Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.ben bi daha uğramam diyordum k.k.ya.ama işte zaman gün geçtikçe yara kabuk bağlıyor.kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala kanamam sürüyor adet ne zaman olacam bilmiyorum.hormonlar alt üst oldu.doktor korunma süresi vermedi psikolojin ne zaman iyi olursa bebiş düşünebilirsin dedi ben ağustos gibi düşünüyorum inşllah.bebişini kaybetmek çok kötü bir drummuş heyecanla beklerken hamiş olduğunu duyuyorsun herkesle paylaşıyorsun ama işte ne kadar seviniyorsan o kadar üzülüyorsun.her sabah kalktığımda buruk kalkıyorum ama yara kabuk bağlar elbet...hep hayırlısını istedim buymuş hayırlısı.kendimi bırakmadım bırakmıcam haşa isyana geçer rabbim inşallah vakti zamanı gelince hepimize hayırlı evlatlar verir.

himmmben yaptirmadim hic ondan doktrda bisi demedi.beniim de tuplerim tikali olabilirmi acaba.ama ben bir sene once hamile kalmistim da dusmustu ama:26:
hem bu ay klomen kullandim yarin doktor kontrolum var...

öncelikle şunu söyliyim ben radyomarda çektirdim, şimdi sen bunu araştırınca karşına bir sürü negatif şey çıkacaktır, gram acımadı bunu bil korkma :) inşallah işe yarar canım klomen, ben geçen ay yaptırdım takip ama kısmet değilmiş olmadı, klomenle hamile kalan çok var, sen de onlardan olursun inşallah :) benim kistlerim olduğundan belki istedi dr bilmiyorum ama genelde bebek isteyenlere çektirtiyor dr.lar boşa kürek çekmemek için, yani tüpler kapalı ise gebelik olmuyor çünkü.

canim benim yaaa kiyamam sana benn...dedigin gibi canim hayirli zamanda hayirli bir evlat insallh.hepimizinde istedigi bu zaten.
bende dusuk yapmistim ama kurtaj olmadim kanamam 20gune kadar surmustu canimm
hersey en kisa zamanda yoluna girer insallh canim.

inşallah canım.ha düşük yapmışsın ha kürtaj olmuşsun aynı şey canım sen de ne kadar üzülmüşsündür elbet.

evet canim yaaa yarar insallh da ise gerek kalmaz bunlara.belki de doktorum bu asamadan sonra ister olmazsa eger.hakkimizda hayirlisi olsun
insallah en kisa zamanda kaliriz hamileeene de guzel olurr yaaaa

inşallah canım.ha düşük yapmışsın ha kürtaj olmuşsun aynı şey canım sen de ne kadar üzülmüşsündür elbet.

evet canimmm kotu bir durum cok iyi anliyorum seni ama iste yaralar zamanla kabuk bagliyo dedigin gibi insallah bundan sonrasi bizim icin hayirli olur canimmm

evet canim yaaa yarar insallh da ise gerek kalmaz bunlara.belki de doktorum bu asamadan sonra ister olmazsa eger.hakkimizda hayirlisi olsun
insallah en kisa zamanda kaliriz hamileeene de guzel olurr yaaaa

insanın zamanla içi yoruluyor... Rabbim çok aratmadan versin inşallah evlatlarımızı bize hayırlısıyla...

kimse yaşamadan anlamaz tabi canım hakkımızdan hayırlısı olur inşallah.
bende geçen ay bebek düşünüyordum hamileyim sanıyordum migrenim tutmuştu doktora gidince hamile olmadığımı öğrendim reglimde yakındı baya hassas bir zamanımdı üst üste gelince baya üzüldüm.yeni toparlıyorum.diyorum ya hakkımızdan hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimden

bercestemm cnaımın ıcı bende senı cok sevıyorum hatıce sultanın deyımıyle asabım cok ama cok bozukkkkk su 3 ay bıtecek dusuk korkum var bırde benım ıkızlerımden bırısı ozel bı cocuk onun tedavısı tedavıye yanıt vermeyısı annemle yasadıgım sorunlar ole cok asabım bozukkııı sebepsız yere aglamalara basladım artık.esımde olmasa ınankı kafatyı sırırdım su hayatta.ayyy catlıcam nerdeyse hıc sevmıyorum dert yakınmayı hep guclu durmak dertsız gorunmeye calısırım.ama ıcım cooook sıkkın cok bırıkıyooo en cokta oglum ıcın uzuluyorumm

arkadaslar kactim ben yarin gorusuruz herkese hayirli geceler

Canim allah ogluna acil sifalar versin, insallah bebegin de sana simsiki tutunur. Bende 7. Haftamdayim ve ilk bebegim nedense daha sevinemedim bile hep bir korku bir endise var icimde. Hic olmaz sebeplerden agliyip zirliyorum. Asabiligim üstümde. Seni anlayabiliyorum. Sebebini bilmiyorum ama surda derdimizi sevincimizi paylasmak icin variz darginlik yapmayalim. Yine beraber sevinelim paylasalim.

canımsın sen üzülme olur mu
Allahım inşallah en kısa zamanda şifasını versin
ben anlamıştım zaten bir durum var diye ama bunlar gelip geçici dimi dalinim
dertleşmek için üzüntümüzü sevincimizi paylaşmak için burdayız
ama dediğim gibi emin ol böyle zamanlarda herşeyi yanlış anlarız ve eminimki
ilerde bitecek
çünkü bebiş sana tutunacak ve özel oğluşunda iyileşecek
ama böyle şeyler yaşamak seni daha çok üzer
biz senin yanındayız dalinim yeterki bırak ma bizi

cok haklısın manolyax cım ınsan zaten dertlı ıse hamıle kaldınmı ustune gercekten derdın bırken 3 oluyo duygusal anlamda.kımseyı kırmak uzmek ıstemem ama uzmuste olabılırım.bılınmez.sadece ozellıkle son 2 haftam cok sıkıntılı gecıyor allah hayırlara cıkarsınn

allah senın canını almasın emı gozlerım doldu msjını okuyunca pis aglattın benı zaten dertler derya olmus dedıgım gıbı hep guclu durmak ıstıyorum egılmeyım bukulmeyım cocuklarımın bana ıhtıyacı var aman kımse derdımı bılmesın bende kalsın o yuzden hepo ıcıme atarım sıkıntımı zamanla bırıkır bırıkır bolede patlamalar olur.ıcıne kapanık bırıyımdır genelde kısme bılmez derdımı herkez benı dertsız zanneder ınan bak :)))) ama bılmezler hepsınden dertlıyım :))

canım sanada gecmıs olsun dıyemedım bır turlu hayatım ıyı olmana cok sevındım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…