canım benim ne güzeldarısı benim başıma. tatlım sen ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldın. benim 24 aralıkta tam 4 ay bitiyo kürtaj olalı. ama ufak tefek şikayetlerim var. doktora gitcem tekrar. kısmetse bu ayki adetimden sonra çalışmalara başlıycam
adetlerim tam düzenli deil bi de bel ağrım var özellikle adet döneminden önce, bi enfeksiyon durumu olmasından korkuyom. inşallah bi şey yoktur...
dikkat et kendine, süt içemesende yoğurt miktarını arttır bari..
deryafım hadi hayırlısı, prensin geliyo galiba
kızlar zuzu ben unutan olmustur belki:) nasılsınız neler var neler yok biraz bakındım ama tabiki tüm sayfayı okumamın mümkünatı yok,buda bana ceza olsunsizi çok özledim seastre neredeyse doguracaksın neler oldu bir yaz bakalım dogum tarihin bellimi? deryaf sen nasılsın hayırlısı olsun tatlım oglusun olsun farketmes kocalar çok seviniyor erkeği duyunca ama benim hala minnos kızım var,teyzelerii. eceli,aysee,acemiperi sizler nasılsınız gelismeler nelerr... ben bugun detaylı ultrasona girdim çok sükür olumlu sonuçla döndük. yarında seker yüklemesi yaptırcam sormak istediğim bundan sonrasınsa baska hangi testler var tekrar dönücem hürremdeyim anacım:) byeeee
valla canım sana saçma gelebilir ama hiç korunmadım kürtajdan 1 hafta sonra başladık ilişkiye yani kanamam bitince sonra 1 kez adet oldum sonrasında daha da olmadım benim doktorumda en az3 ay en fazla 6 ay bekle dedi ama ben beklemedim iyikide beklemedim ama hiç folik asit içmeyi bırakmadım sürekli içtim şimdi karnımda oynuyo iyikide yapmışım bizde düşüğün kıçı içeride olur derler bende onlara uydum sende istersen doktora git genel bir kontrol yap sonrada çalışmalara başla 300 500 300 500 yani çalışmayana yem yok değil mi.öptüm canım
kızlar zuzu ben unutan olmustur belki:) nasılsınız neler var neler yok biraz bakındım ama tabiki tüm sayfayı okumamın mümkünatı yok,buda bana ceza olsunsizi çok özledim seastre neredeyse doguracaksın neler oldu bir yaz bakalım dogum tarihin bellimi? deryaf sen nasılsın hayırlısı olsun tatlım oglusun olsun farketmes kocalar çok seviniyor erkeği duyunca ama benim hala minnos kızım var,teyzelerii. eceli,aysee,acemiperi sizler nasılsınız gelismeler nelerr... ben bugun detaylı ultrasona girdim çok sükür olumlu sonuçla döndük. yarında seker yüklemesi yaptırcam sormak istediğim bundan sonrasınsa baska hangi testler var tekrar dönücem hürremdeyim anacım:) byeeee
valla canım sana saçma gelebilir ama hiç korunmadım kürtajdan 1 hafta sonra başladık ilişkiye yani kanamam bitince sonra 1 kez adet oldum sonrasında daha da olmadım benim doktorumda en az3 ay en fazla 6 ay bekle dedi ama ben beklemedim iyikide beklemedim ama hiç folik asit içmeyi bırakmadım sürekli içtim şimdi karnımda oynuyo iyikide yapmışım bizde düşüğün kıçı içeride olur derler bende onlara uydum sende istersen doktora git genel bir kontrol yap sonrada çalışmalara başla 300 500 300 500 yani çalışmayana yem yok değil mi.öptüm canım
Günaydııınnnnn
Kimsecikler yok burda ama ya çoğalıcağımıza azalıyor muyuz ne? Herkese hayırlı cumalar diliyorum ve kocaman öpücüklerrr
aminnn canim cok sagol guzel dularin icinEvet canım hayırlısı sağlıklı olsun da. Eşya almak konusunda insan bilmek istiyor işte ama sen başla sarılardan yeşillerden :)
Hamilelerin duaları kabul olurmuş derler en içten dualarımı gönderiyorum sana canım inş. Allahım sana da nasip eder en kısa zmnda herşeyin hayırlısı canım
canım sat 22,08,2012. aslında zaten yumurta takibi yapılıyordu ben 05 eylülde gittim yumurtam çatlamamıştı lakin 20 eylülde hamile olduğumu öğrendim :) normalde adet döngüm 28-29 gün. demek ki son dk golü olmuş bizimki :)
sağol canım şimdiden.
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlat versin sana inşallahhhhh (amin)
herkese selam arkadaşlar
tanıdığım arkadaşlarım varburada
bende haber veriim dedim artık çok şükür hamileyim
rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh
bebeğimin geç olma sebebi ise
rahim duvarı inceliğim varmış ufak bir ilaç tedavisiyle halloldu çok şükür
hepinizi öpüyorum
canimm kiz gorunuyor bakalim hayirlisi olsunn...bakalim dogru cikacak mi?simdiye kadar dogru cikmis hep bakalim sen de bildirirsin...
amin canim insallh bizlerde tadariz birgun bu duyguyu
Allah gönlüne göre versin canım inş. en yakın zmnda güzel haberlerini bekliyoruzikinciside kız olsun istyiyorum kızlar allah biliyor gönlümdekini bakalım belkim hamilelik haberi veriirim yakında sizlere
Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinherkese selam arkadaşlar
tanıdığım arkadaşlarım varburada
bende haber veriim dedim artık çok şükür hamileyim
rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh
bebeğimin geç olma sebebi ise
rahim duvarı inceliğim varmış ufak bir ilaç tedavisiyle halloldu çok şükür
hepinizi öpüyorum
Ben de üzülüyorum ya hergün bakıyorum sayfalar ilerlememiş kimsecikler yokevet canım azalıyoruz. maalesef... ben üzülüyorum böle olunca...
sana da hayırlı cumalar şeker
iyi geceler kızlar :)
kocaman olduk biz yaaaa :) benim sıpa için dr. erkek diyor ama kesin değil bacaklarını topladığından ayakla karıştırabilirim, dedi. hayırlısı bakalım :) 10 cm olmuş. eli kolu durmuyodu :)
kızlar uzun süredir nete giremiyorum herkesi cok özledim hamiş haberlerş varmı cok merak ediyorum benim moral sıfır bu ara artık karar verdik tüp bebek yaptırmaya inşallah hakkımızda hayırlısı budur dr yumurta rezervi testi istedi tüp bebek yapılırken neler yapılıyo bebiş koyulurken acıyomu neler olup bitiyo çok merak ediyorum bilgilendiriseniz cok sevinirim hepinize ii aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?