Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Hissettiklerin çok normal arkadaşım.. burda ilk denemede tutturabilen az sayıda şanslı kızımız dışında herkes, bebek yapmak için uğraşırken aynı duygulardan ve süreçlerden geçti.. Kafanı fazla bu tarz düşüncelere takma kendini üzmekten başka bişeye yaramaz.. bu bebişler başlarına buyruk oluyorlar, ne zaman keyifleri isterse o zaman geliyorlar:) en çok da hiç beklemediğin anda oluyor.. o yüzden sakin ve her zaman pozitif ol.. bir süredir deniyorsanız ve olmuyorsa doktora git kontrollerini yaptır için rahatlasın.. dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

Son düzenleme:

haticem canım, bebeğini kucağında göreceğimiz günlerde gelecek inşallah:)

Banuşum, senin için de herşey yolunda gitsin inşallah. Bebeğin hop diye gelsin kucağına

hayatımm, nasılsın?:) sağol valla inşallah öyle olur.. bakalım, 3 ocaktan sonra bileceğiz deneme şansımız olup olmayacağını..

sen nasılsın var mı bi gelişme?

tüp bebeğe karar vermek ve beraberinde moral bozukluğu? canım ikisi bir arada olmaz. nolur kalbini ferah tut, olumlu düşün, bu süreçte hamile kalanlar o kadar çok ki, daha geçen gün kendi dr.um anlattı, biz dr.lar da böyle düşünmelerine sebep oluyoruz belki ama çok umutsuz insanlar var, dedi, tüp bebek için karar aldıkları aşamada hamile kalan hastam hiç az sayıda değil, dedi. inşallah en kısa zamanda müjdeni vereceksin burada. bol dua canım bol dua...

böyle düşünme... diğerlerinin ne düşündüğünü bir tarafa koy, böyle düşünmek sana yaramaz en başta arkadaşım. haklısın, burada hepimiz bu dönemlerden geçtik, kimimiz kolay kimimiz zor ama inan bana ne zaman kafan rahatlıyor o zaman çift çizgiyi görüyorsun :) o duyguyu ben de bilirim bir çok arkadaşımız da bilir, böyle hissettiğin için kendini suçlama... bu aşamanın bir sonrası umut dolu o aşamada da bebek seni bekliyor olacak :) tecrübeyle sabit güven buna :)

deryaa canımm.. oğlan mı geliyor yani:)) hadi bakalım belli olsunda ona göre maviş mi pembiş mi ne olacak bilelim:) NAsılsın bu arada kuzum nasıl geçiyor hamişlik?

valla kuzum yazdığım gibi kesin değil ama dur bakalım hayırlısı :) canım hamilelik bir kolay bir zor gidiyor... bu ara sevgili migrenim beni zorluyor mesela... kanama olmasın da o günler kötüydü gerçekten. neyse geçti gitti çok şükür... 4.aya geldik bile zaman çabuk geçiyor :) seninle de önce haftaları sonra ayları sayacağız canım az kaldı Rabbim in izniyle...

Her ay yumurta takibi eşliğinde denemelere devam Banucum ama bilemiyorum yani. Güzel yumurtalar da oluşuyor, her ay ultrasonda müstakbel çocuklarımı da görüyorum ama nafile benim tüplerden biri tıkalı olduğu için şansım düşüyor ama olacağı varsa olacak tabii. Neticede bir yumurta, bir sperm, bir tüp de yeterli yani. Hepsi de mevcut olduğuna göre bekliyoruz kendini çok özleteni
Bu arada biz de devlet hastanesine gidiyoruz bir yandan da, daha ileri tetkikler için. Tabii sen de bilirsin, orada işler biraz ağır ilerliyor. Sabırlı olmak gerekiyor. Ben de bu konuda biraz kafayı rölantiye alıyorum( tabii umarim başarabilirim) kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum ve güzel şeyler yiyorum)

