kizlar acemiperi deryaf normal dogum mu olucaksiniz ?
canım şu anda planlar o yönde. dr. ilk aylardan beri, seni çatır çatır doğurtacağım, diyor :) yarın çatı muayenesinden sonra karar verilir sanırım. bebeğin duruşu şu anda normal doğuma uygun, suyum da güzel, hayırlısı Rabbimden...
bugün hurmaya da başladım bakalım.
Şu an normal görünüyor bakalım hayırlısı.13'ünde çatı muayenesi olacağım. ben sezeryandan korkuyorum ya :18:kizlar acemiperi deryaf normal dogum mu olucaksiniz ?
Çok sağol canım benim ALlah razı olsun. Buradan mutlu haberlerimizi de okursun inşallahacemiperi deryaf ve pembemasal doqumlarınız çok yaklaşmış Rabbim hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler nasip etsin öpüyorum hepinizi
acemiperi deryaf ve pembemasal doqumlarınız çok yaklaşmış Rabbim hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler nasip etsin öpüyorum hepinizi
Şu an normal görünüyor bakalım hayırlısı.13'ünde çatı muayenesi olacağım. ben sezeryandan korkuyorum ya :18:
aynen canim normal dogum adi ustunde saman alevi gibi yavas kulleniyo tutusuyo sonuyo sezeryanin sonrasi var insALLAH normal oluruz
Çok sağol canım benim ALlah razı olsun. Buradan mutlu haberlerimizi de okursun inşallah
Şu an normal görünüyor bakalım hayırlısı.13'ünde çatı muayenesi olacağım. ben sezeryandan korkuyorum ya :18:
Çok sağol canım benim ALlah razı olsun. Buradan mutlu haberlerimizi de okursun inşallah
Doğru diyorsun. Ben de artık her gün hurma yiyeceğim. Benim doğumu da 15 mayıs-2 haziran arasında bekliyor doktorum.
Kız zilli doğurdun kaç ayoldu baksana. Oğlun tosun paşa maşallahAllah eşine ve sana bağışlasın. Vaktin oldukça tecrübelerini yazarsın artık. O kakalı bebişi de kokla bizim için
aaa canım şükür kavuşturana :)
maşallah bebişinin kilosu boyu güzel doğmuş
sıra bizde artık. dua et bizeeeeee
Yeni üyeyim , polikistik over im, 9 aydir hamile kalamadim, doktor hsg çekelim dedi, ama korkuyorum, tedavi görmeden hamile kalabilir miyim. Kafam karışık 
Eki Görüntüle 701935 maşşallah deyin oğluma teyzeleriii
tu tu tu masallah ne kadar tatli bir bebek buEki Görüntüle 701935 maşşallah deyin oğluma teyzeleriii
tu tu tu masallah ne kadar tatli bir bebek buAllah size begislasin saglik versin bu minige
Ya boyle erkek bebek gorunce heyecan yapiyorum. Benim minnosum nasil olacak acaba
Merhabalar bayanlar takip ediyorum ama yazamiyorum ama birkac onerim olacak hamislere yaklasmis iyice dogum masallah zor gunler insallah sonunda beklediginiz buyuk gun gelecek bu muydu diyecesiniz. Bir lohusa olarak dualarim sizzinle bebein ve kendinizin kilosuna hicc takilmYin bakin oniki kilo verdim bile vee minicik kizim lokum oldu gidisii varr. Masallah cok iyi geldi sutum. Ama bunun icin birsey yapmami solemislerdi uyguladim. Bebegi emzirmem icin getirdiklerinde damagina medineden gelen hurma ve zemzem damlattim cok sukur diyim detay vermiyim deneyin emi pisman olmazsinizz:-* bu arada bwn hurmayi hamilelegimde iki adet yiyordum son ay 5e cikardim gercekten acilmam cook kolaydi ve o sanci aninda ben merywm suresi okumaya calisiyordum kizimin fotosunu eklicem ama telden girdigimden yapamadim farki sizede gosteermk isterdim. Bu arada aysem cok kiskandim oglun emİk tutmus benimli almiyor ve beni emzik olarak kullaniyor bos olmadigindanda sisti yavrumneyse ara ara donecegim sevgiler
Masallah cok guzel haberler veriyorsun. Seni okudukca motive oluyorum benMerhabalar bayanlar takip ediyorum ama yazamiyorum ama birkac onerim olacak hamislere yaklasmis iyice dogum masallah zor gunler insallah sonunda beklediginiz buyuk gun gelecek bu muydu diyecesiniz. Bir lohusa olarak dualarim sizzinle bebein ve kendinizin kilosuna hicc takilmYin bakin oniki kilo verdim bile vee minicik kizim lokum oldu gidisii varr. Masallah cok iyi geldi sutum. Ama bunun icin birsey yapmami solemislerdi uyguladim. Bebegi emzirmem icin getirdiklerinde damagina medineden gelen hurma ve zemzem damlattim cok sukur diyim detay vermiyim deneyin emi pisman olmazsinizz:-* bu arada bwn hurmayi hamilelegimde iki adet yiyordum son ay 5e cikardim gercekten acilmam cook kolaydi ve o sanci aninda ben merywm suresi okumaya calisiyordum kizimin fotosunu eklicem ama telden girdigimden yapamadim farki sizede gosteermk isterdim. Bu arada aysem cok kiskandim oglun emİk tutmus benimli almiyor ve beni emzik olarak kullaniyor bos olmadigindanda sisti yavrumneyse ara ara donecegim sevgiler
Ben de birkac gundur karnimi asagida hissediyorum. Hatta gobek deligim kaymis gibi.Bir rahatlama, hafiflik hissi var bendekizlarr bu gun dustan bi ciktim ve karnimin az asagi indigini farketim anneme de sordum hadi hayirlisi dedi sanirim prensesim hazneye giriyo arastirdim arkadasima da sordum uzmanlar da karin asagi inerse 4 hafta icinde dogum gerceklesir diyo ve son 4 hafta ayyy bi heycan kapladi beni simdi sanki dogurucagimi bilmiyodum hafif bi tirsintihurma yemeye baslasam mi simdi onu dusunuyorum 4 haftam var kac tane yesei erken acilirsam napsam ya?
Regl oldun sanirim. Hamile olsan reglinden hemen sonra bu kadar erken belirti olmaz canim ya. Eger normalin disinda gelisen bir reglin olduysa doktora gitmeni tavsiye ederim. Benim cok pihtili ve asiri agrili reglim oldugunda dusuk yapmisim meger. Azicik lekelenmem oldugunda da hamile ciktim. 2 ay cok kisa bir sure. Onunda daha cok zamanin varArkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,2 aydır bebek istiyoruz.Ben bir şey soracaktım size de tecrübelisiniz diye,25 yaşındayım reglim 7 gün sürüyor,reglimin 9.gününde göğsüm baya ağrımaya başladı,uçlarına da ara ara sızı geliyor,6gün oldu hala geçmedi,daha önce regli sonrası hiç ağrı olmazdı.Sebebi acaba ne olabilir?Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?