Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım ben tam 28 kilo verdim ve her sabah tartıldım :44:bu bende bir alışkanlık oldu hersabah aç akrnına mutlaka tartılırım ama gün içinde birdaha asla tartılmam...3 gün oldu diyete başlayalı ve toplamda 2900 qr gitti...hemde son 2 gün kaçamaklarım oldu...ilk diyete başladıqımdada herşeyi yiyerek 2 ayda 16 kilo vermiştim...inşallah yaza çıtır giricem cnm...ve çıtır bir hamiş olmak istiyorum inşallahhh

umutla bekleyenlere benim adımı da yazabilir misiniz :) belki ilgisini çeken olur diye bir şey eklemek istiyorum geçen gün bir dergide okudum duanın kabul zamanları ile ilgili diyordu ki;perşembe ve pazar sabahı namazı farzların dan sonra allahümme ente selam ve minke selam demeden önce secdeye gidilip dua edin örn Rabbim hanemize hayırlı ve sağlıklı salih veya saliha evlat ver deyip secdeden kalkın diyordu inşallah duanın makbul zamanını tutturabiliriz.sevgiyle kalın.

dalin... canım Allah yardımcın olsun, ben hep içimden şunu söylerim kendime, insana Allah yardım etsin, gerisi gelir... Bu kadar güçlü görünmeye çalışmak çok zordur eminim. Allah evlatlarını sana ve eşine bağışlasın, tez zamanda şifalar versin inşallah. Yeni bebeğin de şansıyla gelsin ailene sağlık, huzur, mutluluk getirsin, bazı çocuklar şansıyla gelir ve şans getirir biliyorsun, senin de öyle olur inşallah

maşalah diyorum canım
bende bi topikte zayıflamaya çalışıyorum yediklerimize dikkat ediyoruz bugünlerde aldım hep eşim yüzünden

Merhaba arkadaşlar ...

Benide aranıza alır mısınız???? Bende umutla bekliyorum tam 8 aydır

Batım 31 mayıs :) Bu arada bol mutlu günler,hayırlı cumalar

Merhaba arkadaşlar ...

Benide aranıza alır mısınız???? Bende umutla bekliyorum tam 8 aydır

Batım 31 mayıs :) Bu arada bol mutlu günler,hayırlı cumalar

gel hayatim sende hos geldin aramiza insallh tum isteyen arkadaslar burada hep beraber hamile haberleri mizi alacaz.

bu arada ben bugun son klomeni kullaniyorum aksam ustu doktr randevum var merak ediyorum durumlar ne acaba insallh kotu bisi demez doktr gelismistir yumurtalarimm

kızçelerimmmm herkes umarım iyidir.Yüce Allah ım dermansız dert vermesin.bebek isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.bebek bekleyenlerede sağlıkla ve hayırla kucaklarına almalarını nasip etsin..Her şeyin başı sağlık.Allah ım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..Umudumuzu kaybet yok.Her doğan gün yeni umutlar yeni hevesler demek...bugünede çokkkkk şükür Allah ımmmmm :))))

dalincimm kuzumm,üzme bu kadar kendini.Allahım melekelerini korur saklar.Oğluşunda tez zamanda iyileşir ve bebişinde inatla yaşama tutunur.Herşeyin çaresi Allah ta.Dualarım seninle ve diğer tüm bacişlerimle.Allah ım yardımcımız olsun.

gel hayatim sende hos geldin aramiza insallh tum isteyen arkadaslar burada hep beraber hamile haberleri mizi alacaz.

Teşekkür ederim aminnnn inşallah bebeğim,bizde burda hamile haberleri verir hemde alırız :)
merak etme şekerim Allahın izniyle herşey yolundadır.

tatlımm geçmiş olsun tekrar.doktora sordunmu niye bu kadar uzun sürdü kanamalarım diye.bende 30 nisanda kürtaj oldum ama çok şükür 1 hafta sürdü lekelenmeler.bana doktorum 2 ay korunma verdi.bu süre zarfında ben bi takım testler istedim doktordan.kanda pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırıcam.Allah kısmet ederse tekrar hamile kalırsam aynı sorunları yaşamak istemiyorum...Canım sen iyi olmalısın ki bebişinde geldiğinde iyi olsun.Allah ım dermansız dert vermesin.herşeyde bir hayır vardır diye düşünelim...tüm negatif enerjimizi atalım üstümüzden.hayat herşeye rağmen devam ediyor.Ben psikolojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum.Ve herşeyi oluruna bırakıyorum.Allah ım sağlıklı ve hayırlısı ise bebek nasip etsin bana ve herkese..Kendine dikkat at tatlım benim..sevgier :)))

bende kilo vermek istiyorum ama nerde bu diyet topigi canim

canim allah en kisa zamanda ogluna acil sifalar versin.biz burada birbirimizin sikintilarini sevinclerini paylasmak icin buradayiz.karnindaki bebisinde insallah sana siki siki tutunur canim da insallh saglikli bir sekilde kucagina alirsin.

GÜNAYDIN KIZLAAARRRRR

Canım evet erken... Ben de gebelikten 5 gün önce sonuç veren bir test yapmıştım çıkmamıştı. Hatta benim adetimden yaklaşık 10 gün sonraki kan testimde bile çıkmamıştı. Sonra adet gecikmesi yaşayınca öğrendim ancak gebeliğimi. İlk belirtiler memelerde şişkinlik ( ama özellikle iç dokusuna bakacaksın. O çekirdek dokuya ) Sabah bulantıları ( Ama herkesde olmayabilir ) Halsizlik dense de biraz daha sonralarda başlar halsizlik genelde. Sık idrara çıkmak, sürekli adet olacakmış gibi hissetmek ve tabi ki gecikmek İnşallah sırayla hepsini yaşarsın diyorum

Allahın selamı bereketi hidayeti hepimizin üzerine olsun canlarım rabbim cumamızı mübarek dualarımızı da kabul olan dualardan eylesin...

herkese iyi gunler arkadaslar kactim ben.gorusuruz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…