neden okuyamıyorsun ki çok merak ettim
İnşallah gazdır, uykusuzluktur öyle sıkıntılar da kırkla beraber uçup gitmiştirkanamam olduğu için canım ama artık okuyabilirim bugün kırkımız çıktı duşumuzu aldık oğluşumla
İnşallah gazdır, uykusuzluktur öyle sıkıntılar da kırkla beraber uçup gitmiştir
kanamam olduğu için canım ama artık okuyabilirim bugün kırkımız çıktı duşumuzu aldık oğluşumla
Merhaba kızlarrr.Çok şükür beklenen adetim geldi :)) Allah kısmet ederse önümüzdeki haftadan sonra korunmayı bırakıyoruz.artık 300-500 çalışmalar tam gazAllah ım hepimizin yardımcısı olsun.Benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.çok öpüyorum sizleriii
300-500Merhaba kızlarrr.Çok şükür beklenen adetim geldi :)) Allah kısmet ederse önümüzdeki haftadan sonra korunmayı bırakıyoruz.artık 300-500 çalışmalar tam gazAllah ım hepimizin yardımcısı olsun.Benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.çok öpüyorum sizleriii
Merhaba kızlarrr.Çok şükür beklenen adetim geldi :)) Allah kısmet ederse önümüzdeki haftadan sonra korunmayı bırakıyoruz.artık 300-500 çalışmalar tam gazAllah ım hepimizin yardımcısı olsun.Benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.çok öpüyorum sizleriii
kırkınız çıktı demekkkk hımmmm :)) bu aralar oğluşunun gece uyuması lazım anne babasının işi gücü olabilir :))
OleyyyMerhaba kızlarrr.Çok şükür beklenen adetim geldi :)) Allah kısmet ederse önümüzdeki haftadan sonra korunmayı bırakıyoruz.artık 300-500 çalışmalar tam gazAllah ım hepimizin yardımcısı olsun.Benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım.çok öpüyorum sizleriii
Valla canım ben ilk aylar 1,5 ay ara vermiştim. O zaman bile sızlama ve ağrı oldu. Biraz ağrı olabilir ama çok takılma. Allah öyle bir yaratmış ki çabucak adapte oluyor insanevet çıktı tatlım :))) ay vala ne yalan söylim ilk gece bile bu kadar korkmamıştım beni şimdiden korku sardı niyeyse :))))) uzun aradan sonra yeniden sahalara dönücez bakalım hayırlısı :)
OleyyyHadi çalışmalara başla sonra yeğenimiz teşrif etsin
Valla canım ben ilk aylar 1,5 ay ara vermiştim. O zaman bile sızlama ve ağrı oldu. Biraz ağrı olabilir ama çok takılma. Allah öyle bir yaratmış ki çabucak adapte oluyor insan
Ben şu an devam ediyorum sıkıntım yok. Haftada bire düştü ama olsun. İnşallah sıkıntısız bir süre daha devam eder böyle.bizde ilk 3 ay ara vermiştik sonra devam etmiştik sonra benim kanamam olunca doktorum yasaklamıştı baya bi süredir ara verdik anlican :)))
Ben şu an devam ediyorum sıkıntım yok. Haftada bire düştü ama olsun. İnşallah sıkıntısız bir süre daha devam eder böyle.
Güldürdün beni yaolsun canım haftada bir de olsa yeter hiç olmamasından iyidir erkek açısından özellikle benim eşim diyo ben senin peşinden koştum artık sen benim peşimden koşucan 2. çocuk yok ben isteyene kadar diyo :))) adamın canına tak etmiş :)
evet çıktı tatlım :))) ay vala ne yalan söylim ilk gece bile bu kadar korkmamıştım beni şimdiden korku sardı niyeyse :))))) uzun aradan sonra yeniden sahalara dönücez bakalım hayırlısı :)
bu arada kızlar bugün minik sıpamı görmeye gittik dr.a :) detaylı ultrasonu da atlattık çok şükür sorun yok, sadece biraz ufak tefek olacak sanırım dedi dr, anne fiziğine uygun diye yazdı rapora :))) küçük sevgilim çok tatlı çok :))))
hiç sorun etme ufak tefekliini çabuk toparlıyolar canım bak umut hemen toparlandı yanaklar tam ısırmalık oldu. resim varsa göstersene ufaklığı annesi merak ediyorum yeğenimi
canım resim var ama net bişey değil ben bile neresi nere anlamadım :) cd verdiler. ondan foto çıkartabilirsek onu koymaya çalışcam. senin kuzu maşallah canım annesi o kadar zayıf olduğu halde iyi çıktı maşallah :))
Kaç gram çıktı bebeğin?Benimki 360 gramdı, normal dedi doktorbu arada kızlar bugün minik sıpamı görmeye gittik dr.a :) detaylı ultrasonu da atlattık çok şükür sorun yok, sadece biraz ufak tefek olacak sanırım dedi dr, anne fiziğine uygun diye yazdı rapora :))) küçük sevgilim çok tatlı çok :))))
Muz falan derken biz kilo almayalım. Direk bebeğe yarayan şeyler mi bunlar? Benim tontoşu gördün mü sen teyzesitamam canım bekliyorum ufaklığın resmini. eğer kilo almasını felan istiyosan muz kaşar peyniri tüket onlar kilo aldırıyo canım. haftasında ile fark oluyo.
benimki anası gibi zayıf doğdu ama maşallah yavruma çabur toparlandı teyzesi. dünde aşımız vardı çok ağladı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?