kızlar doktora gittim,6 haftalıkmış,kalp atışıni gördüm çok şükür.
benim kayınvalideminlerden gelecek kimse yok tatlım bi benim yakınlarımdan var onlarında daha çoğu gelmedi mevlütümü bekliyoler ne :))))
o hareketlerini izlemek için her akşam uzanıp karnımı açıp izliyodum onu izlerken bütün herheşi unutuyodum morelim bozuksa düzeliyodu çok güzel bi duygu şimdi kendisini izlemek dahaa muhteşem bişey
Arkadaslar merhabalarben araniza yeni katildim. Bendi yeni hamilelerdenim 9 haftalik.ilk gordugumde daha binokta gibiydi bisey anlayamamistim tabi.ama 4gun once gordugumde eller ayaylar ve kafa belirmisti.onu orda gordugum an dusundugum tek sey hayatin en buyuk mucizesinin bu olduguydu.harika bir duygu
aslında mevlit iyi oluyor bir kerede geliyor misafirler :))
ben son 2 haftada kilo aldım ya, aslında vücudumda çok farketmiyorum ama baskül öyle söylemiyor :) p.tesi randevum var çok heyecanlıyım 1 ay sonra sonunda görcem bebişimi :)
Arkadaslar merhabalarben araniza yeni katildim. Bendi yeni hamilelerdenim 9 haftalik.ilk gordugumde daha binokta gibiydi bisey anlayamamistim tabi.ama 4gun once gordugumde eller ayaylar ve kafa belirmisti.onu orda gordugum an dusundugum tek sey hayatin en buyuk mucizesinin bu olduguydu.harika bir duygu
gozun aydin canimm. masallah annesinede bebisinede
canim bi sorum olcakti sana. diger topikte okudum kadariyla senin lekelenmen olmustu dimi. kacgun kala ve nasil oldun anlati misin. benim dun oglenden beri kahverengi akintim var. olmazdi bole hic ve daha adetime 5 gun var.
benimde vücudumdan hiç belli olmuyodu 15 kilo aldığım tatlım :)
heleki son 2 ay daha çok kilo alıyosun . insan çok özlüyo değilmi günler geçmek bilmiyo vala
hayırlı cumalar kızlar...
bol bol duayı eksik etmiyoruz.
ayvarecelim hadi artık patlat müjdeyi bize, inşallah hamilesindir kuzummmmm.
ayyy reçelim heyecanlandım şimdi bak benimde lekelenmem olmuştu kuzum hadi inş güzel haber verirsin bizler canım benimmmmm
maalesef canım bu ay olmadı. hani ilk aydanda 12 vurmam diyodum ama vücüdüm yoruyo beni...
maalesef canım kırmızılar geldi hem de çok erken
pazartesi doktora gidiyorum. hormon testlerim yapılcak.
kürtaj bünyemi de psikolojimi de mahvetti. toparlanamamışım hala belli
Destina ve ugoza tebrikler.
Ayvareçelim ben de reglime 3 gün varken kahve akıntım gelmişti ve çok üzülmüştüm o ay da olmadı diye. Meğer bebekmiş. İnşallah bebeğin çok bekletmez seni
Bugün çok tatlı bir hamile tuniği giydim. Kendimi aynada çok beğendim
gozun aydin canimm. masallah annesinede bebisinede
canim bi sorum olcakti sana. diger topikte okudum kadariyla senin lekelenmen olmustu dimi. kacgun kala ve nasil oldun anlati misin. benim dun oglenden beri kahverengi akintim var. olmazdi bole hic ve daha adetime 5 gun var.
maalesef canım kırmızılar geldi hem de çok erken
pazartesi doktora gidiyorum. hormon testlerim yapılcak.
kürtaj bünyemi de psikolojimi de mahvetti. toparlanamamışım hala belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?