taze anne hoş geldin :))
moral aşılıyorsun canım valla sağolasın... hurmaya başladım ben de her gün 1-2 taneyi geçirmiyorum ama arttırsam mı ne dersin?
şöyle güzeeeeelll bir foto bekliyoruz canım senden :)
Bebekler ne zaman gelceğini biliyor. Hep erken doğururum diyordum ama artık 39, 40 haftayı göreceğimi düşünüyorum. Ben doğumda annemi istiyorum yanımda. Eşim o kadar yardımcı olamaz gibi geliyor. Duaları da karta yazıp kapıda bekleyenlere vereceğim.bizde de aynı şey canım, eşim 17 si diyor, amcamız 12 si, annem hemen şimdi :)) ben tahmin edemiyorum ya da işime gelmiyor :))
benim dr.a yetişemem gibi bir endişem yok, sadece günün sabah ya da akşam saati olursa o yana çok trafik oluyor ondan tırsıyorum. yoksa 15 dk lık yol arabayla. zaten annemin evine çok yakın yürüyerek 5 dk mesafede, sanırım çok ağır sancım olmazsa annem de bekler öyle h.haneye giderim tabi annem ve eşimi tutabilirsem, onlar benden beter :))
bugün eşimin d.günü, bu gece gelir belki diye düşündük ama gelen giden olmadı :) bu biz de bir aile geleneği gibi oldu da, ablamda annemlerde çok denk geldi böyle şeyler :))
doğumda yanıma ablamı almayı düşünüyorum, acayip cesaretli ve komiktir, kendisi güle güle doğurdu resmen :) o anda morale çok ihtiyacım olacaktır...
duaları bir kağıtta toparladım, 3 kopya hazırlıyorum, biri bana 2 si dışarda beni bekleyecek olanlara :)
Üçümüz peşpeşe doğuracağız sanırımhadi bakalim hayirlisi canim benim benim de son olarak dr nin verdigi tarhi 25-02 haziran en son artik onun disinda her an dogurmaya hazirim Allahin izniyle sagol bilgilendirdigin icin sen ben deryaf 25 mayis gel gitlerindeyiz 3 muz de o gun dogururmusuzne guzel olur ya benim kasiklarimda alt kisimda hissediyorum canim kasilmalari hayirlisi olsun artk ne diyelim:) ev islerini normal yapiyorum temizlik biti simdi rutin toz sil supur annem de her gun geliyor onun disinda agiliyorum kalkiyorum o kadar nazlanmiyorum insAllah kolay saglikli bir dogum geciririz hem biz hem bebeklerimiz Amin
Çok merak ettim minnoşunu. Resim ekleyebilirsen görmek isterim. Halveti bıraktık artık biz. Tehlikeli olabilir bu haftadan sonra :18:Tatlimm ben senin tele atsam fotoyu telden giriyorum yükleyemiyorum ama keske hepiniz görse su güzelligi masallahi war mawi boncuguyla dogdu kizim mawi gözlü sacli mi sacli:) hurmaya gelince kizlar bol bol yiyin taneyle ugrasmayin erken dogursam o kdr kusmaya sanciya ben dogururdum. 40.hafta geldi dakik kizim. Bol uyku bol yürüyüs bol halwet bol hurma:) e daha ne diyimmm
ikinci kolay da oluyo diyorlar korkmayiz yaz sen yazayni dusunceleri barindiriyoruz canim benim aynen aksam wc su korkusu bizim de hastane yakin da esimin evde oldugu zamana denk gelse yoksa asagi dukkandan birini cagiricaz gibime geliyor :) hayirlisi bakalim bebisleriniz ii ce konserve halini aldi:) canim ya artik uff puff der gibi oldu...
kizlar nie faceyi ekleyip konusmuyoruz biz
Tatlimm ben senin tele atsam fotoyu telden giriyorum yükleyemiyorum ama keske hepiniz görse su güzelligi masallahi war mawi boncuguyla dogdu kizim mawi gözlü sacli mi sacli:) hurmaya gelince kizlar bol bol yiyin taneyle ugrasmayin erken dogursam o kdr kusmaya sanciya ben dogururdum. 40.hafta geldi dakik kizim. Bol uyku bol yürüyüs bol halwet bol hurma:) e daha ne diyimmm
Bebekler ne zaman gelceğini biliyor. Hep erken doğururum diyordum ama artık 39, 40 haftayı göreceğimi düşünüyorum. Ben doğumda annemi istiyorum yanımda. Eşim o kadar yardımcı olamaz gibi geliyor. Duaları da karta yazıp kapıda bekleyenlere vereceğim.
