Evetbir tanesini atlattık diyelim hamdolsun.Ama biliyorsun Banu benim fsh I'm da yüksek. Son görüştüğüm doktor ameliyattan sonra tüp bebek önerdi. Bir iki ay sonra tüpe geçebiliriz. Bu arada belki kendiliğimden hamile de kalabilirim, gerçi tek tüp ve yüksek fsh la nasıl olur bilmiyorum ama Allah büyük. Belki bir mucize de beni bulur. Dualar ediyorum, inşallah kabul olur.
Allah hiçbirimizi çok aratmasın inşallah
Banu senin de iyi haberlerini bekliyorum ona göre
Patik seçeceğiz bebeklerimize inşallah
Haydi bakalım, güzel sonuçlar gelsin inşallah. Mesleklerimize kavuşmayı nasip etsin Allah.inşallah kuzum..olsun sen sıkma canını, normal yolla hamile kalırsın inşallah ama değilse de üzme kendini, tüp müp sonuçta çözümü olsun da gerisi önemli değil...
biz de bakalım 27 şubatta patoloji sonucunu alacağız, nedir ne değildir, umut var mı yok mu göreceğiz.. inşallah güzel haberler duymak kısmet olur bu sefer..
Haydi bakalım, güzel sonuçlar gelsin inşallah. Mesleklerimize kavuşmayı nasip etsin Allah.
Tatli bir kiz bebek mi geliyor masallahAllaha sukur iyi gidiyo canim evet cinsiyeti kiz :) Allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin hepimize herkeze tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Amin
Amin canim benim cok tesekkur ederimPembecim hamile oldunu duymamistim inan cok cok cok sevindim Rabbim innnnssssaaaallllaaaahhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin hepimizde bu arada :)
Olmayanlara da tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah !!
Allahin izniyle insAllah canim benim simdiden cok heycanliyim:) Allah sagsaglim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin aminTatli bir kiz bebek mi geliyor masallah
Canim biraz gec oldu ama bundan boyle burdayim allahin izniyle. Tatlim ben 13. Hafta ikili test 23. Hafta detayli ultrason, 25te de seker yuklememi yaptim bitti cok sukur temiss... Bebisimi gordum bugun renkli ultrasonda kilomu iyi buldu dr kizim tam 1 kiloama bobregimde genisleme var eger ucuncu evreye gecerse erken alcaklar bebisimi cok zor gunler gecirdim ama cok sukur suanda iyim. Cok sansliyiz ki mukemmel bi dr.umuz var tatlim cok saol onerdigin icin... Mrk ettigin bisey varsa cvplarim. Nasil oldun cinsiyeti kesinlestimi?
sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...
Selam kizlar nasilsiniz dogum yapan arkadaslarima hayirli olsun diyorum bizimle beraber bu yolda olan ve hamile kalan arkadaslarimi da tebrik ederim kalamayan arkadaslarim da hic canlarini sIkmasinlar Allaha inansinlar gonulden dua etsinler tedavi icin ellerinden geleni yapsinlar Allah yar ve yardimcilari olur Ben ve benim gibi dogumu bekleyen arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin Allah hayirli saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza aliriz INSALLAH cok opuldunuz kendinize iyi bakin
benimki adetin öne gelmesi deil maalesef bi tanem düzensizlik. bu ay 25 günde oldum geçen ay 32 gün. ondan önceki 25 gün. sapıttı benimki açıkçası
Benim bir tüpümde hidrosalpinks var yani tüpün içi sıvı dolurmuş ve bu şekilde gebelik elde etmek çok sormuş. Ama ben buna rağmen klomen tarzı bir ilaçla 4-5 ay boyunca hamile kalmayı denedim, tabii o zamanki doktorun sayesinde. Sonra bir doktora daha gittim. O bu şekilde doğal hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi ve ameliyat önerdi. Sonra bir doktora daha gittim, o da aynı şeyleri söyleyince tamam dedim kendi kendime, buraya kadar, bu şekilde denedik olmadı, artık bu operasyonu yaptıralım.
Dün öğleden sonra ameliyatımı oldum. Doktor hasarlı tüpün rahimle bağlantısını kestiğini söyledi, diğer tüpüm ve rahim içi de gayet iyiymiş, hamd olsun. Şimdi hastanedeyim, geceyi rahat geçirdim. Umarım yavrularıma bir adım daha yaklaşabilmişimdir.
Hormonlar bazı sıkıntılar da var, inşallah onları da aşarım. Bebek arzuladıktan sonra durdulamayan bir istek. İnşallah güzel Allahım isteyen herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuşturur, ben de dahil, hayırlısıyla.
Destek olan herkese teşekkürler
sukurler olsun ki dun bebegimin kalp atislarini gorduk...
cok guzel bir duygu...rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallh...
sizlere haber vermek istedim kendinize iyi bakin gorusuruz...
