Allah senin de yuzunu guldursun tez zamanda Amin canim gecen yil bu zamanlarda pco oldugumu ogrendim simdi insAllah Allahin izniyle bu ay yavruma kavusucam umidini yitirme ben hormon ignesi aldim ve kontrol ilaci kullandim sogan kuru yaptim lahana suyu icerek fazla kilolarimi attim Allaha sukurler olsun ki eylulde hamile oldugumu ogrendim sankin pes etme cok dua et meyrem suresini 40 gun oku inan bana en buyuk ama en buyuk muzice dualarda Rabbim senin de yuzunu guldursun dualarimdasiniz Amin
Allah razı olsun. Allah yavrunla sağlikli uzun ömürler nasip etsin, Allah im inşallah bana da bir evlat nasip eder amin ,
bende sizledenim 2aylık hamişim
Eki Görüntüle 701935 maşşallah deyin oğluma teyzeleriii
acemiperi deryaf ve pembemasal doqumlarınız çok yaklaşmış Rabbim hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler nasip etsin öpüyorum hepinizi
oyyy canım az kalmış inş saglıklı şekilde alırsınız coccaklarınızı
Merhabalar bayanlar takip ediyorum ama yazamiyorum ama birkac onerim olacak hamislere yaklasmis iyice dogum masallah zor gunler insallah sonunda beklediginiz buyuk gun gelecek bu muydu diyecesiniz. Bir lohusa olarak dualarim sizzinle bebein ve kendinizin kilosuna hicc takilmYin bakin oniki kilo verdim bile vee minicik kizim lokum oldu gidisii varr. Masallah cok iyi geldi sutum. Ama bunun icin birsey yapmami solemislerdi uyguladim. Bebegi emzirmem icin getirdiklerinde damagina medineden gelen hurma ve zemzem damlattim cok sukur diyim detay vermiyim deneyin emi pisman olmazsinizz:-* bu arada bwn hurmayi hamilelegimde iki adet yiyordum son ay 5e cikardim gercekten acilmam cook kolaydi ve o sanci aninda ben merywm suresi okumaya calisiyordum kizimin fotosunu eklicem ama telden girdigimden yapamadim farki sizede gosteermk isterdim. Bu arada aysem cok kiskandim oglun emİk tutmus benimli almiyor ve beni emzik olarak kullaniyor bos olmadigindanda sisti yavrumneyse ara ara donecegim sevgiler
kizlarr bu gun dustan bi ciktim ve karnimin az asagi indigini farketim anneme de sordum hadi hayirlisi dedi sanirim prensesim hazneye giriyo arastirdim arkadasima da sordum uzmanlar da karin asagi inerse 4 hafta icinde dogum gerceklesir diyo ve son 4 hafta ayyy bi heycan kapladi beni simdi sanki dogurucagimi bilmiyodum hafif bi tirsintihurma yemeye baslasam mi simdi onu dusunuyorum 4 haftam var kac tane yesei erken acilirsam napsam ya?
Bugün benle aynı tarihte doğumu görünen bir arkadaşın 2 mayısta doğum yaptığını öğrendim. artık suyumuz ısındı deryafcuma günü dr.daydık kızlar, yine sancılarım çıktı zaten hissediyorum artık. özellikle akşamları oluyor...
ilacı yani nidilatı kestik artık bekliyoruz oğlumuzu...
çatı muayenemi de oldum. dr. elle muayene etti abartıcak bişey değilmiş, 1 dk sürdü zaten. çatım çok dar değilmiş ama çok da geniş değil, dedi. 3 kg ya kadar çıkarırsın ama daha büyük olursa çok konforlu bir doğum da olmaz, dedi :)) kasların çok sert, kendini normal doğuma hazırlaman gerek, sonuçta orası kaslardan ibaret, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur, dedi. bilmiyorum tırstım birazinşallah bedenim de psikolojim de izin verir normal yaparım doğumumu... son ay zormuş gerçekten... şu zamana kadar pek ağrı sızı çekmedim çok şükür kusmam da olmadı, son ay daha sıkıntılı ve stresli oldum... nst de sancılarım 100ü geçiyor... Rabbim yardımcımız olsun.
c.tesi temizlik işimiz de bitti çok şükür. halılar, camlar, yerler, dolaplar derken bitti gitti sonunda. bir yandan yardımcı abla bir yandan annem bir yandan eşim hallettiler, halılarda geldi serdik bitti :) bugün de çantamı toparlarım yarın eşimin d.günü kim bilir belki gelir çat diye bizim sıpa :))
Bugün benle aynı tarihte doğumu görünen bir arkadaşın 2 mayısta doğum yaptığını öğrendim. artık suyumuz ısındı deryafŞaka bir yana bebeğim için hazır hissediyorum kendimi. Haftaya falan gelebilir. Azıcık dişini sıksın üç aylarda doğsun 11 mayıstan sonra
Benim paşa tekmelere, gerinmelere tam gaz devam ediyor. Hatta abartıyor. Dün bana yine uçan ninja tekmesi attı. Karnım nasıl savruldu sağa anlatamam. Böyle anlarda elimde bir kamera o anı çekmek istiyorum
Benim karnım aşağı indi ve bir hafiflik oldu bende. Yine kaburgama doğru baskı yapıyor ama genel olarak hafiflemiş hissediyorum kendimi. Sende de var mı böyle bir şey?
