ben bizzat biliyorum derya senin ne kadar uğraştığını beklediğini arada umutsuzluğa düşüp sonra toparlandığını.. ama nihayet kavuştun mucizene.. inşallah allah kucağında görmeyi ve büyütmeyi de nasip edecek kuzum..darısı da bütün kızların başın.. siyahkuğu, özlem, ben ve bekleyen herkese..
ama haklısın, o her ay , ay acaba mı diye diye kurup, hamileymiş gibi yaşamak sonra olmayınca toparlanmaya çalışmak çok zor.. bak en azından ben o stresten kurtuldumtakvimmiş yumurtlamaymış, pozisyonmuş, belirtiymiş iplemiyorum haliyle artık:)) ne zaman sperm bulunucak gel yavrucum diyecekler gidicem güzel güzel tüpcanımı ya da tüpsuyumu yerleştirecekler
Hadi bakalım, kafalara huni takmadan, yavruları alalım inşallah kucaklarımıza
Neyse ben çıkıyorum, sizi görmek iyi geldi ama kocam oyun oynamak için bekliyor, nette oynadığımız bir oyun var, kelime avı diye, sonra da Bezat Ç izleyeceğiz. işte böyle geçiyor vakit. Banu ve deryaf sizlere sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum. Yiyelim, içelim, sevelim, dua edelim) Şükredelim.
:) Aynen öyleee..Hadi bakalım, kafalara huni takmadan, yavruları alalım inşallah kucaklarımıza
Neyse ben çıkıyorum, sizi görmek iyi geldi ama kocam oyun oynamak için bekliyor, nette oynadığımız bir oyun var, kelime avı diye, sonra da Bezat Ç izleyeceğiz. işte böyle geçiyor vakit. Banu ve deryaf sizlere sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum. Yiyelim, içelim, sevelim, dua edelim) Şükredelim.
kızlar naaberr.. hareketlenmeyi görünce atladım topiğe. nasılsınız görüşmeyeli. ben acayip yorgunum. çekildim köşeye mayışık mayışık sürünüyorum.
erken yatıp hafta sonuna bomba gibi uyanmak istiyorum. yılbaşına az kadı, hazırlık ve hediyeler için alışveriş yapçam...
canım benim seni o kadar anlıyorum kiii.. etrafımda 5'i iş yerinde 8 hamile vardı/var. hepside sağlıklı allaha şükür bebişlerini bekliyolar/doğurdular. onları gördükçe hep kötü hissettim kendimi neden ben diye. kürtajımdan 4 gün sora çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. benim doktorumdu doktoru. ben senin kadar güçlü de olamadım gidemedim... uzun süre bebek sevemedim. kadınlığıma bile küstüm o derece yani. ama şimdi çok şükür iyyim. ve zamanla gördüm ki yalnız değilim bu tür şeyler herkesin başına gelebilir.
denmem o ki yaşadıkların çok normal. zamanla sen de alışacaksın bu normalliğe. ve inşallah bir gün bakmışız hamişizzz
hoşgeldin. inşallah en kısa sürede isteklerin gerçekleşir....
evett benden bu gce bu kadar kızlar. dikkat edin kendinize ve sık sık uğrayın buralara....
işte buraya yazıyorum kızlar, siz ikincilere dönerken bu yazdıklarınızı size hatırlatacağım, güleceksiniz:))) deryanın zaten ilki yolda, siyahkuğuya özellikle hatırlatacağım bunu ve o zaman güleceksin bugünkü hallerine:)
önemli bir aşama kaydettin canım sen maşallah :) sen güzel güzel Fince ni öğren keyfine bak gelecek elbet bu bebek :) jr banu onun adı bir kere tüpsuyu da neymiş :)
zaten dr.um geçen gün söyledi, tekrar kistlerle hamile kalman zor olabilir, 2. yi istiyosan çok uzatma arayı diye :) şimdi olsun diye ağlıyoruz o zaman da napcaz bu çocuklarla diye ağlıcaz kim bilir :)) yaranılmaz bize :))
:) Aynen öyleee..
iyi geceler canımm.. bak keyfine zaten, hayat kısa bebekle ya da bebeksiz, herşekilde güzel.. öpüyorum ben de kocaman..
Merhabaaaa..Burda da heryer christmas modunda, çok seviyorum o yüzden aralık ayını..:)
İnşallah en kısa zamanda hatta yılbaşı hediyesi olarak gelsin bebişin sana.. iyi akşamlar..[
yılbaşı zor ama yeni yılın ilk ayları süper olur bebeğimin gelmesi. ben daha çalışmalara başlamadım. doktorun verdiği süre dolmadı daha. bu ay adet olup doktorun kapısını bi daha çalıcam...
ben de severim düğün bayram yılbaşı şenliklerini. bulunduğum yer bu tür eğlencelere kapalı ve kısıtlı bir yapıda. izmirdeyken yılbaşı cümbüşü daha bi güzel oluyodu.
