Evet oğlum oluyor Allahın izniyle. Senin minik nasıl, alıştın mı?gözün aydın canım öğrenmişsin oğluşun geliyomuş . oğlumun arkadaşları çoğaldı vala ne güzel :)
Evet oğlum oluyor Allahın izniyle. Senin minik nasıl, alıştın mı?
Benim tatlı yeğenimin de var gaz problemi. Erkek bebeklerde daha çok oluyormuş. Benimkinde çok olmaz inşallah.iyi teyzesi alıktık birbirimize ama uyku ve gaz problemlerimiz var geceleri ayaktayız
iyi teyzesi alıktık birbirimize ama uyku ve gaz problemlerimiz var geceleri ayaktayız
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs 2013
Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah
Evet canım oğlumdan ilk tekmeyi dün yedim. İnşallah sen de hissedersin.
Eskiden kızlar hep birarada heyecanla haberleşiyorduk burada. Ama şimdi herkesi başka topiklerden avlar olduk
iyi teyzesi alıktık birbirimize ama uyku ve gaz problemlerimiz var geceleri ayaktayız
Haziran annelerinde olup da 28 mayıs yazmak garip olacak gibi. Zaten ben eminim bebeğim 28 mayısı da beklemeyecekyani darısı bize desene :)
hayırlı olsun canım oğluşunnnnn
öğrenmene ve sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim :)
takvimini düzeltsene 28 mayıs olarak ben habire güncelliyorum :)
Haziran annelerinde olup da 28 mayıs yazmak garip olacak gibi. Zaten ben eminim bebeğim 28 mayısı da beklemeyecek
Ben de şu ikizler burcuna o kadar gıcığım ki erkeklerde. Sırf bu yüzden erken doğsun istiyorum ne yapayımzaten boğa burcu olsun istiyorum ben de ikizler istemiyorum :)) ne fark eder canım ya ona bakarsan haziran başı sonu hepimiz aynı yerde toplanıyoruz :)
Ben de şu ikizler burcuna o kadar gıcığım ki erkeklerde. Sırf bu yüzden erken doğsun istiyorum ne yapayım
Değiştirdim tarihi seni mi kırıcam
seastire kuzum napıyosunn.
nasıl gidiyo lohusalık. anamm her kafadan bi ses çıkar şimdi herkes bi şey söyler şunu ye bunu yeme şunu yap şunu yapma diye
ilk 6 ay erkek bebeklerde gaz çok olurmuş. hele gazlı kaka. aman allahım. ben arkadaşımın oğlunda gördüm .yani fıskiye gibiydiyok böle bi şey.
aman aman bebişi olur da gazı uyku sorunumu olurmuş :) şaka bi yana Allah yardım etsin canım.
İlk günler yanımda sadece annem olsun istiyorum. İnşallah böyle olur.napalım kuzum günlerin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim oğluşumla ilgilenmekten kayınvalidem çok karışıyo tatlım yaa ilk günler çok sıkıntı çektim o yüzden kendi kendime ağlamaya başladım sıkıntıdan bi kaç gündür gelmiyo hastalanmış.
sorma canım aynen anlattığın gibiyiz bizde gaz kaka amziriyorum yapıyo değişitiriyorum bezler bezlemez yeniden yapıyo bezlerken hep üstüne işiyo çok komik bi görsen battaniye yetişmiyo :) hergün makineye çamaşırlarını atıyoruz
napalım kuzum günlerin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim oğluşumla ilgilenmekten kayınvalidem çok karışıyo tatlım yaa ilk günler çok sıkıntı çektim o yüzden kendi kendime ağlamaya başladım sıkıntıdan bi kaç gündür gelmiyo hastalanmış.
sorma canım aynen anlattığın gibiyiz bizde gaz kaka amziriyorum yapıyo değişitiriyorum bezler bezlemez yeniden yapıyo bezlerken hep üstüne işiyo çok komik bi görsen battaniye yetişmiyo :) hergün makineye çamaşırlarını atıyoruz
oyyy sağlam bütçe de yiyodur senin paşa... maşallah yesin içsin tırtlasın, yeterki sağlıklı olsun.napalım kuzum günlerin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim oğluşumla ilgilenmekten kayınvalidem çok karışıyo tatlım yaa ilk günler çok sıkıntı çektim o yüzden kendi kendime ağlamaya başladım sıkıntıdan bi kaç gündür gelmiyo hastalanmış.
arkadaslar ben bugun idrar testi yaptim evde...pozitif cikti cok uzun zamandir ugrasiyorum bilenler bilir...hala cok saskinim ben...
kana gidemedim bugun belki yarin gidecem olmadi pazartesi diret doktoruma gidecem...
biraz korkum var hafiften agrim var...korkuyorum kirmizilar gelecek diye...
napalım kuzum günlerin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim oğluşumla ilgilenmekten kayınvalidem çok karışıyo tatlım yaa ilk günler çok sıkıntı çektim o yüzden kendi kendime ağlamaya başladım sıkıntıdan bi kaç gündür gelmiyo hastalanmış.
çok saol canım benim yakında sizde başlarsınız bebişleri kucağınıza alınca aynı sorunları yaşamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?