ritmikti canım demek ki önce hıçkırıkları hissetmek nasipmiş :)
sen böyle deyince şaşırıyorum, etrafımda genelde duyduğum, son zamanlara gelince artık doğsun göbek gitsin, diye düşünüyorlardı. gerçi sen çok zayıf olduğunu söylüyorsun ki fotoların da bunu doğruluyordu o nedenle hamile halini sevdin demek ki :))
aslında benim bebiş genelde ortaya yakın sağda, o önce sola baktı sonra ortada buldu bebişi. yaşlı olduğu için emin olamıyorum tabi dr.a gidelim de bakalım kesinleşsin :))
ya bakıyorum baya ayrıntı alıyor millet de ondan sordum canım ya.
kıyafet, kozmetik hariç benim aklımdakiler,
beşik+dolap
puset+bebek arabası
uyku seti, nevresim
yorgan diktiririm pamuk şöyle :)
daha da aklımda bişey yok benim...
süpersin şekerim hiiiç dert etme gidecek onlar doğumdan sonra :)
maşallah ayşecim çok yakışmış hamişlik tadını çıkar canım özliceksin o günleri ben göbüşlü halimi çok özlüyoum. ayrıca hiçte 11 kilo almış gibi durmuyosun doğumdan sonra eski haline hemen dönersin ben 15 kilo ile hamiş kaldı sezeryan olmama rağmen sıfır göbek hiç kalmadı eski halimden daha zayıfım diyebilirim
hey yavrum bizim topik hareketlenmişşş.
ayşaaa bacım bu ne güzellik.bence de sen hiç inek, sığır vb tarzda insan görmemişin şeker..
ben de kendimden bahsedeyim azcıkın
ben çok iyyim zira pisikolojimi topladım ve tekrar hamiş kalmaya karar verdim. ama iş yerinde yoğunum şu an, doğal olarak da stresliym. şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla... gerçi yoğunluk iyiyddir benim için bat ı sayarken günler çabuk geçer.
dün doktor randevum vardı. allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dedi doktor
kürtajdan sonraki bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. günaşırı içicem ikisini. hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş bebişe.
işte böle kızlarrr...
ayşemmm kızz benim şimdiki halim senin 11 kilo almış halinden daha beter bacımmen azından senin kilo alma nedenin varrrrr :))ayrıca gayet de güzel bir anne olmuşsun bacım.
Merhabalar canlarım cook uzun zaman oldu sızlerden ayrı kalalı inanın ne çok özledım bılsenız hersey normalmı gecmısıde okuyamıyorum zamanım yok komsudan gırınce boyle oluyor(( seatrısem dogurmusun MAŞALLAH RABBİM hayırlı saglıklı upuzuuuuuuuuun bır ömur nasıp etsın ALLAHa hayırlı kul sana hayırlı evlat topluma hayırlı insan olur İNŞALLAH....benden bahsedeyım ben aynı dr en gec mart 7 sı dedı saglıklı hersey normal gecelerı cok rahatsız oluyorum 4 gıbı bır uyanıyorum nefes alamıyorum sankı 3 yastıkla yatıyorum evı dolaşıyorum bısıler atıstırıyorum mıde yanmalarım cook gavıson dıye bır surup ve o ıyı gelıyor RABBİME şikayet olmasın ne bıleyım çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla dunyaya gelsede daha cook yazmak ısterdım ama şimdi çıkmalıyım sizleri çook özledim kızz ayşaaa resmınde ne fiyakalı hmmm gayet guzel cıkmıssın MAŞALLAH hadi ben kaçar sizleri kocaman
Arkadaşlar merhaba.Dün akşam idrar testi yaptım ve çok şükür çift çizgiyi gördüm.Daha adet günümden birgüngeçtiği için henüz doktora gitmedim.Yarın gidicem kısmetse.Fakat sol kasığımda bir ağrı var,hafiften,ve akşamda bolca gaz ve karın şişkinliği olmuştu.Gaz değil ama sol kasık ağrısı tedirgin etti beni.Yaklaşık iki ay önce kist tedavisi görmüştüm.Acaba bu yeni başlayan kasık ağrısının sebebi ne olabilir arkadaşlar.
hadi yaaa ama bizde ailede herkes kilolu valla korkmuyorum desem yalan olur
kızlar canım çok sıkkın salı günü annem ameliyat olucak.kadın narkozdan çıkamam diye çok korkuyor benimde canım çok sıkıldı o ağlıyor diyeeee.ne olur kızlar şu cuma mübarek gün suyu hürmetine annem için dua edin
Geçmiş olsun Allah şifasını versinkızlar canım çok sıkkın salı günü annem ameliyat olucak.kadın narkozdan çıkamam diye çok korkuyor benimde canım çok sıkıldı o ağlıyor diyeeee.ne olur kızlar şu cuma mübarek gün suyu hürmetine annem için dua edin
evet canım herkes eski haline geri dönmeyi çok istiyo dediğin gibi sanırım çok zayıf olduğumdan dolayı o hamiş halimi özlüyo olabilirim keşke biraz kilo alabilsem inan hiç memnun değilim şu halimden doğumdan sonra belki kilo kalır diyodum ama nerde eski halime dönüverdim hemensağdaysa zaten erkek tir bebişin canım benimde sağ daydı paşam doktor sağdan bulmuştum ilk zamanlar . doktor kontrolün ne zaman merakla bekliyoruz nazlı guguşun cinsiyetinin kesinleşmesini
bu kadar canım zatenn.battaniye 2 nevresim yastığı yorganı arabası beşiği dolabı tamam dır
kızlar canım çok sıkkın salı günü annem ameliyat olucak.kadın narkozdan çıkamam diye çok korkuyor benimde canım çok sıkıldı o ağlıyor diyeeee.ne olur kızlar şu cuma mübarek gün suyu hürmetine annem için dua edin
maşallah sana... :) cidden nazar değmesin sana.çok tatlı gözüküyorsun:)
evet kızlar BAT'ıma 9 günüm kaldı. ne bulantı, ne baş dönmesi, ne de başka bi şey..... kısacası hiçbir belirti hissetmiyom bakalım 1 haftada neler olucak.
tek ben kaldım galiba burda bat sayan. Dualararınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?