Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canim bebegini insallh saglikla alirsin kucagina.rabbim insallh en kisa zamanda bizede nasip eder.
selam banucum güzel olmuş bu topik.ben 3 hafta önce kürtaj oldum tutunamadı bebişim bana hayırlısı olsun.
canim cok gecmis olsun insallh en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim.
arkadasim yumurtan sana insallah nur topu gibi bir evlat olarak gelir:))bu arada hsg ne oluyor canim?

canım ilk sayfada yazdığın msj var ya ona düzenle deyip ekleyebilirsin sanırım öyle olur.
Yaptıııııııımmm.... Sağol hayatım:) Evet listemiz artık ilk sayfada..

ne demek arkadaşım:) güzel oldu buluştuk yine.. Bizim yine bekleme günlerimiz başladı 9ay.. son olsun inşallah..

Herkese iyi akşamlar... 9ay canım seni de hatırlıyorum... Pembemasal da gelse bari... Belki beni unutmuşsunuzdur ama

en iyisini yapıyorsun yok gibi davranarak :)) evet özledim hepinizi, iyi oldu bu topik canım. benim de nacizane 1 yumurtam var bakalım ne olcak görcez :)

iyiyim canım ben de. Hala tırmalıyorum bebek için ben de.Bu ay da kırmızıları gördüm.Umudum Haziran'a kaldı. Bu ay eşimle çok gerildik yumurtlama günlerinde çünkü canım seks hayatımız ev ödevi gibi olmaya başladı.Ben de biraz oluruna bırakacağım.Yumutlama günlerimi saymıyorum bu ay.Zaten iş için şehir dışına filan gideceğim, artık rastlarsa ne ala. Tabii ben yine de incir kürüne başladım, bakalım ya tutarsa.İnşallah, incir kürünün de ters bir etkisi olmaz.Öpüyorum seni.Bol şans.
İyi haberlerini bekliyorum kuzum.

Tek topik olsun buradan devam edelim dedik ama bazı arkadaşlarımız çok alınmış bu duruma nedenini anlayamadım.. Komik gerçekten:)
Bir forum sitesinde, üstelik hepimiz gebe kalmaya çalışırken bile, anlaşamıyorsak vay halimize..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabii ama birileri birileriyle daha iyi anlaşıyorsa da bu durum diğer kişileri niye rahatsız eder anlamam.. Gerçek hayatta da böyledir, sevdiğiniz arkadaşlarınız içinde bazıları daha öne çıkar sizin için, hani moda deyimle elektriğiniz daha bir tutar.. Buna kimse ne alınmalı ne bozulmalı ne de bu durumu çarpıtıp , arkadan konuşmamalı.. Hem saçma hem komik oluyor çünkü..

Hepimiz destek almak, moral bulmak için buradayız.. Kavga etmeye yer aramasın hiç kimse..

Topiğimiz, kavgasız, keyifli, uğurlu olsun..

Kizlar gündüz isten pek bakamiyorum meraktan aksamlari okuyorum takip ediyorum sizleri

Banucum ne güzel seni yine buralarda görmek :)

Kizlar gündüz isten pek bakamiyorum meraktan aksamlari okuyorum takip ediyorum sizleri

Banucum ne güzel seni yine buralarda görmek :)

hayatım benim de artık yoğun zamanlarım, okulum başladı:) Ben de sizleri yeniden gördüğüme çok mutlu oldum.. insanın aklı kalıyor çünkü, ne oldu kim hamile kaldı, diğerinin bebeği nasıl hamileliği nasıl geçiyor diye.. Neyse artık iletişimimiz kopmaz inşallah..:)

Ben izninizi istiyorum kızlar, kocişim ilgi bekliyor benden.. İyi akşamlar herkese...

Ay ben bu kırılma olayını çok üzüldüm. Kimse kırılıp alınmasın tartışmasın lütfen.. Tabi konuya hakim değilim.. Başka bir topikte de konuşuyorum orada da hep oluyor.. Artık birde alttan da lamıyorum kimseyi. Bu aralar eşime bile carlıyorum habire. Hiç sakin olamıyorum. Bu arada kimse tenkit gibi algılamasın ben kendi durumumdan yakınıyorum. Biri bir laf ettiğinde hemen üste çıkmak istiyorum. Kavga edesim geliyor. Ay sakin olayım diye eşim yürüyüşlere çıkarıyor ama olamıyorum. Bugün al şunu kendine alışveriş yap diye harçlık bile verdi Durduk yere... Ne güldüm ne güldüm anlatamam...

ahahahahahaha, mavibattaniyee, tatlımmmmm, senin hormonlar bildiğin delirmiş yani:) sakin ol kuzum aman bebişi düşün, bol yürüyüş yap.. bana istediğin lafı söylebilirsin sen tatlım, ben hiç yanlış anlamam seni, hamişsin seni el üstünde tutmak lazım..

