Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

banuuuuuuummmmmm ben bunu çok büyük bir haksızlık olarak görüyorum kendime, sen yiğenini nasıl unutursun listeye eklemeyi anammmm kalbim sıkıştııı ...bebem sen beni unuttun yaaa

Artık buradayım bende canım... Dr.a gittikten sonra heber vereceğim tabiki de. Ay bu hamilelik psikolojisi neymiş böyle anlatamam.. Eşim çiğdem aldı diye sevinçten ağlıyorum sen düşün artık Deliye döndüm. Bebeğim inşallah iyidir. Senin de okula başlamana sevindim. Çok sevindim hatta. Bak gör aklını dağıtacak. Seni motive edecek. Sonraaaa..... hahahaaaa.

banuuuuuuummmmmm ben bunu çok büyük bir haksızlık olarak görüyorum kendime, sen yiğenini nasıl unutursun listeye eklemeyi anammmm kalbim sıkıştııı ...bebem sen beni unuttun yaaa

Anammmmmm... ay çok doğru diyon bebeeem yaaa, nasıl atladım be ben seni, hemen geri dönüp düzelttim listeyi, bakabilirsin kuzum:))

Ehehehehe kafamda sana doğum bile yaptırmışım ben herhalde o derece kabullenmişim hamişliğini yavrum ondan yani..

Kızlar çoğunuz beni tanımaz ama ben kendimi tanıtayım Çok başbakan çıkacakmışım gibi bir konuşma oldu Ben Banu ile beraber hemen hemen aynı zamanda foruma üye olmuştum Sonra bir buluştuk şubat ayı topiğinde birde baktım ben hamişim Sonra uzun süre koparmadık tabi sohbetimizi. Hala daha özelden de konuşuruz ama hepinizle arkadaş olmak isterim. Aynı zamanda Ekim annesi adayıyım. Hepiniz için duacıyım. Allah biran önce göbüşlerinizi doldursun. amin

gurbanin olem kıyamammmmmmm mercimek alınma sakın şaka yaptı banuş yetzen kuzummm

selam banucum güzel olmuş bu topik.ben 3 hafta önce kürtaj oldum tutunamadı bebişim bana hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…