bugün arkadaşım doğum yaptı gün boyu hastanedeydim çok sewindim ama bi o kadar buruktum... onun sewincini tam yaşayamadım niyee böle oldu bilmiyorum we orda olan herkes darısı başına dedikçe ağlayasım geldi..hepsinin iyi niyetli olduğunu biliyorum..ama bana baktıklarında ölee utanıyorumkii sanki suç işlemişim gibi bebeğini sewmeye korktum bana acıdıklarını düşündüm şuan kendimi çok kötü hissediyorum inş yrn unuturum bu günü ... bende o duyguyu çok yaşamak isterdim inş da yaşarım.. allah inşş hepimizee yaşatır.. allah hamile olanların bebeğklerini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inş.. bebeği olanlara analı babalı uzun ömürler nasip etsin inş..bebeği olmayanlaraa sağl sağlim sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin inşş...benim gibi hisseden biri olduysa bu konuda banada yardımcı olursa sewinirim bende mi war sıkıntı die ..
herkese selam arkadaşlar
tanıdığım arkadaşlarım varburada
bende haber veriim dedim artık çok şükür hamileyim
rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh
bebeğimin geç olma sebebi ise
rahim duvarı inceliğim varmış ufak bir ilaç tedavisiyle halloldu çok şükür
hepinizi öpüyorum
Banuşum, senin için de herşey yolunda gitsin inşallah. Bebeğin hop diye gelsin kucağına
kızlar uzun süredir nete giremiyorum herkesi cok özledim hamiş haberlerş varmı cok merak ediyorum benim moral sıfır bu ara artık karar verdik tüp bebek yaptırmaya inşallah hakkımızda hayırlısı budur dr yumurta rezervi testi istedi tüp bebek yapılırken neler yapılıyo bebiş koyulurken acıyomu neler olup bitiyo çok merak ediyorum bilgilendiriseniz cok sevinirim hepinize ii aksamlar
bugün arkadaşım doğum yaptı gün boyu hastanedeydim çok sewindim ama bi o kadar buruktum... onun sewincini tam yaşayamadım niyee böle oldu bilmiyorum we orda olan herkes darısı başına dedikçe ağlayasım geldi..hepsinin iyi niyetli olduğunu biliyorum..ama bana baktıklarında ölee utanıyorumkii sanki suç işlemişim gibi bebeğini sewmeye korktum bana acıdıklarını düşündüm şuan kendimi çok kötü hissediyorum inş yrn unuturum bu günü ... bende o duyguyu çok yaşamak isterdim inş da yaşarım.. allah inşş hepimizee yaşatır.. allah hamile olanların bebeğklerini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inş.. bebeği olanlara analı babalı uzun ömürler nasip etsin inş..bebeği olmayanlaraa sağl sağlim sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin inşş...benim gibi hisseden biri olduysa bu konuda banada yardımcı olursa sewinirim bende mi war sıkıntı die ..
deryaa canımm.. oğlan mı geliyor yani:)) hadi bakalım belli olsunda ona göre maviş mi pembiş mi ne olacak bilelim:) NAsılsın bu arada kuzum nasıl geçiyor hamişlik?
haticem canım, bebeğini kucağında göreceğimiz günlerde gelecek inşallah:)
hayatımm, nasılsın?:) sağol valla inşallah öyle olur.. bakalım, 3 ocaktan sonra bileceğiz deneme şansımız olup olmayacağını..
sen nasılsın var mı bi gelişme?
valla kuzum yazdığım gibi kesin değil ama dur bakalım hayırlısı :) canım hamilelik bir kolay bir zor gidiyor... bu ara sevgili migrenim beni zorluyor mesela... kanama olmasın da o günler kötüydü gerçekten. neyse geçti gitti çok şükür... 4.aya geldik bile zaman çabuk geçiyor :) seninle de önce haftaları sonra ayları sayacağız canım az kaldı Rabbim in izniyle...
