Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hey yavrum bizim topik hareketlenmişşş.
ayşaaa bacım bu ne güzellik. bence de sen hiç inek, sığır vb tarzda insan görmemişin şeker..
ben de kendimden bahsedeyim azcıkın

ben çok iyyim zira pisikolojimi topladım ve tekrar hamiş kalmaya karar verdim. ama iş yerinde yoğunum şu an, doğal olarak da stresliym. şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla... gerçi yoğunluk iyiyddir benim için bat ı sayarken günler çabuk geçer.
dün doktor randevum vardı. allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dedi doktor
kürtajdan sonraki bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. günaşırı içicem ikisini. hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş bebişe.
işte böle kızlarrr...

Maşallah ne güzel haberler bunlar Tez zamanda senin de bebek haberini alırız inşallah

o zaman uzuuun kış gecelerini değerlendir şekerim:))
hadi bakalım patlat yakında bombayı da yeni hamiş haberi alalım :)

tatlım bebişim yine kollarımda olsun tabiki ama varya alışmışım şimdi karnım mideme yapışmış gibi bişey çok tuhaf geliyo bari azcık kilo alabilsemde şu zayıflıktan kurtulabilsem .
tatlım bence yavaş yavaş tek tek de olsa bişeyler almaya başla ben öğrendiğim andan itibaren bi tanede olsa gördükçe alıyodum

maşallah canım ne güzel haber verdin bize inş o yumuşların çatlarda hemencecik hamiş kalırsın balım Allahım hayırlı sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin inş

çok teşekkürler şekerler

bu arada benim doğum tarihi 1 hafta daha uzadı
dr kesinleştirdi dün geç döllenmeymiş benim bebiş

sağlıklı olsun da 1 hafta geç ya da erken fark etmez kuzum. ilerleyen zamanda o arayı kapatıyor sıpalar zaten :) benim de geç döllenme ama artık normal adet tarihinden hesaplanmaya başlandı.

hadibakalımm reçelimmm :)sen ve ben artık çalışmalara tam gaz devam Allah ın izniyle yeni yılda yeni umutlarla bizlerde güleriz inşallah :)

Son düzenleme:
topiğimizin anneleri, bebeğini kucağına almak için gün sayan anne adayları, hamişliği bekleyen bacılarım hepinize mutlu yıllar, eşleriniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle sağlıklı neşeli bir yıl diliyorum

selam kızlar :)

çok şükür dün bebeğimi hissettim :) hatta gündüz evde uzanmıştım böyle pıtpıtlar çok ritmik şekilde oldu, aralıklarla 5 dk falan sürdü, hamilelik takvimimde de hıçkırıklar olabilir, diyordu. neyse akşam oldu eşimle oturuyoruz, ben biraz hafif göbeği çıkarıp oturdum belimi dinlendirmek için o anda sanki göbeğim içten hareket etti bişey kayar gibiydi, yerini bildiğim için daha emin oldum zaten :) öncesinde de baklava yemiştim bir tane gerçekten tatlı işe yaradı bu kez :)

ayrıca, geçenlerde eşimin köyünden çok yaşlı bir teyze ile görüştük ama böyle 90 ı falan geçik yani, köyün ebesiymiş zamanında, köyün çoğu eline doğmuş, dedim bir baksana bana da, kadın ultrason gibiydi resmen, elini koyacağı yeri anında buldu, yalnızca 3 yere dokundu hafif bastırarak, maşallah erkek bu, dedi :) onların köydekiler çok güvenir bu kadının tahminlerine, bakalım ben de tutacak mı :)) kontrolüme daha 10 gün var artık kesin bişey söyler sanırım dr :))

topik yine sessiz kalmış hareket biraz hareketttttt ilk göz ağrımız topiğimizi ihmal etmeyelim lütfeeeennnn :)

bu arada yeni yılımız kutlu olsun :) sevgiler...

Merhabalar canlarım cook uzun zaman oldu sızlerden ayrı kalalı inanın ne çok özledım bılsenız hersey normalmı gecmısıde okuyamıyorum zamanım yok komsudan gırınce boyle oluyor(( seatrısem dogurmusun MAŞALLAH RABBİM hayırlı saglıklı upuzuuuuuuuuun bır ömur nasıp etsın ALLAHa hayırlı kul sana hayırlı evlat topluma hayırlı insan olur İNŞALLAH....benden bahsedeyım ben aynı dr en gec mart 7 sı dedı saglıklı hersey normal gecelerı cok rahatsız oluyorum 4 gıbı bır uyanıyorum nefes alamıyorum sankı 3 yastıkla yatıyorum evı dolaşıyorum bısıler atıstırıyorum mıde yanmalarım cook gavıson dıye bır surup ve o ıyı gelıyor RABBİME şikayet olmasın ne bıleyım çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla dunyaya gelsede daha cook yazmak ısterdım ama şimdi çıkmalıyım sizleri çook özledim kızz ayşaaa resmınde ne fiyakalı hmmm gayet guzel cıkmıssın MAŞALLAH hadi ben kaçar sizleri kocaman

canım gözün aydın çok sevindim eğer ritmikse o hıçkırıktır hıçkırıkları ritmik oluyo çünkü harika bişey değilmi ben çok özledim karnımdaki hareketlerini :)
oo oğlun geliyo desene sağındamı buldu solundamı tatlım bebişi:) seninde yeni yılın kutlu olsun

canım hoşgeldin özlettin kendini iyi olmanıza çok sevindim saol canım benim darısı başınıza sizde hayırlısıyla alın kucağınıza inşş öpüyorum çok kendine ve bebişine çok iyi bak

Tam tamına 7 yıldır bekledim ve tam 31.12.2012 tarihinde saat 09:00 da hamile olduğumu öğrendim.Allah'ım bütün çocuk isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yaşamayı şuan içim kıpır kıpır bu akşamda ilk muayeneme gidiyorum umarım herşey yolundadır :)

AY ne güzel sen de hissetmeye başlamışsın artık. Bence de senin oğlun olacak. Doktora gidince netleşir zaten
Benim de mide yanmalarım geri geldi. Acaba ilerleyen aylarda daha mı kötü olacak? Sein de az kalmış eceli ne güzel. Allah sağ salim kavuştursun bebeğine
Maşallah ne güzel bir haber bu tebrik ederim

ritmikti canım demek ki önce hıçkırıkları hissetmek nasipmiş :)
sen böyle deyince şaşırıyorum, etrafımda genelde duyduğum, son zamanlara gelince artık doğsun göbek gitsin, diye düşünüyorlardı. gerçi sen çok zayıf olduğunu söylüyorsun ki fotoların da bunu doğruluyordu o nedenle hamile halini sevdin demek ki :))
aslında benim bebiş genelde ortaya yakın sağda, o önce sola baktı sonra ortada buldu bebişi. yaşlı olduğu için emin olamıyorum tabi dr.a gidelim de bakalım kesinleşsin :))

maşallah canım ne mutlu sana :) Allah hayır ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh (amin) muayane dönüşünü yaz burada merak ettim :)

canım senin adına çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inş Allahım kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…