Maşallah ne güzel haberler bunlarhey yavrum bizim topik hareketlenmişşş.
ayşaaa bacım bu ne güzellik.bence de sen hiç inek, sığır vb tarzda insan görmemişin şeker..
ben de kendimden bahsedeyim azcıkın
ben çok iyyim zira pisikolojimi topladım ve tekrar hamiş kalmaya karar verdim. ama iş yerinde yoğunum şu an, doğal olarak da stresliym. şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla... gerçi yoğunluk iyiyddir benim için bat ı sayarken günler çabuk geçer.
dün doktor randevum vardı. allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dedi doktor
kürtajdan sonraki bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. günaşırı içicem ikisini. hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş bebişe.
işte böle kızlarrr...
hey yavrum bizim topik hareketlenmişşş.
ayşaaa bacım bu ne güzellik.bence de sen hiç inek, sığır vb tarzda insan görmemişin şeker..
ben çok iyyim zira pisikolojimi topladım ve tekrar hamiş kalmaya karar verdim. ama iş yerinde yoğunum şu an, doğal olarak da stresliym. şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla... gerçi yoğunluk iyiyddir benim için bat ı sayarken günler çabuk geçer.
dün doktor randevum vardı. allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dedi doktor
kürtajdan sonraki bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. günaşırı içicem ikisini. hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş bebişe.
işte böle kızlarrr...
12. hafta diye biliyorum canım ben öyle yaptırmıştım ikili testi.
Göbüşünü mü özlüyorsunGülüm sen o göbüşten çıkan minnak şirine bak, kokusunu içine çek, boşver göbüşü. Ben de bir an önce doğsun kollarıma alayım istiyorum. 24.haftaya kadar büyük alışveriş yapmıycam inşallah, kendimi tutabilirsem. Ama sonra
işte böle kızlarrr...
çok teşekkürler şekerler
bu arada benim doğum tarihi 1 hafta daha uzadı
dr kesinleştirdi dün geç döllenmeymiş benim bebiş
işte böle kızlarrr...
selam kızlar :)
çok şükür dün bebeğimi hissettim :) hatta gündüz evde uzanmıştım böyle pıtpıtlar çok ritmik şekilde oldu, aralıklarla 5 dk falan sürdü, hamilelik takvimimde de hıçkırıklar olabilir, diyordu. neyse akşam oldu eşimle oturuyoruz, ben biraz hafif göbeği çıkarıp oturdum belimi dinlendirmek için o anda sanki göbeğim içten hareket etti bişey kayar gibiydi, yerini bildiğim için daha emin oldum zaten :) öncesinde de baklava yemiştim bir tane gerçekten tatlı işe yaradı bu kez :)
ayrıca, geçenlerde eşimin köyünden çok yaşlı bir teyze ile görüştük ama böyle 90 ı falan geçik yani, köyün ebesiymiş zamanında, köyün çoğu eline doğmuş, dedim bir baksana bana da, kadın ultrason gibiydi resmen, elini koyacağı yeri anında buldu, yalnızca 3 yere dokundu hafif bastırarak, maşallah erkek bu, dedi :) onların köydekiler çok güvenir bu kadının tahminlerine, bakalım ben de tutacak mı :)) kontrolüme daha 10 gün var artık kesin bişey söyler sanırım dr :))
topik yine sessiz kalmış hareket biraz hareketttttt ilk göz ağrımız topiğimizi ihmal etmeyelim lütfeeeennnn :)
bu arada yeni yılımız kutlu olsun :) sevgiler...
