Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

yavrum seninki de pek bi yakınmış sanaa

ben seni biliyorum canım ya, hadi bakalım hemen kan tahliline :) ağrılar çok normal canım sıkıntı yapma en önemlisi bu. kendine de dikkat et kar var dışarıda, üşütme... çok mutlu oldum ne güzel inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar canım.

Tebrik ederim. Hemen kan tahlili yaptır

canim oglusunu kucagina almissin rabbim saglik sihhat versin...
cok tebrik ederim cok guzel bisey olsa gerekkk...

çok şükür aldım tatlım saol
aaa canım çok sevindim hadi gözün aydın sakın korkma Allahın izniyle bebişin sana tutunacak annesi
tebrik ederim seni

aynen öyle teyzesi yeterki o sağlıklı olsunda istediği kadar tırlatsın
babamıza Allahım güç kuvvet versin bol para getirsin bize
Allahım sen ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin inşş kuzum

bak sen yaramaza yaaaa
biz bekleyelim sabırsızlıkla o bizle dalga geçsin
doğunca ısırıver annesi görsün gününü

bende dün gece rüyamda ultrasona girmişim cinsiyetini öğrencem en sonunda gösteriyo kızmış
arkadaşımda o gece rüyasında beni görmüş bebeğimle kızmış yine :d

bakalım daha 1,5 ayımız var sabırsızlanıyorum

arkadaslar cok sagolun...cok heyecanliyim hala.
bugun kana gidemedim hava burada gercekten cok kotuydu...
yarin insallh yapticam insallh sonuc iyi cikar kanda da tekrar cok tesekkurler...

eşim hırs yaptı zaten, ben bilirim d.gününde erkekse pembeleri kızsa mavileri almayı diyor :)
hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar Merhaba ben 6 aylık evliyim..

Yeni Yeni çocuk Düşünmeye başladıkk

Bebeğim olsun istiyorum. Fakat Bu Konuda Biraz Tecrübesizim..

Sizlerin Önerilerine ihtiyacım Var..

Nasıl Hemen Hamile Kalabilirimm ?? Bir İlaç Filan İçmem Gerekiyor mu ??

Ayrıyeten Klomen diye bir ilaç varmış. Onu önerdiler ? İçmemde bir sakınca olurmu ?

Yardımlarınızı bekliyorumm

merhaba
inşallah hemen hamiş kalırsın
öncelikle kafana göre ilaç kullanamazsın klomen denen ilacı dr un önerirse içebilirsin o ilacıda herkes kullanmaz benim 15 ay ın sonunda oldu ki bende kullanmadım
bence ilk yapman gereken dr a gidip rutin kontrolünü yaptırman ve bebek istediğini söylemen
bi sorun görmedikçe ilk sene pek bi tedavi uygulanmıyo çünkü

gün aşırı ilişkini de aksatma

merhaba bacişler,uzun zaman oldu görüşmeyeli :) Umarım herkes iyidir..Benden biraz haberler vermek istiyorum.18 aralıkta doktora gittim.yaptırdığım tüm testleri değerlendirdi.Allah ıma çok şükür tüm testlerimiz temiz çıktı.Doktor Şubat ayında korunmyı bırakabilirsin dedi.Folik asit+coraspin verdi.Adetim 1 gün geçse bile hemen kanda bhcg testi ile pozitifi gördüğüm an kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıyacağım...İnşallah 3.gebeliğim sağlıklı bir şekilde olur ve sonlanır.Allah korusun 3.gebelikte de sorun olursa hemen tüp bebek yapılacak.genetik taraması yapılarak yapılan tüp bebek olacakmış.Ama benim dileğim 3.kez hamile kalırsam Allah ımın izni ile sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Yüce Allah ımdan dilerim ki benim gibi bebek bebek bekleyenlere tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.Hamile olanlarında bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...Seastrem doğurdu mu acaba geçmişi okuyamadım.İnşallah Allah ım yardımcısı olsun...Kızlar çok öpüyorum.Adet oldum ve karnım çok ağrıyor.hepinizi çooookkkkkca öpüyorum ve her zaman aklımda olduğunuzu unutmayın lütfen :)

çok saol canım benim yakında sizde başlarsınız bebişleri kucağınıza alınca aynı sorunları yaşamaya

ahhhh seastremm çokkk sevindim bacımm.Gözünüz aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah..Allah ım bebişine ve sizlere sağlıklı mutlu seneler nasip etsin canım.Ayy nasıl içim tuhaf oldu yaaa.sanki daha dün gibi hamileliğini konuşuyoduk.Ay ağlıycam şimdi.kaç gündür girmiyorum nete.şimdi gördüm.Ahh çok mutlu oldum.Allah ım benim gibi bebek bekleyenlere de bu güzel günleri nasip etsin inşallah.bebişini benim yerimede çok çok kokla olurmu.Allah ım nazarlardan saklasın inşallah.Canımm sende kendine çok iyi bak çok öpüyorum.

İnşallah bebeğin seninledir. Haberdar et bizi. Pozitif düşün

heh şöyle arada da olsa haber ver canım ya :)
güzel haberlerle gelmişsin maşallah. şubat geldi bile canım ne kaldı şunun şurasında. Rabbim gönlüne göre versinnnnnnnnnn

canım beni,m senin görmek ne güzell. çok iyi görünüyosun yazdıklarında . allahım tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı bi hamişlik versin sana.
ben de çooookkkk öpüyorum seni dikkat et kendine...

Klomen tedavi amacli kullanilan bir ilac. Once bir jinekologa gidip smear testi, kan ve hormon testi ver. Rahmine baktir kist falan var mi diye. SOnra folik asite basla. 6 ay kadar oluruna birak. Gun asiri iliskiye gir, iliski sonrasi bel altina yastik koyup 20 dk kadar uzan. Eger 6 ay icinde bebek olmazsa tekarar doktora basvur. O seni yonlendirir

Canim ne guzel haberler vermissin. Subata cok az kaldi. Insallah bebegin gelir ve sana simsiki tutunur. Koklayip opersin kucagina alip

kızlar 8 senedir yasmin kullanıyorum.
kasımın 23 unde bıraktım, 25 inde regl oldum, ve kasım sonu ve aralık boyunca butun yumurtlama gunlerimde eşimle çalıştık.
bugun 29 gün oldu reglimin ilk gununden itibaren.
ve kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.
yasmin kullanırken 21-23 günde bir regl olurdum.
bugun 29. gun bitti regl olmadım ve hamiş de değilmişim çok üzüldüm.
oysa doktorum yasmin, bıraktığın an hamile kalırsın demişti.
sizce bir hafta sonra test yapsam tekrar pozitif çıkma imkanı var mı yoksa kan testi şimdiye kadar hamile olsam kesin gösterir miydi?
bir de hamile kalmaya çalışırken, ilaç, sigara vs gibi zararlı şeylerden uzak duruyor musunuz?
lütfen cevap verin yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..

çok saol canım benim. Allahım isteyen herkese taddırsın bu güzel duyguyu inş tarifi mümkün değil anlatsan kelimelere sığmaz harika bi duygu.
canım inş sende sağlıklı bi gebelik yaşarsın bu sefer hayırlısıyla hamiş kalıp kucağına alırsın bebişini çok öptük oğluşum
la seni teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…