Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

kızlar zuzu ben unutan olmustur belki:) nasılsınız neler var neler yok biraz bakındım ama tabiki tüm sayfayı okumamın mümkünatı yok,buda bana ceza olsun sizi çok özledim seastre neredeyse doguracaksın neler oldu bir yaz bakalım dogum tarihin bellimi? deryaf sen nasılsın hayırlısı olsun tatlım oglusun olsun farketmes kocalar çok seviniyor erkeği duyunca ama benim hala minnos kızım var,teyzelerii. eceli,aysee,acemiperi sizler nasılsınız gelismeler nelerr... ben bugun detaylı ultrasona girdim çok sükür olumlu sonuçla döndük. yarında seker yüklemesi yaptırcam sormak istediğim bundan sonrasınsa baska hangi testler var tekrar dönücem hürremdeyim anacım:) byeeee

valla canım sana saçma gelebilir ama hiç korunmadım kürtajdan 1 hafta sonra başladık ilişkiye yani kanamam bitince sonra 1 kez adet oldum sonrasında daha da olmadım benim doktorumda en az3 ay en fazla 6 ay bekle dedi ama ben beklemedim iyikide beklemedim ama hiç folik asit içmeyi bırakmadım sürekli içtim şimdi karnımda oynuyo iyikide yapmışım bizde düşüğün kıçı içeride olur derler bende onlara uydum sende istersen doktora git genel bir kontrol yap sonrada çalışmalara başla 300 500 300 500 yani çalışmayana yem yok değil mi.öptüm canım

ooo sen bizi hatırlar mıydın zuzucum? bu nasıl ara vermek böyle bir gittin pir gittin yahu merakta bırakma yaz arada.
tatlım yüzde yüz değil erkek olduğu hayırlısı bakalım.
ağavni sana ikili testten sonra bişey yaptırmanı istedi mi? benden istemedi de merak ettim. bişeyi atlamayalım diye.

300 500 300 500 :))) çok mantıklı canım :) benim bildiğim bebek kaybında ne kadar küçükse o kadar az beklenir, çok da ara açmaya gerek yok bence de. hayırlısı Rabbim den.

unuttumm ben seni... zati sen de unutmuşun beni niye bana selam yookkk küstüm sana
eskisi gibi deiliz zuzuuu. sayfalarımız bile ilerlemiyor...
maşşallah minnos kızına...

canım sen iyi cesaret etmişsin. ben uzun süre psikolojimi toplayamadım. neden ben diye... aslında korkularımı da yenemedim daha... bakalım kısmet bundan sonrası.
ayyy 300 500 300 500 iyimişşş :)))

Son düzenleme:
Günaydııınnnnn
Kimsecikler yok burda ama ya çoğalıcağımıza azalıyor muyuz ne? Herkese hayırlı cumalar diliyorum ve kocaman öpücüklerrr

selam ben yeniyim diyebilirim kızlar ilk defa yazıyorum buraya 4,5 yaşında bir kzıım var çalışan bir anneyim 2 çocuk istiyorum bende nasipse

ikinciside kız olsun istyiyorum kızlar allah biliyor gönlümdekini bakalım belkim hamilelik haberi veriirim yakında sizlere

herkese selam arkadaşlar
tanıdığım arkadaşlarım varburada
bende haber veriim dedim artık çok şükür hamileyim
rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh

bebeğimin geç olma sebebi ise
rahim duvarı inceliğim varmış ufak bir ilaç tedavisiyle halloldu çok şükür

hepinizi öpüyorum

aminnn canim cok sagol guzel dularin icin

canimm kiz gorunuyor bakalim hayirlisi olsunn...bakalim dogru cikacak mi?simdiye kadar dogru cikmis hep bakalim sen de bildirirsin...
amin canim insallh bizlerde tadariz birgun bu duyguyu

selam hati hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin :) ne güzel çabuk bulmuşlar sebebini. sağlıkla hayırla al kucağına inşallah.

canimm kiz gorunuyor bakalim hayirlisi olsunn...bakalim dogru cikacak mi?simdiye kadar dogru cikmis hep bakalim sen de bildirirsin...
amin canim insallh bizlerde tadariz birgun bu duyguyu

hayırlısı olsun canım p.tesi belli olur sanırım artık :) sağol yorumun için :)

kızlar uzun süredir nete giremiyorum herkesi cok özledim hamiş haberlerş varmı cok merak ediyorum benim moral sıfır bu ara artık karar verdik tüp bebek yaptırmaya inşallah hakkımızda hayırlısı budur dr yumurta rezervi testi istedi tüp bebek yapılırken neler yapılıyo bebiş koyulurken acıyomu neler olup bitiyo çok merak ediyorum bilgilendiriseniz cok sevinirim hepinize ii aksamlar

ikinciside kız olsun istyiyorum kızlar allah biliyor gönlümdekini bakalım belkim hamilelik haberi veriirim yakında sizlere
Allah gönlüne göre versin canım inş. en yakın zmnda güzel haberlerini bekliyoruz

Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bugün arkadaşım doğum yaptı gün boyu hastanedeydim çok sewindim ama bi o kadar buruktum... onun sewincini tam yaşayamadım niyee böle oldu bilmiyorum we orda olan herkes darısı başına dedikçe ağlayasım geldi..hepsinin iyi niyetli olduğunu biliyorum..ama bana baktıklarında ölee utanıyorumkii sanki suç işlemişim gibi bebeğini sewmeye korktum bana acıdıklarını düşündüm şuan kendimi çok kötü hissediyorum inş yrn unuturum bu günü ... bende o duyguyu çok yaşamak isterdim inş da yaşarım.. allah inşş hepimizee yaşatır.. allah hamile olanların bebeğklerini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inş.. bebeği olanlara analı babalı uzun ömürler nasip etsin inş..bebeği olmayanlaraa sağl sağlim sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin inşş...benim gibi hisseden biri olduysa bu konuda banada yardımcı olursa sewinirim bende mi war sıkıntı die ..

deryaa canımm.. oğlan mı geliyor yani:)) hadi bakalım belli olsunda ona göre maviş mi pembiş mi ne olacak bilelim:) NAsılsın bu arada kuzum nasıl geçiyor hamişlik?

tusemim kuzum, bende tüp bebek yoluna girdim, 3 ocakta eşimi testis biyopsisine alacaklar, orda herşey yolunda giderse nisan ayında ilk denemeyi yapacağız.. tüp bebekle ilgili burda konuştuğum kızlardan bildiğim kadarıyla korkulacak bişey yok hayatım. sen şimdi doktorun istediği testleri yaptır gerisini fazla takma kafana. inşallah da ilk denemende tutar..

Bu arada tülin doğum yaptı bugün kızlar.. bebişi de kendisi de sağlıklı.. darısı önce seastrenin(en yakın o sanırım) sonra tüm hamişlerimizin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…