Selam kizlar nasilsiniz dogum yapan arkadaslarima hayirli olsun diyorum bizimle beraber bu yolda olan ve hamile kalan arkadaslarimi da tebrik ederim kalamayan arkadaslarim da hic canlarini sIkmasinlar Allaha inansinlar gonulden dua etsinler tedavi icin ellerinden geleni yapsinlar Allah yar ve yardimcilari olur Ben ve benim gibi dogumu bekleyen arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin Allah hayirli saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza aliriz INSALLAH cok opuldunuz kendinize iyi bakin
inşallah kuzum..olsun sen sıkma canını, normal yolla hamile kalırsın inşallah ama değilse de üzme kendini, tüp müp sonuçta çözümü olsun da gerisi önemli değil...
biz de bakalım 27 şubatta patoloji sonucunu alacağız, nedir ne değildir, umut var mı yok mu göreceğiz.. inşallah güzel haberler duymak kısmet olur bu sefer..
Canim biraz gec oldu ama bundan boyle burdayim allahin izniyle. Tatlim ben 13. Hafta ikili test 23. Hafta detayli ultrason, 25te de seker yuklememi yaptim bitti cok sukur temiss... Bebisimi gordum bugun renkli ultrasonda kilomu iyi buldu dr kizim tam 1 kiloama bobregimde genisleme var eger ucuncu evreye gecerse erken alcaklar bebisimi cok zor gunler gecirdim ama cok sukur suanda iyim. Cok sansliyiz ki mukemmel bi dr.umuz var tatlim cok saol onerdigin icin... Mrk ettigin bisey varsa cvplarim. Nasil oldun cinsiyeti kesinlestimi?
Nihayet öğrendin. Maşallah oğlunamerhaba kızlar :)
yazdım yazdım en sona kendimi bıraktım :) dün nihayet yani 20+5 te cinsiyeti öğrendik, veeee oğlum oluyorrrrrrrr :))))))) eşim çok mutlu oldu benim için bişey değişmedi ama onun mutlu olduğunu görmek de güzeldi tabi :) Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin inşallah
22,5 cm, 360 gr olmuş minik kuzum. renkli de gösterdi dr. çok farklı gerçekten. 1 ay aradan sonra büyümüş geldi bize :)
doğumu da konuştuk, doğum sırasında kistlerin alınması çok tehlikeliymiş. damarlar aşırı derecede genişlediğinden kan kaybı ve beraberinde yumurtalık kaybı bile olabilirmiş. bu nedenle mecbur kalmadığımız sürece kistler alınmayacak. şu anki planlar normal doğum üzerine. ilerleyen zamanda ne olur kısmet artık. eskiden çok korkardım ama dr. çok rahatlatıcı konuşuyor biraz cesaret geldi :) haftaya detaylı ultrason var inşallah hepsi temiz çıkar, Rabbim yardım etsin...
böyle işte, sizinle paylaşmak bana mutluluk veriyor, maşallah demeyi unutmayın :)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. amin...
Nihayet öğrendin. Maşallah oğluna
Aynen öyle. Oğlumun arkadaşı çok olacak, her yer erkek bebeksağol kuzum. oğluna arkadaş geliyor :)
merhaba kızlar :)
yazdım yazdım en sona kendimi bıraktım :) dün nihayet yani 20+5 te cinsiyeti öğrendik, veeee oğlum oluyorrrrrrrr :))))))) eşim çok mutlu oldu benim için bişey değişmedi ama onun mutlu olduğunu görmek de güzeldi tabi :) Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin inşallah
22,5 cm, 360 gr olmuş minik kuzum. renkli de gösterdi dr. çok farklı gerçekten. 1 ay aradan sonra büyümüş geldi bize :)
doğumu da konuştuk, doğum sırasında kistlerin alınması çok tehlikeliymiş. damarlar aşırı derecede genişlediğinden kan kaybı ve beraberinde yumurtalık kaybı bile olabilirmiş. bu nedenle mecbur kalmadığımız sürece kistler alınmayacak. şu anki planlar normal doğum üzerine. ilerleyen zamanda ne olur kısmet artık. eskiden çok korkardım ama dr. çok rahatlatıcı konuşuyor biraz cesaret geldi :) haftaya detaylı ultrason var inşallah hepsi temiz çıkar, Rabbim yardım etsin...
böyle işte, sizinle paylaşmak bana mutluluk veriyor, maşallah demeyi unutmayın :)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. amin...
hosbulduk canim Allah bagislasin pasayi cok tatli masAllah dogumun normal mi oldu nasil bi duygu yazarmisin:) bebisim kiz canim Allah sag saglim saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip eder insAllah aminpembişim hoşgeldin canım benim nasıl gidiyo hamişlik bebişin kız mı erkek mi
canımmmm hoş geldin, seni burada görmek ne güzel :)) daha sık yaz ama bize...
kızın oluyormuş maşallah canım, Allah hayırlı ve sağlıklı etsin inşallahh. aynı zamanda doğurcaz Allah nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?