Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Merhaba kızlarrr.Çok şükür beklenen adetim geldi :)) Allah kısmet ederse önümüzdeki haftadan sonra korunmayı bırakıyoruz.artık 300-500 çalışmalar tam gaz Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.çok öpüyorum sizleriii

kanamam olduğu için canım ama artık okuyabilirim bugün kırkımız çıktı duşumuzu aldık oğluşumla

kırkınız çıktı demekkkk hımmmm :)) bu aralar oğluşunun gece uyuması lazım anne babasının işi gücü olabilir :))

Merhaba fıstıkkk :) canımmm dualarımız seninle hadi bakalım bu kış bitmeden koca bir göbüşün olsun içinde de bebiş olsun inşallahhhh :)

300-500 çok güldüm. Haydi bebek danslarında başarılar, hedefi tutturursunuz inşallah)
Dualarımız seninle

canım benim inş sende hamiş kalırsın hayırlısıyla dualarım anne olmak isteyen herkese inan hergün dua ediyorum Allahım sen herkese bu duyguyu taddır kimseyi mahrum bırakma bu sevgiden diye

kırkınız çıktı demekkkk hımmmm :)) bu aralar oğluşunun gece uyuması lazım anne babasının işi gücü olabilir :))

evet çıktı tatlım :))) ay vala ne yalan söylim ilk gece bile bu kadar korkmamıştım beni şimdiden korku sardı niyeyse :))))) uzun aradan sonra yeniden sahalara dönücez bakalım hayırlısı :)

Oleyyy Hadi çalışmalara başla sonra yeğenimiz teşrif etsin
evet çıktı tatlım :))) ay vala ne yalan söylim ilk gece bile bu kadar korkmamıştım beni şimdiden korku sardı niyeyse :))))) uzun aradan sonra yeniden sahalara dönücez bakalım hayırlısı :)
Valla canım ben ilk aylar 1,5 ay ara vermiştim. O zaman bile sızlama ve ağrı oldu. Biraz ağrı olabilir ama çok takılma. Allah öyle bir yaratmış ki çabucak adapte oluyor insan

bizde ilk 3 ay ara vermiştik sonra devam etmiştik sonra benim kanamam olunca doktorum yasaklamıştı baya bi süredir ara verdik anlican :)))

bizde ilk 3 ay ara vermiştik sonra devam etmiştik sonra benim kanamam olunca doktorum yasaklamıştı baya bi süredir ara verdik anlican :)))
Ben şu an devam ediyorum sıkıntım yok. Haftada bire düştü ama olsun. İnşallah sıkıntısız bir süre daha devam eder böyle.

Ben şu an devam ediyorum sıkıntım yok. Haftada bire düştü ama olsun. İnşallah sıkıntısız bir süre daha devam eder böyle.

olsun canım haftada bir de olsa yeter hiç olmamasından iyidir erkek açısından özellikle benim eşim diyo ben senin peşinden koştum artık sen benim peşimden koşucan 2. çocuk yok ben isteyene kadar diyo :))) adamın canına tak etmiş :)

Güldürdün beni ya

ay haklısın canım ya, bize de ilk 3 ay yasaktı hemen arkasından kanama derken ciddi bir süre kardeş olduk :) sonra ben de senin gibi tırstım ama ufak ufak başladık neyse ki :))

bu arada kızlar bugün minik sıpamı görmeye gittik dr.a :) detaylı ultrasonu da atlattık çok şükür sorun yok, sadece biraz ufak tefek olacak sanırım dedi dr, anne fiziğine uygun diye yazdı rapora :))) küçük sevgilim çok tatlı çok :))))

hiç sorun etme ufak tefekliini çabuk toparlıyolar canım bak umut hemen toparlandı yanaklar tam ısırmalık oldu. resim varsa göstersene ufaklığı annesi merak ediyorum yeğenimi

hiç sorun etme ufak tefekliini çabuk toparlıyolar canım bak umut hemen toparlandı yanaklar tam ısırmalık oldu. resim varsa göstersene ufaklığı annesi merak ediyorum yeğenimi

canım resim var ama net bişey değil ben bile neresi nere anlamadım :) cd verdiler. ondan foto çıkartabilirsek onu koymaya çalışcam. senin kuzu maşallah canım annesi o kadar zayıf olduğu halde iyi çıktı maşallah :))

tamam canım bekliyorum ufaklığın resmini. eğer kilo almasını felan istiyosan muz kaşar peyniri tüket onlar kilo aldırıyo canım. haftasında ile fark oluyo.
benimki anası gibi zayıf doğdu ama maşallah yavruma çabur toparlandı teyzesi. dünde aşımız vardı çok ağladı yavrum

Kaç gram çıktı bebeğin?Benimki 360 gramdı, normal dedi doktor

Muz falan derken biz kilo almayalım. Direk bebeğe yarayan şeyler mi bunlar? Benim tontoşu gördün mü sen teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…