Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Ya arkadaşlar bişey sorucamm. Sizler Tecrübelisiniz yardımcı Olabilir misiniz ??

Ben 5 Gün önce Kan Testi yaptırdım. Negatif Çıktı.

Normalde Benim Adet Günüm Bu ayın Yani Aralığın 17 'si Olması Lazımken tam 9 gün gecikti.(Normalde Hiç böyle Bişey Başıma gelmedi. Ben Günü gününe adet gören bir bayanım.Evlendiğimden Beri ilk defa bu kadar Gecikti.)

Yani demem o ki Kan testi yaptırıp negatif Çıkıp. Sonradan Hamile Olduğunu Öğrenenler Oldumu ??

Yada Böyle Bişey duydunuzmu ? Gördünüz mü ?? Bilgi Verirseniz Çook sevinirimm. Teşekkürlerr

herkese selam
kızlar tarama testini dr ne zaman istiyo bana bilgi verebilirmisiniz

teşekkürler
ikili taramayı 12-14. haftalarda istiyor. Üçlü ise 16-18. haftalarda
Yani adetin 4 gün gecikince kan testi yaptırdın. O zaman sonuç kesindir. Kanda mutlaka çıkardı gebelik olsa. Ama bu kadar gecikmesi de iyi değil. Aşırı üzüntü, stres ya da hava değişikliği yaşamadıysan gecikmemesi lazımdı. Jinekoloğa gidip muayene olman gerekiyor.

canım benim sağlıkllı haberini almak bile güzel boşver göstermesin cinsiyetini annesini heyacanlandırsınnn

aynen öyle canım. ilk zaman baya bir kasmıştım bu durumu ama artık mühim değil. alıyorum beyaz renkte her şeyi oluyor :)

kız sen de bir ishal bir kabızlık bu ne yahu :) geçmiş olsun...
ayyy neler aldın neler aldınnnnnn?
iyi büyüttün sen maşallah canım ya kocaman olmuşsunuzdur artık.

her şey olabilir, stresten gecikiyor da olabilir hamile de olabilirsin. tekrar tahlil yaptır sonra negatifse çok beklemeden dr.a git bence... Allah gönlüne göre versin.

slm kızlar,aranıza benide alırmısınız.benimde bat 21 aralıktı gecince test yaptım hamileyim.aylardır olmuyodu,rabbim isteyen herkeze versin.ben ve benim gibi bebek bekleyenler hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşlh.benim gebeliğim daha çok yeni,sizce hemen doktora gitmelimiyim

hayırlı olsun ugoza ne güzel bebeğine kavuşmuşsun :)
ben öğrendikten 1 gün sonra gitmiştim dr.a :) kan tahlili yaptırman gerek zaten artışı izleniyor çünkü...

Tebrik ederim. Doktora 6-8 haftalarda gitmelisin ki Allah korusun bir sıkıntı varsa görülsün. Keseyi de görüp içinin rahatlaması şart

canım inşa sende çok yakında güzel haberler alıcaksın ben çok inanıyorum.inşallah canım benim inşallah ıııııııı diyipte çocuğu çıkarırız inş

kız sen de bir ishal bir kabızlık bu ne yahu :) geçmiş olsun...
ayyy neler aldın neler aldınnnnnn?
iyi büyüttün sen maşallah canım ya kocaman olmuşsunuzdur artık.

valla ya benim g_t bi ayarı tutturamadı.sağol canım benimkız şimdi büyük parçaları almaya başlıyorum.cicilerini aldık.işte daha alıcaklarımız var

valla ya benim g_t bi ayarı tutturamadı.sağol canım benimkız şimdi büyük parçaları almaya başlıyorum.cicilerini aldık.işte daha alıcaklarımız var

ya bakıyorum baya ayrıntı alıyor millet de ondan sordum canım ya.
kıyafet, kozmetik hariç benim aklımdakiler,
beşik+dolap
puset+bebek arabası
uyku seti, nevresim
yorgan diktiririm pamuk şöyle :)
daha da aklımda bişey yok benim...

Eki Görüntüle 590328 işte yeni ben kızlar.karşınızda 11kg almış ayşeeeeeee

maşallah ayşecim çok yakışmış hamişlik tadını çıkar canım özliceksin o günleri ben göbüşlü halimi çok özlüyoum. ayrıca hiçte 11 kilo almış gibi durmuyosun doğumdan sonra eski haline hemen dönersin ben 15 kilo ile hamiş kaldı sezeryan olmama rağmen sıfır göbek hiç kalmadı eski halimden daha zayıfım diyebilirim

Göbüşünü mü özlüyorsun Gülüm sen o göbüşten çıkan minnak şirine bak, kokusunu içine çek, boşver göbüşü. Ben de bir an önce doğsun kollarıma alayım istiyorum. 24.haftaya kadar büyük alışveriş yapmıycam inşallah, kendimi tutabilirsem. Ama sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…