Kıyamam sana bildiğim kadarıyla ilk 3-4 aydan sonra biraz daha yoluna giriyor herşey deryacım, malum vücut hormon değişimlerine adapte olmaya başlıyor vs vs.. yan, inşallah o migreninde bir an önce gider, koca göbüşünle bebişinin sefasını rahar rahat sürersin:) çok fenadır ama bilirim migren ağrısını.. Ama keyfin yerinde duruyor çok sevindim:) maşallah benim arkadaşıma.. valla şaka maka 5 ay sonra doğumdasın derya, ne çabuk geçiyor gerçekten..

bakalım, bizim durumumuz 3 ocaktaki operasyona bağlı deryacım, sperm bulunursa ne ala, nisan gibi denemeyi yapacağız.. ama bulunmazsa bebek konusunu kapamam gerekecek.. çok stresliyim ve korkuyorum yani

Hayır Banu, No fear bebeğim sonradan olan erkek infertilitesinde sperm bulunma ihtimali yüksek, biliyorsun.

banu, canım, senin online olmanı bile özlemişim kuzum :)

canımmm... derya valla biliyorum ihmal ettim , farkındayım yani kabahatimin ama biraz uzak kalmayı özellikle istedim.. malum ağır bir haberdi , toparlanmaya ve kendimi her olasılığa hazırlamaya çalışıyorum.. ama sanmaki girip kontrol etmedim seni kızları:) aklımda ve kalbimdesiniz her daim..

evet hayatımi burada da aynı durum söz konusu. işte bana mesela 12 marta gün verdiler(sperm bulunursa ocakta), o zaman ilaçlara başlayacağım ve 5 hafta içinde ilk denemeyi yapacağız inşallah.. bekleme süresi uzun ama özele gitme şansımız yok o yüzden seve seve bekleyeceğiz:))

herşeyin bir vakti zamanı ve nedeni vardır diye düşünüyorum.. senden yana da umutluyum ben.. bence sen bize en olmadık anda süpriz yapacaksın gibi geliyor:)

eskiden topikte gezerken altta takvimi olanlara bakardım sanki herkes çok kolay hamile kalıyormuş da bir ben kalamıyormuşum gibi gelirdi :) şimdi düşünüyorum da biz neredeyse 1,5 sene uğraştık daha çok uğraşanlar da var muhakkak... yaşadığım, hissettiğim hiç bir şeyi unutmadım... zor zamanlardı... her ay hayal kırıklığı derken hayatı bile erteliyoruz çoğu zaman. aslında keyfine bakmak lazım bir yandan. bebek isteyen kalbimizin çalıştırdığı koca bir vücudu unutuyoruz, önce kendimizden ödün veriyoruz, halbuki bebişimiz diyor ki, anne sen bana takılma bırak beni ben bilirim geleceğim zamanı :) şaka bir yana işin doğrusu bu değil mi... operasyona az kalmış, Rabbim yardımcınız olsun canım. inşallah her şey gönlünüzce olur...

Hayır Banu, No fear bebeğim sonradan olan erkek infertilitesinde sperm bulunma ihtimali yüksek, biliyorsun.

haaa öylee kuzum, bende aynı şeyi söylüyorum kendime de, iş işte gerçekten denileni yapmaya gelince öyle kolay olmuyor:)) annemde güya bana umut veriyor bugün, kök hücreden sprem üretme çalışmaları devam ediyormuş, 3-4 yıla tamamlanmış olacakmış, öyle izlemiş bir tv programında.. bak diyor yani o olmazsa sonra bunu denersiniz.. anne dedim ben o zamana menapoza girmiş olurum, hımm diyor evet onu düşünmemiştim işet.. ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim yani:)

ama yok yok daha iyiyim.. kendimi derslerime odakladım, ileriye dönük bebeksiz planlar yapıyorum , ruh sağlığımı koruyorum yani şimdilik:))

sen iyi ol da canım biz bekleriz haklısın toparlanma süresine ihtiyacın vardı...

