Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Kızlarmerhaba, ben yarın laparoskopi olacağım, benim için dua edin, iyi geçsin de sonra evladıma kavuşayım diye

bu bile umut dolduruyor insanın içine değil mi :) korunmayı bırakmak yani... senin pozitifliğinle bu bebişin sana gelmesi yakındır güzel arkadaşımmmm

bildiğim kadarıyla canım, adetinin bi kaç gün öne gelmesi iyiye işaret. bu ay değilse de öbür ay, moral bozmak yokkkkkkkkkkk

benimki adetin öne gelmesi deil maalesef bi tanem düzensizlik. bu ay 25 günde oldum geçen ay 32 gün. ondan önceki 25 gün. sapıttı benimki açıkçası

fotooo istiyoruz. hem hamişler hani nerde göbişler koysanıza bi kaç foto

Kızlarmerhaba, ben yarın laparoskopi olacağım, benim için dua edin, iyi geçsin de sonra evladıma kavuşayım diye

canım geçmiş olsun. umarım işlem başarılı gecer hamişliğine engel olacak herhangi bir durum kalmaz ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun.
sonuçtan haberdar et bizi.

Selam kizlar bizde esimle artik bebis dusunuyoruz nasipse. 2.5senelik evliyiz. Daha gecen ay denedik ilk ama suan reglim tutturamadik bu ay. Reglimde duzensiz tam ymurtlama donemini hesaplaayamadim sanirm. Folik asitte icmeye basladim

Canim biraz gec oldu ama bundan boyle burdayim allahin izniyle. Tatlim ben 13. Hafta ikili test 23. Hafta detayli ultrason, 25te de seker yuklememi yaptim bitti cok sukur temiss... Bebisimi gordum bugun renkli ultrasonda kilomu iyi buldu dr kizim tam 1 kilo ama bobregimde genisleme var eger ucuncu evreye gecerse erken alcaklar bebisimi cok zor gunler gecirdim ama cok sukur suanda iyim. Cok sansliyiz ki mukemmel bi dr.umuz var tatlim cok saol onerdigin icin... Mrk ettigin bisey varsa cvplarim. Nasil oldun cinsiyeti kesinlestimi?

merhaba canım, ne ile ilgili laparoskopi olacaksın?

Benim bir tüpümde hidrosalpinks var yani tüpün içi sıvı dolurmuş ve bu şekilde gebelik elde etmek çok sormuş. Ama ben buna rağmen klomen tarzı bir ilaçla 4-5 ay boyunca hamile kalmayı denedim, tabii o zamanki doktorun sayesinde. Sonra bir doktora daha gittim. O bu şekilde doğal hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi ve ameliyat önerdi. Sonra bir doktora daha gittim, o da aynı şeyleri söyleyince tamam dedim kendi kendime, buraya kadar, bu şekilde denedik olmadı, artık bu operasyonu yaptıralım.
Dün öğleden sonra ameliyatımı oldum. Doktor hasarlı tüpün rahimle bağlantısını kestiğini söyledi, diğer tüpüm ve rahim içi de gayet iyiymiş, hamd olsun. Şimdi hastanedeyim, geceyi rahat geçirdim. Umarım yavrularıma bir adım daha yaklaşabilmişimdir.
Hormonlar bazı sıkıntılar da var, inşallah onları da aşarım. Bebek arzuladıktan sonra durdulamayan bir istek. İnşallah güzel Allahım isteyen herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuşturur, ben de dahil, hayırlısıyla.
Destek olan herkese teşekkürler

çok geçmiş olsun,Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin

geçmiş olsun canım dualarım hepimizle...bende yeni üye sayılırım 4 aydan beri istiyorum bebek ve her ay hüsran oluyor doktora gittiğimde sorun yok hamile kalabilirsin demişti olmadı yarın tekrar randevu aldım bakalım hayırlısı

sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...

sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...

gözünaydın,ben gittiğimde doktor kese çok küçük demişti çok üzülmüştüm,sonraki gidisimde büyümüstü ve kalp atışını gördüm,gercekten tarifsiz bir duygu.Allah herkeze nasib etsin

Selam kizlar nasilsiniz dogum yapan arkadaslarima hayirli olsun diyorum bizimle beraber bu yolda olan ve hamile kalan arkadaslarimi da tebrik ederim kalamayan arkadaslarim da hic canlarini sIkmasinlar Allaha inansinlar gonulden dua etsinler tedavi icin ellerinden geleni yapsinlar Allah yar ve yardimcilari olur Ben ve benim gibi dogumu bekleyen arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin Allah hayirli saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza aliriz INSALLAH cok opuldunuz kendinize iyi bakin

Nerlerdesin Pembe? Belli oldu mu cinsiyet? Hamilelik nasıl gidiyor?

Benim oğlum olacak inşallah

Pembecim hamile oldunu duymamistim inan cok cok cok sevindim Rabbim innnnssssaaaallllaaaahhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin hepimizde bu arada :)
Olmayanlara da tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah !!

canım geçmiş olsun.. bak sorunları çözdün ve inşallah hamilelik müjdeni en kısa zamanda duyacağız..

canım geçmiş olsun.. bak sorunları çözdün ve inşallah hamilelik müjdeni en kısa zamanda duyacağız..
Evetbir tanesini atlattık diyelim hamdolsun.Ama biliyorsun Banu benim fsh I'm da yüksek. Son görüştüğüm doktor ameliyattan sonra tüp bebek önerdi. Bir iki ay sonra tüpe geçebiliriz. Bu arada belki kendiliğimden hamile de kalabilirim, gerçi tek tüp ve yüksek fsh la nasıl olur bilmiyorum ama Allah büyük. Belki bir mucize de beni bulur. Dualar ediyorum, inşallah kabul olur.
Allah hiçbirimizi çok aratmasın inşallah
Banu senin de iyi haberlerini bekliyorum ona göre
Patik seçeceğiz bebeklerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…