Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım hazırlık çok ciddi olarak daha yapmaya başlamadım ben. bir iki tane takım aldım o da zevkine yani :) şu anda genelde araştırma aşamasındayım :)

isim konusu biraz karışık biz de aslında bu konuda biraz canım sıkkın. eşim baba ismini koymak istiyor hatta yanına dede ismi de eklemek istiyor ve ben zıvanadan çıkıyorum o zaman :) birinden vazgeç dedim, bakalım ne olacak :) zaten 1 isim düşünüyoruz birinden vazgeçsin o diğer isim de bana kalsın istiyorum. aklımda eymen, mustafa var. eymen e pek sıcak bakmıyor halbuki hem anlamı hem söylenişi çok güzel bence. alternatif isim arayışlarındayız ve önerilere açığız :)

sen nasıl oldun canım? sanırım h.haneden çıkmışsındır artık. biraz ayrıntı ver bize...

kızlar UMUT grip oluyo sanırım gözleri yaşarmaya başladı bide akşam burnu aktı off hep benim oğlumu buluyo bu hastalıklar inş çabuk iyileşir yaa

nazar mı oldu bu çocuk kuzum ya, inşallah acil şifa bulur tatlı paşan...

kızlar UMUT grip oluyo sanırım gözleri yaşarmaya başladı bide akşam burnu aktı off hep benim oğlumu buluyo bu hastalıklar inş çabuk iyileşir yaa
Paşanın adı Umut mu? Teyzesi yesin onu. Tatlı bebek şimdi de grip mi olmuş.. Doktor ilaç ve şurup veriyor, sonra geçiyor. Bebekte böyle bir hastalık görmek çok üzücü ama bağışıklığını da böyle böyle kazanacak. Bir yönden iyi yani. geçmiş olsun kuzuya

evet teyzesi Umut paşamızın adı saol canım benim

vala anlamadım canım ama geçen bi akrabamıza okuttum nazar var demişti . amin inşş.
kızlar bu arada face adresiniz varmı varsa versenize

face olayına ben ve eşim karar alarak girmiyoruz :)
biz de bebek ziyaretine giden bebeğe okumadan yanından çıkmaz canım. bol bol oku rahatlasın bebiş...

face olayına ben ve eşim karar alarak girmiyoruz :)
biz de bebek ziyaretine giden bebeğe okumadan yanından çıkmaz canım. bol bol oku rahatlasın bebiş...

anladım canım ben şuan okuyamıyorum kırkımız bi çıksın öyle okuyabilirim

Ben çıktım tabii hastaneden, operasyonun ertesi günü hem de. Valla iyiyim işte, kapalı ameliyat olduğu için. Birazcık ağrım oluyor yürüdükçe, işe de başladım hemen...Artık tek tüple devam ediyoruz yola bakarsın hemencecik hamile kalırım doğal yoldan. Olmazsa da tüp deneyeceğiz. Kısmet artık, güzel günler bizleri bekliyordum inşallah.

Eymen güzel isim ama ikinizin birden sevdiği bir isim olsun bence...baba ile dede ismini koyma zorunluluğu da eskide kalsa artık yaw:)

güzel günler seni bekliyor canım hiç korkma, etrafımda bir sürü tek tüple hem de doğal olarak hamile kalan insan var. sen iyileş annesi gelecek sana bebişin...

bizimki bir de hem dede hem baba yan yana istiyor yani düşün :))

daha şimdiden kramplar başladı,bacaklarıma kalçama acayip kramplar giriyo,varmı benim gibi olan.

ayyyy geçmiş olsun canım yaaa minicik bedenin çektiği ızdıraba bak

tekrar geçmiş olsun canım eee artık sürekli hastalanıcak annesi oda bu dünyanın mikrobunda nefes alıp veriyor anne karnındaki hijyeni bulamaz

aaaaa benim oğlumun ismi eymen olucak teyzesi.eşinde abartmış tüm sülalenin ismini koysun isterse dAHA NEler yaaaaa

aaaaa benim oğlumun ismi eymen olucak teyzesi.eşinde abartmış tüm sülalenin ismini koysun isterse dAHA NEler yaaaaa

dün bir ara bana şunu bile sordu, maksimum kaç isim konulabiliyor acaba çocuğa? :)) coştuk geliyoruz hayırlısı bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…