Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hayırlı olsun çok mutlu oldum, onca zamanın sonunda olmuş çok ama çok değerlidir eminim :)
Rabbim hayır ve sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahhhhhh amin...

maşallah deyin kızlar :)

Eklentiler

• $bebişşşşş.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $bebiş.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
eceli canım galiba tahmininden erken gelecekmiş bebişin :) hayırlısı olsun inşallahhhhhh

hayırlı olsun çok mutlu oldum, onca zamanın sonunda olmuş çok ama çok değerlidir eminim :)
Rabbim hayır ve sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahhhhhh amin...

canım çok sevindim gözün aydın keseyi sonra bebişini ve pıtpıtları duyarsın inşş

çok teşekkür ederim arkadaşlar..Allah kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır uzun zamandır foruma girmiyordum.
ben 6 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama geçen yıl bir düşüğüm oldu bunun dışında başka bir gelişme yok.
eşimdede bende sorun yok benim tek problemim düzensiz adet görüyor olmam.
diğer sitelerdede araştırma yaptım en açıklayıcı ve yardımsever site burası:)
30 aralıkta son adetimi oldum fakat adetim bittikten 1 hafta kadar sonra bende garip şeyler olmaya başladı
devamlı akıntım var mesela geçengün çamaşırımda çok açık kahve 2-3 damla leke vardı
kollarım sırtım ve belim çok ağrıyor
çabuk yoruluyorum birkaç gündür devamlı uykum var uyumamak için tutuyorum kendimi
burda yıllar önce bir arkadaş idrarını incelediğini ve beklettikten sonra üstte kaymak tutmuş gibi bir tabaka varsa hamile olduğunu söylemişti bende meraktan denedim.:)
evet bendede bir yağ tabakası oluştu nedenini bilmiyorum.
bu akşam test yapıcam ama çıkarmı bilmem daha bunun dışında dolu belirti var çok uzun yazmak istemedim...

sanırım artık testi yapmışsındır :) sonucunu yazsana merak ettim :) Rabbim gönlüne göre versin...

iyi olmaya çalışıyorum tatlım yorgun uykusuz zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta . evet hamileyken zaman çabuk geçmemişti ama şimdi heman geçiyo zaman 1.5 aylık olduk bile . amin canım benim darısı sizlerin başına bu muhteşem duygunun tadını herkes tatsın inşş

cannım testi yaptınmı sonuç ne çıktı merak ediyorum inş hamişsindir

oyy maşallah sana yakışıklı yerim seni ben pipişkosunada bak sen utanmaz herif yiğidin malı meydanda olur diye açmış bacakları sıpa:))

o ne biliyo musun? anne, baba ben size 5 ay göstermedim alın şimdi doyasıya bakın pozu :))))))))))

kız senmi benmi hayatta tatlı yemeyen bennn şimdi sabah uyanır uyanmaz canımın ilk istediği bol şerbetli cevizli baklava kocam nur pastanesine abonmen oldu.geceleri beimde kramplar fazlalastı bide artık kendi horlamama uyanır oldum hahahaha kocam birgün gece beni yutucan diye çok korkuyorum diyor

Bende de bir şerbetli tatlı merakı var ki sormayın. Tulumba diye sayıklıyorum bazen

Bende de bir şerbetli tatlı merakı var ki sormayın. Tulumba diye sayıklıyorum bazen

oh hanimlar beyfendilerin cani tatli istiyor her halde benim kizim takilmiyor oyle seylere eksiyi seviyor:) kizlar ucak defek kacamaklar yapin ama abartmayin:) yazin tombis popolarla gezmeyelim bebislerimizle:)
size tafsiyem gece yatmadan once bir muz yiyin ve bir bardak sut icin bebege kilo aldiriyo ve mumkunse her yemekten sonra yarim saat sol yaniniza uzanin ayrica illa tatli diyorsaniz tahin pekmez yiyin o da bebise kilo aldiriyo bize kalmasin o kilolar tombis olsun bebislerimiz:) Allah herkezin yuzunu guldursun bizlere de bebeklerimizi saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…