Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

yaaaa kızlar ben eceliyi çok merak ediyorum o ne yaptı doğurdumu doğurmadımı ayyy heyecan yaptım şimdi

Kızçeler, hepinize hayırlı kandiller dilerim. Yüce Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Evlat sahibi olanlar yavrularını sağlıkla büyütsün, hamileler bebeklerini kolaycacık doğursun, bizim gibi bekleyenler de sabrının mükafatını alsın, yavrularına kavuşsun inşallah)

Herkese sevgiler

yaaaa kızlar ben eceliyi çok merak ediyorum o ne yaptı doğurdumu doğurmadımı ayyy heyecan yaptım şimdi
Günaydınn canlar nasılsınız aayyy bensızlerı cook ozluyorum yaaafkayınvalıdemdeyım ordan gırıyorum nete MAŞALLAH herkes ıyıce galıba bıraz gecmısı okuyayım bakalım ne alemlerdesınız.Kendımden bahsedeyım dr randevulerım dogalolarak sıklastı 20 gunde bır gıdıyorum son gıttıgımde dr un yuzunu begenmedım canımı sıktı benden hemen aclık tokluk seker testı ıstedı bırde NTS cekılmemı soyledı bebegın buyuk oldugunu daha once soyleyen varmıydı dedı bende 1 hafta onden gıttıgını soyledım hayır daha fazla dedı neyse testlerı yaptırdım cok sukur seker falan yok nts de ıyı cıktı bebek 2 hafta onden gıdıyo dedı yanı dogum takrıben erken olabılır ayın 4 de tekrar gıdecem tam olarak kılosunu falan soylemedı bakalım sımdı soylermı daha dogum hakkında bısı konusmadık normalmı sezeryanmı dıye ALLAH hayırlısını versın korkularım basladı benım tekrar enfeksyıon gecırıyom kasıklarım agrıyo dızlerım cok agrıyo halsızlık kolumu oynatamıyorum yurumeye calısıyorum kılo alısım normal dedısuan 12 kılo almısım ama son aylar alacakmısım 15 le kaparsam sevınecem benden boyle arkadaslarım benım ev cok soguk ısıtamıyorum o yuzden annemde kalıyorum arada bır kayınvalıdeme gelınce bol bol yazarım neyse bır gcmısınızı okım bakalım neler yaşadınız

hadi yaaa iki hafta önden gitmesi kötü mü ben anlamadım.canım 12kg aldıysan gayet iyi ben 15 buldum şimdiden.yolda YÜRÜRKEN YUVARLANIYOR GİBİYİMMM.NEYSE HAYIRLISI OLSUN ECE KIZ SIKSIK GİRDE BİZE RAPR VER ŞİMDİ SIRADA SENİN DOĞUMUNU BEKLİYORUZ HEYECAN YAPIYORUZ DOĞAL OLARAK

bizde seni özledik canım
. çok geçmiş olsun bu arada inş çok ağrın olmaz geçer hemen kendine ve bebişine iyi bak

Eceli inşallah güzel geçer son zamanarın. Biİr avazda kolayca doğum yapar sağlıkla kucağına alırsın bebeğinin inşallah

herkese merhaba..ben de 10 ylık bekleyişin sonunda nihayet hamileyim..bu ay klomen tedavimin son ayıydı bundan sonra rahim filmi vardı çok şükür gerek kalmadı..haftaya keseyi görücez..darısı hasretle bekleyen herkesin başına..

canım çok sevindim gözün aydın keseyi sonra bebişini ve pıtpıtları duyarsın inşş

Kötü degılmıs canım sadece erken dogabılırmıs valla bende kandımı beklıyorum cok bunalıyorum gece uyumalarım yok sureklı nefesım kesılıp uyanıyorum hayalet gıbıyım gecelerı dolanyorum su ıcıyorum tatlı bısı yıyorum sonra tuzlu arıyorum ne bıleyım degışkenım iştenasıpse doguma kadar annemlerdeyım bazende kayınvalıdeme gelecem evde yanlız bırakmak ıstemıyor eşim ben bıraz şehır dısındayım kar yagdıgı zaman yollar kapanıyor arabalar çalısmıyor tıpkı hanı doguda bazı köyler varya eşime dıyorumkı kapıda bırtane kızak bulunduralım benı oraya yatırır kımı çeker kımı iter ne gülüyorum bilsen oda sinirleniyo tövbe estagfurullah delırtme benı dıye son halımı koyabılsem gorurdunuz tombiş teyzeyi

bizde seni özledik canım
. çok geçmiş olsun bu arada inş çok ağrın olmaz geçer hemen kendine ve bebişine iyi bak
Güzel ANNEEEEEEEEEEEEE nasılsın bebısı okudum MAŞALLAH cok tatlı yer onu teyzesı ooff bende suan 40 gunluk olsam sankı dün gibi hamıle oldugunu yazmıstın ne cok sevınmıstık bak dogduda 40 gun bıle oldu RABBIM cook uzun hayırlı saglıklı ömürler nasıp etsın heppımızın evladını İNŞALLAH

Eceli inşallah güzel geçer son zamanarın. Biİr avazda kolayca doğum yapar sağlıkla kucağına alırsın bebeğinin inşallah
Canımcım cok sagol RABBIM heppımıze kolaylıklar versın cok heyecanlıyım bazen dıyorumkı hadı dog artık senı merak edıyorum dıye kıme benzıyecek esmermı sarımı yesıl gozlumu kahvemı en bası tabıkı sağlık ama merak etmedende duramıyoruz ben hala alısverıs yapmadım bebegıme cok heveslı olmak ıstemıyorum bırgunde cıkıp alırım ama sureklı arastırıyorum nerde ne var dıyebızde annane çeyız duzer yatagını alır gereklı malzemelerı bırde kucuk altın takar dıyomkı anneme valla bilenzik isterim 40 yılın basında bir doğurdumHee zaten sankı tek evladım sensın banane dıyom en cok yanında ben kaldım şaka bır tarafa bir tarafa bebeklere cok sey almak harammıs cok cabuk buyuduklerı ıcın bır kıyafetı ıkıkere gıymeden degısıyorlar bende az alacam buyudukcede alırım sankı kırsal bölgede yasıyoruz hedıyede gelıyo amannn hayırlısı gercı örgulerı bıttı herkes bısıler ördu cok şeker şeyler hırklara yelekler sueter amann gorsenız mıllette harıl harıl calısmalar var bende tık yokAz olsun öz olsun hadı öpuyorum sızlerı com coookkk

birazdan ekliyorum canım :)
şimdi yalnız şu ayrıntı var ben istiyorum ki ben kilo almıyım bebişim alsın :) aslında kaşar peynirini çok severim.
kıyamam kuzuna, dün sağlık ocağına gittim ben de orada da aşı oluyordu bebekler ayyy içim gitti nasıl dayanırım bilmiyorum.

valla tam anlamadım ama 440 gr gibi bişey yazıyor ama emin değilim. bebeğim sata göre geriden geliyor... senin tontoşun da çok tatlı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…