Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hurmayı seviyorum yiyorum ama sonra midem cayır cayır yanıyor ya...

Beni artik surekli mide yanmam var. Gaviscona devam etmem lazim ama unutuyorum. Ben sicaktan midir nedir kilo veriyorum galiba ya :44:

kizlar mide asidiniz varsa minerali sudan icin hem faydali hem asidi alir onun disinda bir bardak soguk sut icebilirsiniz ben bu gun gunaydim ayaklarim agiriyo bizim ufaklik annesinin vucudundan kalsiyum asiriyo gene galiba hareket edince siz de dogunca onun ayaklarini nasil isiricaginizin hayalini kuruyormusunuz hele tombis olursa ah yandi kiyamam ki yine ya

Maden suyunu arada bir içiyorum. Bugün de içeyim bir tane. Gaviscon içtim bugün. Çünkü bu yanmalar dayanılmaz olmaya başladı.

Oğlum göğüs kafesimin ucunu çürütmüş resmen popoyu dayamaktan. Öyle bir sızlıyor ki ağlayacağım. Ben de onun poposuna vuracağım şaplakların hayalini kuruyorum

MasAllah bebislere onlar saglikli olsun da bizi bosverelim:) mutlu sonra dogur adim adim ay tuylerim dikken dikken olduu:)insAllah hayirlisiyla insan aciyi bekler mi bir mutluluk icin bir mucize icin inanin o acinin gelmesini bekliyorum yavruma kavusmak icin Allah herkezin yuzunu guldursun bu cuma gununde dualarim hepimize optum canim:)

Kızlar mrb benim bi sorum varlütfen yardımcı olurmusunuz bana ben mart 15 adet oldum tekrar nisan 6 adet oldum 2 gün sürdü sonrasında 13 gün ara ara cooook açık pembe şeklinde devam etti ve bugün mayısın 10 hala âdet olmadım 3 gün önce evde test yaptım negatif ne yapalım ha bu arada mayısın 1-2 sinde adet sancırım oldu bekledim ama olmadım çünkü heray 3-5 gün geriye düşer adetim ama olmadı sizce bu nedir bir fikri olan varmı lütfen cevap verin lütfennnnnnn

Beni artik surekli mide yanmam var. Gaviscona devam etmem lazim ama unutuyorum. Ben sicaktan midir nedir kilo veriyorum galiba ya :44:

geçen haftalarda ben de 1,5 kg verdim ama sanırım tekrar aldım. son zamanlarda kilo veriyormuş kimisi... mide yanması hurma ile başladı ben de, soda iyi geliyor ama etkisi geçince tekrar başlıyor...

zaten benimkine dr hep koca ayak diyor kime çekti bilmem, ben 37 babası 42 giyiyor halbuki :) bizimki ayaktan ziyade popodan zorluyor ben de pat pat sevcem minik sıpamı inşallah :)

Şimdiye kadar testte çıkması lazımdı. Eğer şüpheleniyorsan kan testi yaptırabilirsin. Her halukarda bir jinokoloğa görünmen iyi olur

en temizi kan tahlili yaptırman arkadaşım. sabah aç karnına git kan ver sonuç çabuk çıkar zaten.

bu gun kendimi guzellestirmeye adadim kil maskesi sac boyasi 9 ay sonra dogum cantama fondotenimi aldim rimelimi :) vucut spreyimi cikista dinc gorunelim :) insAllah cok heycanliyim ya su an sacimda boya var sancimin geldigini dusunsenize anamm

bu gun kendimi guzellestirmeye adadim kil maskesi sac boyasi 9 ay sonra dogum cantama fondotenimi aldim rimelimi :) vucut spreyimi cikista dinc gorunelim :) insAllah cok heycanliyim ya su an sacimda boya var sancimin geldigini dusunsenize anamm

Ben de henüz makyaj çantamı koymadım valizime. Lohusayken solgun oluyor insan. resimlerde güzel çıkmak lazım

boya işini doğumdan sonra düşünüyorum canım, saç kestirme işini de :) ben de dün gittim kaş bıyık olayına girdim geldim :) makyaj çantamı hazır edeyim bak iyi oldu hatırlattın :)

