Biraz bitki çayı iç ıhlamur ve papatya iyi geliyor.sağol canım. yine ayaktaydık bu gecene zaman fayda edecek bu antibiyotik bilmiyorum...
seastire yi ben de merak ettim niye öyle yazmışlarki acaba...
havalar da güzel ya artık evde olmak çok sinir. ikea ya gir çıkma zaten :)) oradaki cibinlik hoşuma gitti benim de alırım belki daha sonra...
sen hiç nst ye girdin mi canım aynı dönemlerdeyiz ya merak ettim? sancın çıkıyor mu yani...
Seastire sen misin canım? Ne oldu ya neden banlandın?herkese merhaba kızlarrr
Seastire sen misin canım? Ne oldu ya neden banlandın?
Hay Allah. Ben de bazen link paylaşıyorum ister istemez. Daha dikkatli olayım bari.evet benim ya 2012 aralık anneleri grubunda bilmeden bi sitenin reklemını yapmışım atmışlar beni kk dan
Biraz bitki çayı iç ıhlamur ve papatya iyi geliyor.
NST'ye hiç girmedim bu gittiğimde gireceğim bakalım nasıl bir şeymiş. Artık heyecan yapamıyorum kontrolüm geldiğinde çünkü miniğim kendini hiiiç göstermiyor. Öyle olunca da sevinemiyorum içim burkuluyor. Sabah da 4'de uyandı paşam. Hem de nasıl tekmeliyor beni. Tuvaletim gelmiş farketmemişim, sıkışmış yavrum içerde. Çok keyfine düşkün bu oğlan
Sen girdn mi hiç nst ye?
evet benim ya 2012 aralık anneleri grubunda bilmeden bi sitenin reklemını yapmışım atmışlar beni kk dan
Aslında bu haftalarda doğunca çok rahat yaşıyor bebek. Neden ciğer geliştirici verdiler ki :26: Bende sancı çıkar mı bilemiyorum, bazen kasılma hissediyorum ama doktorum bunun normal olduğunu söylemişti.neler yedim içtim bilsen... şimdi de ıhlamur kaynattım bakalım...
canım zaten benim sancılar nst de çıktı geçen hafta işte. ben ufak ufak hissediyorum ama tam olarak bilemiyoruz tabi. sancı çıktı bir de düzenli olarak çıkınca ciğer geliştirici iğne verdiler ayrıca sancı durdurucu/azaltıcı ilaç verdiler. ilaca rağmen 4 gün sonraki muayenede tekrar sancı çıktı. dr. da öksürükten kaynaklanıyor olabilir, dedi. yarınki muayenede bakacaklar tekrar. geçen hafta sancı çıkınca alttan rahim boyuna da baktı dr, o iyi çıktığı için yatış vermemişti. yarın ne olur bilmiyorum :)
benim haftamda olmaması gerekiyormuş o nedenle sana sordum sende çıktı mı sancı diye.
senin paşan maşallah canım zaten baştan beri durmuyor hiç :) benimki o kadar hareketli değil. hele ki şu öksürükte iyice yavrum sersem oldu(
Aslında bu haftalarda doğunca çok rahat yaşıyor bebek. Neden ciğer geliştirici verdiler ki :26: Bende sancı çıkar mı bilemiyorum, bazen kasılma hissediyorum ama doktorum bunun normal olduğunu söylemişti.
