Karnim kocaman oldu, nefes alirken biraz hirliyorum galiba. Baska sikintim yok cok sukur. Islerimi yavas da olsa yapabiliyorum. Boyuna camasir bulasik yika kaldir, evi duzenle...Dunya kadar da utu var. Bir yandan gebelikle ilgili kitaplarima basladim onlari okuyorum. Kapi susu yapicam ama biraz daha keyfimin gelmesini bekliyorum. Ankarada kapali yagmurlu bir hava var, is yapmak yerine yatmak istiyor canim
Safak 15 kalmis bende
Ben dun doktora gittim. Bebegim 3 kilo civarinda ve 53 cmCati muayenesi oldum, normal doguma engel bir durum yokmus. 40'li haftalari gorecegini sanmam, rahim kendini hazirliyor, sancin da var, yakinda gelir bebek dedi doktor. Ben de sevindirik oldum
Deryaf ne yapti acaba?
abuuuuuuuumerhaba canım, ben de dün dr.daydım. benim oğlum da 2900 gr olmuş, 49 cm de boyu... :)
catı muayenesini de atlatmışsın desene hadi hayırlısı olsun bakalım :)
benim yine nst de sancılarım çıkıyor, dr.um doğur artık dedi dün :) perşembe tekrar kontrol var dün alttan muayene yapmadı, perşembe yapıcam hem artık normal doğuma alışman için alttan muayene önemli, dedi. senin sancı değerlerin nasıl? catının geniş olmasına sevindim rahat bir doğum olacak demek ki...
Masallah bebeginemerhaba canım, ben de dün dr.daydım. benim oğlum da 2900 gr olmuş, 49 cm de boyu... :)
catı muayenesini de atlatmışsın desene hadi hayırlısı olsun bakalım :)
benim yine nst de sancılarım çıkıyor, dr.um doğur artık dedi dün :) perşembe tekrar kontrol var dün alttan muayene yapmadı, perşembe yapıcam hem artık normal doğuma alışman için alttan muayene önemli, dedi. senin sancı değerlerin nasıl? catının geniş olmasına sevindim rahat bir doğum olacak demek ki...
Masallah bebegine
Catim genis mi bilmem ama normal dogumu engellemezmis. Sanci degerleri hakkinda hicbirsey soylemedi sadece sancimin oldugunu ve bunun iyi bir sey oldugunu soyledi. Artik vajinal muayene yapmayacakmis ilk ve son oldu yani. Bir dahaki muayeneye gidemeden doguma gidecekmisin gibi geliyor bazen
Evdeyim ya artik kafama gore is yapiyorum kafama gore dinleniyorum. Iyi oldu boyle. Oglum da hala kipirdanma pesinde. Icerde kalca salliyor sanki. Gobegimi bir oraya bir buraya yamultuyor. Sigmiyor artik yavrum. Ayaklarini taa belimin sirta yakin kismina vuruyor zavallim. Persembe ya da cuma gel oglum diyorum, bakalim ne yapacak
Hem erken cagirmis hem de ac gel demis doktorun, hadi bakalimevet canım artık gelsinler :) perşembe günü dr gelirken aç gel, dedi. sanki doğum düşüncesi var gibi geldi bana :) bilmiyorum artık hayırlısı pericim... artık hareketleri can yakıyor değil mi? günlerdir sağımda beni acıtan yerde ne var diye sordum dün, baktık elleri :) yerim ben onun minik minik parmaklarını ya :)
Hem erken cagirmis hem de ac gel demis doktorun, hadi bakalimHareketleri garip oluyor ya gulduruyor beni. Bariz hissediyorum ayaklarini falan ama goremiyorum. Az kaldi her yerini gorucem insallah
dün akşam saatlerinde çok fena belimden bacaklarıma vuran ağrım oldu, sanki adet olacakmışım gibi... ama sancı şeklinde değil devam eden ağrı şeklindeydi. biraz sıcak biraz soğuk su tuttum iki kez sonra geçti nasıl olduysa. neydi şimdi bu bilmiyorum. artık çok güçlü hareket ediyorlar gerçekten çok komik oluyor göbeğimin aldığı şekil :)
Canim gecenlerde bana da oldu. Doguruyorum sandim. Doktor bunlarin dogum provasi oldugunu, normal oldugunu ve iyi bir sey oldugunu soyledi banadün akşam saatlerinde çok fena belimden bacaklarıma vuran ağrım oldu, sanki adet olacakmışım gibi... ama sancı şeklinde değil devam eden ağrı şeklindeydi. biraz sıcak biraz soğuk su tuttum iki kez sonra geçti nasıl olduysa. neydi şimdi bu bilmiyorum. artık çok güçlü hareket ediyorlar gerçekten çok komik oluyor göbeğimin aldığı şekil :)
Canim aynen ben de beklemedeyim. Yarin kandil ya bir umit gelirsa diyorum. Bugun cok kasildi karnim. Biraz yordum kendimi ondan oldu galibaselam sisko filler :) ben de bir fill olarak beklemelerdeyimgece uykularim kaciyo su akiyo gibi geliyor yok sanci var gibi bu bebek icimden nasil cikicak dusunceleri:) 25 mayis haftaya kizlar minikler daha rahatlik pesinde tabi armut pis agzima dus durumundalar :) biz sabirsiziz elimden geldigince is yapiyorum yuruyorum hurmayi 8 e cikardim:) bizden haberler boyle Allah hayirli bir zamanda saglikli bir sekilde hem bizi hem meleklerimizi kurtarsin olmiyanlara da nasip etsin Amin insAllah
Aksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
Eki Görüntüle 712810 Eki Görüntüle 712824 Eki Görüntüle 712825
evet ılık bir duş alcanım böyle zamanlaerda çok iyi geliyo ve birde uzan tabi
ama senin doğumun çok yakın cnm:
çünkü aynılarını bende yaşamıştım ve bizim minik prenses 10 gün erken gelmişti..
bayildimmmm canim ya ismi de guzelmis saglikla dogsun lar yavrular insAllahAksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
yarın dr. kontrolü var kızlar, aç gel dediler, bakalım kandil günü ne çıkacak karşımıza :)
şahane olmuş canım ellerine sağlık :) evdesin ama boş durmuyorsun anlaşılan :))
Evet evdeyim ama yine full calismaya devamyarın dr. kontrolü var kızlar, aç gel dediler, bakalım kandil günü ne çıkacak karşımıza :)
Sagol canim daha iyisi senin olsun. Artik gelse diyorumbayildimmmm canim ya ismi de guzelmis saglikla dogsun lar yavrular insAllah
hadi hayirlisi canim benim bu arada Kandiliniz mubarek olsun
Aksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
canım maşallah çok güzel olmuş ikiside..güle güle kullanmayı nasip etsin Allah..
senden heves ettim bende yapmak istiyorum..ne malzemeler gerekli acaba yazabilirmisin liste olarak hepsini alayım..
birde benim makinem yok acaba elde dikebilirmiyim bu kapı süsünü acaba ?
vayyy acemiperim sende ne cevherler varmış ben yeni öğrendim, ellerine sağlık çok güzel olmuş. oğluşun çok şanslı valla. okuldaki performans ödevlerinde felan yaşadı vallaAksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
yarın dr. kontrolü var kızlar, aç gel dediler, bakalım kandil günü ne çıkacak karşımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?