dün bir ara bana şunu bile sordu, maksimum kaç isim konulabiliyor acaba çocuğa? :)) coştuk geliyoruz hayırlısı bakalım :))
kanamam olduğu için canım ama artık okuyabilirim bugün kırkımız çıktı duşumuzu aldık oğluşumla
Kaç gram çıktı bebeğin?Benimki 360 gramdı, normal dedi doktor
Muz falan derken biz kilo almayalım. Direk bebeğe yarayan şeyler mi bunlar? Benim tontoşu gördün mü sen teyzesi
Eki Görüntüle 613963
oyyy maşşallah ne güzel allah kabul etsin canım şimdiden duaların bu arada ne kadar sürdü kanaman
Muz falan derken biz kilo almayalım. Direk bebeğe yarayan şeyler mi bunlar? Benim tontoşu gördün mü sen teyzesi
Eki Görüntüle 613963
Günaydınn canlar nasılsınız aayyy bensızlerı cook ozluyorum yaaafyaaaa kızlar ben eceliyi çok merak ediyorum o ne yaptı doğurdumu doğurmadımı ayyy heyecan yaptım şimdi
Günaydınn canlar nasılsınız aayyy bensızlerı cook ozluyorum yaaafkayınvalıdemdeyım ordan gırıyorum nete MAŞALLAH herkes ıyıce galıba bıraz gecmısı okuyayım bakalım ne alemlerdesınız.Kendımden bahsedeyım dr randevulerım dogalolarak sıklastı 20 gunde bır gıdıyorum son gıttıgımde dr un yuzunu begenmedım canımı sıktı benden hemen aclık tokluk seker testı ıstedı bırde NTS cekılmemı soyledı bebegın buyuk oldugunu daha once soyleyen varmıydı dedı bende 1 hafta onden gıttıgını soyledım hayır daha fazla dedı neyse testlerı yaptırdım cok sukur seker falan yok nts de ıyı cıktı bebek 2 hafta onden gıdıyo dedı yanı dogum takrıben erken olabılır ayın 4 de tekrar gıdecem tam olarak kılosunu falan soylemedı bakalım sımdı soylermı daha dogum hakkında bısı konusmadık normalmı sezeryanmı dıye ALLAH hayırlısını versın korkularım basladı benım tekrar enfeksyıon gecırıyom kasıklarım agrıyo dızlerım cok agrıyo halsızlık kolumu oynatamıyorum yurumeye calısıyorum kılo alısım normal dedısuan 12 kılo almısım ama son aylar alacakmısım 15 le kaparsam sevınecem benden boyle arkadaslarım benım ev cok soguk ısıtamıyorum o yuzden annemde kalıyorum arada bır kayınvalıdeme gelınce bol bol yazarım neyse bır gcmısınızı okım bakalım neler yaşadınız
Günaydınn canlar nasılsınız aayyy bensızlerı cook ozluyorum yaaafkayınvalıdemdeyım ordan gırıyorum nete MAŞALLAH herkes ıyıce galıba bıraz gecmısı okuyayım bakalım ne alemlerdesınız.Kendımden bahsedeyım dr randevulerım dogalolarak sıklastı 20 gunde bır gıdıyorum son gıttıgımde dr un yuzunu begenmedım canımı sıktı benden hemen aclık tokluk seker testı ıstedı bırde NTS cekılmemı soyledı bebegın buyuk oldugunu daha once soyleyen varmıydı dedı bende 1 hafta onden gıttıgını soyledım hayır daha fazla dedı neyse testlerı yaptırdım cok sukur seker falan yok nts de ıyı cıktı bebek 2 hafta onden gıdıyo dedı yanı dogum takrıben erken olabılır ayın 4 de tekrar gıdecem tam olarak kılosunu falan soylemedı bakalım sımdı soylermı daha dogum hakkında bısı konusmadık normalmı sezeryanmı dıye ALLAH hayırlısını versın korkularım basladı benım tekrar enfeksyıon gecırıyom kasıklarım agrıyo dızlerım cok agrıyo halsızlık kolumu oynatamıyorum yurumeye calısıyorum kılo alısım normal dedısuan 12 kılo almısım ama son aylar alacakmısım 15 le kaparsam sevınecem benden boyle arkadaslarım benım ev cok soguk ısıtamıyorum o yuzden annemde kalıyorum arada bır kayınvalıdeme gelınce bol bol yazarım neyse bır gcmısınızı okım bakalım neler yaşadınız
herkese merhaba..ben de 10 ylık bekleyişin sonunda nihayet hamileyim..bu ay klomen tedavimin son ayıydı bundan sonra rahim filmi vardı çok şükür gerek kalmadı..haftaya keseyi görücez..darısı hasretle bekleyen herkesin başına..
Kötü degılmıs canım sadece erken dogabılırmıs valla bende kandımı beklıyorum cok bunalıyorum gece uyumalarım yok sureklı nefesım kesılıp uyanıyorum hayalet gıbıyım gecelerı dolanyorum su ıcıyorum tatlı bısı yıyorum sonra tuzlu arıyorum ne bıleyım degışkenım iştehadi yaaa iki hafta önden gitmesi kötü mü ben anlamadım.canım 12kg aldıysan gayet iyi ben 15 buldum şimdiden.yolda YÜRÜRKEN YUVARLANIYOR GİBİYİMMM.NEYSE HAYIRLISI OLSUN ECE KIZ SIKSIK GİRDE BİZE RAPR VER ŞİMDİ SIRADA SENİN DOĞUMUNU BEKLİYORUZ HEYECAN YAPIYORUZ DOĞAL OLARAK
Güzel ANNEEEEEEEEEEEEE nasılsın bebısı okudum MAŞALLAH cok tatlı yer onu teyzesı ooff bende suan 40 gunluk olsam sankı dün gibi hamıle oldugunu yazmıstın ne cok sevınmıstık bak dogduda 40 gun bıle oldu RABBIM cook uzun hayırlı saglıklı ömürler nasıp etsın heppımızın evladını İNŞALLAHbizde seni özledik canım
. çok geçmiş olsun bu arada inş çok ağrın olmaz geçer hemen kendine ve bebişine iyi bak
Canımcım cok sagol RABBIM heppımıze kolaylıklar versın cok heyecanlıyım bazen dıyorumkı hadı dog artık senı merak edıyorum dıye kıme benzıyecek esmermı sarımı yesıl gozlumu kahvemı en bası tabıkı sağlık ama merak etmedende duramıyoruz ben hala alısverıs yapmadım bebegıme cok heveslı olmak ıstemıyorum bırgunde cıkıp alırım ama sureklı arastırıyorum nerde ne var dıyebızde annane çeyız duzer yatagını alır gereklı malzemelerı bırde kucuk altın takar dıyomkı anneme valla bilenzik isterim 40 yılın basında bir doğurdumEceli inşallah güzel geçer son zamanarın. Biİr avazda kolayca doğum yapar sağlıkla kucağına alırsın bebeğinin inşallah
tamam canım bekliyorum ufaklığın resmini. eğer kilo almasını felan istiyosan muz kaşar peyniri tüket onlar kilo aldırıyo canım. haftasında ile fark oluyo.
benimki anası gibi zayıf doğdu ama maşallah yavruma çabur toparlandı teyzesi. dünde aşımız vardı çok ağladı yavrum
Eki Görüntüle 613963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?