Ben de bunu yazmak için girdim topike. Sen benden hızlı davranmışsın.kızlar, seastire doğum yapmış 12,12,12 de :) haber vereyim dedim... iyilermiş aralık topiğinde gördüm ben de...
Ben de bunu yazmak için girdim topike. Sen benden hızlı davranmışsın.
Senin minik göstermiyor inatla. Benimki ne yapacak bakalım. Perşembe kontrolüm var
bizde hafta sonu doktora gittik şeker ölçümü falan yaptık çok şükür herşey normal çıktı allahın izniyle sağlıkla sıhatle bide kucağımıza alsak tamamdır darısı tüm isteyenlere amin
kızlar, seastire doğum yapmış 12,12,12 de :) haber vereyim dedim... iyilermiş aralık topiğinde gördüm ben de...
merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve benim minik sıpam yine açmadı bacaklarını :) napalım sağlıklı olsun da biraz daha ilerde cicilerini alırız artık :)
bu sefer kontrolü 1 ay sonraya verdi ben öncesinde meraktan çatlamadan gitmezsem tabii :)
oy oyyy. ilk yeğen geldi yani bizim..
yalnız kastı kastı tammm gününde doğurmuş maşallah. ayyy gözlewrim doldu benim.
allahım o güzel günleri bize de nasip etsin inşallah...
çabuk ve sağlıklı gelsin bebişlerimiz bize...
kızz ne nazlı seninkiii. alt tarafı ya pıtı ya da pipi göstercek. çatlattı anneciğini
İnşallah inatlaşmaz. Çok özledim zaten. Görmek için can atıyorumhadi bakalım belki senin bebişin benimki kadar inat çıkmaz :) şaka bir yana sağlıklı haberlerle gel de gerisi mühim değil.
Ben de çok merak ediyorum nasıl oldu, canı yandı mı, bebek nasılaminnn... seastirenin doğum hikayesini çok merak ediyorum nasıl oldu acaba, erken gibi geldi bana belki de normal olmuştur çok istiyordu :)
merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve benim minik sıpam yine açmadı bacaklarını :) napalım sağlıklı olsun da biraz daha ilerde cicilerini alırız artık :)
bu sefer kontrolü 1 ay sonraya verdi ben öncesinde meraktan çatlamadan gitmezsem tabii :)
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Bugün hurma yedim de coştu miniğim, yarın a çikolata yiycem. Herbir yerini göstersinderya dr un yanına girmeden önce yürüyüş yap biraz yorulsun
ve ardından drun bakmasına 5 dk kala çikolata ye
bak nasıl gösteriyoo o zaman benim arkadaşım anca bu şekilde görebildi :d
derya dr un yanına girmeden önce yürüyüş yap biraz yorulsun
ve ardından drun bakmasına 5 dk kala çikolata ye
bak nasıl gösteriyoo o zaman benim arkadaşım anca bu şekilde görebildi :d
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Bugün hurma yedim de coştu miniğim, yarın a çikolata yiycem. Herbir yerini göstersin
kızlar doğum hikayemi yazdım ama silindi bi ara yeniden yazarım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs 2013
Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah
Sağol canım. Darısı hayırlı bir vakitte sana olsun inşallahhayırlı olsun tebrik ediyorum canım seni, eşini ve oğlunu
Allah sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin sizlere
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs 2013
Evet canım oğlumdan ilk tekmeyi dün yedim. İnşallah sen de hissedersin.hayırlı olsun şekerim. prensler çoğaldı topikte...
ben de topikler arası dolaşırken dün senin yazdığını okudum bi topikte. tekmelemiş de galiba
artık başka topiklerde takip ediyorum herkesi... dağıldık yawww
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?