Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

kızlar, seastire doğum yapmış 12,12,12 de :) haber vereyim dedim... iyilermiş aralık topiğinde gördüm ben de...
Ben de bunu yazmak için girdim topike. Sen benden hızlı davranmışsın.

Senin minik göstermiyor inatla. Benimki ne yapacak bakalım. Perşembe kontrolüm var

Ben de bunu yazmak için girdim topike. Sen benden hızlı davranmışsın.

Senin minik göstermiyor inatla. Benimki ne yapacak bakalım. Perşembe kontrolüm var

hadi bakalım belki senin bebişin benimki kadar inat çıkmaz :) şaka bir yana sağlıklı haberlerle gel de gerisi mühim değil.

bizde hafta sonu doktora gittik şeker ölçümü falan yaptık çok şükür herşey normal çıktı allahın izniyle sağlıkla sıhatle bide kucağımıza alsak tamamdır darısı tüm isteyenlere amin

aminnn... seastirenin doğum hikayesini çok merak ediyorum nasıl oldu acaba, erken gibi geldi bana belki de normal olmuştur çok istiyordu :)

kızlar, seastire doğum yapmış 12,12,12 de :) haber vereyim dedim... iyilermiş aralık topiğinde gördüm ben de...

oy oyyy. ilk yeğen geldi yani bizim..
yalnız kastı kastı tammm gününde doğurmuş maşallah. ayyy gözlewrim doldu benim.
allahım o güzel günleri bize de nasip etsin inşallah...
çabuk ve sağlıklı gelsin bebişlerimiz bize...

kızz ne nazlı seninkiii. alt tarafı ya pıtı ya da pipi göstercek. çatlattı anneciğini

aminnnn canım... ben de duygulandım görünce yazısını :)

kızz ne nazlı seninkiii. alt tarafı ya pıtı ya da pipi göstercek. çatlattı anneciğini

heee yaaa hem sen bizi o kadar beklet hem hala naz niyaz çekeceğimiz var bizim bundan galiba anası gibi pek bir nazlı ve tripli olacak galiba :))

hadi bakalım belki senin bebişin benimki kadar inat çıkmaz :) şaka bir yana sağlıklı haberlerle gel de gerisi mühim değil.
İnşallah inatlaşmaz. Çok özledim zaten. Görmek için can atıyorum
aminnn... seastirenin doğum hikayesini çok merak ediyorum nasıl oldu acaba, erken gibi geldi bana belki de normal olmuştur çok istiyordu :)
Ben de çok merak ediyorum nasıl oldu, canı yandı mı, bebek nasıl

derya dr un yanına girmeden önce yürüyüş yap biraz yorulsun
ve ardından drun bakmasına 5 dk kala çikolata ye
bak nasıl gösteriyoo o zaman benim arkadaşım anca bu şekilde görebildi :d

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Bugün hurma yedim de coştu miniğim, yarın a çikolata yiycem. Herbir yerini göstersin

yedim canım ya istemeye istemeye fıstıklı çikolata yedim dr.un yanına girmeden. işimiz vardı dışarda zaten dr.a gitmeden önce onları hallettik iyi yürüdüm o zaman yani ama açmıyor işte :) bir sonraki randevu 1 ay sonra artık o zaman mecbur açar sanırım :)

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun Tahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs 2013

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

hayırlı olsun tebrik ediyorum canım seni, eşini ve oğlunu
Allah sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin sizlere

hayırlı olsun şekerim. prensler çoğaldı topikte...
ben de topikler arası dolaşırken dün senin yazdığını okudum bi topikte. tekmelemiş de galiba
artık başka topiklerde takip ediyorum herkesi... dağıldık yawww

Evet canım oğlumdan ilk tekmeyi dün yedim. İnşallah sen de hissedersin.

Eskiden kızlar hep birarada heyecanla haberleşiyorduk burada. Ama şimdi herkesi başka topiklerden avlar olduk

gözün aydın canım öğrenmişsin oğluşun geliyomuş . oğlumun arkadaşları çoğaldı vala ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…