Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Oku oku anca bittii valla yazmaya goz kalmadi desem yeridir. Kisi sayisi arttikca sayfa sayisida yukselise gecmiss masallah masllah... Kizlar benim yarin klomenin son gunu,sali dr gitcem. Ama sunu mrk ediyorum her ay en az kac ymurta gelisiyor acaba? Okuyorum 2 si caamis biri gelismis falan die aklim karisiyorr:)

benim bilgim yok zuzummm.ama okuduğum kadarı ile 2-3 yumurta oluşuyo.o yüzden çoğul gebelik olma ihtimali de varayyy inşallah ikiz olsun yaaaaa Allah ım inşallahhh

slm kızlar nasılsınız. zuzucum bazen bir bazende birden fazla oluyo ama çoğunluk 1den fazla oluyo oyüzden ikiz olma şansı yüksek tatlım

latacım nasıl oldun tatlım bulantıların ne durumda. bana doktorum bi ilaç verdi o biraz fayda etti onun sayesinde ayaktayım

benim bilgim yok zuzummm.ama okuduğum kadarı ile 2-3 yumurta oluşuyo.o yüzden çoğul gebelik olma ihtimali de varayyy inşallah ikiz olsun yaaaaa Allah ım inşallahhh

Sevimlicasperim. Ben o ihtimalin abimde degerlendirildigini dusunuyorum ona denk geldi ikiz. Ama esim okdr istiyor ki ikiz olsun ama allah dagina gore kar verir benim harcim degil o is... Ama bi kizim olsa cook sevinirim herhalde sole ennesi gibi essek gozlu,kiraz dudaklii da olsun)) arada reklamimida yaptim :)

slm kızlar nasılsınız. zuzucum bazen bir bazende birden fazla oluyo ama çoğunluk 1den fazla oluyo oyüzden ikiz olma şansı yüksek tatlım

Seastrecim ben bu ay klomene basladim onda varmis bole bi ihtimal vaarmis ama ben dr gittigimde ogrenicem varmi yokmu kac tane var:) sen nasillsin annemiss nasil gidiyor hamislik cikti mi kaninn azcikk?

Tatlımm benim Allah ım gönlüne göre versin inşallah.Sağlıklı ve hayırlı ve annesi gib de güsel bi kız olsun o zamannnn inşallahhhhh :)))

Seastrecim ben bu ay klomene basladim onda varmis bole bi ihtimal vaarmis ama ben dr gittigimde ogrenicem varmi yokmu kac tane var:) sen nasillsin annemiss nasil gidiyor hamislik cikti mi kaninn azcikk?

çok zor gidiyo tatlım ama doktorumu değiştirdim bu doktor bi ilaç verdi o biraz iyi geldi. kan hapı kullanıyorum hap bitsin yeniden baktırcam kanıma tatlım. .
Allahım hepimizin gönlüne göre versin tatlım bizde kız çocuk çok istiyoruz beni görenler senin kızn olcak diyolar bende inş diyorum ama bakalım hayırlısı artık tatlım

canım inşallah herşey istediğin gibi olur hamiş kaırsın..

bengeldimmm:
kıslarrr:
lataaaa nabertatlım nasılsın bebiş nasıl duydunmu kalp atışlarını mercimeyimne durumda ayy ..

canım inşallah herşey istediğin gibi olur hamiş kaırsın..

bengeldimmm:
kıslarrr:
lataaaa nabertatlım nasılsın bebiş nasıl duydunmu kalp atışlarını mercimeyimne durumda ayy ..

hoşgeldin güldencimmm,nasılsın umarım bebişte sende iyisinizdir canım.

kızlar size kaynanamlar köye cenazeye gitcek . eltimin kocasıda gidiyo kaynanam ona bakın demişti ya. eşimede söylemiş eşim yengesini sevmediği için ben istemiyorum demiş kaynanamda seastire gitsin demiş eşimde ben karımı hiç bi yere gördermem demiş çok rahat ettim akşam duyunca valla .ohhh dedim yani

hoşbuldum hayaletim casperim iyiyim bende bebişte iyidir inşallah .
sen nasılsın?

çok şükür güldencim iyiyim.senin iyi olduğuna da çok sevindim..bende kürtajdan sonra iyi toparlandım.Allah ım herşeyin hayırlısını versin canım.

bende iyiyim canım ben ilk 3 ay daha iyidimyanlız..
şimdihem afiften ağrılarım oluyo hemde benim miyde bulantılarım şimdi başladı örneyin balık yiyemiyorum..

çok zor mide bulantısı tatlım yaa ben ne çekiyodum ama hap iyi geldi daha rahatım .benim teyzemin gelinide öyle diyo oda 4 aylık oldu mide bulantım başladı diyo tatlım. ama çok değilmiş hafif. balık yerine hapları varya onlardan ye tatlım benim teyzemde hap kullandı hep bende öyle yapıcam doktoruma sorup

aferim enişteye.ha şöyle yaaa hamile kadını yormak ve üzmek olurmu

niyeki yengesi hastamı siz bakacaksınız kandi kendibe bakamıyomu o?
iyi demiş eşin sonuçta sen hamilesin osana baksın..

çok şükür güldencim iyiyim.senin iyi olduğuna da çok sevindim..bende kürtajdan sonra iyi toparlandım.Allah ım herşeyin hayırlısını versin canım.

herşeyin hayırlısı canım mutlaka vardır bundada bi ayır..
bana doktorum demişti o bebek tutunamıyosa mutlaka bi sorun vardır oyüzden tutunamıyodur bunu unnutmayın dedi..
inşallah en kısa zamanda gelecek bebiş..

bende sorucam canım bu hafta
balığı çok sevmeme rağmen malesef yiyemiyorum hatta kokulara karşı inanılmaz hassas oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…