Merhaba sevgili bacişlerimmm..Ara ara girip sizleri takip etmeye çalışıyorum :))
**Ayvareçelimmm sakın umudunu kaybetmee.bak bana.. Allah a çok şükür nasıl kendimi toparladım 2 düşükten sonra.Çünkü umudumu hiç kaybetmedim.Allah ım önce eşimle bana sağlık versin gerisi gelir diye düşündüm.sende öyle yap bacım.Allah ım inanıyorum ki bizleride mucizesi ile taçlandıracaktır:)
**Deryafımmm canımm bebişini hissetmene çok sevindim.Allah ım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah.
**Seastremm sende minik kuzunla nede güzel koklaşıyorsunuz :)Allah ım nazarlardan saklasın inşallah.....
**Acemipericimm tuniğin bence çok yakışmıştır.Allah ım bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
**Banucummm inşallah Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmaz ve sende bebeişine kavuşursun biran önce :)
** Ecelicimmm inşallah sağlıkla sende bebişini kucağına alırsın.
vee diğer adını hatırlayamadığım hamile arkadaşlarımın bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını,hamile kalmak isteyenlere de Allah ımdan tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etmesini,doğuran arkadaşlarımında bebişleri ile sağlıklı günler geçirmelerini dilerim.Ben 21 i gibi adet olmayı bekliyorum.Sonra korunmayı bırakacağım. şimdilik benden bu kadar.Sizleri seviyorum kızçelerimmmm
Kızlarmerhaba, ben yarın laparoskopi olacağım, benim için dua edin, iyi geçsin de sonra evladıma kavuşayım diye
Kızlarmerhaba, ben yarın laparoskopi olacağım, benim için dua edin, iyi geçsin de sonra evladıma kavuşayım diye
bildiğim kadarıyla canım, adetinin bi kaç gün öne gelmesi iyiye işaret. bu ay değilse de öbür ay, moral bozmak yokkkkkkkkkkk
Destina ve ugoza tebrikler.
Ayvareçelim ben de reglime 3 gün varken kahve akıntım gelmişti ve çok üzülmüştüm o ay da olmadı diye. Meğer bebekmiş. İnşallah bebeğin çok bekletmez seni
Bugün çok tatlı bir hamile tuniği giydim. Kendimi aynada çok beğendim
ooo sen bizi hatırlar mıydın zuzucum? bu nasıl ara vermek böyle bir gittin pir gittin yahumerakta bırakma yaz arada.
tatlım yüzde yüz değil erkek olduğu hayırlısı bakalım.
ağavni sana ikili testten sonra bişey yaptırmanı istedi mi? benden istemedi de merak ettim. bişeyi atlamayalım diye.
merhaba canım, ne ile ilgili laparoskopi olacaksın?
çok geçmiş olsun,Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versinBenim bir tüpümde hidrosalpinks var yani tüpün içi sıvı dolurmuş ve bu şekilde gebelik elde etmek çok sormuş. Ama ben buna rağmen klomen tarzı bir ilaçla 4-5 ay boyunca hamile kalmayı denedim, tabii o zamanki doktorun sayesinde. Sonra bir doktora daha gittim. O bu şekilde doğal hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi ve ameliyat önerdi. Sonra bir doktora daha gittim, o da aynı şeyleri söyleyince tamam dedim kendi kendime, buraya kadar, bu şekilde denedik olmadı, artık bu operasyonu yaptıralım.
Dün öğleden sonra ameliyatımı oldum. Doktor hasarlı tüpün rahimle bağlantısını kestiğini söyledi, diğer tüpüm ve rahim içi de gayet iyiymiş, hamd olsun. Şimdi hastanedeyim, geceyi rahat geçirdim. Umarım yavrularıma bir adım daha yaklaşabilmişimdir.
Hormonlar bazı sıkıntılar da var, inşallah onları da aşarım. Bebek arzuladıktan sonra durdulamayan bir istek. İnşallah güzel Allahım isteyen herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuşturur, ben de dahil, hayırlısıyla.
Destek olan herkese teşekkürler
sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...
Nerlerdesin Pembe? Belli oldu mu cinsiyet? Hamilelik nasıl gidiyor?Selam kizlar nasilsiniz dogum yapan arkadaslarima hayirli olsun diyorum bizimle beraber bu yolda olan ve hamile kalan arkadaslarimi da tebrik ederim kalamayan arkadaslarim da hic canlarini sIkmasinlar Allaha inansinlar gonulden dua etsinler tedavi icin ellerinden geleni yapsinlar Allah yar ve yardimcilari olur Ben ve benim gibi dogumu bekleyen arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin Allah hayirli saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza aliriz INSALLAH cok opuldunuz kendinize iyi bakin
Nerlerdesin Pembe? Belli oldu mu cinsiyet? Hamilelik nasıl gidiyor?
Benim oğlum olacak inşallah
Selam kizlar nasilsiniz dogum yapan arkadaslarima hayirli olsun diyorum bizimle beraber bu yolda olan ve hamile kalan arkadaslarimi da tebrik ederim kalamayan arkadaslarim da hic canlarini sIkmasinlar Allaha inansinlar gonulden dua etsinler tedavi icin ellerinden geleni yapsinlar Allah yar ve yardimcilari olur Ben ve benim gibi dogumu bekleyen arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin Allah hayirli saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza aliriz INSALLAH cok opuldunuz kendinize iyi bakin
Benim bir tüpümde hidrosalpinks var yani tüpün içi sıvı dolurmuş ve bu şekilde gebelik elde etmek çok sormuş. Ama ben buna rağmen klomen tarzı bir ilaçla 4-5 ay boyunca hamile kalmayı denedim, tabii o zamanki doktorun sayesinde. Sonra bir doktora daha gittim. O bu şekilde doğal hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi ve ameliyat önerdi. Sonra bir doktora daha gittim, o da aynı şeyleri söyleyince tamam dedim kendi kendime, buraya kadar, bu şekilde denedik olmadı, artık bu operasyonu yaptıralım.
Dün öğleden sonra ameliyatımı oldum. Doktor hasarlı tüpün rahimle bağlantısını kestiğini söyledi, diğer tüpüm ve rahim içi de gayet iyiymiş, hamd olsun. Şimdi hastanedeyim, geceyi rahat geçirdim. Umarım yavrularıma bir adım daha yaklaşabilmişimdir.
Hormonlar bazı sıkıntılar da var, inşallah onları da aşarım. Bebek arzuladıktan sonra durdulamayan bir istek. İnşallah güzel Allahım isteyen herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuşturur, ben de dahil, hayırlısıyla.
Destek olan herkese teşekkürler
Evetbir tanesini atlattık diyelim hamdolsun.Ama biliyorsun Banu benim fsh I'm da yüksek. Son görüştüğüm doktor ameliyattan sonra tüp bebek önerdi. Bir iki ay sonra tüpe geçebiliriz. Bu arada belki kendiliğimden hamile de kalabilirim, gerçi tek tüp ve yüksek fsh la nasıl olur bilmiyorum ama Allah büyük. Belki bir mucize de beni bulur. Dualar ediyorum, inşallah kabul olur.canım geçmiş olsun.. bak sorunları çözdün ve inşallah hamilelik müjdeni en kısa zamanda duyacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?