Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

inşallah kuzum.. olsun sen sıkma canını, normal yolla hamile kalırsın inşallah ama değilse de üzme kendini, tüp müp sonuçta çözümü olsun da gerisi önemli değil...

biz de bakalım 27 şubatta patoloji sonucunu alacağız, nedir ne değildir, umut var mı yok mu göreceğiz.. inşallah güzel haberler duymak kısmet olur bu sefer..

Haydi bakalım, güzel sonuçlar gelsin inşallah. Mesleklerimize kavuşmayı nasip etsin Allah.

Pembecim hamile oldunu duymamistim inan cok cok cok sevindim Rabbim innnnssssaaaallllaaaahhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin hepimizde bu arada :)
Olmayanlara da tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah !!
Amin canim benim cok tesekkur ederim

Tatli bir kiz bebek mi geliyor masallah
Allahin izniyle insAllah canim benim simdiden cok heycanliyim:) Allah sagsaglim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin amin

zuzumm hoşgeldin kuzum benim maşallah sanada bebişinede canım böbrekte büyüme bedede vardı canım çok sancılarım olmuştu buyüzden inş senin çabuk geçer tatlım benim

sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...

çok sevindim canım benim darısı hareketlerini görmeye sonra hissetmeye ve kucağına almaya inşş

pembişim hoşgeldin canım benim nasıl gidiyo hamişlik bebişin kız mı erkek mi

öncelikle canım çooook geçmiş olsun, sorunun bulunması bile çok önemli bir aşama emin ol, bak sen bulmuş ameliyatını bile olmuşsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. hormonlara çok takılma, mübarekler hamilelik düşündün mü sapıtıyorlar. benim tsh, prolaktin hep sorunluydu, her ay oynuyordu, aşılamayacak bir sorun değil Allah ın izni ile. inşallah en kısa zamanda şifa bulur ve müjdeni verirsin canım.

sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...

o pıtpıtların verdiği mutluluğun tarifi yok canım :)) maşallahhhhhh
hep sağlıklı haberler ver bize inşallahhhhhh aminnn...

canımmmm hoş geldin, seni burada görmek ne güzel :)) daha sık yaz ama bize...
kızın oluyormuş maşallah canım, Allah hayırlı ve sağlıklı etsin inşallahh. aynı zamanda doğurcaz Allah nasip ederse :)

inşallah canım Banumm güzel haberler vereceksin bize.

benim de haftaya detaylı ultrason var canım. demek 2-3 hafta sonra da seker yukleme konusu var. seker yuklemesini nerede yaptırdın?
kızın ne kadar da büyümüş yerim ben onu :)) böbrek genişlemesinden ben de korkuyorum ilk aylarda daha böbrek ağrılarım oldu dr çok erken dedi. inşallah olmaz. inşallah senin de daha çok sıkıntı vermez de zamanında doğum yaparsın kuzum. gerçekten şanslıyız canım dr konusunda. en azından çok pozitif :) son durumumu birazdan yazıcam canım :) bu arada doğumu da konuştum dün. fiyat aldım falan. sen de konuştun mu?

merhaba kızlar :)
yazdım yazdım en sona kendimi bıraktım :) dün nihayet yani 20+5 te cinsiyeti öğrendik, veeee oğlum oluyorrrrrrrr :))))))) eşim çok mutlu oldu benim için bişey değişmedi ama onun mutlu olduğunu görmek de güzeldi tabi :) Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin inşallah
22,5 cm, 360 gr olmuş minik kuzum. renkli de gösterdi dr. çok farklı gerçekten. 1 ay aradan sonra büyümüş geldi bize :)
doğumu da konuştuk, doğum sırasında kistlerin alınması çok tehlikeliymiş. damarlar aşırı derecede genişlediğinden kan kaybı ve beraberinde yumurtalık kaybı bile olabilirmiş. bu nedenle mecbur kalmadığımız sürece kistler alınmayacak. şu anki planlar normal doğum üzerine. ilerleyen zamanda ne olur kısmet artık. eskiden çok korkardım ama dr. çok rahatlatıcı konuşuyor biraz cesaret geldi :) haftaya detaylı ultrason var inşallah hepsi temiz çıkar, Rabbim yardım etsin...
böyle işte, sizinle paylaşmak bana mutluluk veriyor, maşallah demeyi unutmayın :)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. amin...

Nihayet öğrendin. Maşallah oğluna

allaha sukur gosterdi nihayet ) masallah oglusuna :)) allahim saglikla kucagina almay nasip etsin insallahh..

pembişim hoşgeldin canım benim nasıl gidiyo hamişlik bebişin kız mı erkek mi
hosbulduk canim Allah bagislasin pasayi cok tatli masAllah dogumun normal mi oldu nasil bi duygu yazarmisin:) bebisim kiz canim Allah sag saglim saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip eder insAllah amin

sagol canim benim hosbuldum sizi de iyi dileklerin icin tesekkur ederim Allah hepimizin yuzunu guldursun hayirli kolay dogumlar insAllah evet canim beraber dogurucaz bana sanki daha onceden aileden cok ama cok uzun sure gormedigim birinin mayis ayinda temenli gelicekmis gibi geliyor :)) cok haycanli Allah tamamina erdirsin insAllah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…