ikili taramayı 12-14. haftalarda istiyor. Üçlü ise 16-18. haftalardaherkese selam
kızlar tarama testini dr ne zaman istiyo bana bilgi verebilirmisiniz
teşekkürler
Yani adetin 4 gün gecikince kan testi yaptırdın. O zaman sonuç kesindir. Kanda mutlaka çıkardı gebelik olsa. Ama bu kadar gecikmesi de iyi değil. Aşırı üzüntü, stres ya da hava değişikliği yaşamadıysan gecikmemesi lazımdı. Jinekoloğa gidip muayene olman gerekiyor.Ya arkadaşlar bişey sorucamm. Sizler Tecrübelisiniz yardımcı Olabilir misiniz ??
Ben 5 Gün önce Kan Testi yaptırdım. Negatif Çıktı.
Normalde Benim Adet Günüm Bu ayın Yani Aralığın 17 'si Olması Lazımken tam 9 gün gecikti.(Normalde Hiç böyle Bişey Başıma gelmedi. Ben Günü gününe adet gören bir bayanım.Evlendiğimden Beri ilk defa bu kadar Gecikti.)
Yani demem o ki Kan testi yaptırıp negatif Çıkıp. Sonradan Hamile Olduğunu Öğrenenler Oldumu ??
Yada Böyle Bişey duydunuzmu ? Gördünüz mü ?? Bilgi Verirseniz Çook sevinirimm. Teşekkürlerr
canım benim sağlıkllı haberini almak bile güzel boşver göstermesin cinsiyetini annesini heyacanlandırsınnn
Kızlar 26+3 günlüğüz.eymen paşamızın sağlığı gayet yerinde.bende isal oldum kaç gündür raporluydum.alışverişlerimiz yavaştan başladıı.şimdilik benden bukadarsizler ne yaptınızzz
herkese selam
kızlar tarama testini dr ne zaman istiyo bana bilgi verebilirmisiniz
teşekkürler
Ya arkadaşlar bişey sorucamm. Sizler Tecrübelisiniz yardımcı Olabilir misiniz ??
Ben 5 Gün önce Kan Testi yaptırdım. Negatif Çıktı.
Normalde Benim Adet Günüm Bu ayın Yani Aralığın 17 'si Olması Lazımken tam 9 gün gecikti.(Normalde Hiç böyle Bişey Başıma gelmedi. Ben Günü gününe adet gören bir bayanım.Evlendiğimden Beri ilk defa bu kadar Gecikti.)
Yani demem o ki Kan testi yaptırıp negatif Çıkıp. Sonradan Hamile Olduğunu Öğrenenler Oldumu ??
Yada Böyle Bişey duydunuzmu ? Gördünüz mü ?? Bilgi Verirseniz Çook sevinirimm. Teşekkürlerr
slm kızlar,aranıza benide alırmısınız.benimde bat 21 aralıktı gecince test yaptım hamileyim.aylardır olmuyodu,rabbim isteyen herkeze versin.ben ve benim gibi bebek bekleyenler hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşlh.benim gebeliğim daha çok yeni,sizce hemen doktora gitmelimiyim
Tebrik ederim. Doktora 6-8 haftalarda gitmelisin ki Allah korusun bir sıkıntı varsa görülsün. Keseyi de görüp içinin rahatlaması şartslm kızlar,aranıza benide alırmısınız.benimde bat 21 aralıktı gecince test yaptım hamileyim.aylardır olmuyodu,rabbim isteyen herkeze versin.ben ve benim gibi bebek bekleyenler hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşlh.benim gebeliğim daha çok yeni,sizce hemen doktora gitmelimiyim
yaw evet ben de cepten giremiyorum tasarım değişmiş. ayy ben aynıyım iyyim. dr. un kürtajdan sora verdiği süre doldu nihayet. yarın randevum var. eğer bi sağlık problemi yoksa hamişlik için start vericem. bu kadar uzun ara verme kıs bak kimsecik kalmadı buralarda. ben deryaf acemiperi bekliyoz topiği
oy oy eymen paşaaa. geçmiş olsun şeker.çoğu gitti azı kaldı seninde. allah bi avazda kyrtarsın.
kız sen de bir ishal bir kabızlık bu ne yahu :) geçmiş olsun...
ayyy neler aldın neler aldınnnnnn?
iyi büyüttün sen maşallah canım ya kocaman olmuşsunuzdur artık.
Fıstık gibi görünüyorsun. Hiç 11 kilo almış gibi durmuyorsun inan bana
fıstık gibi görünüyorsun. Hiç 11 kilo almış gibi durmuyorsun inan bana
sen sığır görmedin hiç galibayalancııııı.kız bildiğin mandafon sığırı gibi oldum
valla ya benim g_t bi ayarı tutturamadı.sağol canım benimkız şimdi büyük parçaları almaya başlıyorum.cicilerini aldık.işte daha alıcaklarımız var
işte yeni ben kızlar.karşınızda 11kg almış ayşeeeeeee
Göbüşünü mü özlüyorsunmaşallah ayşecim çok yakışmış hamişlik tadını çıkar canım özliceksin o günleri ben göbüşlü halimi çok özlüyoum. ayrıca hiçte 11 kilo almış gibi durmuyosun doğumdan sonra eski haline hemen dönersin ben 15 kilo ile hamiş kaldı sezeryan olmama rağmen sıfır göbek hiç kalmadı eski halimden daha zayıfım diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?