kızlar 8 senedir yasmin kullanıyorum.
kasımın 23 unde bıraktım, 25 inde regl oldum, ve kasım sonu ve aralık boyunca butun yumurtlama gunlerimde eşimle çalıştık.
bugun 29 gün oldu reglimin ilk gununden itibaren.
ve kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.
yasmin kullanırken 21-23 günde bir regl olurdum.
bugun 29. gun bitti regl olmadım ve hamiş de değilmişim çok üzüldüm.
oysa doktorum yasmin, bıraktığın an hamile kalırsın demişti.
sizce bir hafta sonra test yapsam tekrar pozitif çıkma imkanı var mı yoksa kan testi şimdiye kadar hamile olsam kesin gösterir miydi?
bir de hamile kalmaya çalışırken, ilaç, sigara vs gibi zararlı şeylerden uzak duruyor musunuz?
lütfen cevap verin yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..
Hapı bırakınca düzensizlik olabiliyor. Hamile olsan testte çıkardı çünkü üzerinden 5-6 gün geçmiş. Biraz daha bekle. Eğer 10 gün geçtiğinde de olmazsan doktora danışman gerekiyorkızlar 8 senedir yasmin kullanıyorum.
kasımın 23 unde bıraktım, 25 inde regl oldum, ve kasım sonu ve aralık boyunca butun yumurtlama gunlerimde eşimle çalıştık.
bugun 29 gün oldu reglimin ilk gununden itibaren.
ve kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.
yasmin kullanırken 21-23 günde bir regl olurdum.
bugun 29. gun bitti regl olmadım ve hamiş de değilmişim çok üzüldüm.
oysa doktorum yasmin, bıraktığın an hamile kalırsın demişti.
sizce bir hafta sonra test yapsam tekrar pozitif çıkma imkanı var mı yoksa kan testi şimdiye kadar hamile olsam kesin gösterir miydi?
bir de hamile kalmaya çalışırken, ilaç, sigara vs gibi zararlı şeylerden uzak duruyor musunuz?
lütfen cevap verin yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..
Tebrik ederimbugün hayatımın ennnnn pozitif günü.... 4-5 haftalıkmış...
teyzoşları oğluşumun resmini ekledim aralık annelerinin tatlı bebişleri topiğine oradan bakabilirsiniz maşallah deyin ama
teyzoşları oğluşumun resmini ekledim aralık annelerinin tatlı bebişleri topiğine oradan bakabilirsiniz maşallah deyin ama
çok saol canım benim. Allahım isteyen herkese taddırsın bu güzel duyguyu inş tarifi mümkün değil anlatsan kelimelere sığmaz harika bi duygu.
canım inş sende sağlıklı bi gebelik yaşarsın bu sefer hayırlısıyla hamiş kalıp kucağına alırsın bebişini çok öptük oğluşum
la seni teyzesi
napalım kuzum günlerin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim oğluşumla ilgilenmekten kayınvalidem çok karışıyo tatlım yaa ilk günler çok sıkıntı çektim o yüzden kendi kendime ağlamaya başladım sıkıntıdan bi kaç gündür gelmiyo hastalanmış.
sorma canım aynen anlattığın gibiyiz bizde gaz kaka amziriyorum yapıyo değişitiriyorum bezler bezlemez yeniden yapıyo bezlerken hep üstüne işiyo çok komik bi görsen battaniye yetişmiyo :) hergün makineye çamaşırlarını atıyoruz
iyi teyzesi alıktık birbirimize ama uyku ve gaz problemlerimiz var geceleri ayaktayız
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs 2013
Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah
merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve benim minik sıpam yine açmadı bacaklarını :) napalım sağlıklı olsun da biraz daha ilerde cicilerini alırız artık :)
bu sefer kontrolü 1 ay sonraya verdi ben öncesinde meraktan çatlamadan gitmezsem tabii :)
aaaaaa
kimler gelmişşş. kaçaklardan biri düştü topiğe
Evet benim de oğlum olacak nasip olursa. Alışverişe başlaman için çok uygun haftadasın. Ben de 24. haftadan sonra başlayacağım inşallahayyy oğluma arkadaş geliyor desene çok sevindim canım benimmm.sonuçlarda süperrr oh deymeyin keyfine
hellooo nasılsınız kızlarrrr.düştüğm buralara ben telefondan kadınlar kulübüne giremiyorum artık acayip birşey çıkıyor.NASILSIN ŞEKERİİMMMMM.İYİMİSİNNNN
Kızlar 26+3 günlüğüz.eymen paşamızın sağlığı gayet yerinde.bende isal oldum kaç gündür raporluydum.alışverişlerimiz yavaştan başladıı.şimdilik benden bukadarsizler ne yaptınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?