Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

olabilir de yorgunluk soz konusu su aralar en zor donemdeyiz canim hormonlar tavan zaten :) su haftalar gecse de hayirlisiyla INSALLAH kolay bi sekilde saglikli bi sekilde alsak kuzulari kollarimiza :) sonra

herşey bizler için dilrubam üzülme inancını umudunu hiç yitirme dr değiştir bi kaç dr git

cnm ya bu ay yine olmadı diye üzülürken devamı gelmeyince tahlil yaptırdım saglık ocagında 6 haftalık hamilesin dedi çarşambada doktora gidecem mucize gibi sanki bir boşlukta gibiyim nasıl davranacagıma bile karar veremiyorum galiba doktorda evet gebesin diyene kadar inanamayacam rabbim tüm isteyenlerin hayırlı bir şekilde verir inşallah

olabilir de yorgunluk soz konusu su aralar en zor donemdeyiz canim hormonlar tavan zaten :) su haftalar gecse de hayirlisiyla INSALLAH kolay bi sekilde saglikli bi sekilde alsak kuzulari kollarimiza :) sonra

evet canım bazen bir an oluyor her şeyi yaparım sanıyorum sonra bakıyorum sanki enerjim çekilmiş içimden :)

kizlar oksuruk icin bi oneriniz var mi ya su ayak tabanina viks surme olayini hamileler de uygulayabilir mi acaba baska bi yontem biliyormusunuz

Günaydın kızlar...
hiç tadım yok bu sabah boğazım acıyor dün bişeyler baktık yorulmuşum hala da dinlenememiş gibiyim...

gecmis olsun canim benim aynen benim de bogazim agiriyo ya simdi sona geldik doktora gidip ilac ta almak istemiyorum zencefili cay iciyorum bol limonlu bal yiyorum mentolu seker idare edelim :)
Geçmiş olsun kızlar. Ben de haftasonunun yorgunluğunu atamadım üzerimden hala.

Senin bu anlatımına hayranım. Aslında çok fena korkutucu şeyler anlatıyorsun ama bana çok tatlı geliyor Oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum. Getireceği dertlere de razıyım Tecrübelerini bizlerle paylaşmaya devam et lütfen

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

evet canım benim süt için bilgilerine ihtiyacım var rezene içiyorum ama hiçbir işe yaramıyo bildiğin etkili bi yöntem varsa ve paylaşırsan çok mutlu olurum.bebişini kocaman kokluyorum

Hayat bir varmis bir yokmus misali... İkisi birbirinden cook farkli hangisi zor dersen benim hamileligimde zor gecmisti lohusaligimda zor geciyor gibi ama cok sukur yaradana hicc pisman diiilim zor gecmesi benim mukemmelliyetcilimdn kaynali rahat olmk grk. İnancinizi kaybtmyn.

kizlar oksuruk icin bi oneriniz var mi ya su ayak tabanina viks surme olayini hamileler de uygulayabilir mi acaba baska bi yontem biliyormusunuz

Canim.madem zencefil tuketebiliyorsun toz zencefili balla kariistir yemeklrdn once bir tai kasigi yut. Gece sut icerken icine karabiber ve miden kaldirjrsa bildircin yumurtasi cirpp dik kafaya oksuruge dikkat lutfen erken doigumu tetikliorr...

canım boğazını sıcak tutmaya çalış. ben ıhlamur içtim şimdi mesela. gece öksürdüm boğazım acımış...

ağavni evlendi bu arada biliyor musun :) herşey nasip kısmet belki de ona devam etseydin doğumuna gelemezdi tam o hafta izindeydi çünkü. yazıcam kaç oldu unutuyorum sana.

Acemiperim ins en guzel hikayeyle dogumunu anlatmak nasip olur sende paylasirsin bizimle cunku aylardir kendimize bile itiraf etmkte zorlandgmz herseyi burada konustuk bura bizim paylasim alanimiz. Vaktim oldukcada yazicam ins. Felsefem geleyim senin soruna ilk uc gun sutum azdi ama doyuyordu. Kolostrum sanirum sari siviyla besledim bebemi. Sonrasinda basladim neyle cogalabilire. Daha hastanede annem cubuk tarcin elma armut ayva kompostosu yapmisti onu ictim. Eve geldigimde uzum kayisi dut kurusu kompostosu. Malt icecegi eczanelerde var bence pahali ama haftada iki kez icilebilir. Humana cay iciyorum gunde iki kez sabah ve aksam olmak uzere... Tahin helvasi tahin pekmez karisimi. Uc litre su ve dr um inek sutu hicbir ise yaramiyor gaz haricinde tuketme sutlu tatli halinde ye dedi. Heer tatliya tarcin ekle. Roka marul bakla bezelye ve bol medine hurmasi muz ikilisini tuket. Sutunle kal anacimmm)

sen tam olarak daha ne kadar çalışacaksın canım? hamile olarak çalışmak zordur...
4 hafta daha calisacagim canim. Bebegim 38.haftada ya da daha erken dogmaya kalkarsa isyerinde dogurabilirim

Zuzu sut icin o kadar sey yiyip iciliyor mu ya Sen gogus pompasi aldin mi ?

slm kizlar nasilsiniz bakalim gittikce ben degil hormonlar agirlasiyor kilom standart cok sukur ama bir an once hayirli bir zamanda sizde durumlar ne alemde bakalim uykunuz nasil yurumeniz zorlasti mi

slm kizlar nasilsiniz bakalim gittikce ben degil hormonlar agirlasiyor kilom standart cok sukur ama bir an once hayirli bir zamanda sizde durumlar ne alemde bakalim uykunuz nasil yurumeniz zorlasti mi

canım uykum bir garip ya çok ağır uyuyorum gözümü açamıyorum uyanmak istesem ya da tam tersi gözüme uyku girmiyor... en gıcığı da gece kafama bişey takılıyor ya tamaaammm 2 saat gözler tavanda :))
yürümek desen kasılmam olmazsa iyi sayılırım ama artık avm ler benden uzak dursun gidince çok çabuk yoruluyorum bu sefer gözüm gezemediğim mağazalarda kalıyor :)
sende durumlar nedir?

ağavni evlendi bu arada biliyor musun :) herşey nasip kısmet belki de ona devam etseydin doğumuna gelemezdi tam o hafta izindeydi çünkü. yazıcam kaç oldu unutuyorum sana.
Canim herseyde bir hayr var desene. Reklam yapmak gibi olmasim muhtesem bi hastanede mukemmel bir dogum yaptim. Hicc keske demedim gorunen o li agavnicimin onceden belliydi tarihi ama bana hic bahsetmemisti ee bosuna tepkilenmis bana o kdr. Neyse heleki erkek dr denk gelseydim berbat bi psikoloji beni bekliyordu tum kadroyu bayan istedim cunku. Hayiisi...

zuzummm canım gözün aydınnn Allah ım analı babalı büyütmek nasip etsin doğum hikayeni ve bebişin fotolareını bekliyoruzzz

zuzumm çok güzel bi hikayen olmuş tatlım çok sevindimmm Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin .tarifi imkansiz bi duygu değilmi

Allahım sana sabır versin tatlım ne yazacağımı bilmiyorum çok üzüldümAllahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…