Çok haklısın deryaf ama biliyorsun bu meseleyi kafadan tamamen atıp başka şeylere odaklanmak mucize kabilinden. Bir de sen daha hamile bile kalamamışken, arkadaşlarının ikinci tura dönmesi insanı yaralıyor. Sankibu konuyu çok düşününce olacakmış gibi.

evet canım bir de işin o tarafı var, benimle yaşıt arkadaşlarımın çocukları büyüdü de ikinciyi düşünüyorlar bile :) yapabildiğin kadar canım olabildiği kadar düşünmemeye çalışmak gerek işte bu da işin gerçeği...

ben bizzat biliyorum derya senin ne kadar uğraştığını beklediğini arada umutsuzluğa düşüp sonra toparlandığını.. ama nihayet kavuştun mucizene.. inşallah allah kucağında görmeyi ve büyütmeyi de nasip edecek kuzum.. darısı da bütün kızların başın.. siyahkuğu, özlem, ben ve bekleyen herkese..

ama haklısın, o her ay , ay acaba mı diye diye kurup, hamileymiş gibi yaşamak sonra olmayınca toparlanmaya çalışmak çok zor.. bak en azından ben o stresten kurtuldum takvimmiş yumurtlamaymış, pozisyonmuş, belirtiymiş iplemiyorum haliyle artık:)) ne zaman sperm bulunucak gel yavrucum diyecekler gidicem güzel güzel tüpcanımı ya da tüpsuyumu yerleştirecekler

Hadi bakalım, kafalara huni takmadan, yavruları alalım inşallah kucaklarımıza
Neyse ben çıkıyorum, sizi görmek iyi geldi ama kocam oyun oynamak için bekliyor, nette oynadığımız bir oyun var, kelime avı diye, sonra da Bezat Ç izleyeceğiz. işte böyle geçiyor vakit. Banu ve deryaf sizlere sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum. Yiyelim, içelim, sevelim, dua edelim) Şükredelim.

kızlar naaberr.. hareketlenmeyi görünce atladım topiğe. nasılsınız görüşmeyeli. ben acayip yorgunum. çekildim köşeye mayışık mayışık sürünüyorum.
erken yatıp hafta sonuna bomba gibi uyanmak istiyorum. yılbaşına az kadı, hazırlık ve hediyeler için alışveriş yapçam...
canım benim seni o kadar anlıyorum kiii.. etrafımda 5'i iş yerinde 8 hamile vardı/var. hepside sağlıklı allaha şükür bebişlerini bekliyolar/doğurdular. onları gördükçe hep kötü hissettim kendimi neden ben diye. kürtajımdan 4 gün sora çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. benim doktorumdu doktoru. ben senin kadar güçlü de olamadım gidemedim... uzun süre bebek sevemedim. kadınlığıma bile küstüm o derece yani. ama şimdi çok şükür iyyim. ve zamanla gördüm ki yalnız değilim bu tür şeyler herkesin başına gelebilir.
denmem o ki yaşadıkların çok normal. zamanla sen de alışacaksın bu normalliğe. ve inşallah bir gün bakmışız hamişizzz

selam ben yeniyim diyebilirim kızlar ilk defa yazıyorum buraya 4,5 yaşında bir kzıım var çalışan bir anneyim 2 çocuk istiyorum bende nasipse
hoşgeldin. inşallah en kısa sürede isteklerin gerçekleşir....

evett benden bu gce bu kadar kızlar. dikkat edin kendinize ve sık sık uğrayın buralara....

işte buraya yazıyorum kızlar, siz ikincilere dönerken bu yazdıklarınızı size hatırlatacağım, güleceksiniz:))) deryanın zaten ilki yolda, siyahkuğuya özellikle hatırlatacağım bunu ve o zaman güleceksin bugünkü hallerine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…