Dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun kızlar..
herkese merhaba..ben de 10 ylık bekleyişin sonunda nihayet hamileyim..bu ay klomen tedavimin son ayıydı bundan sonra rahim filmi vardı çok şükür gerek kalmadı..haftaya keseyi görücez..darısı hasretle bekleyen herkesin başına..
maşallah deyin kızlar :)
hayırlı olsun çok mutlu oldum, onca zamanın sonunda olmuş çok ama çok değerlidir eminim :)
Rabbim hayır ve sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahhhhhh amin...
canım çok sevindim gözün aydın keseyi sonra bebişini ve pıtpıtları duyarsın inşş
ayy ne guzel duygudur allah ısteyen herkese tattırsın ıns:)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır uzun zamandır foruma girmiyordum.
ben 6 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama geçen yıl bir düşüğüm oldu bunun dışında başka bir gelişme yok.
eşimdede bende sorun yok benim tek problemim düzensiz adet görüyor olmam.
diğer sitelerdede araştırma yaptım en açıklayıcı ve yardımsever site burası:)
30 aralıkta son adetimi oldum fakat adetim bittikten 1 hafta kadar sonra bende garip şeyler olmaya başladı
devamlı akıntım var mesela geçengün çamaşırımda çok açık kahve 2-3 damla leke vardı
kollarım sırtım ve belim çok ağrıyor
çabuk yoruluyorum birkaç gündür devamlı uykum var uyumamak için tutuyorum kendimi
burda yıllar önce bir arkadaş idrarını incelediğini ve beklettikten sonra üstte kaymak tutmuş gibi bir tabaka varsa hamile olduğunu söylemişti bende meraktan denedim.:)
evet bendede bir yağ tabakası oluştu nedenini bilmiyorum.
bu akşam test yapıcam ama çıkarmı bilmem daha bunun dışında dolu belirti var çok uzun yazmak istemedim...
Güzel ANNEEEEEEEEEEEEE nasılsın bebısı okudum MAŞALLAH cok tatlı yer onu teyzesı ooff bende suan 40 gunluk olsam sankı dün gibi hamıle oldugunu yazmıstın ne cok sevınmıstık bak dogduda 40 gun bıle oldu RABBIM cook uzun hayırlı saglıklı ömürler nasıp etsın heppımızın evladını İNŞALLAH
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır uzun zamandır foruma girmiyordum.
ben 6 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama geçen yıl bir düşüğüm oldu bunun dışında başka bir gelişme yok.
eşimdede bende sorun yok benim tek problemim düzensiz adet görüyor olmam.
diğer sitelerdede araştırma yaptım en açıklayıcı ve yardımsever site burası:)
30 aralıkta son adetimi oldum fakat adetim bittikten 1 hafta kadar sonra bende garip şeyler olmaya başladı
devamlı akıntım var mesela geçengün çamaşırımda çok açık kahve 2-3 damla leke vardı
kollarım sırtım ve belim çok ağrıyor
çabuk yoruluyorum birkaç gündür devamlı uykum var uyumamak için tutuyorum kendimi
burda yıllar önce bir arkadaş idrarını incelediğini ve beklettikten sonra üstte kaymak tutmuş gibi bir tabaka varsa hamile olduğunu söylemişti bende meraktan denedim.:)
evet bendede bir yağ tabakası oluştu nedenini bilmiyorum.
bu akşam test yapıcam ama çıkarmı bilmem daha bunun dışında dolu belirti var çok uzun yazmak istemedim...
oyy maşallah sana yakışıklı yerim seni ben pipişkosunada bak sen utanmaz herifyiğidin malı meydanda olur diye açmış bacakları sıpa:))
o ne biliyo musun? anne, baba ben size 5 ay göstermedim alın şimdi doyasıya bakın pozu :))))))))))
Kötü degılmıs canım sadece erken dogabılırmıs valla bende kandımı beklıyorum cok bunalıyorum gece uyumalarım yok sureklı nefesım kesılıp uyanıyorum hayalet gıbıyım gecelerı dolanyorum su ıcıyorum tatlı bısı yıyorum sonra tuzlu arıyorum ne bıleyım degışkenım iştenasıpse doguma kadar annemlerdeyım bazende kayınvalıdeme gelecem evde yanlız bırakmak ıstemıyor eşim ben bıraz şehır dısındayım kar yagdıgı zaman yollar kapanıyor arabalar çalısmıyor tıpkı hanı doguda bazı köyler varya eşime dıyorumkı kapıda bırtane kızak bulunduralım benı oraya yatırır kımı çeker kımı iter ne gülüyorum bilsen oda sinirleniyo tövbe estagfurullah delırtme benı dıye son halımı koyabılsem gorurdunuz tombiş teyzeyi
Bende de bir şerbetli tatlı merakı var ki sormayın. Tulumba diye sayıklıyorum bazenkız senmi benmi hayatta tatlı yemeyen bennn şimdi sabah uyanır uyanmaz canımın ilk istediği bol şerbetli cevizli baklava kocam nur pastanesine abonmen oldu.geceleri beimde kramplar fazlalastı bide artık kendi horlamama uyanır oldum hahahaha kocam birgün gece beni yutucan diye çok korkuyorum diyor
Bende de bir şerbetli tatlı merakı var ki sormayın. Tulumba diye sayıklıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?