Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

evet canım herkes eski haline geri dönmeyi çok istiyo dediğin gibi sanırım çok zayıf olduğumdan dolayı o hamiş halimi özlüyo olabilirim keşke biraz kilo alabilsem inan hiç memnun değilim şu halimden doğumdan sonra belki kilo kalır diyodum ama nerde eski halime dönüverdim hemen sağdaysa zaten erkek tir bebişin canım benimde sağ daydı paşam doktor sağdan bulmuştum ilk zamanlar . doktor kontrolün ne zaman merakla bekliyoruz nazlı guguşun cinsiyetinin kesinleşmesini

Arkadaşlar merhaba.Dün akşam idrar testi yaptım ve çok şükür çift çizgiyi gördüm.Daha adet günümden birgüngeçtiği için henüz doktora gitmedim.Yarın gidicem kısmetse.Fakat sol kasığımda bir ağrı var,hafiften,ve akşamda bolca gaz ve karın şişkinliği olmuştu.Gaz değil ama sol kasık ağrısı tedirgin etti beni.Yaklaşık iki ay önce kist tedavisi görmüştüm.Acaba bu yeni başlayan kasık ağrısının sebebi ne olabilir arkadaşlar.

bu kadar canım zatenn.battaniye 2 nevresim yastığı yorganı arabası beşiği dolabı tamam dır

hadi yaaa ama bizde ailede herkes kilolu valla korkmuyorum desem yalan olur

ayyy sevindim sağol canımmm.hadi sende çalışmalarınızın karşılığını alırsınız ben inanıyorum iyi çalış kendi işin gibi önemse çalışmaları ok

özledim senii ama bennn sağol canım haberini almaktan güzel kib ve yeğenimizede iyi bak

kızlar canım çok sıkkın salı günü annem ameliyat olucak.kadın narkozdan çıkamam diye çok korkuyor benimde canım çok sıkıldı o ağlıyor diyeeee.ne olur kızlar şu cuma mübarek gün suyu hürmetine annem için dua edin

slm canım gözün aydın Allahım kucağına almayıda nasip etsin inş. kasık ağrısı çok normal tatlım rahim bebek için yer ayırıyo

üzülmeyin tatlım Allahım acil şifa versin hayırlısıyla olsun ameliyatını öyle şeyler de getirmesin aklına canım Allahın izniyle sağlığına kavuşucak çok geçmiş olsun neden ameliyat olucak annen bitanem

Geçmiş olsun Allah şifasını versin

kilo alamamak bana garip geliyor açıkçası, ye ye al kiloyu ne kolay diyorum ama iştahsızlık gibi bişeyin varsa olabilir tabi... sağlıklı ol da canım önemli olan bu.
sağda olunca erkek mi oluyordu bak onu bilmiyordum :) kontrole kaldı 9 gün canım. ben de meraklandım iyice artık. anası gibi nazlı bişey olacak belli :)

bu kadar canım zatenn.battaniye 2 nevresim yastığı yorganı arabası beşiği dolabı tamam dır

ay ne biliyim canım ya okuyorum topiklerde millet bir liste çıkarıyor o ne diyorum, doğduktan sonra kıtlık mı çıkacak ne lazımsa o zaman da alınır :)

ne ameliyatı kuzum bu? Rabbim acil şifa nasip etsin inşallah...

geçmiş olsun canımmm. nesi var annenin. alah acil şifalar versin....

evet kızlar BAT'ıma 9 günüm kaldı. ne bulantı, ne baş dönmesi, ne de başka bi şey..... kısacası hiçbir belirti hissetmiyom bakalım 1 haftada neler olucak.
tek ben kaldım galiba burda bat sayan. Dualararınıza ihtiyacım var...

canım bu belirtilere takılmak yok biliyorsun, bende sıfır belirti vardı hamile kaldığım ay :)
Rabbim yüce katından hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…