allah senın canını almasın emı gozlerım doldu msjını okuyunca pis aglattın benı zaten dertler derya olmusdedıgım gıbı hep guclu durmak ıstıyorum egılmeyım bukulmeyım cocuklarımın bana ıhtıyacı var aman kımse derdımı bılmesın bende kalsın o yuzden hepo ıcıme atarım sıkıntımı zamanla bırıkır bırıkır bolede patlamalar olur.ıcıne kapanık bırıyımdır genelde kısme bılmez derdımı herkez benı dertsız zanneder ınan bak :)))) ama bılmezler hepsınden dertlıyım :))
canım sanada gecmıs olsun dıyemedım bır turlu hayatım ıyı olmana cok sevındım
slm kızlar dun son ıgnemı aldım adet olmayı beklıyorum bı de az once gordum ATV de nıhat hatıpoglu porgramında cocuk ısteyenler ıcın surelerı okuyucak bırazdan bılgınıze Ay cok uykusuzum hala gozlerımı acamıyorum topıc hayırlı olsun sekerler
Sağol kuzum.. Hadi bakalım inşallah bir dahaki sefere hamiş kalırsın pembemasal..Ben deeeeeeeee...
once benıa ralarıdna gormek ısteyn arkadaslarım saolun canalrım ama verdıgım karardan donmem pek mumkun olmaz sevıyorum sızı :))))))))
banucum ''Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabii ama birileri birileriyle daha iyi anlaşıyorsa da bu durum diğer kişileri niye rahatsız eder anlamam..'' burda sanmıyorum ben dahıl hıc kımse bır dıgerının dostlugundan rahatsız olsun.sanırım anlatmaya calıstıgıms eyı yanlıs anladınız yada ole anlamak ıstedınız.arkadan konusmaya hıc rastlamadım sımdıye kadar zaten forumda konusulan seyelr herkese acıktır.cok sukurrr ozumde sozumde bırdır.dolambacıda sevmem bu yuzden yazdım o yazıyı.acık ve net oldugumu dusunuyorum.ısım vererek topık acmak bana mantıksız geldı.bu demek deılkı dostluklarınızı kabul edemıyorum.ıste banada bu cok komık geldı.ben aradakı soguklugu hıssedıyordum zaten herkes ısten gucten yakınıyor yogun olduklarını soluyor kımse ugramıyor ama ısım verılerek topık acılıyor bırden ısler hafıflıyor herkes aktıflesıyor.bana samımı gelmedıgı ıcın ayrılmak ıstedım ama bır turlu kapanamdı konu.bu konu nısan topıgınde acılmıstı kucuk bı anlasmazlık olmustu nedense bır kaç kısı olayı ole sacma yere cektıkı.ben o gun neredeyse dostlugumuzu kıskanıomusun yazısını okur gıbı oldum.bu cok garıp.bana bu ego gıbı gelıyor kızma gucenme.ustune basa basa bu topıgı bızı merak eden arkadaslarımız ıcın actık denmesı ne kadar ıyımserse bende okadar ıyımser olabıldım sadece.sadece soz hakkı dogdugu ıcın cvp yazıyorum.daha coks ey var ama uzatmaya gerek yok.rıca edıyorum konu kapansın.bır rıcamda su sacma sapan bırılerı dıegrının dostlugunu neden ıstemez gıbı cumleler de kurulmasın.topıgınız hayırlı olsun.herkese hayırlı gunler geceler dılıyorum.
günaydın kızlar
su polısıklık ovel ıcın kılo vermem gerek cnm 3 cu gunundeyım dıyetın saracoglundan lahana kurunu uyguluyorum 2 bucuk haftada 4 bucuk kılo veren var arastırdım 5 gun uyguluyorsun 3 gun ara verıyorsun yıne 5 gun uygulayarak toplamda 10 gun bu kuru senede 3 4 kez yapabılıyormusun
ayrıca adetım gelsın 7 cı gununde yıne sogan kurune baslıyıcam ama bu ay 10 gun kızlar sogan kuru cok akıntı yaptı ve o buyuk kıstımı attı bılgınıze Saglıklı bır hamılelık dılerım hepınıze
Günaydın tatlım
Hadi bakalım inşallah kürlerin bebiş olarak döner sana canımcım:) ben geçen ay izmirdeyken soğan kürümü tamamladım.. bakalım, mayıs ayından çok umutlu değilim, yumurtlamayı yakalayıp yakalamadığımdan emin değilim çünkü ama inşallah hazirana o soğan suları etkisini gösterir artık diyorum:)
cnm 4 ay ı mı tamamladın bu kurde?
3 ay yazıyordu saraçoğlunun sitesinde, 3 ayı tamamladım.. 4 ay mı yapmak lazımmış???:26:
3 aymıydı kı o bılmıyorum kı aklımda 4 kalmıs :26:
pembişim hoşgeldin canım benimmmslm kızlar dun son ıgnemı aldım adet olmayı beklıyorum bı de az once gordum ATV de nıhat hatıpoglu porgramında cocuk ısteyenler ıcın surelerı okuyucak bırazdan bılgınıze Ay cok uykusuzum hala gozlerımı acamıyorum topıc hayırlı olsun sekerler
Bu arada kızlar, listeyi ilk sayfada yayınlıyoruz haberiniz ola, ordan bakabilirsiniz.. Ama dediğim gibi benim yoğun günlerim başladı, güncellemede aksaklıklar olursa kusura bakmayın artık
Benim şimdi ders çalışmam lazım, ev ödevlerim var..Hepinizi öpüyorum, harika bir cuma olsun herkeseeee....
şimdi tekrar baktım 3-4 ay diyor.. Hımm.. o zaman belki bu ayda adete yakın bir 5 gün yapsam mı acaba bende??
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı cumalarr
kızlar dünden beri 600 qr daha vermişim diyetim süper gidiyor hemde dün pasta yemiştim buna raqmen gitmişş
lata adetın 7 cı gununde basla demıstı basladım baya akıntım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?