özür, iki kez gitmiş aynı mesaj...:)

Son düzenleme:

Tabiki banucum ilgilen kocisle ben benimkine hep koca bebegim diyorum simdi banyoya girdide bende hemen buraya kactim cikar simdi. Bebegimiz olunca sen artik benimle ilgilenmesin diyor kiskanclik yapiyor yani :)

Tabiki banucum ilgilen kocisle ben benimkine hep koca bebegim diyorum simdi banyoya girdide bende hemen buraya kactim cikar simdi. Bebegimiz olunca sen artik benimle ilgilenmesin diyor kiskanclik yapiyor yani :)

Ay canım benim yürüyüş yapmaktan anam ağladı.. Bir ara düşük riskim vardı onda bile yerimde duramadım. İğneleri yiyip geziyordum. Allahtan kanamam bir gün sürdü ondan rahattım. Gezerken sokaklarda tansiyonum düştü eşim eve geri getirdi beni. Hergün sabah çıkıp yürüyorum. Ama abartıyorum biraz galiba Herkes beni sokakta doğurcam diye bekliyor. Sana laf söyleyemem ben. Kızdırmıyorsun beni heheehheeeeeeee ay delirmişim valla.

merhabalar herkese,
ben de hamile kalmak isteyenlerdenim ve geçen hafta da üzücü bir boş gebelik yaşadım.
çok hassasım bu dönemde hatta biraz da kıskancım
malum sosyal paylaşım sitesine bile girmeme kararı aldım, bir kişinin daha doğurduğunu görmek istemiyorum arkadaş çevremden (ne çoklar bi bilseniz),
ben böyle biri değildim aslındaaaa ((

once benıa ralarıdna gormek ısteyn arkadaslarım saolun canalrım ama verdıgım karardan donmem pek mumkun olmaz sevıyorum sızı :))))))))

banucum ''Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabii ama birileri birileriyle daha iyi anlaşıyorsa da bu durum diğer kişileri niye rahatsız eder anlamam..'' burda sanmıyorum ben dahıl hıc kımse bır dıgerının dostlugundan rahatsız olsun.sanırım anlatmaya calıstıgıms eyı yanlıs anladınız yada ole anlamak ıstedınız.arkadan konusmaya hıc rastlamadım sımdıye kadar zaten forumda konusulan seyelr herkese acıktır.cok sukurrr ozumde sozumde bırdır.dolambacıda sevmem bu yuzden yazdım o yazıyı.acık ve net oldugumu dusunuyorum.ısım vererek topık acmak bana mantıksız geldı.bu demek deılkı dostluklarınızı kabul edemıyorum.ıste banada bu cok komık geldı.ben aradakı soguklugu hıssedıyordum zaten herkes ısten gucten yakınıyor yogun olduklarını soluyor kımse ugramıyor ama ısım verılerek topık acılıyor bırden ısler hafıflıyor herkes aktıflesıyor.bana samımı gelmedıgı ıcın ayrılmak ıstedım ama bır turlu kapanamdı konu.bu konu nısan topıgınde acılmıstı kucuk bı anlasmazlık olmustu nedense bır kaç kısı olayı ole sacma yere cektıkı.ben o gun neredeyse dostlugumuzu kıskanıomusun yazısını okur gıbı oldum.bu cok garıp.bana bu ego gıbı gelıyor kızma gucenme.ustune basa basa bu topıgı bızı merak eden arkadaslarımız ıcın actık denmesı ne kadar ıyımserse bende okadar ıyımser olabıldım sadece.sadece soz hakkı dogdugu ıcın cvp yazıyorum.daha coks ey var ama uzatmaya gerek yok.rıca edıyorum konu kapansın.bır rıcamda su sacma sapan bırılerı dıegrının dostlugunu neden ıstemez gıbı cumleler de kurulmasın.topıgınız hayırlı olsun.herkese hayırlı gunler geceler dılıyorum.

aminnnn, hsg rahim filmi canım, yani tüplere bakılıyor açık mı kapalı mı diye.

himmmben yaptirmadim hic ondan doktrda bisi demedi.beniim de tuplerim tikali olabilirmi acaba.ama ben bir sene once hamile kalmistim da dusmustu ama:26:
hem bu ay klomen kullandim yarin doktor kontrolum var...

Geçmiş olsun bercesteeee.. düzeldi ama sorun di mi ??

sağoll canım
valla çok şükür herşey normal dedi bu salı bitti gitti inşallah
benim batım 5 haziran ekle beni olur mu canım
topiği açtığınada çok sevindim sanki tatilden sonra evime geldim
ben bu topikte hamile kalcamm

canım dalinim yapma böyle ama ben seninle topikte konuşmak istiyorum bence
gitme lütfen bence hepsi yanlış anlaşılma biz hepimiz bu topiği istedik ben senin ne söylediğini anlıyorum
ama bende seni görmek çin geliyorum belki topiğe
yapmayın böyle alınganlıklar biz senii doğurtcaz ddaha burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…