bir k.valide de karışmasın şu dönemde yaaaa... en güzel günlerde ağlatıyorlar illa. dursun durduğu yerde kar da var zaten yatsın uyusun evinde :)
benim ki yaz başı olacak canım bakalım hayırlısıyla. işesin etsin kuzum yıkar makinalar napalım :) benim k.validem de üst katımda oturuyor ne kadar işime karışcak merak ediyorum :) annem gelsin 40 gün kalsın istiyorum hayırlısı :)
arkadaslar ben bugun idrar testi yaptim evde...pozitif cikti cok uzun zamandir ugrasiyorum bilenler bilir...hala cok saskinim ben...
kana gidemedim bugun belki yarin gidecem olmadi pazartesi diret doktoruma gidecem...
biraz korkum var hafiften agrim var...korkuyorum kirmizilar gelecek diye...
Tebrik ederim. Hemen kan tahlili yaptırarkadaslar ben bugun idrar testi yaptim evde...pozitif cikti cok uzun zamandir ugrasiyorum bilenler bilir...hala cok saskinim ben...
kana gidemedim bugun belki yarin gidecem olmadi pazartesi diret doktoruma gidecem...
canim oglusunu kucagina almissin rabbim saglik sihhat versin...
cok tebrik ederim cok guzel bisey olsa gerekkk...
arkadaslar ben bugun idrar testi yaptim evde...pozitif cikti cok uzun zamandir ugrasiyorum bilenler bilir...hala cok saskinim ben...
oyyy sağlam bütçe de yiyodur senin paşa... maşallah yesin içsin tırtlasın, yeterki sağlıklı olsun.
ayyymümkünse kayınvaliden bi süre daha hasta kalsın sakın sıkma canını rahatsızlığını sıkıntını da eşine ve kendsine azcık belirt. lohusasın canım sen. üzmesinler bizim arkadaşımızı...
canım hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı bizim başımıza inşallah..
bel ve kasık ağrısı normal tatlım. lekelenme falan olmadığı sürece korkma. olursa da panikleme, mutlaka doktora git o çare bulur. bebeişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine
yedim canım ya istemeye istemeye fıstıklı çikolata yedim dr.un yanına girmeden. işimiz vardı dışarda zaten dr.a gitmeden önce onları hallettik iyi yürüdüm o zaman yani ama açmıyor işte :) bir sonraki randevu 1 ay sonra artık o zaman mecbur açar sanırım :)
yavrum seninki de pek bi yakınmış sanaa
bak sen yaramaza yaaaa
biz bekleyelim sabırsızlıkla o bizle dalga geçsin
doğunca ısırıver annesi görsün gününü
bende dün gece rüyamda ultrasona girmişim cinsiyetini öğrencem en sonunda gösteriyo kızmış
arkadaşımda o gece rüyasında beni görmüş bebeğimle kızmış yine :d
bakalım daha 1,5 ayımız var sabırsızlanıyorum
Kızlar Merhaba ben 6 aylık evliyim..
Yeni Yeni çocuk Düşünmeye başladıkk
Bebeğim olsun istiyorum. Fakat Bu Konuda Biraz Tecrübesizim..
Sizlerin Önerilerine ihtiyacım Var..
Nasıl Hemen Hamile Kalabilirimm ?? Bir İlaç Filan İçmem Gerekiyor mu ??
Ayrıyeten Klomen diye bir ilaç varmış. Onu önerdiler ? İçmemde bir sakınca olurmu ?
