sagol canim benim hosbuldum sizi de iyi dileklerin icin tesekkur ederim Allah hepimizin yuzunu guldursun hayirli kolay dogumlar insAllah evet canim beraber dogurucaz bana sanki daha onceden aileden cok ama cok uzun sure gormedigim birinin mayis ayinda temenli gelicekmis gibi geliyor :)) cok haycanli Allah tamamina erdirsin insAllah amin
pazartesi doktor randevum vardi kizlar. meshur 3. gun testini oldum. sonuclarim temiz allaha sukur. ultrasonda da yumurtaliklarim temiz cikti. malum ben de bi zamanlar pko vardi. allahima sukur su an her sey normal. yani tarla hazir e capalama ve ekim hep hazir zatensira geldi ektigimizi bicmeye. allahim insallah en kisa zamanda bebisimi gonderir bana tabi hayirlisiyla, AMİNNNN...
21. gun tekrar gidicem bakalim gidaklamismiyim diye.
simdilik bu kadar opuyorum hepiniziii
Kuzum oğlan geliyor demek..ay hadi bakalım, tosuncuk bi paşamız olacak tebrikler deryacım..
ayvareçeli darısı tez zamanda başına tatlım...
Cok iyi haberler bunlar. Artik hasat zamani. Heyecanla bekliyoruz guzel haberlerinipazartesi doktor randevum vardi kizlar. meshur 3. gun testini oldum. sonuclarim temiz allaha sukur. ultrasonda da yumurtaliklarim temiz cikti. malum ben de bi zamanlar pko vardi. allahima sukur su an her sey normal. yani tarla hazir e capalama ve ekim hep hazir zatensira geldi ektigimizi bicmeye. allahim insallah en kisa zamanda bebisimi gonderir bana tabi hayirlisiyla, AMİNNNN...
hem de çok uzun zamandır görmediğimiz :)))) çok kilo aldın mı masalım nedir durumun? sen pko yu yenmek için gerçi kilo vermiştin, arkasından hamile kaldığına göre alsan da çok sorun olmaz sanırım.
merhaba kızlar :)
yazdım yazdım en sona kendimi bıraktım :) dün nihayet yani 20+5 te cinsiyeti öğrendik, veeee oğlum oluyorrrrrrrr :))))))) eşim çok mutlu oldu benim için bişey değişmedi ama onun mutlu olduğunu görmek de güzeldi tabi :) Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin inşallah
22,5 cm, 360 gr olmuş minik kuzum. renkli de gösterdi dr. çok farklı gerçekten. 1 ay aradan sonra büyümüş geldi bize :)
doğumu da konuştuk, doğum sırasında kistlerin alınması çok tehlikeliymiş. damarlar aşırı derecede genişlediğinden kan kaybı ve beraberinde yumurtalık kaybı bile olabilirmiş. bu nedenle mecbur kalmadığımız sürece kistler alınmayacak. şu anki planlar normal doğum üzerine. ilerleyen zamanda ne olur kısmet artık. eskiden çok korkardım ama dr. çok rahatlatıcı konuşuyor biraz cesaret geldi :) haftaya detaylı ultrason var inşallah hepsi temiz çıkar, Rabbim yardım etsin...
böyle işte, sizinle paylaşmak bana mutluluk veriyor, maşallah demeyi unutmayın :)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. amin...
hosbulduk canim Allah bagislasin pasayi cok tatli masAllah dogumun normal mi oldu nasil bi duygu yazarmisin:) bebisim kiz canim Allah sag saglim saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip eder insAllah amin
sagol canim benim hosbuldum sizi de iyi dileklerin icin tesekkur ederim Allah hepimizin yuzunu guldursun hayirli kolay dogumlar insAllah evet canim beraber dogurucaz bana sanki daha onceden aileden cok ama cok uzun sure gormedigim birinin mayis ayinda temenli gelicekmis gibi geliyor :)) cok haycanli Allah tamamina erdirsin insAllah amin
besinci ay 5 kilo canim fazla degil dedi doktor sonra ne olur bilemem ama tatliyi fazla sevmiyorum bi de dedigin gibi baya kilo vermistim zaten bi dogsun Allahin izniyle yine veririm o konuda korkum yok cabuk gidiyo kilolar hele ki Allahin izniyle normal dogum dusunuyorum o daha cabuk yardim ediyo kilo vermene o an ki agridan gidiyormus baya kilo hayirlisi canim onlar sorun degil onemli olan sagligimiz :)
maşallah minik paşaya yesinler onu annesi oda temiz çıkar korkma canım benim
çok saol canım benim sezeryan oldum canım çatım darmış doktorum normal doğum önermedi boşuna sancı çekersin günlerce bakarız bebek gelmiyo sezeryana alırız dedi ama çok güzel geçti tatlım normal doğum yapmışım gibi hemen ayağa kalktım çok şükür tarifi imkansız tatlım kelimelere sığmaz onun duygusu Allahım herkese taddırsın inşşş .
amin canım benim inşşş
ben de 5 kg aldım canım, dr. gayet iyi buluyor. tatlı yiyemedim ben de sanırım onun faydasını da gördük :)
normal doğum en iyisi de cesaret lazım azıcık :)))
Rabbim yardımcımız olsun...
Amin canim basaririz kiz cok cabuk ikinalim da cabuk gelsin bebisimiz kollarimiza optummm
pazartesi doktor randevum vardi kizlar. meshur 3. gun testini oldum. sonuclarim temiz allaha sukur. ultrasonda da yumurtaliklarim temiz cikti. malum ben de bi zamanlar pko vardi. allahima sukur su an her sey normal. yani tarla hazir e capalama ve ekim hep hazir zatensira geldi ektigimizi bicmeye. allahim insallah en kisa zamanda bebisimi gonderir bana tabi hayirlisiyla, AMİNNNN...
Ne güzel haberler, inşallah hemencecik de hamile kalırsın.
İnşallah sen, ben ve Banu hemencecik hamile haberlerimizi paylaşırız buradan
inşallah bi tanem allahım daha fazla göbişlerimizi ve kollarımızı boş bırakmasınn.
Amin canim benim sabirsilaniyorum simdiden zaten Allaha bagislasin bebegini bizler icin dua et :)
Amin canim basaririz kiz cok cabuk ikinalim da cabuk gelsin bebisimiz kollarimiza optummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?