Ben de henüz makyaj çantamı koymadım valizime. Lohusayken solgun oluyor insan. resimlerde güzel çıkmak lazım
Aynen canim kizlar kadinin gucunun farkindamisiniz Allaha sukurler olsun ki bizleri boyle yaratmis onca aci cekicez makyaj cantamizi dusunuyoruz o da bisi mi onca aci ve sut kokulu bir bebisten sonra ayni bakimi istiyoruz biz neyiz be anneme dedim ben insAllah normal sorunsuz olur da pijemalarla durmam birileri gelince nefret ediyorum pijemayla gezenleri gorunce rahat bi elbise giy de gecelik pijema hos durmuyor ya hem pskolojik olarak ta daha cabuk toparliyo bence

Canim perim hadi gözün aydin bebein gelmek icin alt yapisini hazirlamis az kaldi ben dogum yaptigim hafta 1.5 kg werdim sicktn dil wucut doguma hazir olmak icin odemi ter we idrar yoluyla atiyor buda tartiya yansiyor. Hadi hayirlisi. Mide yanmasi we kusmayi dokuz ay yasadim saclimi sacli rapunzelim geldi toka takilio düsün:) SİZDE DERYAFLA JÖLELERSİNİZ YAKİSİKLİLARİ

Hanımlar Allah herkese bebeğini sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.
Benim sorun hamilelik için kaç ay beklediniz neler yaptınız?

Ben 4.ayimda hamile kaldim. Iliskiden sonra bel altina yastik koyup bekledim. Gun asiri iliski. Ozellikle yumurtlama gunlerine dikkat et. Bol bol dua edip yediklerime de dikkat ettim

Bak heyecan yaptim simdi Kuzucugum fazla fazla kasmaya basladi beni. Karnim cok sik kasilip tas gibi oluyor. Bel agrisiyla baslayip adet agrisi gibi kasik agrisina donen ve bacak ya da kalcaya vuran agri nobetlerim oluyor. Dun baktim da 3 saatte bir 10 dk falan oluyor. Kasilmam daha sik tabi. Acaba cok mu yakin bebegim

Sacli basli olurmus ne guzel olur

Amin canim ii dileklerin icin sagol Allah sana da nasip etsin butun isteyenlere ben 9 uncu ayimda hamileyim haberini aldim canim meyrem suresini okudum 40 gun ruku ettim polen ari sutunu her gun 1 recel kasigi yedim esime keci boynuzu pekmezi mesir macunu icirdim her gun 1 corba kasigi gun asiri iliski ve bol bol dua canim benim bi de folik asit kullan her gun 1 tane al vucudu hamilelige hazirlar eger uzun suredir hamile kalamiyorsan dr ye git sende sorun yoksa esini goturk kucuk bir enfeksyon bile engeliyo hamileligi ki anti biotikler ile cozulebilir Allah yar ve yardimcin olsun Amin

canim önerilerin için çok teşekkür ederim ben 1 aydır deniyorum ve ilk ay hüsran olunca hiç olmicak gibi geldi çok kararttım kendimi o yüzden merak ettim kaçıncı ayda hamile kaldığınızı
teşekkür ederim tekrardan sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

slm kzilar nasilsin benim artik iyi ce agirlastim saga sola donemiyorum kilo yok ama yine de agirlik soz konusu siz ne durumdasiniz peki haftaya 20 li gunlere giriyoruz hadi hayirlisi:)

slm kzilar nasilsin benim artik iyi ce agirlastim saga sola donemiyorum kilo yok ama yine de agirlik soz konusu siz ne durumdasiniz peki haftaya 20 li gunlere giriyoruz hadi hayirlisi:)
Karnim kocaman oldu, nefes alirken biraz hirliyorum galiba. Baska sikintim yok cok sukur. Islerimi yavas da olsa yapabiliyorum. Boyuna camasir bulasik yika kaldir, evi duzenle...Dunya kadar da utu var. Bir yandan gebelikle ilgili kitaplarima basladim onlari okuyorum. Kapi susu yapicam ama biraz daha keyfimin gelmesini bekliyorum. Ankarada kapali yagmurlu bir hava var, is yapmak yerine yatmak istiyor canim

Safak 15 kalmis bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…