Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

pazartesi doktor randevum vardi kizlar. meshur 3. gun testini oldum. sonuclarim temiz allaha sukur. ultrasonda da yumurtaliklarim temiz cikti. malum ben de bi zamanlar pko vardi. allahima sukur su an her sey normal. yani tarla hazir e capalama ve ekim hep hazir zaten sira geldi ektigimizi bicmeye. allahim insallah en kisa zamanda bebisimi gonderir bana tabi hayirlisiyla, AMİNNNN...
21. gun tekrar gidicem bakalim gidaklamismiyim diye.
simdilik bu kadar opuyorum hepiniziii

hem de çok uzun zamandır görmediğimiz :)))) çok kilo aldın mı masalım nedir durumun? sen pko yu yenmek için gerçi kilo vermiştin, arkasından hamile kaldığına göre alsan da çok sorun olmaz sanırım.

canım bol bol ananas tüket, kaliteli yumurta olmasını sağlıyor, buraya kadar geldin, işin zevkli kısmındasın :)

Kuzum oğlan geliyor demek.. ay hadi bakalım, tosuncuk bi paşamız olacak tebrikler deryacım..

ayvareçeli darısı tez zamanda başına tatlım...

Kuzum oğlan geliyor demek.. ay hadi bakalım, tosuncuk bi paşamız olacak tebrikler deryacım..

ayvareçeli darısı tez zamanda başına tatlım...

çok sağol kuzummm :)
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah canım.

Cok iyi haberler bunlar. Artik hasat zamani. Heyecanla bekliyoruz guzel haberlerini

merhaba kızlar bende aranızda yeni katıldım 6 hafta + 3 günlük hamileyim. İnanılmaz mide bulantıları yaşıyorum. Hiç bir şey yiyemiyorum iznimin bitmesine 5 gün kaldı napıcam bilmiyorum nasıl çalışıcam ama yine de onla olmak güzel :) 6,5 cm'miş :) 2 eylül en geç 9 eylülde kucağıma alıcam bebişimi inşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin garip ve heycanlı bi duygu.. :)

besinci ay 5 kilo canim fazla degil dedi doktor sonra ne olur bilemem ama tatliyi fazla sevmiyorum bi de dedigin gibi baya kilo vermistim zaten bi dogsun Allahin izniyle yine veririm o konuda korkum yok cabuk gidiyo kilolar hele ki Allahin izniyle normal dogum dusunuyorum o daha cabuk yardim ediyo kilo vermene o an ki agridan gidiyormus baya kilo hayirlisi canim onlar sorun degil onemli olan sagligimiz :)

maşallah minik paşaya yesinler onu annesi oda temiz çıkar korkma canım benim

çok saol canım benim sezeryan oldum canım çatım darmış doktorum normal doğum önermedi boşuna sancı çekersin günlerce bakarız bebek gelmiyo sezeryana alırız dedi ama çok güzel geçti tatlım normal doğum yapmışım gibi hemen ayağa kalktım çok şükür tarifi imkansız tatlım kelimelere sığmaz onun duygusu Allahım herkese taddırsın inşşş .
amin canım benim inşşş

ben de 5 kg aldım canım, dr. gayet iyi buluyor. tatlı yiyemedim ben de sanırım onun faydasını da gördük :)
normal doğum en iyisi de cesaret lazım azıcık :)))
Rabbim yardımcımız olsun...

Amin canim benim sabirsilaniyorum simdiden zaten Allaha bagislasin bebegini bizler icin dua et :)

ben de 5 kg aldım canım, dr. gayet iyi buluyor. tatlı yiyemedim ben de sanırım onun faydasını da gördük :)
normal doğum en iyisi de cesaret lazım azıcık :)))
Rabbim yardımcımız olsun...

Amin canim basaririz kiz cok cabuk ikinalim da cabuk gelsin bebisimiz kollarimiza optummm

Ne güzel haberler, inşallah hemencecik de hamile kalırsın.
İnşallah sen, ben ve Banu hemencecik hamile haberlerimizi paylaşırız buradan

selamın hello kızlar baş ağrısından delirmek üzerim.ayak ağrısı bir yandan miğde yanması bir yandan nedir lan bu ben ezikmiyim.oğlum annesini ezikliyormuuu

Amin canim benim sabirsilaniyorum simdiden zaten Allaha bagislasin bebegini bizler icin dua et :)

Amin canim basaririz kiz cok cabuk ikinalim da cabuk gelsin bebisimiz kollarimiza optummm

ederim tabi tatlım sizde benim oğlum için dua edin kızlar duaya ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…