Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Allah razı olsun. Allah yavrunla sağlikli uzun ömürler nasip etsin, Allah im inşallah bana da bir evlat nasip eder amin ,

Allah razı olsun. Allah yavrunla sağlikli uzun ömürler nasip etsin, Allah im inşallah bana da bir evlat nasip eder amin ,

Amin canim benim bu arada mumkunse bi esini de kontrole gotur ben goturmustum ilthap cikmisti sonra antibiotik tedavisi gorduk ikimiz hemen hamile kaldim ve ari sutu polen yedim her gun bir recel kasigi mesir macunu yedirdim esime ve keci boynuzu pekmezi ALLAH senden de razi olsun canim insAllah Amin

acemiperi deryaf ve pembemasal doqumlarınız çok yaklaşmış Rabbim hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler nasip etsin öpüyorum hepinizi

çok sağol canım. yolun sonu geliyor artık :) dualarınızdan eksik etmeyin bizi inşallah kolaycacık aşarız bu aşamayı da...

taze anne hoş geldin :))
moral aşılıyorsun canım valla sağolasın... hurmaya başladım ben de her gün 1-2 taneyi geçirmiyorum ama arttırsam mı ne dersin?
şöyle güzeeeeelll bir foto bekliyoruz canım senden :)

canım benim de karnım 2 haftadır falan aşağıda, herkes de farkediyor. cuma günü dr. baktı kafa daha tam inmemiş, dedi... daha da inecek yani bu göbekler :)

cuma günü dr.daydık kızlar, yine sancılarım çıktı zaten hissediyorum artık. özellikle akşamları oluyor...
ilacı yani nidilatı kestik artık bekliyoruz oğlumuzu...
çatı muayenemi de oldum. dr. elle muayene etti abartıcak bişey değilmiş, 1 dk sürdü zaten. çatım çok dar değilmiş ama çok da geniş değil, dedi. 3 kg ya kadar çıkarırsın ama daha büyük olursa çok konforlu bir doğum da olmaz, dedi :)) kasların çok sert, kendini normal doğuma hazırlaman gerek, sonuçta orası kaslardan ibaret, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur, dedi. bilmiyorum tırstım biraz inşallah bedenim de psikolojim de izin verir normal yaparım doğumumu... son ay zormuş gerçekten... şu zamana kadar pek ağrı sızı çekmedim çok şükür kusmam da olmadı, son ay daha sıkıntılı ve stresli oldum... nst de sancılarım 100ü geçiyor... Rabbim yardımcımız olsun.
c.tesi temizlik işimiz de bitti çok şükür. halılar, camlar, yerler, dolaplar derken bitti gitti sonunda. bir yandan yardımcı abla bir yandan annem bir yandan eşim hallettiler, halılarda geldi serdik bitti :) bugün de çantamı toparlarım yarın eşimin d.günü kim bilir belki gelir çat diye bizim sıpa :))

Bugün benle aynı tarihte doğumu görünen bir arkadaşın 2 mayısta doğum yaptığını öğrendim. artık suyumuz ısındı deryaf Şaka bir yana bebeğim için hazır hissediyorum kendimi. Haftaya falan gelebilir. Azıcık dişini sıksın üç aylarda doğsun 11 mayıstan sonra

Benim paşa tekmelere, gerinmelere tam gaz devam ediyor. Hatta abartıyor. Dün bana yine uçan ninja tekmesi attı. Karnım nasıl savruldu sağa anlatamam. Böyle anlarda elimde bir kamera o anı çekmek istiyorum

Benim karnım aşağı indi ve bir hafiflik oldu bende. Yine kaburgama doğru baskı yapıyor ama genel olarak hafiflemiş hissediyorum kendimi. Sende de var mı böyle bir şey?

ben kameraya aldım canım geçenlerde göbeğimi :) sonra izlettirdim anneme şaştı kaldı :)) bazen o kadar hızlı ve güçlü tekme atıyor ki olduğum yerde sarsılıyorum :)

kendini hazır hissetmen ne güzel, ben hala cesaretlenemedim sanırım...

canım ben ilaç kullanmadan önce(nidilat) karnım daha aşağıdaydı, ilaçla beraber yukarı çıktı, cumadan bu yana ilacı bıraktım. sanki gün içinde değişiyor, yani sabah daha yukarıda geliyor bana akşam yatmaya yakın ise daha aşağıda, böyle bir durum var mıdır mümkün müdür bilmiyorum tabi :) hafiflik de pek yok henüz. benden önce doğurursun sen belki de baksana hafiflik başlamış :)) ben de enerji değil tersine bir uyuşukluk var uykum geliyor... tek başıma dışarı çıkmaktan da korkuyorum...

doğum anında tekrar edilecek dua/sureler var onları ezberlemeye çalışıyorum. sen de başlamadıysan başla canım bence...

