Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

kızlar,bende 7 haftalık hamileyim.ilk muayenemde doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi.10 gün sonra kalp atışı varmı diye tekrar bakması gerektiğini söyledi,2 gün sonra gidicem,hayırlısı olsun ama kaç gündür moralim bozuktu

canım ya ara ara bakıyordum bu aralar pek takip etmedim burayıdemek tüp bebek için kolları sıvadınız hadi hayırlısı olsun hakkınızdainş. emeklerinizin sonucunu alırsınız bu arada benimde doğumum yaklaşıyor 20 sinden sonra belli olacak tarihimRabbim bu süreçte hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....

canım moralini bozma sakın. hep dediğim şey stres=hormonlar=hamişlik. hep kısır döngü.
bize haber vermeyi unutma emi. güzel haberlerle gelirsin inşallah...

moral bozukluğu yokkk, en büyük zarar bu sana da bebeğine de. hadi bakalım müjdenle bekliyoruz seni.

ne güzel kar yağdı iki gündür dimi :) paklandı ortalık :)

canım belirtiler takılma sakın düşünme batını felanda sen çalışmaya devam et

gözün aydın canım sakın kötü şeyler düşünme morelinide yüksek tut moral çok önemli

nasılsın deryaf ım

canım dün burdaydım deprem olunca kapatıp k.validemin yanına gittim :)
iyiyim dün fena tırstım sadece. evde tektim, korkutucu oldu. bebeğim de anladı herhalde bir yarım saat sonra falan hop etti içimde yerim ben onu ya :)
sen nasılsın kuzum? artık bir annesin, alıştınız mı bebişinle birbirinize? gerçi neredeyse 1 ay olacak değil mi :) gelen giden misafir çok oluyor mu?

biz burda duymadık canım bende akşam haberlerde duydum. iyiyim bende alıştık canım zaaten ilk andan beri alışıyosun bence bambaşka bişeymiş yaa inan yüreğime sokasım geliyo öpmeye koklamaya doyamıyorum . yok canım gelen gidenim yok öyle

iyi bari rahatsındır o zaman. sanırım bana misafir çok gelir, k.validemle aynı apt.da olduğumuzdan. hayırlısı bakalım.
hareketlerini hissetmek bile bambaşka kuzuların kim bilir kendileri ne tatlıdır :)

iyi bari rahatsındır o zaman. sanırım bana misafir çok gelir, k.validemle aynı apt.da olduğumuzdan. hayırlısı bakalım.
hareketlerini hissetmek bile bambaşka kuzuların kim bilir kendileri ne tatlıdır :)

benim kayınvalideminlerden gelecek kimse yok tatlım bi benim yakınlarımdan var onlarında daha çoğu gelmedi mevlütümü bekliyoler ne :))))
o hareketlerini izlemek için her akşam uzanıp karnımı açıp izliyodum onu izlerken bütün herheşi unutuyodum morelim bozuksa düzeliyodu çok güzel bi duygu şimdi kendisini izlemek dahaa muhteşem bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…