Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

oy minik prensesim benim oğlum gibi aynı zuzum :) bebim oğlumda beni yalancı emzik iyetine kullanıyo :) sürekli kucakta

slm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim güzel haberler aldım çok sevindim darısı doğumu yaklaşanların başına hepinize hayirlı doğum nasip etsin Allahım
size oğlumun resmini göstereyim mMAŞALLAH deyin teyzeleri
bu da benim minik erkekkim boncuk gözlüm

Allah a emenet olun

Maşallah ne kadar yakışıklı bir bebek olmuş Umut Bu bebekler çok hızlı büyüyor seastire

zuzumm çok güzel bi hikayen olmuş tatlım çok sevindimmm Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin .tarifi imkansiz bi duygu değilmi

Cok tskkr ederim teyzesi. Mukemmel bir dygu annelige hizli bir giris yaptim zormus ama beee... Masallah kimseye birakmiyorum bebemin tum ihtiyaclrini kendim karsiliyorm ama dogumdan cikmis yoirgun vucut ustune uykusuzluk babasini gormuyorum bile oda uzuyo beni sile sarilip uyumak hayal oldu tam emzir uyut yatiyim diyorm nefes alis verisi bile tedirgin ediyor.. Ama cok sukur cok buyuk bir iyilik yapmis olucam ki boyle bir kizi hakkettim. Cok alistim...

insan onun için yorulmaktan gocunmuyor bile büyüsün gülmeye felan başlyınca onun bi gülüşüyle büytün yorgunluğun üzüntünü unutup gidiyosun

MasAllah canim benim

selam kızlar giremedim kaç gündür nete...
nst de düzenli sancım çıktı acilde serum verdiler tekrar baktılar tekrar düzenli sancı çıkınca erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne verdiler, nidilata da başlattılar hemen. neyse ki açıklığım yok... bir yandan da soğuk algınlığım var öksürüyorum, öksürdükçe korkuyorum sanırım bebişim acele ediyor... p.tesi kontrol var bakalım...
bu arada 2200 gr 42 cm olmuş minik sevgilim. 3 hafta idare ederse içerde gerisi bize yeter Allah ın izni ile.

seastirem oğlun çok tatlı :)) maşallah
zuzum kızına iyice alıştın anlaşılan :) ne kadar evdesin şimdi?

masalım, pericim sona yaklaşıyoruzzzzzzzz:18:

maşallah bebişine tatlım oyy senin paşada umut gibi acele ediyo anlaşılan annesi

oy canim benim beklesin biraz daha gelicek tabi eninde sonunda napacak mecbur
saka bi yana evet tatlim ben cok mutluyum gram korkum yok amann disarda dolasan onca kafa nasil cikmis bosver Allah hayirli zamanda hayirli dogumlar kolay dogumlar nasip etsin sag saglim saglikli evlatlar versin hem bizi hem evlatlarimizi da kurtarsin olmiyanlara da versin insAllah Amin

Canim insallah gelisimini tamamlayip gelir yavrularimiz. Biraz korku stres yasamissin bir daha yasatmasin Rabbim.

Bebisine masallah Uslu dursun uzmesin annesini

sagol cnm allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere de versin inan çok zor bir sınav

merhaba dilruba58.sen üstünemi adet oldun sorabilirmiyim?birde ben sezeryandan sonra 3. adetim yani bu ay adetimi 2 gün oldum ağrısız bir şekilde.sonra kesildi daha sonra çok az kan geldi ve oda kesildi sendedemi bu şekilde oldu veya çevrende böle bi durum yaşayıpta hamile kalan varmı??

Canim agir seyredn gripplerin erkn dogumu tetikldhmi duymstm dikkat et. Ben hamileligimin 35. Haftasinda izne ayrildim malum hastane ortami stresli vr tehlikeli erken dogmasindn tedirgin oldum ve cok sukur 40hftada kucagumdaydi kizim. İns zamaninda gelir gercekten sagluk yonunden bariz farklar oluo. 2700 Luk kizim sanki egitim almis gibi emio masallah gelisimini tamamlamis olmasinin faydasi dedi dr. Dinlenmene bak bol bol uyuuu:-*

kizin olmus zuzum masallaah ne cabuk oldu bitti kizallah anali babali buyutsun,,hayirli evlat olmayi nasip etsin

merhaba kızlar,
öksürük ile mücadelem sürüyor... uyku falan kalmadı. iyice sersem oldum. dün kendi dr.um kbb ye yönlendirdi antibiyotik kullanıyorum mecburen inşallah bir zararı olmaz bebeğime... nidilat denen sancı durdurucu hap da zaten bir garip yaptı beni, kıpkırmızı dolanıyorum ortalıkta acayip kızarıklık yapıyo yüzümde, vücudum da şişti hem bu haptan hem öksürükten... çok şikayet ettim sanırım :))
inşallah toparlanırım artık iyi olmak istiyorum...

Gecmis olsun canim.

Seastire reklam amacli uyelik demis o ne demek simdi

Bugun IKEA cikarmasi yaptik ama asiri yoruldum. Bu AVM gezmeleri bana gore degilmis anladim. Artik hafif yuruyusler ve dinlenme zamani

kizin olmus zuzum masallaah ne cabuk oldu bitti kizallah anali babali buyutsun,,hayirli evlat olmayi nasip etsin

Hayalimsinnnn... Benim buradaki ilk arkadasimm canim nasilsin tekrar yazismak nw guzel. Evet dunyalar guzeli bir kizim var rabbim cok bekletmedi cok.guzel bir duygu ama inan cabuk olmadi 40 hafta dile kolayy) insallah sende de sevindirici gelismeler vardir naptin anlatsana¿

Gecmis olsun canim.

Seastire reklam amacli uyelik demis o ne demek simdi

Bugun IKEA cikarmasi yaptik ama asiri yoruldum. Bu AVM gezmeleri bana gore degilmis anladim. Artik hafif yuruyusler ve dinlenme zamani

sağol canım. yine ayaktaydık bu gece ne zaman fayda edecek bu antibiyotik bilmiyorum...
seastire yi ben de merak ettim niye öyle yazmışlarki acaba...
havalar da güzel ya artık evde olmak çok sinir. ikea ya gir çıkma zaten :)) oradaki cibinlik hoşuma gitti benim de alırım belki daha sonra...
sen hiç nst ye girdin mi canım aynı dönemlerdeyiz ya merak ettim? sancın çıkıyor mu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…