Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

aslında mevlit iyi oluyor bir kerede geliyor misafirler :))
ben son 2 haftada kilo aldım ya, aslında vücudumda çok farketmiyorum ama baskül öyle söylemiyor :) p.tesi randevum var çok heyecanlıyım 1 ay sonra sonunda görcem bebişimi :)

Arkadaslar merhabalar😊ben araniza yeni katildim. Bendi yeni hamilelerdenim 9 haftalik.ilk gordugumde daha binokta gibiydi bisey anlayamamistim tabi.ama 4gun once gordugumde eller ayaylar ve kafa belirmisti.onu orda gordugum an dusundugum tek sey hayatin en buyuk mucizesinin bu olduguydu.harika bir duygu

hayırlı olsun destina:) her geçen gün daha çok şaşıracaksın arkadaşım Rabbim in mucizesine...

kızlar doktora gittim,6 haftalıkmış,kalp atışıni gördüm çok şükür.

gozun aydin canimm. masallah annesinede bebisinede
canim bi sorum olcakti sana. diger topikte okudum kadariyla senin lekelenmen olmustu dimi. kacgun kala ve nasil oldun anlati misin. benim dun oglenden beri kahverengi akintim var. olmazdi bole hic ve daha adetime 5 gun var.

benimde vücudumdan hiç belli olmuyodu 15 kilo aldığım tatlım :)
heleki son 2 ay daha çok kilo alıyosun . insan çok özlüyo değilmi günler geçmek bilmiyo vala

hayırlı olsun canım evet RABBİMİN en büyük mucesi onlar bence. her geçen gün daha çok şaşıracaksın o mucizeye

ayyy reçelim heyecanlandım şimdi bak benimde lekelenmem olmuştu kuzum hadi inş güzel haber verirsin bizler canım benimmmmm

benimde vücudumdan hiç belli olmuyodu 15 kilo aldığım tatlım :)
heleki son 2 ay daha çok kilo alıyosun . insan çok özlüyo değilmi günler geçmek bilmiyo vala

aynen öyle canım :) p.tesi gününü iple çekiyorum resmen :)

hayırlı cumalar kızlar...
bol bol duayı eksik etmiyoruz.
ayvarecelim hadi artık patlat müjdeyi bize, inşallah hamilesindir kuzummmmm.

hayırlı cumalar kızlar...
bol bol duayı eksik etmiyoruz.
ayvarecelim hadi artık patlat müjdeyi bize, inşallah hamilesindir kuzummmmm.

maalesef canım kırmızılar geldi hem de çok erken
pazartesi doktora gidiyorum. hormon testlerim yapılcak.
kürtaj bünyemi de psikolojimi de mahvetti. toparlanamamışım hala belli

Destina ve ugoza tebrikler.

Ayvareçelim ben de reglime 3 gün varken kahve akıntım gelmişti ve çok üzülmüştüm o ay da olmadı diye. Meğer bebekmiş. İnşallah bebeğin çok bekletmez seni

Bugün çok tatlı bir hamile tuniği giydim. Kendimi aynada çok beğendim

bildiğim kadarıyla canım, adetinin bi kaç gün öne gelmesi iyiye işaret. bu ay değilse de öbür ay, moral bozmak yokkkkkkkkkkk

bi foto paylaşsan keşke canım :) ben de tunik istiyorum kendime. rahat olur, diye düşünüyorum.

canım msjına geç cvp verdim kusura bakma.ben her ay tam günümde olurdum.günümden birgün önce lekelenirdim adet olcağımı anlardım.birde adet gününe kadar hiç akıntım olmazdı son günler kupkuru olurdum.bu sefer adet günüme tam 6 gün varken kahverengi lekelendim,sadece 1kere oldu ve acaba bu ay çokmu erken adet olucam derken gelen giden olmadı,ondan sonrada aşırı akıntım oldu,bazen sarı bazen yeşile benzer.

Merhaba sevgili bacişlerimmm..Ara ara girip sizleri takip etmeye çalışıyorum :))

**Ayvareçelimmm sakın umudunu kaybetmee.bak bana.. Allah a çok şükür nasıl kendimi toparladım 2 düşükten sonra.Çünkü umudumu hiç kaybetmedim.Allah ım önce eşimle bana sağlık versin gerisi gelir diye düşündüm.sende öyle yap bacım.Allah ım inanıyorum ki bizleride mucizesi ile taçlandıracaktır:)
**Deryafımmm canımm bebişini hissetmene çok sevindim.Allah ım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah.
**Seastremm sende minik kuzunla nede güzel koklaşıyorsunuz :)Allah ım nazarlardan saklasın inşallah.....
**Acemipericimm tuniğin bence çok yakışmıştır.Allah ım bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
**Banucummm inşallah Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmaz ve sende bebeişine kavuşursun biran önce :)
** Ecelicimmm inşallah sağlıkla sende bebişini kucağına alırsın.

vee diğer adını hatırlayamadığım hamile arkadaşlarımın bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını,hamile kalmak isteyenlere de Allah ımdan tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etmesini,doğuran arkadaşlarımında bebişleri ile sağlıklı günler geçirmelerini dilerim.Ben 21 i gibi adet olmayı bekliyorum.Sonra korunmayı bırakacağım.şimdilik benden bu kadar.Sizleri seviyorum kızçelerimmmm

canım moral bozmak yok,bende çok üzülüyodum olmayınca ama en hayırlısı nezamansa ozaman Rabbim verecektir sen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…