selam kizlar dun kontrolum vardi Allaha sukur ikimiz da iyiz masAllah doktorum artik beklemedeyiz dedi son tarhi 02 haziran hanim efendi teslif etmezlerde 03 haziran gel dedi artik suni mi olur sezeryan mi bilmiyorum insAllah kizim normal gelir de Allaha sukur pozisyonu da uygun inanirmisiniz dunden beri korkmuyorum doktorum oyle bi guven vardi kihadi gel dogur dese dogurabilirdim hurma yemeye devam ediyorum ev islerini yapiyorum egil kalk ise yariyo deryafla ayni derdi paylasiyorum arkadasim ben de gunduz cikmaya korkuyorum inanirmisin gecen araba o kadar hizli geldi ki annem vardi yanimda sabah buralari cok kalabalik oluyor aksam da esim geliyo isten yorgun argin cikalim diyemiyorum onu oyle gorunce son bi haftadir yagmur da var zaten ama bana ii geliyor en azindan dogurana kadar serinlik ii :) yazin sicagindan kurtulduk koca gobekle:) aksamlari cok sicak basiyo yuzumu yikiyorum cami aciyorum arda avuclarim kasiniyo o da hormon seviyesinin artmasindanmis benden haberler boyle kizlar Allah hayirli zamanda hayirli bir sekilde bizim hastaneye ulasmamizi saglasin insAllah hayirli doktorlarin elllinde dogsun yavrumuz hem biz hem de yavrularimiz kurtulsun insAllah Amin
merhaba kızlar
içinizde beni hatırlıyanlarınız vardır mutlaka, ki deryaf hatırlıyo, ki beni o dürttü neden uğramıyosun diye. haklıydı tabi.
çok uzun zaman geçti aradan aylar hatta. ama elim bi türlü varmadı bu topiğe. ilk yaşadığım acının izlerini gördüm hep burda.
ama allahıma hamdolsun yeni müjdemi aldım, eski acımı unuttum.
evet hamileyim, 9+5 olduk hatta büyüdükkk... allahım bu bebeğime uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. bugün kontrolümüz vardı bebeişimizi gördük, kolları, bacakları, mükemmel bi duygu tarifi yokallahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
şöle bi baktım topiğe; eceli,ayşe, zuzu, felsefem, seastre... ve hatırlayamadığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar, allah evlatlarınıza uzun ömürler versin, bebişlerinizi kucağınıza almışsınız, gözünüz aydın
acemiperi, deryaf, pembemasal... sizde yolun sonuna gelmişiniz artık, kara görünmüşallahım hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın. inşallah bi avazda normal doğumla pıtlatın bebişlerinizi
işte böleeee...
tekrar görüşmek üzere
hele şükür geldin :)
merhaba canım.
tekrar hayırlı olsun. Rabbim hayırla, sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. kötü düşünmek yok, bol dua var... benim tehlikeli zamanlarım oldu gebeliğin başında, günde 100 fatiha okumaya çalıştım, tavsiye ederim.
gerçi sen çok fazla umutsuzluğa, olumsuzluğa düşmedin maşallah ya da öyle göründün içinde yaşadın bilmiyorum. neyse geçti gitti o günler artık sıradaki heyecanları bekliyoruz senden, cinsiyeti boyu kilosu :))
bize kara göründü canım dediğin gibi, hayırlısıyla bir de kucağımıza alalım şu doğumu bir atlatalım inşallah...
artık habersiz bırakma bizi.
sağlıklı, kolay hamilelik dilerim kuzum.
Pembemasal ben de sıcaklardan ve kalabalıktan dolayı öğle saatlerinde çıkmıyorum doşarı. Kalabalık etkinliklere gitmiyorum. İnsanlar çok dikkatsiz yürüyor. Ben de ördek yürüyüşüne terfi ettiğim içinarada karmaşa oluyor. Bugün bankaya gittim de o kadarcık yolda öldüm bittim. Tansiyonum da düştü. Hemen şeker yedim azıcık kendime geldim. Bebek yol boyu battı bana resmen. Ağrım oldu, korkuttu beni. Şu an perişan durumdayım
Gelelim sana, çok güzel haberler vermişsin, kendine güvenin yenilenmiş. Kuzuna da sana da maşallah
Ayvareceli canım sen hamiş misin ne kadar sevindim bilsenBebeciğini de görmüşsün bebek olarak . Artık sen de bizdensin Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. Senin biraz daha yolun var. Bizler artık bu maratonun sonuna geldik. Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize
Ayyyy recelimm ne gzl bi hbeeerle donus yaptin masallah rabbim tamamina erdirsin karnindan kucagina konsun Meleginn... Daha fazla ugra vw guzwl.haberleeer vee bize emi opuyorum senimerhaba kızlar
içinizde beni hatırlıyanlarınız vardır mutlaka, ki deryaf hatırlıyo, ki ebeni o dürttü neden uğramıyosun diye. haklıydı tabi.