canım benim de karnım 2 haftadır falan aşağıda, herkes de farkediyor. cuma günü dr. baktı kafa daha tam inmemiş, dedi... daha da inecek yani bu göbekler :)
kiz carsamba 37 olucam soleyin kac hurma yiyimbu arada pasann sabirsizmis he Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim hepimiz hazir moda bekliyoz bi sanci git acil gerekirse kesil dogur dikil haydeee herseyi biliyoz napiyoz tirsmiyoz
aslinda hersey ii dicanım ya gerçekten böyle mi düşünüyorsun yoksa böyle düşünmek istediğin için kendini gaza mı getiriyorsun :))) ayyy ben niye bu kadar tırsıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa(
Hadi bakalım hangi paşa önce gelecekben kameraya aldım canım geçenlerde göbeğimi :) sonra izlettirdim anneme şaştı kaldı :)) bazen o kadar hızlı ve güçlü tekme atıyor ki olduğum yerde sarsılıyorum :)
kendini hazır hissetmen ne güzel, ben hala cesaretlenemedim sanırım...
canım ben ilaç kullanmadan önce(nidilat) karnım daha aşağıdaydı, ilaçla beraber yukarı çıktı, cumadan bu yana ilacı bıraktım. sanki gün içinde değişiyor, yani sabah daha yukarıda geliyor bana akşam yatmaya yakın ise daha aşağıda, böyle bir durum var mıdır mümkün müdür bilmiyorum tabi :) hafiflik de pek yok henüz. benden önce doğurursun sen belki de baksana hafiflik başlamış :)) ben de enerji değil tersine bir uyuşukluk var uykum geliyor... tek başıma dışarı çıkmaktan da korkuyorum...
doğum anında tekrar edilecek dua/sureler var onları ezberlemeye çalışıyorum. sen de başlamadıysan başla canım bence...
Canım hurma günde 5-6 tane yenecekmiş.aslinda hersey ii digece hic abartmadan soyluyor bi saga bi sola dondum ben ya suyum nasil patlar anlarmiyim hemen uykuda olursa sanci gelicek ki hemen hasdtaneye yetisirmiyim sonra karnimdaki bebek kolay cikarmi:) dusun dusun sabaha karsi uyumusum aslinda o an gelince yapacak bisi yok rahat olmaya calisicaz tabi Allah yardimcimiz olsun da bilmedigimiz bisi oldugu icin acinin dozunu da kestiremiyosun ki bi de yaklastikca tirsiyosun ama rahatim yine de Allah buyuk canim :) su hurmayi soleyinnnnn kactane yiyim simdi ben yarin 37 oluyorum :))
Hadi bakalım hangi paşa önce gelecekTek başına dışarı çıkmamakta haklısın bu sıcakta tansiyonun düşer, başın döner falan mazallah, heyecana gerek yok. Duaları henüz ezberleyemedim ben. Okuyorum neler yapılacağını ama hazırlık yapamadım
Canım hurma günde 5-6 tane yenecekmiş.
Su patlayınca altına işemiş gibi hissediyormuşsun. Anlaşılıyormuş yani. İlk doğumda da sancı geldikten sonra doğurman uzun zaman alıyormuş. Bana doktorum hiç yetişemem diye düşünme, filmlerdeki gibi olmuyor doğum demişti
Ben de sancıyı anlar mıyım diye telaş ediyorum ama tecrübeli anneler kesinlikle anlarsın acı seni durdurmaz diyorlar :18: KArnım daha çok kasılmaya başladı zaten. Göğüslerim de dolgunlaştı sanki, inşallah süt kanallarım çalışıyordurBen kendimce doğumu 20-25 mayısta bekliyorum. Annem 15-20 mayısta, kardeşim de 25 mayısta doğacağını hissediyormuş. Eşim de tam tarihinde doğacak diyor. Falcılar gibi olduk ya
aslinda hersey ii digece hic abartmadan soyluyor bi saga bi sola dondum ben ya suyum nasil patlar anlarmiyim hemen uykuda olursa sanci gelicek ki hemen hasdtaneye yetisirmiyim sonra karnimdaki bebek kolay cikarmi:) dusun dusun sabaha karsi uyumusum aslinda o an gelince yapacak bisi yok rahat olmaya calisicaz tabi Allah yardimcimiz olsun da bilmedigimiz bisi oldugu icin acinin dozunu da kestiremiyosun ki bi de yaklastikca tirsiyosun ama rahatim yine de Allah buyuk canim :) su hurmayi soleyinnnnn kactane yiyim simdi ben yarin 37 oluyorum :))
Hadi bakalım hangi paşa önce gelecekTek başına dışarı çıkmamakta haklısın bu sıcakta tansiyonun düşer, başın döner falan mazallah, heyecana gerek yok. Duaları henüz ezberleyemedim ben. Okuyorum neler yapılacağını ama hazırlık yapamadım
Canım hurma günde 5-6 tane yenecekmiş.
Su patlayınca altına işemiş gibi hissediyormuşsun. Anlaşılıyormuş yani. İlk doğumda da sancı geldikten sonra doğurman uzun zaman alıyormuş. Bana doktorum hiç yetişemem diye düşünme, filmlerdeki gibi olmuyor doğum demişti
Ben de sancıyı anlar mıyım diye telaş ediyorum ama tecrübeli anneler kesinlikle anlarsın acı seni durdurmaz diyorlar :18: KArnım daha çok kasılmaya başladı zaten. Göğüslerim de dolgunlaştı sanki, inşallah süt kanallarım çalışıyordurBen kendimce doğumu 20-25 mayısta bekliyorum. Annem 15-20 mayısta, kardeşim de 25 mayısta doğacağını hissediyormuş. Eşim de tam tarihinde doğacak diyor. Falcılar gibi olduk ya
ikinci çocukta acıyı bildiğin için daha zor daha korkulu oluyormuş canım :) ben de sanki her an suyum gelecekmiş gibi hissediyorum özellikle gece wc ye kalktığımda :) ben de sancıyı falan değil de o çıkış anını düşünüyorum sürekli, ayy aklımdakileri yazıp sizi de korkutmıyım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?