canım dün topiği okurken gördüm senin diyet topiğini çok iyi kilo vermişsin
günlük tartıldığında her zaman aynı çıkmayabilir şişkinlik falan olabiliyo sıvı kaybı olabiliyo.bende günde 10 kez tartıya çıkanlardanım
bercestemm cnaımın ıcı bende senı cok sevıyorum hatıce sultanın deyımıyle asabım cok ama cok bozukkkkk su 3 ay bıtecek dusuk korkum var bırde benım ıkızlerımden bırısı ozel bı cocuk onun tedavısı tedavıye yanıt vermeyısı annemle yasadıgım sorunlar ole cok asabım bozukkııı sebepsız yere aglamalara basladım artık.esımde olmasa ınankı kafatyı sırırdım su hayatta.ayyy catlıcam nerdeyse hıc sevmıyorum dert yakınmayı hep guclu durmak dertsız gorunmeye calısırım.ama ıcım cooook sıkkın cok bırıkıyoooen cokta oglum ıcın uzuluyorumm
canım ben tam 28 kilo verdim ve her sabah tartıldım :44:bu bende bir alışkanlık olduhersabah aç akrnına mutlaka tartılırım ama gün içinde birdaha asla tartılmam...3 gün oldu diyete başlayalı ve toplamda 2900 qr gitti...hemde son 2 gün kaçamaklarım oldu...ilk diyete başladıqımdada herşeyi yiyerek 2 ayda 16 kilo vermiştim...inşallah yaza çıtır giricem cnm...ve çıtır bir hamiş olmak istiyorum inşallahhh
kizlar gunaydin herkese hayirli cumalarrr
Merhaba arkadaşlar ...
Benide aranıza alır mısınız???? Bende umutla bekliyorum tam 8 aydır
Batım 31 mayıs :) Bu arada bol mutlu günler,hayırlı cumalar
bercestemm cnaımın ıcı bende senı cok sevıyorum hatıce sultanın deyımıyle asabım cok ama cok bozukkkkk su 3 ay bıtecek dusuk korkum var bırde benım ıkızlerımden bırısı ozel bı cocuk onun tedavısı tedavıye yanıt vermeyısı annemle yasadıgım sorunlar ole cok asabım bozukkııı sebepsız yere aglamalara basladım artık.esımde olmasa ınankı kafatyı sırırdım su hayatta.ayyy catlıcam nerdeyse hıc sevmıyorum dert yakınmayı hep guclu durmak dertsız gorunmeye calısırım.ama ıcım cooook sıkkın cok bırıkıyoooen cokta oglum ıcın uzuluyorumm
gel hayatim sende hos geldin aramiza insallh tum isteyen arkadaslar burada hep beraber hamile haberleri mizi alacaz.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.ben bi daha uğramam diyordum k.k.ya.ama işte zaman gün geçtikçe yara kabuk bağlıyor.kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala kanamam sürüyor adet ne zaman olacam bilmiyorum.hormonlar alt üst oldu.doktor korunma süresi vermedi psikolojin ne zaman iyi olursa bebiş düşünebilirsin dedi ben ağustos gibi düşünüyorum inşllah.bebişini kaybetmek çok kötü bir drummuş heyecanla beklerken hamiş olduğunu duyuyorsun herkesle paylaşıyorsun ama işte ne kadar seviniyorsan o kadar üzülüyorsun.her sabah kalktığımda buruk kalkıyorum ama yara kabuk bağlar elbet...hep hayırlısını istedim buymuş hayırlısı.kendimi bırakmadım bırakmıcam haşa isyana geçer rabbim inşallah vakti zamanı gelince hepimize hayırlı evlatlar verir.
canım ben tam 28 kilo verdim ve her sabah tartıldım :44:bu bende bir alışkanlık olduhersabah aç akrnına mutlaka tartılırım ama gün içinde birdaha asla tartılmam...3 gün oldu diyete başlayalı ve toplamda 2900 qr gitti...hemde son 2 gün kaçamaklarım oldu...ilk diyete başladıqımdada herşeyi yiyerek 2 ayda 16 kilo vermiştim...inşallah yaza çıtır giricem cnm...ve çıtır bir hamiş olmak istiyorum inşallahhh
kızlar 14 mayısda regli olmam lazım ama hiçbir belirti yok...ayrıca yaklaşık on gündür 5 dk arayla wc ye gidiyorum...idrara çıkıyorum yani...kasıklarımda bir ağrı var ve hep uyumak istiyorum çok tembelleştim ama idrar testi yaptım 4 gün önce tek çizgi çıktı acaba test için daha erkenmi ...
Allahın selamı bereketi hidayeti hepimizin üzerine olsun canlarım rabbim cumamızı mübarek dualarımızı da kabul olan dualardan eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?