, süt içemesende yoğurt miktarını arttır bari..

deryafım hadi hayırlısı, prensin geliyo galiba

hayırlı olsun oğluşun canım oğluma bi arkadaş daha geliyo desene:)

hayırlı olsun oğluşun canım oğluma bi arkadaş daha geliyo desene:)

kızlar ya kesin belli değil ki şöyle alayım maviş maviş şeyler :) erkek-kız derdim yok ama bişey alamıyorum yahu :)

Ya canım doktor da erkek demiş ama bana hala kız gibi geliyor :26:

dr. diyor ki ben orada bir pipi var gibi görüyorum ama bacaklarını indirmediğinden ayak ve topuk da olabilir diyor :) hayırlısı canım ya dediğim gibi hiç sorun değil sadece insan belli olsun istiyor :)

beni hatirlayanlar vardir icinizde ben hala bu cocuk yolunda ugrasip duruyorum bir turlu kalamadim hamile...
insallh bizlerde birgun kaliriz hamilee...hamile olan arkadaslarim da insallh saglikla alirlar bebislerini kucaklarina...

dr. diyor ki ben orada bir pipi var gibi görüyorum ama bacaklarını indirmediğinden ayak ve topuk da olabilir diyor :) hayırlısı canım ya dediğim gibi hiç sorun değil sadece insan belli olsun istiyor :)

canim en son adetini hangi ayda ve kacinda gordun...ve asagi yukari kacinci gunu yumurtladin?bir tahminde bulunayim canim ben de...normalde adet dongun kac gundu?...
iki gun yokum cevap veremeyebilirim ama cuma gunu gelecem...
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini...

Evet canım hayırlısı sağlıklı olsun da. Eşya almak konusunda insan bilmek istiyor işte ama sen başla sarılardan yeşillerden :)

beni hatirlayanlar vardir icinizde ben hala bu cocuk yolunda ugrasip duruyorum bir turlu kalamadim hamile...
insallh bizlerde birgun kaliriz hamilee...hamile olan arkadaslarim da insallh saglikla alirlar bebislerini kucaklarina...
Hamilelerin duaları kabul olurmuş derler en içten dualarımı gönderiyorum sana canım inş. Allahım sana da nasip eder en kısa zmnda herşeyin hayırlısı canım

canım sat 22,08,2012. aslında zaten yumurta takibi yapılıyordu ben 05 eylülde gittim yumurtam çatlamamıştı lakin 20 eylülde hamile olduğumu öğrendim :) normalde adet döngüm 28-29 gün. demek ki son dk golü olmuş bizimki :)
sağol canım şimdiden.
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlat versin sana inşallahhhhh (amin)

bir yorum istiyorum kızlar cinsiyet için? :) fotomuz aşağıda...
Eki Görüntüle 574341

oy oyy maşallah kuzucuğaa annesi
erseğin birine sormuşlar karın kız mı erkek mi hamile diye..
o da demişki bilmem şeyime bi şey takıldı amma bilmem kızanın kulağı mı dalağı mı bülüğü mü demiş.
erseğin hesap orda bi çıkıntı var gördüm amma bilemedim kızanın kulagı mı bülüğü mü
sen şimdilik alışveriş yaparken çift taraflı al kıyafeti. mesela sarı, yeşil kız da giyer erkek de. zaten doğumdan sora mavi veya pembe çok gelir. senin aldıkların değişik olsun.

delisin :)) p.tesi tekrar randevumuz var bakalım açacak mı bacaklarını sıpa görcez o zaman neresi nedir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…