Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

önemli bir aşama kaydettin canım sen maşallah :) sen güzel güzel Fince ni öğren keyfine bak gelecek elbet bu bebek :) jr banu onun adı bir kere tüpsuyu da neymiş :)

iyi eğlenceler canım :) hamdolsun bu günümüze...

:) Aynen öyleee..

iyi geceler canımm.. bak keyfine zaten, hayat kısa bebekle ya da bebeksiz, herşekilde güzel.. öpüyorum ben de kocaman..

Merhabaaaa.. Burda da heryer christmas modunda, çok seviyorum o yüzden aralık ayını..:)

İnşallah en kısa zamanda hatta yılbaşı hediyesi olarak gelsin bebişin sana.. iyi akşamlar..

zaten dr.um geçen gün söyledi, tekrar kistlerle hamile kalman zor olabilir, 2. yi istiyosan çok uzatma arayı diye :) şimdi olsun diye ağlıyoruz o zaman da napcaz bu çocuklarla diye ağlıcaz kim bilir :)) yaranılmaz bize :))

önemli bir aşama kaydettin canım sen maşallah :) sen güzel güzel Fince ni öğren keyfine bak gelecek elbet bu bebek :) jr banu onun adı bir kere tüpsuyu da neymiş :)

ahahahahaha:))) daha henüz ortada yoklar ya o yüzden erkeğinki tüpcan, kızınki tüpsu şimdilik, gerçekten zahmet edip teşrif ederlerse bana, eh o zaman adam gibi isimler düşünürüm kendilerine:))

öyle hayatım, fincede ilerliyorum, zaten ocak şubat mart benim için çok yoğun aylar olacaki stajım var 1 ay, sonra bitirme sınavım vs.. fazla süşünme şansım olmayacak.. ama dua et derya benim için, şu 3 ocakta güzel haberler alalım eşimle ilgili ondan sonra daha sakin bekleyebilirim en azından..

1 tane de olsa canına okuyacak 2 tane de olsa okuyacak:) sen boşver, hemen arkasından yap 2. yi ikisi birden büyüsün kurtul kuzum.. bunaldın mı ben sana moral veririm

Rabbim sana hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, hem de tez zamanda inşallahhhhh(aminnnnnnn)
bebeğini de iki dilde yetiştirirsin artık, bir yerde denk gelmiştim, bebekler aynı anda 4 dili birden öğrenebiliyormuş, kafası karman çorman olur bebeğin ya :))) ama 2 dili rahatlıkla öğretebilirsin gerçekten...

aman gelsin de ha aralık o cak farketmez, biz onu senin yılbaşı hediyen sayarız..:) izimirimi çok özledim bende.. ben gavru ellerde olduğumdan onlar için christmas olayı pek önemli pek şenlikli.. din boyuru beni ilgilendirmiyor ama bende tadını çıkarıyorum firsat bulmuşken:)

şaka bi yana boşver sen doktorun ne zaman tamam derse başlarsın çalışmalar, öncesinde hiç üzerine düşünüp strese sokma kendini.. hamile kalabiliyorsun sonuçta ve bunu bilmek çok güzel bişey, illaki gelecek ve sana sıkı sıkı tutunacaktır bebişin..

ahahahahaha 4 dil zormuş gerçekten.. çocuk 10 yaşına kadar konuşamayıp sonra birden 4 dilde konuşmaya başlarmış, ailecek manyak olur muşuz:)))

ama 2 dil olayında haklısın. burda çok görüyorum o tarz çocuklar, 3-4 yaşında ama iki dili de gayet rahat anlayıp şakır şakır konuşuyorlar.. kısmet, inşallah dertlerimin, çocuğumun türkçeyi öğrenmesi olacağı günler gelir birgün deryacım..:)

Ben ufaktan kaçar.. kocişe bakayım, 3 gündür ikimizde gribiz, azıcık portakal takviyesi yapayım kendimize şimdi:)

deryacım çok öpüyorum seni, iyi bak kendine ve yeğenimize.. ben yine arada pırt diye bakarım napıyosunuz diye:)

ayvareçeli, iyi akşamlar kuzum sana da..

kendine iyi bak canım öpüyorum ben de. geçmiş olsun sana da eşine de. :)

tşkler canım 10 ay üstüne hamile kalmıştım cnm 5 haftalıkken yaptım düşük.. düşükten sonra 3 ay oldu denemeye başlayalı tabi ne zaman olacağını allah bilir o konuda yormuyorum kendimi her şeyin bi zamanı war tabikide ama ne bilim hewes war acelecilik war acaba war her şey war inş hayırlısı olurr :))

aminnn cnm benim inşş bende dua ediyorum dualarınızıda bekliyorum ...

bak hamile kalabildiğine göre sorun yok hayatım, demek ki vaktini bekliyor bebişin.. insan hemen olsun istiyor anlıyorum seni ama hiiiç sıkma güzel canını, inşallah yakında gelecek bebişin..

banuşummmmmmmmmmmmmm
hepimiz görcez o güzel günleri hayırlısıyla inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm

selam hati hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin :) ne güzel çabuk bulmuşlar sebebini. sağlıkla hayırla al kucağına inşallah.

sağolasın canım
ama vallahi bana 15 ay pekte çabuk geçmedi ama çok şükür
rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla bebişlerini versin inşallah

sağlıklı olsun inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve benim minik sıpam yine açmadı bacaklarını :) napalım sağlıklı olsun da biraz daha ilerde cicilerini alırız artık :)
bu sefer kontrolü 1 ay sonraya verdi ben öncesinde meraktan çatlamadan gitmezsem tabii :)

kızlar, seastire doğum yapmış 12,12,12 de :) haber vereyim dedim... iyilermiş aralık topiğinde gördüm ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…