Yardımlarınızı bekliyorumm
çok saol canım benim yakında sizde başlarsınız bebişleri kucağınıza alınca aynı sorunları yaşamaya
merhaba bacişler,uzun zaman oldu görüşmeyeli :) Umarım herkes iyidir..Benden biraz haberler vermek istiyorum.18 aralıkta doktora gittim.yaptırdığım tüm testleri değerlendirdi.Allah ıma çok şükür tüm testlerimiz temiz çıktı.Doktor Şubat ayında korunmyı bırakabilirsin dedi.Folik asit+coraspin verdi.Adetim 1 gün geçse bile hemen kanda bhcg testi ile pozitifi gördüğüm an kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıyacağım...İnşallah 3.gebeliğim sağlıklı bir şekilde olur ve sonlanır.Allah korusun 3.gebelikte de sorun olursa hemen tüp bebek yapılacak.genetik taraması yapılarak yapılan tüp bebek olacakmış.Ama benim dileğim 3.kez hamile kalırsam Allah ımın izni ile sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Yüce Allah ımdan dilerim ki benim gibi bebek bebek bekleyenlere tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.Hamile olanlarında bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...Seastrem doğurdu mu acaba geçmişi okuyamadım.İnşallah Allah ım yardımcısı olsun...Kızlar çok öpüyorum.Adet oldum ve karnım çok ağrıyor.hepinizi çooookkkkkca öpüyorum ve her zaman aklımda olduğunuzu unutmayın lütfen :)
merhaba bacişler,uzun zaman oldu görüşmeyeli :) Umarım herkes iyidir..Benden biraz haberler vermek istiyorum.18 aralıkta doktora gittim.yaptırdığım tüm testleri değerlendirdi.Allah ıma çok şükür tüm testlerimiz temiz çıktı.Doktor Şubat ayında korunmyı bırakabilirsin dedi.Folik asit+coraspin verdi.Adetim 1 gün geçse bile hemen kanda bhcg testi ile pozitifi gördüğüm an kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıyacağım...İnşallah 3.gebeliğim sağlıklı bir şekilde olur ve sonlanır.Allah korusun 3.gebelikte de sorun olursa hemen tüp bebek yapılacak.genetik taraması yapılarak yapılan tüp bebek olacakmış.Ama benim dileğim 3.kez hamile kalırsam Allah ımın izni ile sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Yüce Allah ımdan dilerim ki benim gibi bebek bebek bekleyenlere tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.Hamile olanlarında bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...Seastrem doğurdu mu acaba geçmişi okuyamadım.İnşallah Allah ım yardımcısı olsun...Kızlar çok öpüyorum.Adet oldum ve karnım çok ağrıyor.hepinizi çooookkkkkca öpüyorum ve her zaman aklımda olduğunuzu unutmayın lütfen :)
Klomen tedavi amacli kullanilan bir ilac. Once bir jinekologa gidip smear testi, kan ve hormon testi ver. Rahmine baktir kist falan var mi diye. SOnra folik asite basla. 6 ay kadar oluruna birak. Gun asiri iliskiye gir, iliski sonrasi bel altina yastik koyup 20 dk kadar uzan. Eger 6 ay icinde bebek olmazsa tekarar doktora basvur. O seni yonlendirirKızlar Merhaba ben 6 aylık evliyim..
Yeni Yeni çocuk Düşünmeye başladıkk
Bebeğim olsun istiyorum. Fakat Bu Konuda Biraz Tecrübesizim..
Sizlerin Önerilerine ihtiyacım Var..
Nasıl Hemen Hamile Kalabilirimm ?? Bir İlaç Filan İçmem Gerekiyor mu ??
Ayrıyeten Klomen diye bir ilaç varmış. Onu önerdiler ? İçmemde bir sakınca olurmu ?
Yardımlarınızı bekliyorumm
Canim ne guzel haberler vermissin. Subata cok az kaldi. Insallah bebegin gelir ve sana simsiki tutunur. Koklayip opersin kucagina alipmerhaba bacişler,uzun zaman oldu görüşmeyeli :) Umarım herkes iyidir..Benden biraz haberler vermek istiyorum.18 aralıkta doktora gittim.yaptırdığım tüm testleri değerlendirdi.Allah ıma çok şükür tüm testlerimiz temiz çıktı.Doktor Şubat ayında korunmyı bırakabilirsin dedi.Folik asit+coraspin verdi.Adetim 1 gün geçse bile hemen kanda bhcg testi ile pozitifi gördüğüm an kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıyacağım...İnşallah 3.gebeliğim sağlıklı bir şekilde olur ve sonlanır.Allah korusun 3.gebelikte de sorun olursa hemen tüp bebek yapılacak.genetik taraması yapılarak yapılan tüp bebek olacakmış.Ama benim dileğim 3.kez hamile kalırsam Allah ımın izni ile sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Yüce Allah ımdan dilerim ki benim gibi bebek bebek bekleyenlere tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.Hamile olanlarında bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...Seastrem doğurdu mu acaba geçmişi okuyamadım.İnşallah Allah ım yardımcısı olsun...Kızlar çok öpüyorum.Adet oldum ve karnım çok ağrıyor.hepinizi çooookkkkkca öpüyorum ve her zaman aklımda olduğunuzu unutmayın lütfen :)
ahhhh seastremm çokkk sevindim bacımm.Gözünüz aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah..Allah ım bebişine ve sizlere sağlıklı mutlu seneler nasip etsin canım.Ayy nasıl içim tuhaf oldu yaaa.sanki daha dün gibi hamileliğini konuşuyoduk.Ay ağlıycam şimdi.kaç gündür girmiyorum nete.şimdi gördüm.Ahh çok mutlu oldum.Allah ım benim gibi bebek bekleyenlere de bu güzel günleri nasip etsin inşallah.bebişini benim yerimede çok çok kokla olurmu.Allah ım nazarlardan saklasın inşallah.Canımm sende kendine çok iyi bak çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?