Kıyamam sanabildiğim kadarıyla ilk 3-4 aydan sonra biraz daha yoluna giriyor herşey deryacım, malum vücut hormon değişimlerine adapte olmaya başlıyor vs vs.. yan, inşallah o migreninde bir an önce gider, koca göbüşünle bebişinin sefasını rahar rahat sürersin:) çok fenadır ama bilirim migren ağrısını.. Ama keyfin yerinde duruyor çok sevindim:) maşallah benim arkadaşıma.. valla şaka maka 5 ay sonra doğumdasın derya, ne çabuk geçiyor gerçekten..
bakalım, bizim durumumuz 3 ocaktaki operasyona bağlı deryacım, sperm bulunursa ne ala, nisan gibi denemeyi yapacağız.. ama bulunmazsa bebek konusunu kapamam gerekecek.. çok stresliyim ve korkuyorum yani
banu, canım, senin online olmanı bile özlemişim kuzum :)
Her ay yumurta takibi eşliğinde denemelere devam Banucum ama bilemiyorum yani. Güzel yumurtalar da oluşuyor, her ay ultrasonda müstakbel çocuklarımı da görüyorum ama nafilebenim tüplerden biri tıkalı olduğu için şansım düşüyor ama olacağı varsa olacak tabii. Neticede bir yumurta, bir sperm, bir tüp de yeterli yani. Hepsi de mevcut olduğuna göre bekliyoruz kendini çok özleteni
Bu arada biz de devlet hastanesine gidiyoruz bir yandan da, daha ileri tetkikler için. Tabii sen de bilirsin, orada işler biraz ağır ilerliyor. Sabırlı olmak gerekiyor. Ben de bu konuda biraz kafayı rölantiye alıyorum( tabii umarim başarabilirim) kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum ve güzel şeyler yiyorum)
Kıyamam sanabildiğim kadarıyla ilk 3-4 aydan sonra biraz daha yoluna giriyor herşey deryacım, malum vücut hormon değişimlerine adapte olmaya başlıyor vs vs.. yan, inşallah o migreninde bir an önce gider, koca göbüşünle bebişinin sefasını rahar rahat sürersin:) çok fenadır ama bilirim migren ağrısını.. Ama keyfin yerinde duruyor çok sevindim:) maşallah benim arkadaşıma.. valla şaka maka 5 ay sonra doğumdasın derya, ne çabuk geçiyor gerçekten..
bakalım, bizim durumumuz 3 ocaktaki operasyona bağlı deryacım, sperm bulunursa ne ala, nisan gibi denemeyi yapacağız.. ama bulunmazsa bebek konusunu kapamam gerekecek.. çok stresliyim ve korkuyorum yani
Hayır Banu, No fear bebeğimsonradan olan erkek infertilitesinde sperm bulunma ihtimali yüksek, biliyorsun.
canımmm...derya valla biliyorum ihmal ettim , farkındayım yani kabahatimin ama biraz uzak kalmayı özellikle istedim.. malum ağır bir haberdi , toparlanmaya ve kendimi her olasılığa hazırlamaya çalışıyorum.. ama sanmaki girip kontrol etmedim seni kızları:) aklımda ve kalbimdesiniz her daim..
Çok haklısın deryaf ama biliyorsun bu meseleyi kafadan tamamen atıp başka şeylere odaklanmak mucize kabilinden. Bir de sen daha hamile bile kalamamışken, arkadaşlarının ikinci tura dönmesi insanı yaralıyor. Sankibu konuyu çok düşününce olacakmış gibi.eskiden topikte gezerken altta takvimi olanlara bakardım sanki herkes çok kolay hamile kalıyormuş da bir ben kalamıyormuşum gibi gelirdi :) şimdi düşünüyorum da biz neredeyse 1,5 sene uğraştık daha çok uğraşanlar da var muhakkak... yaşadığım, hissettiğim hiç bir şeyi unutmadım... zor zamanlardı... her ay hayal kırıklığı derken hayatı bile erteliyoruz çoğu zaman. aslında keyfine bakmak lazım bir yandan. bebek isteyen kalbimizin çalıştırdığı koca bir vücudu unutuyoruz, önce kendimizden ödün veriyoruz, halbuki bebişimiz diyor ki, anne sen bana takılma bırak beni ben bilirim geleceğim zamanı :) şaka bir yana işin doğrusu bu değil mi... operasyona az kalmış, Rabbim yardımcınız olsun canım. inşallah her şey gönlünüzce olur...
