selam banucum güzel olmuş bu topik.ben 3 hafta önce kürtaj oldum tutunamadı bebişim bana hayırlısı olsun.
bir zamanlar benim adımda hamile diye geçiyoduMerhaba kızlaaaaaaaaaaar...
Öncelikle hemen belirteyim eskisi kadar sıkı takip edemeyebilirim topiği çünkü dil okulum başladı, günün çoğunda dışardayım. o yüzden şimdiden, gözden kaçırdıklarım ve kaçıracaklarım için affola:)
Liste yapacağım evet, hamiş kalanlar ve bekleyenler diye hatta yapmaya başladım bile.. ama ben görmezsem bazı isimleri uyarın beni ya da siz güncelleyin listeyi..
Burdan tanışıp özel hayatımızda da iletişimimi sürdürdüğüm tülin, özlem, gülden ve beluşla(hati2) , KK dan kopmamak için ve sizleri çok özlediğimiz için bu topiği açalım dedik..
Bize ait bir yer olsun kopmayalım diyorduk ya hep , onu yapalım işte kızlar hep birlikte elele.. Kimse alınmasın, gücenmesin birbirine, eski yanlış anlaşılmalar varsa da eskide kalsın onlar.. Bizler hepimiz çok keyifli ve özel bir amaç için buradayız. birbirimize destek olmak ve paylaşmak hepimize iyi gelecektir kızlar:)
O yüzden bu topik hepimizin arkadaşlar.. İnşallah nice nice keyifli dostluklar edinmeye de devam edeceğiz.. Bol bebişli bol hamişli bir topik olsun..
Tüm yeni gelen arkadaşlar ve eski dostlar sizlere de selam olsun, hoşgeldiniz:)
İşte ilk listemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz...........
MURADINA ERENLER
tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
SABIRLA BEKLEYENLER..
Banu_K
Özlem2334
ErGiNSeNa
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
nehirasi
deryaf
fgak
yasamim
step03
38OZLEM38
hati2
adaeylem
eceli54
berceste_
subyan
aysem_kas
bdamlagozbebegım
elabebek
pembemasal
geçmiş olsun canım hayırlısı üzüldüm ama herşerde bir hayır vardır
rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek verir inşallah
selam banucum güzel olmuş bu topik.ben 3 hafta önce kürtaj oldum tutunamadı bebişim bana hayırlısı olsun.
ay bende bayılıyorum hepsine açılayıda çok seviyorumbi 5 dakika uyuyayım diyo ya hasta oluyorum
cokc ok gecmis olsun Rabbim sabir versin herseyin hayirlisini versin bacim
canım çok geçmiş olsun iyi bak kendineHasta hasta adim atmak istemedim topike ama napalim unutulmiyim dedim:) saka maka kizlar. Acaip hasta oldum harfleri cift goruyorum. Bide klomene balamistim dun baska ilaclarla birlesirse bisey olur die ilacta kullanmadim beterimm... Birazea hassasim bebek isi beni bunaltti iyicee dunde pek hos haberler almayinca iyice gozum korktu,hamile mujdesini alan arkadasim bugun kurtaj olacakmis bebek gelismemis. Bu bir yeni cag hastaligi sanirim ustune dalinin endiseli msjinida okuyunca ykildm resmen. Bu aydan sonra ne dr. Ne takip ne israrla bebek die tutturmicam akisina birakccam bi kez daha dayanamam boyle aci bir tecrubeye... Insan cok cabuk alisiyor,asla dedigin hersey anlamini yitiriyor bu sebepten yalnizca gerekeni yapicam. Yipranmak yok!
dalin tatlım biz seni burada görmek istiyoruz kopmayalım canım... bebeqin büyürken haberlerini almak doqduqunda hep beraber mutlu olup o sevincini paylaşmak istiyoruz...ben seni hiçbiryere bırakmam canımben bu cumleyı bı yerden hatırlıyorum.eskıde olan bır tartısmadan sebeple bu topık acılmıs sanırım.sımdı gordum msjı gecmıse bakarken.son derece yanlıs anlasılmısız ve devam edıyor bu yanlıs anlasılma.saydıgın ısımelrın dıger topıge gelmeme sebebıde belkı budur.ben kendı adıma o tartısmanın unutuldugunu buyuemdıgını dusunmustum.kı sızlerle vakıt gecırmek gercekten cok hos.ama ortak karara saygı duyarak ve bu tartyısmanın devamlı gundeme gelmesını ıstemeyerek artık topıkte yer almıcam.hamılelere hayırlı dogumlar dılıyorum.hamıle kalmak ısteyenelrede ıns tez vakıtte hayırlı gebelıkelr dılıyorum.herkezı ayrı ayrı opuyorum.hersey gonlunuzce olması dılegıyleeeee.
oku oku zor bitirdim yahu :)
dr dan geldim. 1 tane yumurtam varmış. bu ay hsg çekildiği için klomenin zamanı gitti, bu ay bizi bize bıraktı dr :) Rabbim yardımcımız olsun.
ortalık şenlenmiş ne güzel olmuş:)
ahh canım benim hayırlısı olsun inşallah çok bekletmeden ikincisi gelir inşallah
canım benim
Selamlar dostlar ben de geldim! Yeni topiğimiz hayırlı olsun. Bat 24 mayıs. Benim gibi beklemede olan herkese sabır diliyorum.
Berceste naber? Nasıl gidiyor hayat?
Seni gördüğüme sevindim
oku oku zor bitirdim yahu :)
dr dan geldim. 1 tane yumurtam varmış. bu ay hsg çekildiği için klomenin zamanı gitti, bu ay bizi bize bıraktı dr :) Rabbim yardımcımız olsun.
ortalık şenlenmiş ne güzel olmuş:)
Banucum, kuzum sen liste yapmışsın ya tarihleri yazmayacak mısın? mesela benim 29 mayıs :) bir de ilk sayfada düzenlesen daha iyi olur sanki ne dersin?
canım listeyi ilk sayfaya alsan nasıl olur?daha kolay ulaşırız.
Selamlar dostlar ben de geldim! Yeni topiğimiz hayırlı olsun. Bat 24 mayıs. Benim gibi beklemede olan herkese sabır diliyorum.
iyiym canım sen nasılsın bende seni gördüğüme sevindimm
ben bu ay biraz yoğundum operasyonumu oldum şimdide yumurta için iğne vurunuyorum
yarında tahlil falan uğraşıyoruz işte senden naber
sen neler yaptınn
9 ay, canım hoş geldin :) nasılsın? kistlerin ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?