Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

senin sat neydi canım?
18 agustos cnm

oyy oyy Amin tatlim benim arada yaz ve bizler icin dua et son 4 haftam belki daha yakin:) Allah insAllah kolay saglikli bir sonucla karsinizda oluruz biz de seni seviyore ve opuyore canim

Doğru diyorsun. Ben de artık her gün hurma yiyeceğim. Benim doğumu da 15 mayıs-2 haziran arasında bekliyor doktorum.

Kız zilli doğurdun kaç ayoldu baksana. Oğlun tosun paşa maşallah Allah eşine ve sana bağışlasın. Vaktin oldukça tecrübelerini yazarsın artık. O kakalı bebişi de kokla bizim için

aaa canım şükür kavuşturana :)
maşallah bebişinin kilosu boyu güzel doğmuş
sıra bizde artık. dua et bizeeeeee

kızlar selam biz artık 6. ayımızı doldurduk büyüdük abla olduk.
bebek isteyen arkadaşlarıma allahım en kısa zamanda bu duyguyu nasip etsin gerçekten çook güzel ..
dualarım onlarla.
yine artık gün sayan arkadaşlarımızada allahım hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.
kızlar yeni doğum yapan arkadaşlarımızda bebeklerni gül güle büyütsünler.
kızlar ben tecrübeli bi anne olarak size yardımcı olmak isterim.
çünkü bebekler yeni doğduğunda sizde göreceksinizki buraya giremiyeceksiniz istediğiniz gibi
oyüzden yeni doğum yapan arkadaşlarımız pek yazamıya bilirler.
ama doğum yapacak olan arkadaşlarımızında merak ettikleri varsa ben elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
bilginiz olsun takıldığız bişey varsa sora bilirsiniz..
hepinizi öpüyorum..

selam canım. kocaman olmuşsunuz maşallah :) birincileri yapanlar bir kaç zaman sonra ikinciler için planlarına başlarlar artık :)))
yarın çatı muayenem var tırsıyorum biraz. onu elle mi yapıyorlar, alttan ultrasonla mı yapıyorlar canım?

canım 2. düşünmüyorum açıkçası allahım buna uzun ömür versin çünkü zaten yaşımda ilerledi.
bu arada çatı muainesi
elle oluyo canım..

canım 2. düşünmüyorum açıkçası allahım buna uzun ömür versin çünkü zaten yaşımda ilerledi.
bu arada çatı muainesi
elle oluyo canım..

hımmm neyse düşünüp stres yapmıyım en iyisi. yarın görcez zoru kolayı artık :)
yaşın kaç ki canım? ben 29 oldum. geçen k.validem diyo yaparsın 3-4 tane. dedim yaşım yetmez :))

bir tutturmuşuz pir tutturmuşuz ağustosta desene :))))))
Aynen öyle

Allah bağışlasın.

Ben de 29 yaşındayım ama 35 ime kadar 2 ya da 3 çocuk düşünüyorum. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

şaka bir yana. benim kistlerle derdim var malum çikolata kistleri büyük sorun. artık rahimden başka şey göremiyorum diyor dr ama gitmiş olsa bile hemen gelen kistler bunlar... dr.um eğer maddi manevi olarak hazırsan 2. için çok bekleme kistler hep karşına sorun olarak çıkacak bilgin olsun, dedi. o nedenle ben de çok arayı açamıycam sanırım. gerçi bunu bile yapana kadar neredeyse 1,5 sene geçirdik, kısmet herşey...

Bir tane olunca kanallar açılıyor daha çabuk hamile kalınıyor. Nasip kısmet bakalım

hımmm neyse düşünüp stres yapmıyım en iyisi. yarın görcez zoru kolayı artık :)
yaşın kaç ki canım? ben 29 oldum. geçen k.validem diyo yaparsın 3-4 tane. dedim yaşım yetmez :))

yok canım zaten sen normal doğum istiyosun bence korkacak bişey yok
mesela ben altan muaineyi hiç istemiyodum sezeryan olacağım içinde yırrtım diye düşünüyodum ama sancılarım aniden başlayınca bende alttan muaine oldum merak etme korkacak bişey yok ama kendini ksamamaya çalış..

bu arada ben 34 yaşındayım canımm..

ben alttan muayene çooookk oldum hamile kalana kadar. yumurta takibinde bilen bilir haftada 4 kez muayene oluyorsun mesela. sürekli kistler takip edildiği için alıştım sanırım. ama hamile kalınca malum alttan muayene olayı bitti, eğer çatı muayenesi de normal muayene gibi ise sorun olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…