Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

slm yeni katıldım siteye ama günlerdir eski yazıları okuyorum bende anne olmknisteyenlerdenm tecrübelerinize ihtiyacım var ve dualarınıza inş tanışırız sizlerle ben şimdiden memnun oldum...

merhaba
bence bir dr a git ve muayne ol
hapı ilk bıraktığında şaşabiliyo bendede olmuştu hatta bi türlü düzen tutturamamıştık
inşallah yakın zamanda hamiş haberini alırız

Hapı bırakınca düzensizlik olabiliyor. Hamile olsan testte çıkardı çünkü üzerinden 5-6 gün geçmiş. Biraz daha bekle. Eğer 10 gün geçtiğinde de olmazsan doktora danışman gerekiyor
bugün hayatımın ennnnn pozitif günü.... 4-5 haftalıkmış...
Tebrik ederim

teyzoşları oğluşumun resmini ekledim aralık annelerinin tatlı bebişleri topiğine oradan bakabilirsiniz maşallah deyin ama

teyzoşları oğluşumun resmini ekledim aralık annelerinin tatlı bebişleri topiğine oradan bakabilirsiniz maşallah deyin ama

gördüm resmi canım. maşallahhhhhhh diyorum :)
kaşları da kaldırmış umursamaz şekilde duruyor yerim ben onu :)))))

slm mehaba arkadaşlar herhalde beni beğenmedinz slm mı alan olmadı ama sizin tecrübelerinize ihtiyacım var pco nedir neden oluşur hamileliğe etkisi günlerdir nette dolaşıyorum darma dağın oldum.... bu şekilde anne olan vamı tedavisi nasıldır kürler var mı vs vs..

seastree çok mutlu oldum canım benim allah analı babalı büyütsün birazdan bebişinin resminede bakıcamm.

ayyyy kaynananın karışması kadar kötü birşey olamaz yaaaaa offff allahtan benim annemlet olucak ilk zamanlarda yanımdaaa

ayyy oğluma arkadaş geliyor desene çok sevindim canım benimmm.sonuçlarda süperrr oh deymeyin keyfine

canım benim sağlıkllı haberini almak bile güzel boşver göstermesin cinsiyetini annesini heyacanlandırsınnn

Kızlar 26+3 günlüğüz.eymen paşamızın sağlığı gayet yerinde.bende isal oldum kaç gündür raporluydum.alışverişlerimiz yavaştan başladıı.şimdilik benden bukadarsizler ne yaptınızzz

Seastire bebeğin çok şirin maşallah, çok tatlı, Allah bağışlasın

ayyy oğluma arkadaş geliyor desene çok sevindim canım benimmm.sonuçlarda süperrr oh deymeyin keyfine
Evet benim de oğlum olacak nasip olursa. Alışverişe başlaman için çok uygun haftadasın. Ben de 24. haftadan sonra başlayacağım inşallah

hellooo nasılsınız kızlarrrr.düştüğm buralara ben telefondan kadınlar kulübüne giremiyorum artık acayip birşey çıkıyor.NASILSIN ŞEKERİİMMMMM.İYİMİSİNNNN

yaw evet ben de cepten giremiyorum tasarım değişmiş. ayy ben aynıyım iyyim. dr. un kürtajdan sora verdiği süre doldu nihayet. yarın randevum var. eğer bi sağlık problemi yoksa hamişlik için start vericem. bu kadar uzun ara verme kıs bak kimsecik kalmadı buralarda. ben deryaf acemiperi bekliyoz topiği

oy oy eymen paşaaa. geçmiş olsun şeker.çoğu gitti azı kaldı seninde. allah bi avazda kyrtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…