kızlar ben kaçar malum artık çıkıcam yarın görüşmek üzere kendinize dikkat ediniz:
efenim
hadi bakalım ilk hamile haberi kimden gelecekkk:
peki peki anladım sen baya bi dikiyon heralde bacaklar
hahahah
ozaman benden bi öneridaha:
kızlar poloraktinle ilgili bi sorununuz yoksa birde yumurtalama zamanı bol bol incir yeyin buda yumurtaları bütyütürmüş..
peki peki anladım sen baya bi dikiyon heralde bacaklar
sen biraz fazla mitakiyosun insanlara ama eglencelisin senin gibi fazla yok etrafimda iyi geldin sakaci
Canım arkadaşımmm... Valla haberlerini aldığıma çok sevindim.. Tülinin dediği gibi yoğundum bu sıralar.. bir de arada türkiyeye gittim 3 haftalığına o yüzden koptum kk dan biraz ama geri döndüm yine:)
Bebeğin iyidir hayatım, nolur aklına olumsuz şeyler getirme, şimdi hamişsin haliyle hassas ve endişelisin seni çok iyi anlıyorum ama çok da abartmamaya çalış bu durumu, sen ne kadar pozitif ve mutlu olursan bebeğin de bunu hissedecektir..
Bakalım inşallah ben ve diğer bekleyenlere de bu endişeleri yaşamak tez zamanda nasip olur..
Doktora gidince de haber ver mutlaka.. bak artık bu topik sabit haberleşme alanımız zaten..:)
banuuuuuuummmmmm ben bunu çok büyük bir haksızlık olarak görüyorum kendime, sen yiğenini nasıl unutursun listeye eklemeyi anammmm kalbim sıkıştııı ...bebem sen beni unuttun yaaa
sakaci hadi yarin gorusuruz kizlar ev maratonu basliyr starti verdiler ben gec kaldim baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
liste mi yaptiniz kizlar ben mi goremedim
23. sayfada kaldı tatlım..
Ben kaçar kızlar, yemek yapmam lazım ev ödevlerim var.. akşam tekrar uğramaya çalışırım, öpüyorum hepiniziii...:)
takıyorsun derken iyi niyetlemi kötü niyetlimi dedin anlyamadım ama neşeliyimdir
yani insanlari eglendirecek sozcukleri cook kullaniyorsun bilmeem anlatabildimmi bebis
devet cicim öyleyimdir .neşeme mutluluğuma sağlık:))) (yalan dünya etkisinde çok kalıyorum)
banuuuuuuummmmmm ben bunu çok büyük bir haksızlık olarak görüyorum kendime, sen yiğenini nasıl unutursun listeye eklemeyi anammmm kalbim sıkıştııı ...bebem sen beni unuttun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?