canım benim de karnım 2 haftadır falan aşağıda, herkes de farkediyor. cuma günü dr. baktı kafa daha tam inmemiş, dedi... daha da inecek yani bu göbekler :)

kiz carsamba 37 olucam soleyin kac hurma yiyim bu arada pasann sabirsizmis he Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim hepimiz hazir moda bekliyoz bi sanci git acil gerekirse kesil dogur dikil haydeee herseyi biliyoz napiyoz tirsmiyoz

kiz carsamba 37 olucam soleyin kac hurma yiyim bu arada pasann sabirsizmis he Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim hepimiz hazir moda bekliyoz bi sanci git acil gerekirse kesil dogur dikil haydeee herseyi biliyoz napiyoz tirsmiyoz

canım ya gerçekten böyle mi düşünüyorsun yoksa böyle düşünmek istediğin için kendini gaza mı getiriyorsun :))) ayyy ben niye bu kadar tırsıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa (

canım ya gerçekten böyle mi düşünüyorsun yoksa böyle düşünmek istediğin için kendini gaza mı getiriyorsun :))) ayyy ben niye bu kadar tırsıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa (
aslinda hersey ii di gece hic abartmadan soyluyor bi saga bi sola dondum ben ya suyum nasil patlar anlarmiyim hemen uykuda olursa sanci gelicek ki hemen hasdtaneye yetisirmiyim sonra karnimdaki bebek kolay cikarmi:) dusun dusun sabaha karsi uyumusum aslinda o an gelince yapacak bisi yok rahat olmaya calisicaz tabi Allah yardimcimiz olsun da bilmedigimiz bisi oldugu icin acinin dozunu da kestiremiyosun ki bi de yaklastikca tirsiyosun ama rahatim yine de Allah buyuk canim :) su hurmayi soleyinnnnn kactane yiyim simdi ben yarin 37 oluyorum :))

Hadi bakalım hangi paşa önce gelecek Tek başına dışarı çıkmamakta haklısın bu sıcakta tansiyonun düşer, başın döner falan mazallah, heyecana gerek yok. Duaları henüz ezberleyemedim ben. Okuyorum neler yapılacağını ama hazırlık yapamadım

Canım hurma günde 5-6 tane yenecekmiş.

Su patlayınca altına işemiş gibi hissediyormuşsun. Anlaşılıyormuş yani. İlk doğumda da sancı geldikten sonra doğurman uzun zaman alıyormuş. Bana doktorum hiç yetişemem diye düşünme, filmlerdeki gibi olmuyor doğum demişti

Ben de sancıyı anlar mıyım diye telaş ediyorum ama tecrübeli anneler kesinlikle anlarsın acı seni durdurmaz diyorlar :18: KArnım daha çok kasılmaya başladı zaten. Göğüslerim de dolgunlaştı sanki, inşallah süt kanallarım çalışıyordur Ben kendimce doğumu 20-25 mayısta bekliyorum. Annem 15-20 mayısta, kardeşim de 25 mayısta doğacağını hissediyormuş. Eşim de tam tarihinde doğacak diyor. Falcılar gibi olduk ya

hadi bakalim hayirlisi canim benim benim de son olarak dr nin verdigi tarhi 25-02 haziran en son artik onun disinda her an dogurmaya hazirim Allahin izniyle sagol bilgilendirdigin icin sen ben deryaf 25 mayis gel gitlerindeyiz 3 muz de o gun dogururmusuz ne guzel olur ya benim kasiklarimda alt kisimda hissediyorum canim kasilmalari hayirlisi olsun artk ne diyelim:) ev islerini normal yapiyorum temizlik biti simdi rutin toz sil supur annem de her gun geliyor onun disinda agiliyorum kalkiyorum o kadar nazlanmiyorum insAllah kolay saglikli bir dogum geciririz hem biz hem bebeklerimiz Amin

ikinci çocukta acıyı bildiğin için daha zor daha korkulu oluyormuş canım :) ben de sanki her an suyum gelecekmiş gibi hissediyorum özellikle gece wc ye kalktığımda :) ben de sancıyı falan değil de o çıkış anını düşünüyorum sürekli, ayy aklımdakileri yazıp sizi de korkutmıyım ben :))

bizde de aynı şey canım, eşim 17 si diyor, amcamız 12 si, annem hemen şimdi :)) ben tahmin edemiyorum ya da işime gelmiyor :))

benim dr.a yetişemem gibi bir endişem yok, sadece günün sabah ya da akşam saati olursa o yana çok trafik oluyor ondan tırsıyorum. yoksa 15 dk lık yol arabayla. zaten annemin evine çok yakın yürüyerek 5 dk mesafede, sanırım çok ağır sancım olmazsa annem de bekler öyle h.haneye giderim tabi annem ve eşimi tutabilirsem, onlar benden beter :))

bugün eşimin d.günü, bu gece gelir belki diye düşündük ama gelen giden olmadı :) bu biz de bir aile geleneği gibi oldu da, ablamda annemlerde çok denk geldi böyle şeyler :))

doğumda yanıma ablamı almayı düşünüyorum, acayip cesaretli ve komiktir, kendisi güle güle doğurdu resmen :) o anda morale çok ihtiyacım olacaktır...

duaları bir kağıtta toparladım, 3 kopya hazırlıyorum, biri bana 2 si dışarda beni bekleyecek olanlara :)

ikinci kolay da oluyo diyorlar korkmayiz yaz sen yaz ayni dusunceleri barindiriyoruz canim benim aynen aksam wc su korkusu bizim de hastane yakin da esimin evde oldugu zamana denk gelse yoksa asagi dukkandan birini cagiricaz gibime geliyor :) hayirlisi bakalim bebisleriniz ii ce konserve halini aldi:) canim ya artik uff puff der gibi oldu...

kizlar nie faceyi ekleyip konusmuyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…