Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

oku oku zor bitirdim yahu :)
dr dan geldim. 1 tane yumurtam varmış. bu ay hsg çekildiği için klomenin zamanı gitti, bu ay bizi bize bıraktı dr :) Rabbim yardımcımız olsun.
ortalık şenlenmiş ne güzel olmuş:)

bir zamanlar benim adımda hamile diye geçiyodu (

Banucum, kuzum sen liste yapmışsın ya tarihleri yazmayacak mısın? mesela benim 29 mayıs :) bir de ilk sayfada düzenlesen daha iyi olur sanki ne dersin?

canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine
dalin tatlım biz seni burada görmek istiyoruz kopmayalım canım... bebeqin büyürken haberlerini almak doqduqunda hep beraber mutlu olup o sevincini paylaşmak istiyoruz...ben seni hiçbiryere bırakmam canım

deryam hayırlısı olsun canım inşallah bu ay bebişimiz kendiliqinde gelir

kızlar arkadaşlarımızdan bir kısmını göremedim burda... diqer topiktemi takılıyorlar bi bakıyım pembemasal falan yoklar...

selam banucum güzel olmuş bu topik.ben 3 hafta önce kürtaj oldum tutunamadı bebişim bana hayırlısı olsun.

ahh canım benim hayırlısı olsun inşallah çok bekletmeden ikincisi gelir inşallah
canım benim

Selamlar dostlar ben de geldim! Yeni topiğimiz hayırlı olsun. Bat 24 mayıs. Benim gibi beklemede olan herkese sabır diliyorum.

Berceste naber? Nasıl gidiyor hayat?
Seni gördüğüme sevindim

iyiym canım sen nasılsın bende seni gördüğüme sevindimm
ben bu ay biraz yoğundum operasyonumu oldum şimdide yumurta için iğne vurunuyorum
yarında tahlil falan uğraşıyoruz işte senden naber
sen neler yaptınn

selam banucum güzel olmuş bu topik.ben 3 hafta önce kürtaj oldum tutunamadı bebişim bana hayırlısı olsun.

Biliyorum hayatım.. Çok geçmiş olsun tekrar.. Nolur üzme kendini fazla.. İnşallah en kısa zamanda seni tekrar hamiş diye ekleyeceğiz listeye bitanem..

İnşallah bir dahaki aya kalmadan o yumurtan kendi başına bitirir işi tatlımm..

Banucum, kuzum sen liste yapmışsın ya tarihleri yazmayacak mısın? mesela benim 29 mayıs :) bir de ilk sayfada düzenlesen daha iyi olur sanki ne dersin?

canım listeyi ilk sayfaya alsan nasıl olur?daha kolay ulaşırız.

Canlarım yaa o dediğinizi nasıl yapacağımı bilsem seve seve yaparım tabii..:) Biliyorsanız tarif edin bana öyle düzenliyeyim listeyi valla daha iyi olur takip etmesi dediğiniz gibi..

Tarihleri de söyledikçe siz eklerim tatlım..

Selamlar dostlar ben de geldim! Yeni topiğimiz hayırlı olsun. Bat 24 mayıs. Benim gibi beklemede olan herkese sabır diliyorum.

Hoşgeldiiiiiin tatlımmm...:) ekliyorum listeye tatlım..

Geçmiş olsun bercesteeee.. düzeldi ama sorun di mi ??

canım ilk sayfada yazdığın msj var ya ona düzenle deyip ekleyebilirsin sanırım öyle olur.

9 ay, canım hoş geldin :) nasılsın? kistlerin ne durumda?

Selam Deryaaacım. Ben iyiyim. Yumurtlama dönemim bitti. Bekliyorum. Kistim de iyidir herhalde hiç bilmiyorum. Geçen ay aynen duruyordu. Ben o yokmuş gibi yaşıyorum valla :) Senden ne haber? özledik valla çok iyi oldu topik. Banucuğum teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…