Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

sen birde beni gör sadece eşim bilir benim aslında ne kadar herşeyi kafaya taktığımı
okulda herkes içim kan ağlarken derki ne kadar eğlencelisin eve gelirim
derdimden ağlarım başkalarına gösteremem
ama burada herşeyi aynen yaşıyorum valla
derdimi sevincimi hemen anlatıyorum
herkese rol kes valla yoruluyorum sizinle daha rahatım

bu arada ben sana bişey sorcam
ben iğne vuruluyorum ya göbekten
4gündür vurundum şimdi bu yumurta büyütme dimi
yarın tekrar çağırdı dr tahlil de verecem ondan sonrada inşşşaallaaahhh

slm kızlar dun son ıgnemı aldım adet olmayı beklıyorum bı de az once gordum ATV de nıhat hatıpoglu porgramında cocuk ısteyenler ıcın surelerı okuyucak bırazdan bılgınıze Ay cok uykusuzum hala gozlerımı acamıyorum topıc hayırlı olsun sekerler

Sağol kuzum.. Hadi bakalım inşallah bir dahaki sefere hamiş kalırsın pembemasal.. Ben deeeeeeeee...

Sağol kuzum.. Hadi bakalım inşallah bir dahaki sefere hamiş kalırsın pembemasal.. Ben deeeeeeeee...

su polısıklık ovel ıcın kılo vermem gerek cnm 3 cu gunundeyım dıyetın saracoglundan lahana kurunu uyguluyorum 2 bucuk haftada 4 bucuk kılo veren var arastırdım 5 gun uyguluyorsun 3 gun ara verıyorsun yıne 5 gun uygulayarak toplamda 10 gun bu kuru senede 3 4 kez yapabılıyormusun
ayrıca adetım gelsın 7 cı gununde yıne sogan kurune baslıyıcam ama bu ay 10 gun kızlar sogan kuru cok akıntı yaptı ve o buyuk kıstımı attı bılgınıze Saglıklı bır hamılelık dılerım hepınıze

Dalin bu konuyu daha fazla uzatmayı gerçekten istemiyorum.. Herkes ne düşündüyse söyledi, yanlış anlaşılmalar varsa açığa çıktı ve düzeldi diye düşünüyorum artık..

Ve geçmiş olsun Dalin.. bazı sıkıntılar varmış sanırım, inşallah bebişine sağlıkla kavuşursun ve diğer sorunların da en kısa zamanda çözülür.. Allah acil şifalar versin..

Oooofff anca bıttı gecmısınız yahuuu cok gevezesınız hee:))oku oku bıtmıyooo bazen okumuyacam dıyom ee konuyu bılmıyom gerı donup okumam gerekıyo neysee :)))Gününüz aydın olsun şekerlikler okadar işim varki canım iş yapmak istemeyoooooo adım pis geline çıkacak kihikihikihhiikikikii hep sizin yuzunuzden bırakmyorsunuzki iş göreyim HIIIIIIhhhhPPP

günaydın kızlar

Günaydın tatlım

Hadi bakalım inşallah kürlerin bebiş olarak döner sana canımcım:) ben geçen ay izmirdeyken soğan kürümü tamamladım.. bakalım, mayıs ayından çok umutlu değilim, yumurtlamayı yakalayıp yakalamadığımdan emin değilim çünkü ama inşallah hazirana o soğan suları etkisini gösterir artık diyorum:)

cnm 4 ay ı mı tamamladın bu kurde?

Bu arada kızlar, listeyi ilk sayfada yayınlıyoruz haberiniz ola, ordan bakabilirsiniz.. Ama dediğim gibi benim yoğun günlerim başladı, güncellemede aksaklıklar olursa kusura bakmayın artık

Benim şimdi ders çalışmam lazım, ev ödevlerim var.. Hepinizi öpüyorum, harika bir cuma olsun herkeseeee....

pembişim hoşgeldin canım benimmm yeni topiqimiz hepimize hayırlı olsun inşallah hiç kopmadan çok güzel arkadaşlıklar kurup bebekelrimizi kucaqımza alırız..

kolay gelsin canım...

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı cumalarr

kızlar dünden beri 600 qr daha vermişim diyetim süper gidiyor hemde dün pasta yemiştim buna raqmen gitmişş

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı cumalarr

kızlar dünden beri 600 qr daha vermişim diyetim süper gidiyor hemde dün pasta yemiştim buna raqmen gitmişş

canım dün topiği okurken gördüm senin diyet topiğini çok iyi kilo vermişsin
günlük tartıldığında her zaman aynı çıkmayabilir şişkinlik falan olabiliyo sıvı kaybı olabiliyo.bende günde 10 kez tartıya çıkanlardanım

lata adetın 7 cı gununde basla demıstı basladım baya akıntım oldu

bende akıntı olmadı fazla.. ama akıntın varsa iyi b,rşey bu, işe yarıyor demektir pembemasal, devam et sen.. ben de o zaman son kez bir 5 gün yaparım adete yakın 4 ay olur bırakırım sonra.. haziran ayında da gebe kalırız artık arkadaşım inşallah..:)

Erginsena, günaydın ve sağol hayatım..

Neyse bu sefer ciddi ciddi kaçtım beeeeen.. KK daydım ödevimi yapamadım dersem ayıp olur sınıfta:))))

kızlar 14 mayısda regli olmam lazım ama hiçbir belirti yok...ayrıca yaklaşık on gündür 5 dk arayla wc ye gidiyorum...idrara çıkıyorum yani...kasıklarımda bir ağrı var ve hep uyumak istiyorum çok tembelleştim ama idrar testi yaptım 4 gün önce tek çizgi çıktı acaba test için daha erkenmi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…