selamın hello kızlar baş ağrısından delirmek üzerim.ayak ağrısı bir yandan miğde yanması bir yandan nedir lan bu ben ezikmiyim.oğlum annesini ezikliyormuuu
Ne güzel haberler, inşallah hemencecik de hamile kalırsın.
İnşallah sen, ben ve Banu hemencecik hamile haberlerimizi paylaşırız buradan
ederim tabi tatlım sizde benim oğlum için dua edin kızlar duaya ihtiyacımız var
hayırdır kuzum bir sorun mu var Allah korusun?
Ay yavrum benim kıyamam. Minik tatlı bebek hasta olmuş, annesi çok üzülüyosundur sen şimdi. Bol bol dua et, ben de dua edeceğim acısı geçsin iyileşsin diye.gaz sancısından kıvranıyo tatlım bidu bu yetmezmiş gibi işerken çok ağlıyo kesik kesik işiyo diye doktora götürdük pipisi kapalımı diye idrar kültüründe üreme felan çıktı tatlım antibiyotik verdi doktor araştırmaya gitmemizi söyledi. bide 2 gündür hiç uyumuyo sürekli ağlıyo inan gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyo çocuk bugün biraz sakin uyuyo şimdi
gaz sancısından kıvranıyo tatlım bidu bu yetmezmiş gibi işerken çok ağlıyo kesik kesik işiyo diye doktora götürdük pipisi kapalımı diye idrar kültüründe üreme felan çıktı tatlım antibiyotik verdi doktor araştırmaya gitmemizi söyledi. bide 2 gündür hiç uyumuyo sürekli ağlıyo inan gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyo çocuk bugün biraz sakin uyuyo şimdi
Ay yavrum benim kıyamam. Minik tatlı bebek hasta olmuş, annesi çok üzülüyosundur sen şimdi. Bol bol dua et, ben de dua edeceğim acısı geçsin iyileşsin diye.
ayy kuzum kıyamam ona. sanırım sünnet yolları görünüyor... erkek çocuğunun bakımı daha zor derler bizde. daha gazlı oluyorlar mesela... Rabbim yardımcınız olsun...
saolun kızlar . deryafım ben sünnet olsun istiyorum zaten hatta hamileyken eşime dedim hastaneden çıkmadan yaptıralım diye ama kabul etmedi bakalım doktor ne diyecek şimdi olursa iyi olur hatırlamaz sonra çocuklar çok etkileniyolarmış . evet canım erkek çocuklarında çok gaz oluyo malesef( inş sizin bebişlerde lmaz da rahat edersiniz çok zor vala o kıvranırken senin bişey yapamaman çok üzücü (((((((((((
gaz sancısından kıvranıyo tatlım bidu bu yetmezmiş gibi işerken çok ağlıyo kesik kesik işiyo diye doktora götürdük pipisi kapalımı diye idrar kültüründe üreme felan çıktı tatlım antibiyotik verdi doktor araştırmaya gitmemizi söyledi. bide 2 gündür hiç uyumuyo sürekli ağlıyo inan gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyo çocuk bugün biraz sakin uyuyo şimdi
Allah yardımcınız olsun kuzum. bu arada sarımsak tüketme, bir yerde denk gelmiştim, emziren anneler soğan sarımsak tüketmesin, sütle çocuğa geçiyor ve gaz yapıyor, deniliyordu.
Gerci daha birakmadim dogumkontrol hapini ama bu ay birakmayi dusunuyorummm bitsin de ole birakim diyorum siz ne dersiniz fikriniz, deneyiminiz???
canım geçmiş olsun...şu ilk 6 ay bi geçse. ele avuca gelince daha bi iyi oluyolar. eyvah şimdiden pipisi gidiyo mu yiğenimizin. bizim akraba da bi kaç aylıkken yaptırmıştı sünnet valla tüm sorunlar kalktı. inşallah tez zamanda oğluşunda rahatlar canım
annelik zor meslek derler ya aynen öle galiba... olsun bi tanem geçicek bu sıkışık günler. yavrunu kucağına aldın ya maşallah, gerisi teferruat.
Ay canım ya, geçmiş olsun kuzucuğa. Umarım hemen atlatırsınız. İyi bak topiğimizin erkeğine)
Ayşem ve deryaf sizin nasıl gidiyor hazırlıklar kızlar? İsim düşündünüz mü mesela? Bence hamileliğin en zevkli taraflarından biri, kendi yavruna isim düşünmek... Öyle değil mi?
çok gecmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin paşaya
hoşgeldin canım ne kadar kaldı hapının bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?