- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
lannn o ilk utrason resmi oğlunun pipsi mi evet dersn bayılır kalırım hahahaha.ama maşşallah kuzuna çok tatlı canım
selam canikolar...ben bebek olayını Mayıs ayına kadar erteleme kararı aldım(Tabi Allah kısmet ederse).çünküüüüü diyet yapıyorum.13 günde 3 kilo verdim.76 kilodan 73 kiloya düştüm.27 şubatta diyetsiyene randevu aldım.hedefim 62-63 kiloya kadar düşmekondan sonra Allah ın izniyle bebek için çalışmalara başlıycam.psikolojik olarak iyiyim ama bedenen kendimi şişko hissediyorum ....benden şimdilik bu kadar.hepinizi çok öptümmm sevgilerrrr
Bende de bir şerbetli tatlı merakı var ki sormayın. Tulumba diye sayıklıyorum bazen
kızlar neler yapıyosunuz uzun zamandır yazamıyorum ama eceli,ayşe,peri,deryaf.... ve adını sayamadığım diğerleri hepinizi herzaman takip ediyom anlayacağınız.şimdi kendimi anlatayım hızla şişmanlıyorum 31-32 hafta falan oldu 8 kilo aldım nefes alamıyorum bebişimi sağlıkla sıhhatla kucağıma bide alsam tamamdır.hepinize selamlar öpüldünüz
kızlar neler yapıyosunuz uzun zamandır yazamıyorum ama eceli,ayşe,peri,deryaf.... ve adını sayamadığım diğerleri hepinizi herzaman takip ediyom anlayacağınız.şimdi kendimi anlatayım hızla şişmanlıyorum 31-32 hafta falan oldu 8 kilo aldım nefes alamıyorum bebişimi sağlıkla sıhhatla kucağıma bide alsam tamamdır.hepinize selamlar öpüldünüz
Canım kilon normal şu an, hiç telaşa gerek yok. Oğluşumla ben iyiyiz. 24 haftalık olduk, zaman su gibi akıyor. Ben de hazırlık telaşındayım. Ufak tefek gözüme çarpan şeyleri alıyorum. Senin telaşın daha fazladır eminimkızlar neler yapıyosunuz uzun zamandır yazamıyorum ama eceli,ayşe,peri,deryaf.... ve adını sayamadığım diğerleri hepinizi herzaman takip ediyom anlayacağınız.şimdi kendimi anlatayım hızla şişmanlıyorum 31-32 hafta falan oldu 8 kilo aldım nefes alamıyorum bebişimi sağlıkla sıhhatla kucağıma bide alsam tamamdır.hepinize selamlar öpüldünüz
Yavrular ben yıne kayın valıdemdeyım hemen haberlerı yazayım dedım nörüyonuz bakim özlemişsiniz beni aferim sizlere
Yavrular bende en sonunda alısverıslerımı yaptım amaaann neler aldım ananesi açtı kesenin ağzını kızz sımdı duramıyom canım daha neer almak ıstıyo bılsenız nasıl bunca ay durdum şaşırıyorum kendıme
Şimdi sıra beklemede pazartesı dr kontrolum var bakalım hayırlısı inşallah guzel haberlerle gelrim yaa bişi soracam ben bebegımın renklı resmınıde ıstıyom dr vermıo onun ıcın özelemı gıtmem gerek yada ne demelıyım doktora herkeste var deryada cektırmıs bana çekmıyo doktor çok sınırlenıyom amabu pazartesı soracam hatıra saklarım bırde herkes dogurabılırsen normal dogur dıyorlar ayy cok korkuyom yaaa offff:18:
Merhaba kızlar.umarım herkes iyidir..benim biraz moralim bozuk...boğaz ağrım var diye KBB doktoruna gittim.ultrason çektirdim.2 tane kist varmış boğazımda ve bi kaç tane lenf bezesiaçıkçası çok şaşırdım çünkü her kan testimte TSH hormonlarıma mutlaka baktırıyorum ve değerler normal çıkıyor.tiroit kistleri bebek gelişimine engel olan kistlermiş.KBB doktoru ilaç vermedi beni Endokrin doktoruna yönlendirdi.11 Şubatta kısmet olursa Endokrin doktoruna gidicem.Korunmayı ertelemiştim zaten.Kadın doğum doktoru ile görüştüm.Endokrinden sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar veririz,korunmaya devam dedi.Yarın erkenden gidip yine kan testi yaptırıcam.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.İnşallah herşey yoluna girer de bende yine bebek çalışmalarına başlarım..Hamile kalmak isteyen kızçeler bence sizlerde boğaz ultrasonu çektirin.Özellikle ailede guatr ve tiroid hastalığı olanlar.Gelişmelerden haberdar ederim sizi.çok öpüyorum sevgiler.
şöyel bir baktım da ben daha çok yeniyimmdeneyimli bayanlar beni alın aranızaa
Merhaba kızlar.umarım herkes iyidir..benim biraz moralim bozuk...boğaz ağrım var diye KBB doktoruna gittim.ultrason çektirdim.2 tane kist varmış boğazımda ve bi kaç tane lenf bezesiaçıkçası çok şaşırdım çünkü her kan testimte TSH hormonlarıma mutlaka baktırıyorum ve değerler normal çıkıyor.tiroit kistleri bebek gelişimine engel olan kistlermiş.KBB doktoru ilaç vermedi beni Endokrin doktoruna yönlendirdi.11 Şubatta kısmet olursa Endokrin doktoruna gidicem.Korunmayı ertelemiştim zaten.Kadın doğum doktoru ile görüştüm.Endokrinden sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar veririz,korunmaya devam dedi.Yarın erkenden gidip yine kan testi yaptırıcam.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.İnşallah herşey yoluna girer de bende yine bebek çalışmalarına başlarım..Hamile kalmak isteyen kızçeler bence sizlerde boğaz ultrasonu çektirin.Özellikle ailede guatr ve tiroid hastalığı olanlar.Gelişmelerden haberdar ederim sizi.çok öpüyorum sevgiler.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir.Merhaba kızlar.umarım herkes iyidir..benim biraz moralim bozuk...boğaz ağrım var diye KBB doktoruna gittim.ultrason çektirdim.2 tane kist varmış boğazımda ve bi kaç tane lenf bezesiaçıkçası çok şaşırdım çünkü her kan testimte TSH hormonlarıma mutlaka baktırıyorum ve değerler normal çıkıyor.tiroit kistleri bebek gelişimine engel olan kistlermiş.KBB doktoru ilaç vermedi beni Endokrin doktoruna yönlendirdi.11 Şubatta kısmet olursa Endokrin doktoruna gidicem.Korunmayı ertelemiştim zaten.Kadın doğum doktoru ile görüştüm.Endokrinden sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar veririz,korunmaya devam dedi.Yarın erkenden gidip yine kan testi yaptırıcam.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.İnşallah herşey yoluna girer de bende yine bebek çalışmalarına başlarım..Hamile kalmak isteyen kızçeler bence sizlerde boğaz ultrasonu çektirin.Özellikle ailede guatr ve tiroid hastalığı olanlar.Gelişmelerden haberdar ederim sizi.çok öpüyorum sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?