- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
Kusura bakma canım ya inan stresten böyleyim tekrar özür dilerim yanlış anladım senibana çocuk sahibi olmak istemen asla saçma gelmiyor aksine çok yüreklisin tebrik ediyorum böyle bir konuda sana karışmak benim haddim olamaz heyecanından ve korkularından bahsediyorum ben sadece , hepimizin amacı ortak zaten bende sana destek oldum ama sen anlayamadın sanırım doktorun yanından çıktığında korkularının ne kadar gereksiz oldugunu anlayacaksın yazmıştım
Merhaba kızlaaaaaaaaaaar...
Öncelikle hemen belirteyim eskisi kadar sıkı takip edemeyebilirim topiği çünkü dil okulum başladı, günün çoğunda dışardayım. o yüzden şimdiden, gözden kaçırdıklarım ve kaçıracaklarım için affola:)
Liste yapacağım evet, hamiş kalanlar ve bekleyenler diye hatta yapmaya başladım bile.. ama ben görmezsem bazı isimleri uyarın beni ya da siz güncelleyin listeyi..
Burdan tanışıp özel hayatımızda da iletişimimi sürdürdüğüm tülin, özlem, gülden ve beluşla(hati2) , KK dan kopmamak için ve sizleri çok özlediğimiz için bu topiği açalım dedik..
Bize ait bir yer olsun kopmayalım diyorduk ya hep , onu yapalım işte kızlar hep birlikte elele.. Kimse alınmasın, gücenmesin birbirine, eski yanlış anlaşılmalar varsa da eskide kalsın onlar.. Bizler hepimiz çok keyifli ve özel bir amaç için buradayız. birbirimize destek olmak ve paylaşmak hepimize iyi gelecektir kızlar:)
O yüzden bu topik hepimizin arkadaşlar.. İnşallah nice nice keyifli dostluklar edinmeye de devam edeceğiz.. Bol bebişli bol hamişli bir topik olsun..
Tüm yeni gelen arkadaşlar ve eski dostlar sizlere de selam olsun, hoşgeldiniz:)
İşte ilk listemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz...........
MURADINA ERENLER
tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
SABIRLA BEKLEYENLER..
Banu_K
Özlem2334
ErGiNSeNa
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
nehirasi
deryaf
fgak
yasamim
step03
38OZLEM38
hati2
adaeylem
eceli54
berceste_
subyan
aysem_kas
bdamlagozbebegım
elabebek
pembemasal
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)
Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
MURADINA ERENLER
tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..
bdamlagozbebegım= 14 mayıs
Banu_K = 21 mayıs
9ay = 24 mayıs
nehirasi = 28 mayıs
deryaf = 29 mayıs
ErGiNSeNa = 30 mayıs
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
Özlem2334
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
fgak
yasamim
step03
38OZLEM38
hati2
adaeylem
eceli54
subyan
aysem_kas
elabebek
pembemasal
melzanur
alanurnaz
reyyan87
haver87
baharım ben mesajı yazamadan bulmuşsun :).):) hoşgeldin hayatım...Banucum yeni topiğimiz hayırlı uğurulu olsun :)) çok iyi olmuş yeni topik açman canım benim:)) benimde batım 31 mayıs yaz bakiim beni de :)))
16 mayıssssssssss gel artık da anlayalım anyayı konyayııı :)
baharım ben mesajı yazamadan bulmuşsun :).):) hoşgeldin hayatım...
rahat dur hatçemmm gelecekk sıkma sen tatlı canını bebek gelsin helede görecen anyayı konyayı....:))))
Tülinim sana bir şey sormak istiyorum,sen klomen kullanmıl mıydın tatlım? bende ilk defa geçen ay kullandımitabi geçen ay işe yaramadı bende o ayrı :)) bu ayda ilaçsız ööyyle oluruna bıraktımm..
ben içtim hayatım bende ilk ay bşrsey olmadı ikinci ayda doktora gitmedim sadece kloemni daha önceki aylarda içtiğim gibi içtim yumurta takibi kontrol hiçbirseye gitmedim ilişki düzeninede hiç dikkat etmedim ayaklarımı havaya kaldırmadım vs. vs. ama hamile kaldım..
sen birde beni gör sadece eşim bilir benim aslında ne kadar herşeyi kafaya taktığımı
okulda herkes içim kan ağlarken derki ne kadar eğlencelisin eve gelirim
derdimden ağlarım başkalarına gösteremem
ama burada herşeyi aynen yaşıyorum valla
derdimi sevincimi hemen anlatıyorum
herkese rol kes valla yoruluyorum sizinle daha rahatım
bu arada ben sana bişey sorcam
ben iğne vuruluyorum ya göbekten
4gündür vurundum şimdi bu yumurta büyütme dimi
yarın tekrar çağırdı dr tahlil de verecem ondan sonradainşşşaallaaahhh
tülinimmm mercimeği okudumda baya büyümüş annesi yaaa yerim onu dicem ama şuan dişimin kavuğuna yetmez doğunca artık :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?