Kizlar guzsl yureginizden gecen guzel dilekleer icin tek tek tesekkur edemesemde allah razi olaun cok saolun. Alametif harikama kavusunca zaman kavramini unuttum gecem gunduzume karisti diyebilirim. Rabbim bu manevi hazzi hak eden vee isteyeb herkese veersin muthis bir fedakarlik benlik kavramini yok eden cok guclu bir duygu. Bie haftadir uyumuyorumm vw cildirmamak elde degil dogum ve hamilelik yorgunlugu atlatilmadan annelige adaptasyon biraZ YORDU beni... Emmek istiyor emeekwn altina doolduruyortemizleerken agliyyor hadi biedaha susturucu memeye daya.... Benim kizim bana asik.dogdu kanimca ne yalanci emzik aliyor ne yatakta yatmak istiyoe hep memede hep yatagimda birlikteyiz. İlk kontrolumuzu olduk. Masallah sarilik yok kilo kaybi yok damizlik gibiyim emsin die hayattan koptum sirtim tutuldu goguslerim dugum dugum bomba oldu zonkladi esim masajla sagdi sutleri oyle durdu agrim. Cok sey bekliyo insani dogum sonrasi benim basima cok is geldi sahsen ama kismet olmasi gerekiyor bir can benden sorumlu suan.cok iyi bakon kendinize guzel beslenin uyuyun. Sut icin bilgilerime ihtiyac duyarsaniz yazarim. Opuyorum sİzi sevgiler
kizlar oksuruk icin bi oneriniz var mi ya su ayak tabanina viks surme olayini hamileler de uygulayabilir mi acaba baska bi yontem biliyormusunuz
Maşallah ne kadar yakışıklı bir bebek olmuş Umutslm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim güzel haberler aldım çok sevindim darısı doğumu yaklaşanların başına hepinize hayirlı doğum nasip etsin Allahım
size oğlumun resmini göstereyim mMAŞALLAH deyin teyzeleri
bu da benim minik erkekkim boncuk gözlüm
Eki Görüntüle 689260
Allah a emenet olun
Maşallah ne kadar yakışıklı bir bebek olmuş UmutBu bebekler çok hızlı büyüyor seastire
zuzumm çok güzel bi hikayen olmuş tatlım çok sevindimmm Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin .tarifi imkansiz bi duygu değilmi
Cok tskkr ederim teyzesi. Mukemmel bir dygu annelige hizli bir giris yaptim zormus ama beee... Masallah kimseye birakmiyorum bebemin tum ihtiyaclrini kendim karsiliyorm ama dogumdan cikmis yoirgun vucut ustune uykusuzluk babasini gormuyorum bile oda uzuyo beni sile sarilip uyumak hayal oldu tam emzir uyut yatiyim diyorm nefes alis verisi bile tedirgin ediyor.. Ama cok sukur cok buyuk bir iyilik yapmis olucam ki boyle bir kizi hakkettim. Cok alistim...
slm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim güzel haberler aldım çok sevindim darısı doğumu yaklaşanların başına hepinize hayirlı doğum nasip etsin Allahım
size oğlumun resmini göstereyim mMAŞALLAH deyin teyzeleri
bu da benim minik erkekkim boncuk gözlüm
Eki Görüntüle 689260
Allah a emenet olun
selam kızlar giremedim kaç gündür nete...
nst de düzenli sancım çıktı acilde serum verdiler tekrar baktılar tekrar düzenli sancı çıkınca erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne verdiler, nidilata da başlattılar hemen. neyse ki açıklığım yok... bir yandan da soğuk algınlığım var öksürüyorum, öksürdükçe korkuyorumsanırım bebişim acele ediyor... p.tesi kontrol var bakalım...
bu arada 2200 gr 42 cm olmuş minik sevgilim. 3 hafta idare ederse içerde gerisi bize yeter Allah ın izni ile.
seastirem oğlun çok tatlı :)) maşallah
zuzum kızına iyice alıştın anlaşılan :) ne kadar evdesin şimdi?
masalım, pericim sona yaklaşıyoruzzzzzzzz:18:
nst de düzenli sancım çıktı acilde serum verdiler tekrar baktılar tekrar düzenli sancı çıkınca erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne verdiler, nidilata da başlattılar hemen. neyse ki açıklığım yok... bir yandan da soğuk algınlığım var öksürüyorum, öksürdükçe korkuyorumsanırım bebişim acele ediyor... p.tesi kontrol var bakalım...
bu arada 2200 gr 42 cm olmuş minik sevgilim. 3 hafta idare ederse içerde gerisi bize yeter Allah ın izni ile.
Canim insallah gelisimini tamamlayip gelir yavrularimiz. Biraz korku stres yasamissin bir daha yasatmasin Rabbim.selam kızlar giremedim kaç gündür nete...
Geçmiş olsun kızlar. Ben de haftasonunun yorgunluğunu atamadım üzerimden hala.
Senin bu anlatımına hayranım. Aslında çok fena korkutucu şeyler anlatıyorsun ama bana çok tatlı geliyorOğlumu sabırsızlıkla bekliyorum. Getireceği dertlere de razıyım Tecrübelerini bizlerle paylaşmaya devam et lütfen
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
cnm ya bu ay yine olmadı diye üzülürken devamı gelmeyince tahlil yaptırdım saglık ocagında 6 haftalık hamilesin dedi çarşambada doktora gidecem mucize gibi sanki bir boşlukta gibiyim nasıl davranacagıma bile karar veremiyorum galiba doktorda evet gebesin diyene kadar inanamayacam rabbim tüm isteyenlerin hayırlı bir şekilde verir inşallah
kizin olmus zuzummasallaah ne cabuk oldu bitti kiz allah anali babali buyutsun,,hayirli evlat olmayi nasip etsin
Gecmis olsun canim.
Seastire reklam amacli uyelik demis o ne demek simdi
Bugun IKEA cikarmasi yaptik ama asiri yoruldum. Bu AVM gezmeleri bana gore degilmis anladim. Artik hafif yuruyusler ve dinlenme zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?