Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hadi hayırlısı olsun casperımm

ooo ben çoktan yıkadım ütüledim hepsini :)) geçen hafta da odası geldi yerleştirdik açıp açıp bakıyorum içine :))
canım benim genelde karnımın altı sancıyor pek belimden gelmiyor demek ki onlar yalancı.

umut 12,12,12 doğumluydu dimi? yani 4,5 aylık sanırım. zaten 6 aydan sonra ek besine geçiliyor... ama bence hiç bırakma zorla da olsa az da olsa emzirmeye devam et.

evet canim onlar yalanci:) 2 hafta sonra son doktor muaynem var onun disinda doguma gidicem hayirlisiyla sabirsizlik hat saffada bizde bi de hastaneden cikar cikmaz misafir yigini oluyor cok yanlis ama napalim anneme tembi ettim bebek odasina kimse gelmesin coluktu cocuktu yok bebegi sev op sevmiyorum boyle davranislari ben kimsenin cocuguna ole yapmadim cunku:) bakalim artik aslinda fazla durmiyicaz bebis dogsun insAllah hayirlisiyla 1 aya kalmaz baska sehire tasinicaz ordan bebek arabasini alicam tr de de olduguna eminim sen almamisan chipolino dakort bi model var sahane ve saglam

niye taşınıyorsun canım? zor olur küçük bebekle... ay ben de sinir olurum bebek öpenlere. bizim tarafta kimse öpmez zaten bebek öpülmez ki koklanır... valla direk engellerim sevmem öyle şeyleri... bebek arabamız vardı canım eltimden kalma hiç kullanmamışlar almadık o yüzden...

esimin isi bi sehir otede canim adam gunde 2 saat gel git yapiyor:S burasi dogup buyudugum yer oldugu icin hem de doktorum burda oldugu icin doguma kadar kalalim dedim malum havalar da isiniyo artik yol da cekilmez mecbur gidicez annem de gelir ama bebek biraz buyumeye baslayana kadar 40 falan olaylari onun disinda napalim buyuturuz insAllah Allahin izniyle ... iste aynen bebek koklanir aman koklamalarini da istemiyorum ne kotu bu kadin oldum anneme de diyorum hastaneden cikar cikmaz geliyorlar hayirli olsuna daha anne bebege bebek anneye alismadan bi yigin misafir ben de cok pimpirikliyim mutfagima kimsenin girmesini istemem malum o halimle de ben giremem annemi ve kardesimi uyariyorum kimseyi sokmayin diye:) bizde adet oyle dusun ilk geliyo misafir seker cikolata meyve suyu sonra tatli su ve sonra kahve apartman dairesinde oturuyoruz yer de dar aman aman dogum Allaha havale de o insanlari nasil cekicem onu dusunuyorum Allah yardimcimizi olsun :))

Allah sana ve isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..

o da zormuş ya :) bi beklesinler ne aceleleri var :) mevlüt yapıcam ben de kısmetse sanırım çoğunluk o zaman gelir. yine ev temizlencek etcek ama mevlütlük ayrı :)

kızlarrrr kırmızı kartı erken yedim bu sefer inşallah ilerleyen aylara kısmet olur :) dualarınız için çok teşekkür ederim bacişlerrr :)

kızlarrrr kırmızı kartı erken yedim bu sefer inşallah ilerleyen aylara kısmet olur :) dualarınız için çok teşekkür ederim bacişlerrr :)
Hayırlısı canım ya. Bu ay olmazsa öbür ay. En azından kırmızı kart geliyor yani yumurtalar, hormonlar çalışıyor

selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyo biz artik hafta saymaya basladik hayirlisiyla insAllah son dogum tarhi 02 haziran heycan dorukta kasik agrilarim devam ediyor siddetli degil ama pratik kasilmalari sanirim haftaya doktor kontrolum var size tafsiyem son ay ne caniniz cekerse yiyin muz kasar uzum pekmezi her gun 1 corba kasigi almaya ozen gosterin ve interneten arastirdim yapilan calismalarda hamileligin son haftalarinda gunde 2-3 hurma yiyenlerin dogumu ve acilmasi kolay oluyormus bilginize ben son 2 haftada yemeye basliyicam Allah herkeze bu duyguyu yasatsin optum hepinizi

selam canım. ben de eşime söyledim hurma alsın diye. 1 tane 1 tane başlayıp sonra 2 ye 3e çıkarcam. ben de artık kontrolü bıraktım canımın çektiğini yiyorum hadi hayırlısı :) cuma günü çatı muayenesi var benim. sen oldun mu?

yok tatlim burda yapmiyorlar cati muayenesi sadece son belki aciklik kontrolu yapabilir ya da sanci sIkligina gore yanliz ayaklarimi acip kaparken agri oluyor hafiften sende de basladi mi ? sanirim en zor yonu bu ki beklemek senin en son tarhi ne zaman benim 25 mayistan 02 hazirana kadar dedi doktor bakalim insAllah hayirlisi

benim karnımın alt kısmında ağrı oluyor canım. sanki göbek vücuduma ağır geliyor aşağı çekiyor gibi bir ağrı. bazen de belden girip kasıklarıma ulaşan bir ağrı oluyor. canım bana doktor 10 mayıstan mayıs sonuna kadar olan aralıkta doğum beklediğini söyledi. zaten SAT a göre 29 mayıs son tarih gibi duruyor.

Hayirlisi olsun tatlim su 37 ci haftayi i atlatalim hayirlisiyla prematurelik gitsin bi:) 38 39 40 ALLAH kerim hersey hazir sadece o hastaneye gidene kadar aslinda ne nasil olucak diye dusunuyorum sonra ALLAHA havaleyiz:)

Hayirlisi olsun tatlim su 37 ci haftayi i atlatalim hayirlisiyla prematurelik gitsin bi:) 38 39 40 ALLAH kerim hersey hazir sadece o hastaneye gidene kadar aslinda ne nasil olucak diye dusunuyorum sonra ALLAHA havaleyiz:)

senin sat neydi canım?

[h=2]
doğumu kolaylaştıran dualar[/h]
Doğuma Girmeden Okunacaklar:
1. Meryem Suresi
2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme
3. Ashâb-ı Kehf
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş Kıtmîr’dir.(üstünde de taşınabilir)

4. doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.

Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.

doğum Anında Tekrarlanacaklar:
doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından
1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
2. İnşirah suresi
3. Rabbiyesir duası
Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.
4. İnşikak suresi ilk üç ayet:
5. Abese suresi 20. Ayet:
Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)
Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

Huhuuuuuuu dogurdumya kizlar ben oglum oldu 25 martta .ilk once bormal dogum diye 9 saat sanci cektim cekswm ne faayda rahimde acilma olmadi o yuzden ben dayanamadim sezeryan oldum saglik olsun.ama kocama cok kizdim 9 ay zincir kirmazsak olucagi bu.butun delikler tikanir.oglum 3.650gr 51 cm boyu var cirkinmi cirkin ayyy sumuklu altina kakasinida yapiyor benim oglum.anasi tuvalete yapmasini ogretememis.bizden haberler boyle annelik guzel ama berabeeinde yorucu ve uykusuzlugudq getiriyor.ama olsun bir gulusune dunyayi yakarim allah herkese bu guzel duyguy analigi tattirsin.kimsenin kucagini evlatsiz koymasiz koymasin.herkese bu cennet kokulu evlatlarla sinamasin.neyse sizleri seviyore vede ozluyoreeee.oglumlan opuyoreee.resim yuklucem ama telden giriyorum o yuzdwn yukluyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…