Çok haklısın deryaf ama biliyorsun bu meseleyi kafadan tamamen atıp başka şeylere odaklanmak mucize kabilinden. Bir de sen daha hamile bile kalamamışken, arkadaşlarının ikinci tura dönmesi insanı yaralıyor. Sankibu konuyu çok düşününce olacakmış gibi.
eskiden topikte gezerken altta takvimi olanlara bakardım sanki herkes çok kolay hamile kalıyormuş da bir ben kalamıyormuşum gibi gelirdi :) şimdi düşünüyorum da biz neredeyse 1,5 sene uğraştık daha çok uğraşanlar da var muhakkak... yaşadığım, hissettiğim hiç bir şeyi unutmadım... zor zamanlardı... her ay hayal kırıklığı derken hayatı bile erteliyoruz çoğu zaman. aslında keyfine bakmak lazım bir yandan. bebek isteyen kalbimizin çalıştırdığı koca bir vücudu unutuyoruz, önce kendimizden ödün veriyoruz, halbuki bebişimiz diyor ki, anne sen bana takılma bırak beni ben bilirim geleceğim zamanı :) şaka bir yana işin doğrusu bu değil mi... operasyona az kalmış, Rabbim yardımcınız olsun canım. inşallah her şey gönlünüzce olur...
haaa öylee kuzum, bende aynı şeyi söylüyorum kendime de, iş işte gerçekten denileni yapmaya gelince öyle kolay olmuyor:)) annemde güya bana umut veriyor bugün, kök hücreden sprem üretme çalışmaları devam ediyormuş, 3-4 yıla tamamlanmış olacakmış, öyle izlemiş bir tv programında.. bak diyor yani o olmazsa sonra bunu denersiniz.. anne dedim ben o zamana menapoza girmiş olurum, hımm diyor evet onu düşünmemiştim işet..ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim yani:)
ama yok yok daha iyiyim.. kendimi derslerime odakladım, ileriye dönük bebeksiz planlar yapıyorum , ruh sağlığımı koruyorum yani şimdilik:))
canım benim seni o kadar anlıyorum kiii.. etrafımda 5'i iş yerinde 8 hamile vardı/var. hepside sağlıklı allaha şükür bebişlerini bekliyolar/doğurdular. onları gördükçe hep kötü hissettim kendimi neden ben diye. kürtajımdan 4 gün sora çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. benim doktorumdu doktoru. ben senin kadar güçlü de olamadım gidemedim... uzun süre bebek sevemedim. kadınlığıma bile küstüm o derece yani. ama şimdi çok şükür iyyim. ve zamanla gördüm ki yalnız değilim bu tür şeyler herkesin başına gelebilir.bugün arkadaşım doğum yaptı gün boyu hastanedeydim çok sewindim ama bi o kadar buruktum... onun sewincini tam yaşayamadım niyee böle oldu bilmiyorum we orda olan herkes darısı başına dedikçe ağlayasım geldi..hepsinin iyi niyetli olduğunu biliyorum..ama bana baktıklarında ölee utanıyorumkii sanki suç işlemişim gibi bebeğini sewmeye korktum bana acıdıklarını düşündüm şuan kendimi çok kötü hissediyorum inş yrn unuturum bu günü ... bende o duyguyu çok yaşamak isterdim inş da yaşarım.. allah inşş hepimizee yaşatır.. allah hamile olanların bebeğklerini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inş.. bebeği olanlara analı babalı uzun ömürler nasip etsin inş..bebeği olmayanlaraa sağl sağlim sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin inşş...benim gibi hisseden biri olduysa bu konuda banada yardımcı olursa sewinirim bende mi war sıkıntı die ..
hoşgeldin. inşallah en kısa sürede isteklerin gerçekleşir....selam ben yeniyim diyebilirim kızlar ilk defa yazıyorum buraya 4,5 yaşında bir kzıım var çalışan bir anneyim 2 çocuk istiyorum bende nasipse
Çok haklısın deryaf ama biliyorsun bu meseleyi kafadan tamamen atıp başka şeylere odaklanmak mucize kabilinden. Bir de sen daha hamile bile kalamamışken, arkadaşlarının ikinci tura dönmesi insanı yaralıyor. Sankibu konuyu çok düşününce olacakmış gibi.
evet canım bir de işin o tarafı var, benimle yaşıt arkadaşlarımın çocukları büyüdü de ikinciyi düşünüyorlar bile :) yapabildiğin kadar canım olabildiği kadar düşünmemeye çalışmak gerek işte bu da işin gerçeği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?