Paşacığım maşallah hareketli, artık yeri daraldı ama o kadar hareket edemiyor. Öyle taklalar atamıyor, sağlı sollu yapıştırıveriyor. Artık eşim çok rahat hissettiği için mutluyum ben de. Hep beni tepecek değildi ya biraz da onu tepsin
slm kizlar nasilsiniz o oksuruk belasi benim de basimdaydi Allaha sukur ki gecti polenlerden benimkisi gozler kulaklar bogaz gitti ama atlatim artik 35 olduk son 5 hafta Allah hayirli saglikli kolay bir dogum nasip etsin hepimize Amin olmiyanlara da versin bizde nts diye bisi yok hastayi strese sokmaktan baska bisi dil rahat olun kizlar sakin kenara cekilip uyusmayin son gune kadar normal islerinizi yapin tabi agir olmamak sartiyla cunku ne kadar esneklik o kadar kolay acilan bir rahim ve kolay dogum demek doktorum oyel dedi hatta halilari bile son haftasinda tek basina silen ve kolay dogum yapan arkadasim var :) stres olamyin son rutuslari yapin rahatlayalim evi temizlemeye basladik annemle kisliklari yazliklari falan bebegin kiyafetlerini yikamak kaldi tek sonra hazirimAllahin izniyle:)
canım seni okuyunca kendimi tembel ve pimpirikli buluyorum açık söyliyim :))
nst erken doğum açısından önemli bilgi veriyor ama... şimdi ilaç kullanmasam belki de doğumum yakın haberim olmayacaktı...
selam kızlarr,korunmayı bıraktık bu ay.BAT a son 5 kaldı.Hamiş bacılarımdan dua istiyorum :)allah ım biz hamile kalmak isteyen kullarına kucağını açsın ve bizleride annelik duygusu ile taçlandırsın inşallah.Hepinizi çok öpüyorum.Sevgi ile kalın kızçelerimmmm
Dualarımız seninle canım benim. Şu mübarek cuma günü hürmetine Allahım bu ay sana müjdeler versinselam kızlarr,korunmayı bıraktık bu ay.BAT a son 5 kaldı.Hamiş bacılarımdan dua istiyorum :)allah ım biz hamile kalmak isteyen kullarına kucağını açsın ve bizleride annelik duygusu ile taçlandırsın inşallah.Hepinizi çok öpüyorum.Sevgi ile kalın kızçelerimmmm
ole canim da bizde yok iste anneyi strese sokmama acisindan hem 35 haftadan sonra dogum olsa bile dr tarafindan engelenmiyor cunku artik organlar olmus son rutuslari yapiyor bizimkiler kiz agliyorum artik o ani dusundukce aci umurumda degil gelsin diyorum annemle boya badana yaptik evi temizliyoruz dolaplar kiyafetler kucuklugum aklima geldi bayram telasi gibi ama bu kat kat ustun ondan sanki ben yokmusum ve dunyaya gelicekmisim gibi Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu Allah bizlere de kolay hayirli saglikli sag saglim evlatlar versin kocaman opuldunuz ben ve benim gibi gorunen kucuk fil yavrulari
selam kızlarr,korunmayı bıraktık bu ay.BAT a son 5 kaldı.Hamiş bacılarımdan dua istiyorum :)allah ım biz hamile kalmak isteyen kullarına kucağını açsın ve bizleride annelik duygusu ile taçlandırsın inşallah.Hepinizi çok öpüyorum.Sevgi ile kalın kızçelerimmmm
canım çok duygusal zamanlardayız değil mi... minik bebişlerimiz gelsin de koklayalım bol bol inşalllah. Rabbim kimseyi bundan mahrum etmesin... 1dik evlendik 2 olduk şimdi bir bebek geliyor 3 oluyoruz inşallah... düşünsene 24 saat her an her saniye bizimle olan, bizim sorumluluğumuzda bir canlı :)
Rabbim yardımcımız olsun...
Hay Allah. Ben de bazen link paylaşıyorum ister istemez. Daha dikkatli olayım bari.
Umut paşa nasıl?
o kadar kolay mı atılmak canım ya bu ne. herkes her gün bir ton site reklamı yapıyor.
canım seni okuyunca kendimi tembel ve pimpirikli buluyorum açık söyliyim :))
nst erken doğum açısından önemli bilgi veriyor ama... şimdi ilaç kullanmasam belki de doğumum yakın haberim olmayacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?