kendime de bi tane kırmızı don alayım bari. göbüşe yakın ya belki daha çabuk dileğim olur
ahahahahaha:))) daha henüz ortada yoklar ya o yüzden erkeğinki tüpcan, kızınki tüpsu şimdilik, gerçekten zahmet edip teşrif ederlerse bana, eh o zaman adam gibi isimler düşünürüm kendilerine:))
öyle hayatım, fincede ilerliyorum, zaten ocak şubat mart benim için çok yoğun aylar olacaki stajım var 1 ay, sonra bitirme sınavım vs.. fazla süşünme şansım olmayacak.. ama dua et derya benim için, şu 3 ocakta güzel haberler alalım eşimle ilgili ondan sonra daha sakin bekleyebilirim en azından..
yılbaşı zor ama yeni yılın ilk ayları süper olur bebeğimin gelmesi. ben daha çalışmalara başlamadım. doktorun verdiği süre dolmadı daha. bu ay adet olup doktorun kapısını bi daha çalıcam...
ben de severim düğün bayram yılbaşı şenliklerini. bulunduğum yer bu tür eğlencelere kapalı ve kısıtlı bir yapıda. izmirdeyken yılbaşı cümbüşü daha bi güzel oluyodu.
kendime de bi tane kırmızı don alayım bari. göbüşe yakın ya belki daha çabuk dileğim olur
Rabbim sana hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, hem de tez zamanda inşallahhhhh(aminnnnnnn)
bebeğini de iki dilde yetiştirirsin artık, bir yerde denk gelmiştim, bebekler aynı anda 4 dili birden öğrenebiliyormuş, kafası karman çorman olur bebeğin ya :))) ama 2 dili rahatlıkla öğretebilirsin gerçekten...
ahahahahaha 4 dil zormuş gerçekten.. çocuk 10 yaşına kadar konuşamayıp sonra birden 4 dilde konuşmaya başlarmış, ailecek manyak olur muşuz:)))
ama 2 dil olayında haklısın. burda çok görüyorum o tarz çocuklar, 3-4 yaşında ama iki dili de gayet rahat anlayıp şakır şakır konuşuyorlar.. kısmet, inşallah dertlerimin, çocuğumun türkçeyi öğrenmesi olacağı günler gelir birgün deryacım..:)
Ben ufaktan kaçar.. kocişe bakayım, 3 gündür ikimizde gribiz, azıcık portakal takviyesi yapayım kendimize şimdi:)
deryacım çok öpüyorum seni, iyi bak kendine ve yeğenimize..ben yine arada pırt diye bakarım napıyosunuz diye:)
ayvareçeli, iyi akşamlar kuzum sana da..
Hissettiklerin çok normal arkadaşım.. burda ilk denemede tutturabilen az sayıda şanslı kızımız dışında herkes, bebek yapmak için uğraşırken aynı duygulardan ve süreçlerden geçti.. Kafanı fazla bu tarz düşüncelere takma kendini üzmekten başka bişeye yaramaz.. bu bebişler başlarına buyruk oluyorlar, ne zaman keyifleri isterse o zaman geliyorlar:) en çok da hiç beklemediğin anda oluyor.. o yüzden sakin ve her zaman pozitif ol.. bir süredir deniyorsanız ve olmuyorsa doktora git kontrollerini yaptır için rahatlasın.. dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..
böyle düşünme... diğerlerinin ne düşündüğünü bir tarafa koy, böyle düşünmek sana yaramaz en başta arkadaşım. haklısın, burada hepimiz bu dönemlerden geçtik, kimimiz kolay kimimiz zor ama inan bana ne zaman kafan rahatlıyor o zaman çift çizgiyi görüyorsun :) o duyguyu ben de bilirim bir çok arkadaşımız da bilir, böyle hissettiğin için kendini suçlama... bu aşamanın bir sonrası umut dolu o aşamada da bebek seni bekliyor olacak :) tecrübeyle sabit güven buna :)
tşkler canım 10 ay üstüne hamile kalmıştım cnm 5 haftalıkken yaptım düşük.. düşükten sonra 3 ay oldu denemeye başlayalı tabi ne zaman olacağını allah bilir o konuda yormuyorum kendimi her şeyin bi zamanı war tabikide ama ne bilim hewes war acelecilik war acaba war her şey war inş hayırlısı olurr :))
haticem canım, bebeğini kucağında göreceğimiz günlerde gelecek inşallah:)
hayatımm, nasılsın?:) sağol valla inşallah öyle olur.. bakalım, 3 ocaktan sonra bileceğiz deneme şansımız olup olmayacağını..
sen nasılsın var mı bi gelişme?
selam hati hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin :) ne güzel çabuk bulmuşlar sebebini. sağlıkla hayırla al kucağına inşallah.
valla kuzum yazdığım gibi kesin değil ama dur bakalım hayırlısı :) canım hamilelik bir kolay bir zor gidiyor... bu ara sevgili migrenim beni zorluyor mesela... kanama olmasın da o günler kötüydü gerçekten. neyse geçti gitti çok şükür... 4.aya geldik bile zaman çabuk geçiyor :) seninle de önce haftaları sonra ayları sayacağız canım az kaldı Rabbim in izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?