Merhabaaa kızlar
Öncelikle bana moral vermeye çalışan canım arkadaşlarım çok sağolun.. iyi ki varsınız.. ben daha iyiyim artık, doktora gittik tüp bebek sürecine başlayacağız.. şimdi bir takım testler istendi onları yaptırıyoruz daha sonra 11 aralıkta doktora gideceğiz, sonuçlara göre tüp bebek tedavisini başlatacaklar.. inşallah kısmetimde vardır çocuk sahibi olmak..
Bu arada gülden doğurdu kızlar, hatice aramış, kızı da gülden de iyilermiş.. seastire, tülin ve lata' cım , doğuma en yakın sizlersiniz sanırım, darısı önce sizin sonra sonra diğer hamiş kızlarımızın başına..
kızlar,bende 7 haftalık hamileyim.ilk muayenemde doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi.10 gün sonra kalp atışı varmı diye tekrar bakması gerektiğini söyledi,2 gün sonra gidicem,hayırlısı olsun ama kaç gündür moralim bozuktu
canım moralini bozma sakın. hep dediğim şey stres=hormonlar=hamişlik. hep kısır döngü.
bize haber vermeyi unutma emi. güzel haberlerle gelirsin inşallah...
kızlar,bende 7 haftalık hamileyim.ilk muayenemde doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi.10 gün sonra kalp atışı varmı diye tekrar bakması gerektiğini söyledi,2 gün sonra gidicem,hayırlısı olsun ama kaç gündür moralim bozuktu
evet kızlar BAT'ıma 9 günüm kaldı. ne bulantı, ne baş dönmesi, ne de başka bi şey..... kısacası hiçbir belirti hissetmiyom bakalım 1 haftada neler olucak.
tek ben kaldım galiba burda bat sayan. Dualararınıza ihtiyacım var...
senin o kollarını açmış keyif çakan minik erkeğini yesinler
canım belirtiler takılma sakın düşünme batını felanda sen çalışmaya devam et
canım allah analı babalı büyütsün çok sevimli maaşallahhhhhhh
nasılsın deryaf ım
maşallah sana... :) cidden nazar değmesin sana.çok tatlı gözüküyorsun:)
canım dün burdaydım deprem olunca kapatıp k.validemin yanına gittim :)
iyiyim dün fena tırstım sadece. evde tektim, korkutucu oldu. bebeğim de anladı herhalde bir yarım saat sonra falan hop etti içimde yerim ben onu ya :)
sen nasılsın kuzum? artık bir annesin, alıştınız mı bebişinle birbirinize? gerçi neredeyse 1 ay olacak değil mi :) gelen giden misafir çok oluyor mu?
biz burda duymadık canım bende akşam haberlerde duydum. iyiyim bende alıştık canım zaaten ilk andan beri alışıyosun bence bambaşka bişeymiş yaa inan yüreğime sokasım geliyo öpmeye koklamaya doyamıyorum . yok canım gelen gidenim yok öyle
iyi bari rahatsındır o zaman. sanırım bana misafir çok gelir, k.validemle aynı apt.da olduğumuzdan. hayırlısı bakalım.
hareketlerini hissetmek bile bambaşka kuzuların kim bilir kendileri ne tatlıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?