Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

kizlar acemiperi deryaf normal dogum mu olucaksiniz ?

canım şu anda planlar o yönde. dr. ilk aylardan beri, seni çatır çatır doğurtacağım, diyor :) yarın çatı muayenesinden sonra karar verilir sanırım. bebeğin duruşu şu anda normal doğuma uygun, suyum da güzel, hayırlısı Rabbimden...
bugün hurmaya da başladım bakalım.

hadi bakalim hayirlisi nasil bi duygudur sancinin baslamasini ve hastaneye gitmeyi bekliyoruz artik Allah herkeze bu duyguyu yasatsin Amin son milat tarihimiz ayni canim bebislerin gelmesine bu gun itibariyle son 1 ay insAllah hayirlisiyla

acemiperi deryaf ve pembemasal doqumlarınız çok yaklaşmış Rabbim hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler nasip etsin öpüyorum hepinizi

kizlar acemiperi deryaf normal dogum mu olucaksiniz ?
Şu an normal görünüyor bakalım hayırlısı.13'ünde çatı muayenesi olacağım. ben sezeryandan korkuyorum ya :18:

acemiperi deryaf ve pembemasal doqumlarınız çok yaklaşmış Rabbim hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler nasip etsin öpüyorum hepinizi
Çok sağol canım benim ALlah razı olsun. Buradan mutlu haberlerimizi de okursun inşallah

sagol bitanem bizler icin dua et insALLAH RABBIM butun isteynlere nasip eder optum seni yaz arada

aynen canim normal dogum adi ustunde saman alevi gibi yavas kulleniyo tutusuyo sonuyo sezeryanin sonrasi var insALLAH normal oluruz

Yeni üyeyim , polikistik over im, 9 aydir hamile kalamadim, doktor hsg çekelim dedi, ama korkuyorum, tedavi görmeden hamile kalabilir miyim. Kafam karışık 😔

yazarım kızlar oglum tosun paşa degil bikerem sırma boylu al yazmalı,

Yeni üyeyim , polikistik over im, 9 aydir hamile kalamadim, doktor hsg çekelim dedi, ama korkuyorum, tedavi görmeden hamile kalabilir miyim. Kafam karışık 

Allah senin de yuzunu guldursun tez zamanda Amin canim gecen yil bu zamanlarda pco oldugumu ogrendim simdi insAllah Allahin izniyle bu ay yavruma kavusucam umidini yitirme ben hormon ignesi aldim ve kontrol ilaci kullandim sogan kuru yaptim lahana suyu icerek fazla kilolarimi attim Allaha sukurler olsun ki eylulde hamile oldugumu ogrendim sankin pes etme cok dua et meyrem suresini 40 gun oku inan bana en buyuk ama en buyuk muzice dualarda Rabbim senin de yuzunu guldursun dualarimdasiniz Amin

tu tu tu masallah ne kadar tatli bir bebek bu Allah size begislasin saglik versin bu minige

Ya boyle erkek bebek gorunce heyecan yapiyorum. Benim minnosum nasil olacak acaba

Tesekkur ederiz tyzesi.bebisin emini cok guzel olucak.cirkin bile olsa o gozumde paha bicilemicek kadarr degerli esi benzeri olmayan guzellikte

Merhabalar bayanlar takip ediyorum ama yazamiyorum ama birkac onerim olacak hamislere yaklasmis iyice dogum masallah zor gunler insallah sonunda beklediginiz buyuk gun gelecek bu muydu diyecesiniz. Bir lohusa olarak dualarim sizzinle bebein ve kendinizin kilosuna hicc takilmYin bakin oniki kilo verdim bile vee minicik kizim lokum oldu gidisii varr. Masallah cok iyi geldi sutum. Ama bunun icin birsey yapmami solemislerdi uyguladim. Bebegi emzirmem icin getirdiklerinde damagina medineden gelen hurma ve zemzem damlattim cok sukur diyim detay vermiyim deneyin emi pisman olmazsinizz:-* bu arada bwn hurmayi hamilelegimde iki adet yiyordum son ay 5e cikardim gercekten acilmam cook kolaydi ve o sanci aninda ben merywm suresi okumaya calisiyordum kizimin fotosunu eklicem ama telden girdigimden yapamadim farki sizede gosteermk isterdim. Bu arada aysem cok kiskandim oglun emİk tutmus benimli almiyor ve beni emzik olarak kullaniyor bos olmadigindanda sisti yavrum neyse ara ara donecegim sevgiler

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun kizini ben de 36+3 um son 4 haftam kac hurma yesem ki bilemedim dularini bizden esirgeme canim benim onerin icin de Allah razi olsun insAllah biz de senin gibi kolay dogururuz Allah butun olmiyanlara versin Amin

kizlarr bu gun dustan bi ciktim ve karnimin az asagi indigini farketim anneme de sordum hadi hayirlisi dedi sanirim prensesim hazneye giriyo arastirdim arkadasima da sordum uzmanlar da karin asagi inerse 4 hafta icinde dogum gerceklesir diyo ve son 4 hafta ayyy bi heycan kapladi beni simdi sanki dogurucagimi bilmiyodum hafif bi tirsinti hurma yemeye baslasam mi simdi onu dusunuyorum 4 haftam var kac tane yesei erken acilirsam napsam ya?

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,2 aydır bebek istiyoruz.Ben bir şey soracaktım size de tecrübelisiniz diye,25 yaşındayım reglim 7 gün sürüyor,reglimin 9.gününde göğsüm baya ağrımaya başladı,uçlarına da ara ara sızı geliyor,6gün oldu hala geçmedi,daha önce regli sonrası hiç ağrı olmazdı.Sebebi acaba ne olabilir?Şimdiden teşekkür ederim.

Masallah cok guzel haberler veriyorsun. Seni okudukca motive oluyorum ben Hurma aklimda . Bebek icin hurma ve zemzem de cantada yerini alacak insallah.Iki hurmaya birer yasin okuyup birini sanci basladiginda ben yiycem, birini de biraz ezip suyunu bebegin dudaklarina damlatacagiz nasip olursa. Zemzemi de bebisim ve ben paylasicaz. Su aralar tum okumalarim dogum sirasinda yapilacaklar ve nefes egzersizleri ile ilgili. Insallah ben de rahat bir normal dogum yasarim.

12 kilo verdim demissin buna da cok sevindim.

Ben de birkac gundur karnimi asagida hissediyorum. Hatta gobek deligim kaymis gibi.Bir rahatlama, hafiflik hissi var bende

Regl oldun sanirim. Hamile olsan reglinden hemen sonra bu kadar erken belirti olmaz canim ya. Eger normalin disinda gelisen bir reglin olduysa doktora gitmeni tavsiye ederim. Benim cok pihtili ve asiri agrili reglim oldugunda dusuk yapmisim meger. Azicik lekelenmem oldugunda da hamile ciktim. 2 ay cok kisa bir sure. Onunda daha cok zamanin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…