Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Ben dun doktora gittim. Bebegim 3 kilo civarinda ve 53 cm Cati muayenesi oldum, normal doguma engel bir durum yokmus. 40'li haftalari gorecegini sanmam, rahim kendini hazirliyor, sancin da var, yakinda gelir bebek dedi doktor. Ben de sevindirik oldum

Deryaf ne yapti acaba?

Annem her gun geliyo arik pazartesi yatiya gelicek ne olur ne olmaz evde yanliz durmiyim hadi bakalim pasaya bizim kiz sadece aksam sancilar yapiyo gunduz daha iyim hareketen anlamiyorum fazla pek aksam kasilmalar oluyor ama kasinti oluyor sonra biz de insAllah cumretesi 39 olucaz hayirlisiyla

merhaba canım, ben de dün dr.daydım. benim oğlum da 2900 gr olmuş, 49 cm de boyu... :)
catı muayenesini de atlatmışsın desene hadi hayırlısı olsun bakalım :)
benim yine nst de sancılarım çıkıyor, dr.um doğur artık dedi dün :) perşembe tekrar kontrol var dün alttan muayene yapmadı, perşembe yapıcam hem artık normal doğuma alışman için alttan muayene önemli, dedi. senin sancı değerlerin nasıl? catının geniş olmasına sevindim rahat bir doğum olacak demek ki...

abuuuuuuuubi zamanlar bende bu topicdeydim girmeyeli baya olmus mıllet dogurdu dogurack o zamanlar cogu gebe degildi masallah valla

Masallah bebegine

Catim genis mi bilmem ama normal dogumu engellemezmis. Sanci degerleri hakkinda hicbirsey soylemedi sadece sancimin oldugunu ve bunun iyi bir sey oldugunu soyledi. Artik vajinal muayene yapmayacakmis ilk ve son oldu yani. Bir dahaki muayeneye gidemeden doguma gidecekmisin gibi geliyor bazen

Evdeyim ya artik kafama gore is yapiyorum kafama gore dinleniyorum. Iyi oldu boyle. Oglum da hala kipirdanma pesinde. Icerde kalca salliyor sanki. Gobegimi bir oraya bir buraya yamultuyor. Sigmiyor artik yavrum. Ayaklarini taa belimin sirta yakin kismina vuruyor zavallim. Persembe ya da cuma gel oglum diyorum, bakalim ne yapacak

evet canım artık gelsinler :) perşembe günü dr gelirken aç gel, dedi. sanki doğum düşüncesi var gibi geldi bana :) bilmiyorum artık hayırlısı pericim... artık hareketleri can yakıyor değil mi? günlerdir sağımda beni acıtan yerde ne var diye sordum dün, baktık elleri :) yerim ben onun minik minik parmaklarını ya :)

Hem erken cagirmis hem de ac gel demis doktorun, hadi bakalim Hareketleri garip oluyor ya gulduruyor beni. Bariz hissediyorum ayaklarini falan ama goremiyorum. Az kaldi her yerini gorucem insallah

Hem erken cagirmis hem de ac gel demis doktorun, hadi bakalim Hareketleri garip oluyor ya gulduruyor beni. Bariz hissediyorum ayaklarini falan ama goremiyorum. Az kaldi her yerini gorucem insallah

dün akşam saatlerinde çok fena belimden bacaklarıma vuran ağrım oldu, sanki adet olacakmışım gibi... ama sancı şeklinde değil devam eden ağrı şeklindeydi. biraz sıcak biraz soğuk su tuttum iki kez sonra geçti nasıl olduysa. neydi şimdi bu bilmiyorum. artık çok güçlü hareket ediyorlar gerçekten çok komik oluyor göbeğimin aldığı şekil :)

evet ılık bir duş alcanım böyle zamanlaerda çok iyi geliyo ve birde uzan tabi
ama senin doğumun çok yakın cnm:
çünkü aynılarını bende yaşamıştım ve bizim minik prenses 10 gün erken gelmişti..

selam sisko filler :) ben de bir fill olarak beklemelerdeyim gece uykularim kaciyo su akiyo gibi geliyor yok sanci var gibi bu bebek icimden nasil cikicak dusunceleri:) 25 mayis haftaya kizlar minikler daha rahatlik pesinde tabi armut pis agzima dus durumundalar :) biz sabirsiziz elimden geldigince is yapiyorum yuruyorum hurmayi 8 e cikardim:) bizden haberler boyle Allah hayirli bir zamanda saglikli bir sekilde hem bizi hem meleklerimizi kurtarsin olmiyanlara da nasip etsin Amin insAllah

Canim gecenlerde bana da oldu. Doguruyorum sandim. Doktor bunlarin dogum provasi oldugunu, normal oldugunu ve iyi bir sey oldugunu soyledi bana

Canim aynen ben de beklemedeyim. Yarin kandil ya bir umit gelirsa diyorum. Bugun cok kasildi karnim. Biraz yordum kendimi ondan oldu galiba

Aksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdi Pasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi

Eklentiler

• $IMG_2958.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_2958.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_2954.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 69

inşallah canım artık doğsun istiyorum. büyüdükçe çıkarması zor bu sıpaların :)

yarın dr. kontrolü var kızlar, aç gel dediler, bakalım kandil günü ne çıkacak karşımıza :)

bayildimmmm canim ya ismi de guzelmis saglikla dogsun lar yavrular insAllah

yarın dr. kontrolü var kızlar, aç gel dediler, bakalım kandil günü ne çıkacak karşımıza :)

hadi hayirlisi canim benim bu arada Kandiliniz mubarek olsun

şahane olmuş canım ellerine sağlık :) evdesin ama boş durmuyorsun anlaşılan :))

Evet evdeyim ama yine full calismaya devam Bugun biraz daha duaya ayirdim gunumu. Senin icin de onemli bir gun bakalim doktor ne diyecek

bayildimmmm canim ya ismi de guzelmis saglikla dogsun lar yavrular insAllah

hadi hayirlisi canim benim bu arada Kandiliniz mubarek olsun
Sagol canim daha iyisi senin olsun. Artik gelse diyorum

canım maşallah çok güzel olmuş ikiside..güle güle kullanmayı nasip etsin Allah..

senden heves ettim bende yapmak istiyorum..ne malzemeler gerekli acaba yazabilirmisin liste olarak hepsini alayım..

birde benim makinem yok acaba elde dikebilirmiyim bu kapı süsünü acaba ?

Ben dikis yapmadim hic. Silikon tabanca kullanip yapistirdim herseyi. Kenarlari yapistirip icini elyafla doldurdum sonra hepsini yapistirip kapattim. Biraz fazla ugrastiriyor o yuzden. Elle de dikebilirsin sanirim kenarlarini

Malzemeler:

Renk renk kece
Silikon tabanca ve silikon
Elyaf
Harfler (bu da bebek magazalarinda var ben netten almistim)
Kenar yapmak icin harc (mavi zikzakli olan)
Sunger bobu bebek sekeri yaptirdigim yer hediye etmisti

kızlar hepinizin mübarek Regaip gecesi hayırlara vesile olsun, allahım gönlümüzdekini en kısa sürede bize nasip etsin

vayyy acemiperim sende ne cevherler varmış ben yeni öğrendim, ellerine sağlık çok güzel olmuş. oğluşun çok şanslı valla. okuldaki performans ödevlerinde felan yaşadı valla

hayırlı haberlerle gel canım inşallah, benim tahminime göre acemiperi ilk doğum yapan olacak aranızda. sonra sen en son pembemasal gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…