Merhabalar canlarım cook uzun zaman oldu sızlerden ayrı kalalı inanın ne çok özledım bılsenız hersey normalmı gecmısıde okuyamıyorum zamanım yok komsudan gırınce boyle oluyor(( seatrısem dogurmusun MAŞALLAH RABBİM hayırlı saglıklı upuzuuuuuuuuun bır ömur nasıp etsın ALLAHa hayırlı kul sana hayırlı evlat topluma hayırlı insan olur İNŞALLAH....benden bahsedeyım ben aynı dr en gec mart 7 sı dedı saglıklı hersey normal gecelerı cok rahatsız oluyorum 4 gıbı bır uyanıyorum nefes alamıyorum sankı 3 yastıkla yatıyorum evı dolaşıyorum bısıler atıstırıyorum mıde yanmalarım cook gavıson dıye bır surup ve o ıyı gelıyor RABBİME şikayet olmasın ne bıleyım çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla dunyaya gelsede daha cook yazmak ısterdım ama şimdi çıkmalıyım sizleri çook özledim kızz ayşaaa resmınde ne fiyakalı hmmm gayet guzel cıkmıssın MAŞALLAH hadi ben kaçar sizleri kocaman
AY ne güzel sen de hissetmeye başlamışsın artık. Bence de senin oğlun olacak. Doktora gidince netleşir zatenselam kızlar :)
çok şükür dün bebeğimi hissettim :) hatta gündüz evde uzanmıştım böyle pıtpıtlar çok ritmik şekilde oldu, aralıklarla 5 dk falan sürdü, hamilelik takvimimde de hıçkırıklar olabilir, diyordu. neyse akşam oldu eşimle oturuyoruz, ben biraz hafif göbeği çıkarıp oturdum belimi dinlendirmek için o anda sanki göbeğim içten hareket etti bişey kayar gibiydi, yerini bildiğim için daha emin oldum zaten :) öncesinde de baklava yemiştim bir tane gerçekten tatlı işe yaradı bu kez :)
ayrıca, geçenlerde eşimin köyünden çok yaşlı bir teyze ile görüştük ama böyle 90 ı falan geçik yani, köyün ebesiymiş zamanında, köyün çoğu eline doğmuş, dedim bir baksana bana da, kadın ultrason gibiydi resmen, elini koyacağı yeri anında buldu, yalnızca 3 yere dokundu hafif bastırarak, maşallah erkek bu, dedi :) onların köydekiler çok güvenir bu kadının tahminlerine, bakalım ben de tutacak mı :)) kontrolüme daha 10 gün var artık kesin bişey söyler sanırım dr :))
topik yine sessiz kalmış hareket biraz hareketttttt ilk göz ağrımız topiğimizi ihmal etmeyelim lütfeeeennnn :)
bu arada yeni yılımız kutlu olsun :) sevgiler...
Benim de mide yanmalarım geri geldi. Acaba ilerleyen aylarda daha mı kötü olacak? Sein de az kalmış eceli ne güzel. Allah sağ salim kavuştursun bebeğineMerhabalar canlarım cook uzun zaman oldu sızlerden ayrı kalalı inanın ne çok özledım bılsenız hersey normalmı gecmısıde okuyamıyorum zamanım yok komsudan gırınce boyle oluyor(( seatrısem dogurmusun MAŞALLAH RABBİM hayırlı saglıklı upuzuuuuuuuuun bır ömur nasıp etsın ALLAHa hayırlı kul sana hayırlı evlat topluma hayırlı insan olur İNŞALLAH....benden bahsedeyım ben aynı dr en gec mart 7 sı dedı saglıklı hersey normal gecelerı cok rahatsız oluyorum 4 gıbı bır uyanıyorum nefes alamıyorum sankı 3 yastıkla yatıyorum evı dolaşıyorum bısıler atıstırıyorum mıde yanmalarım cook gavıson dıye bır surup ve o ıyı gelıyor RABBİME şikayet olmasın ne bıleyım çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla dunyaya gelsede daha cook yazmak ısterdım ama şimdi çıkmalıyım sizleri çook özledim kızz ayşaaa resmınde ne fiyakalı hmmm gayet guzel cıkmıssın MAŞALLAH hadi ben kaçar sizleri kocaman
Maşallah ne güzel bir haber bu tebrik ederimTam tamına 7 yıldır bekledim ve tam 31.12.2012 tarihinde saat 09:00 da hamile olduğumu öğrendim.Allah'ım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yaşamayı şuan içim kıpır kıpır bu akşamda ilk muayeneme gidiyorum umarım herşey yolundadır :)
canım gözün aydın çok sevindim eğer ritmikse o hıçkırıktır hıçkırıkları ritmik oluyo çünkü harika bişey değilmi ben çok özledim karnımdaki hareketlerini :)
oo oğlun geliyo desene sağındamı buldu solundamı tatlım bebişi:) seninde yeni yılın kutlu olsun
Tam tamına 7 yıldır bekledim ve tam 31.12.2012 tarihinde saat 09:00 da hamile olduğumu öğrendim.Allah'ım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yaşamayı şuan içim kıpır kıpır bu akşamda ilk muayeneme gidiyorum umarım herşey yolundadır :)
AY ne güzel sen de hissetmeye başlamışsın artık. Bence de senin oğlun olacak. Doktora gidince netleşir zaten
Tam tamına 7 yıldır bekledim ve tam 31.12.2012 tarihinde saat 09:00 da hamile olduğumu öğrendim.Allah'ım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yaşamayı şuan içim kıpır kıpır bu akşamda ilk muayeneme gidiyorum umarım herşey yolundadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?