çok uzun zaman geçti aradan aylar hatta. ama elim bi türlü varmadı bu topiğe. ilk yaşadığım acının izlerini gördüm hep burda.
evet hamileyim, 9+5 olduk hatta büyüdükkk... allahım bu bebeğime uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. bugün kontrolümüz vardı bebeişimizi gördük, kolları, bacakları, mükemmel bi duygu tarifi yokallahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
şöle bi baktım topiğe; eceli,ayşe, zuzu, felsefem, seastre... ve hatırlayamadığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar, allah evlatlarınıza uzun ömürler versin, bebişlerinizi kucağınıza almışsınız, gözünüz aydın
acemiperi, deryaf, pembemasal... sizde yolun sonuna gelmişiniz artık, kara görünmüşallahım hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın. inşallah bi avazda normal doğumla pıtlatın bebişlerinizi
işte böleeee...
tekrar görüşmek üzere
sagol canim benim Allaha sukurler olsun ki senin de bebisin yoldaymis bizler icin dua et Allah seni de saglikli bir sekilde yavruna kavustursun bizler de herkeze evlatlar nasip etsin aminmerhaba kızlar
içinizde beni hatırlıyanlarınız vardır mutlaka, ki deryaf hatırlıyo, ki beni o dürttü neden uğramıyosun diye. haklıydı tabi.
işte böleeee...
tekrar görüşmek üzere
canim test yap ama bunu anlamanin en mantikli yolu doktora gitmek Allah sana da en kisa zamanda bebis nasip etsin insAllah AMIN5 nisandan beridir bebek için uğraşıyoruz adetim 28 güne bir olur düzenlidir ama bu ay adetim 2 gün sürdü sonrasında hep leke geldi.. ve şuan alt kasıklarımın en çok solda şişlik var baya belirgin bir şişlik hamilemiyim yoksa kist mi var anlayamadım eczaneden test alsam belli olur mu hemen cevap verebilirseniz çok memnun olacağım...
aMIN canim benim ben de aynen ole yanliz disari cikmaya korkuyorum koruma ic gudusu full:)canım valla sıcaklardan iyi yırttık :) Allah yazın hamile olanlara yardım etsin, ben bu kış hiç üşümedim :)
hurmayı ben de artık 5 adet kadar yiyorum. umreden gelen var dışarıdan aldığımız var karışık yiyorum ikisinden de. bebeğim ve kendim için de birer hurmaya yasin okudum onlar da hazır dolapta bekliyor :)
artık ben de doğsun istiyorum, düşündükçe daha çok evham yapıyorum, inşallah bir avazda doğururuz canım.
Pembemasal ben de sıcaklardan ve kalabalıktan dolayı öğle saatlerinde çıkmıyorum doşarı. Kalabalık etkinliklere gitmiyorum. İnsanlar çok dikkatsiz yürüyor. Ben de ördek yürüyüşüne terfi ettiğim içinarada karmaşa oluyor. Bugün bankaya gittim de o kadarcık yolda öldüm bittim. Tansiyonum da düştü. Hemen şeker yedim azıcık kendime geldim. Bebek yol boyu battı bana resmen. Ağrım oldu, korkuttu beni. Şu an perişan durumdayım
Gelelim sana, çok güzel haberler vermişsin, kendine güvenin yenilenmiş. Kuzuna da sana da maşallah
Ayvareceli canım sen hamiş misin ne kadar sevindim bilsenBebeciğini de görmüşsün bebek olarak . Artık sen de bizdensin Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. Senin biraz daha yolun var. Bizler artık bu maratonun sonuna geldik. Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize
Beni artik surekli mide yanmam var. Gaviscona devam etmem lazim ama unutuyorum. Ben sicaktan midir nedir kilo veriyorum galiba ya :44:hurmayı seviyorum yiyorum ama sonra midem cayır cayır yanıyor ya...
merhaba kızlar
işte böleeee...
tekrar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?