Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Arkadaslarim hayirli cumalar. Sizden uzak kaldigim bikac gun icinde yanliz paylasimlarinizi okuyabildim ama olsun hasta hasta o bile iyi geldi. Daha okumadigim bissuru bissuru sayfa var ama okurum nasilsa once selam vermek istedim. Umarim tum dileklerimiz bir peri yardimiyla gerceklesirr ve benim gibi klomen kullanan arkidesler umarim yumoslar catlar patlar minnoslarimiza bir adim daha yaklasmis oluruz:))

hayırlı cumalar arkadaşlar
güzel bir gün olur bu gün inşallah hepimiz için
cuma saati dua etmeyi unutmayalım :)))))))))))))

Kızlar ben kursa gitmek için yola çıkar.. Bebiş gelene kadar bari az biraz sökeyim şu finceyi:) Herkese hayırlı cumalar olsun.. Listeyi ara ara ilk sayfada güncelliyorum..

Hayırlı cumalar arkadaslar...
bende aranizdayim umutla beklemekteyim.
3Gun kaldı. Bat.
Umarım uğurlu gelirsiniz...

Kusura bakma canım ya inan stresten böyleyim tekrar özür dilerim yanlış anladım seni

sevgili banucum, ben hamileyim ALLAHın izniyle, benim adımın listedeki yerini değiştirebilir misin...

Banucum yeni topiğimiz hayırlı uğurulu olsun :)) çok iyi olmuş yeni topik açman canım benim:)) benimde batım 31 mayıs yaz bakiim beni de :)))

Banucum yeni topiğimiz hayırlı uğurulu olsun :)) çok iyi olmuş yeni topik açman canım benim:)) benimde batım 31 mayıs yaz bakiim beni de :)))
baharım ben mesajı yazamadan bulmuşsun :).):) hoşgeldin hayatım...
16 mayıssssssssss gel artık da anlayalım anyayı konyayııı :)

rahat dur hatçemmm gelecekk sıkma sen tatlı canını bebek gelsin helede görecen anyayı konyayı....:))))

Tülinim sana bir şey sormak istiyorum,sen klomen kullanmıl mıydın tatlım? bende ilk defa geçen ay kullandımitabi geçen ay işe yaramadı bende o ayrı :)) bu ayda ilaçsız ööyyle oluruna bıraktımm..

Tülinim sana bir şey sormak istiyorum,sen klomen kullanmıl mıydın tatlım? bende ilk defa geçen ay kullandımitabi geçen ay işe yaramadı bende o ayrı :)) bu ayda ilaçsız ööyyle oluruna bıraktımm..

ben içtim hayatım bende ilk ay bşrsey olmadı ikinci ayda doktora gitmedim sadece kloemni daha önceki aylarda içtiğim gibi içtim yumurta takibi kontrol hiçbirseye gitmedim ilişki düzeninede hiç dikkat etmedim ayaklarımı havaya kaldırmadım vs. vs. ama hamile kaldım..

tülinimmm mercimeği okudumda baya büyümüş annesi yaaa yerim onu dicem ama şuan dişimin kavuğuna yetmez doğunca artık :)))))))))

saolun canlarım ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorummm ettıgınız hayır duaları sızlerede bın lerce hayır olarak donsun ınss

bercestem klomen ve turevı ılaclardansa ewet yumurta buyutmek ıcın zaten dr un yumurta takıbıne cagırıyordur senı gelısmelerden mutlaka haberdar et benı ınsssss yuzun guler hayatım.bu arada ben mayıs topıgındeyım canım elımden geldıgınce hamıs kalmaya calısan arkadaslara destek olmaya calısıyorum.benı orda bulabılırsın tatlımmmm coook opuyorums enı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…