Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ben çıkıyorum kızlar geç oldu ama az evimi toplim sabahtan beri evde yoktom geldim hemen buraya girdim. belki kaynanamlar gelir ev dağınık rezil olmayalımm görüşürüz hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

evde tek kalamıyomuş korkuyomuş elticim tatlım. kaynanama okadar şey yapmasına rağmen kaynanam yinede düşünüyo ama kımet bilmiyo benim eltim işte.

evde tek kalamıyomuş korkuyomuş elticim tatlım. kaynanama okadar şey yapmasına rağmen kaynanam yinede düşünüyo ama kımet bilmiyo benim eltim işte.

tatlımm sen bu konuları hiç kafana takma.sen hamilesin ve huzura ihtiyacın var.bırak eşin ilgilensin onlarla.sen kendini yorma stres üzüntü yasakkkk(hürrem gibi yazdım yaaa )

tatlımm sen bu konuları hiç kafana takma.sen hamilesin ve huzura ihtiyacın var.bırak eşin ilgilensin onlarla.sen kendini yorma stres üzüntü yasakkkk(hürrem gibi yazdım yaaa )

zaten öyle oluyo tatlım eşim evlendiğimiz zaman eğer benim ailem sana bişey derse ben cevabını veririm sen boşver senin ailende bana bişey derse ben susarım sen gerekeni söylersin demişti öyle yapıyoruz tatlım

aynen olması gerekende bu canım.

öyleleri hep daha kıymetli olur canım..

bizde aynını uyguluyoruz tatlım ve allaha şükür şimdilik başarıyoruzda ben hiç karşı karşıya gelmedim bu sayede kayın validemle..

öyleleri hep daha kıymetli olur canım..

bizde aynını uyguluyoruz tatlım ve allaha şükür şimdilik başarıyoruzda ben hiç karşı karşıya gelmedim bu sayede kayın validemle..

kıymetten dğilte tatlım kayınvalıdem yinede üzülüyorum diyo o yaptığından utansın diyo. bente bitek geçen sene hamile kaldığımda o eltimin eşiyle tartıştım oda hamilelikten heralde tutamadım kendimi onun dışında bir kere bi kelime söylemedim onlara ama söylencek bişeyde yapmadılar Allah biliyo Allahım razı olsun çok iyiler .benide çok seviyolar

öyleleri utanmaz canım boşversin kayın validen hiç düşünmesin bence..

kızlar slm reglim 9 mayıstı 7 mayısta kan testim negatif çıktı.reglim hala gelmedi göğüslerim şiş.dr 7sinde rahim kalınlaşmış demişti tebi bu regl belirtisi de olabilir.off beklemek çok zor...reglim pek gecikmezdi ama...test sonucumu tel de öğrendim değer falan bilmiyorum.sadece hamilelik yok kan değerlerin normal dediler.bi fikriniz var mı?

kızlar slm reglim 9 mayıstı 7 mayısta kan testim negatif çıktı.reglim hala gelmedi göğüslerim şiş.dr 7sinde rahim kalınlaşmış demişti tebi bu regl belirtisi de olabilir.off beklemek çok zor...reglim pek gecikmezdi ama...test sonucumu tel de öğrendim değer falan bilmiyorum.sadece hamilelik yok kan değerlerin normal dediler.bi fikriniz var mı?

tatlım belki geç döllenmedir yada başka bir sorun vardır.yaşadığımız stres üzüntülerde adet gününü itekliyor.En iyisi adetinin 1 hafta daha geçmesini beklemen.İnşallah herşey güzel olur canım.Allah yardımcın olsun.

keşke sonucu öğrenseydin tam olarak eğer öğrenme imkanın varsa öğren ama herşey ola bilir bencede sitrestende gecikmiş ola bilir yada hayaletin dediği gibide ola bilir en iysi birazdaha bekle hala gelmezse kan testini tekrarlayıp doktorunla görüş derim ben..

ASLINDA İKİ GÜN GECİKME NORMAL DEĞİLMİ ? keşke bebek olsaydı ama napalım nasip hayırlısını versin rabbim

Selam kizlar nasilsiniz. Aslinda pek yazmam cogunlukla takip ederim ama simdi öyle heycanliyim ki okumadan hemen yazmak istedim. Doktordan geliyoruz bebisimin kalb atislarini gördüm cok güzel bir duygu. Allah insallah bütün isteyenlere bu duyguyu yasatir. 4 hafta sonraya bir dahaki randevumuz bana sanki biraz uzun geliyor normalmi sizce.

Merhabalar manolyax, ben de dun aksam yasadim bu heyecani, biz de dun duyduk bebisimizn kalp atislarini, heyecan verici gercekten, o kadar hizli ki, dk da 137-140 atiyoms sanirim :) dr kaydedip verdi, dinledim bugun bi kac kez, gercekten tuhaf bi duygu.. biz 6+5 te duyms olduk kalp atislarini, sen hangi haftadasin?

Bu arada bize de 4 hafta sonrasina, 7 hazirana randevu verdi dr, hersey normal rutine bindiriyorum randevularu dedi, hic endise etme :)

Kzlar, Allah herbirinize, tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin, cok dya ediyorum..

Canim biz 7+2 yiz, ama ben kalb atislarini duymadim gördüm. Fasulyemin kalbi atiyordu. Ben almanyada yasiyorum öyle kaydedip vermiyorlar maaleef . Insallah hersey yolunda giderde aliriz bebislerimizi sag salim kucagimiza.

Canim biz 7+2 yiz, ama ben kalb atislarini duymadim gördüm. Fasulyemin kalbi atiyordu. Ben almanyada yasiyorum öyle kaydedip vermiyorlar maaleef . Insallah hersey yolunda giderde aliriz bebislerimizi sag salim kucagimiza.

Manolyaxcim, olsun, gormussun ya, o da yeterr, boyle minicik bisey yanip sonuyomus gibi degil mii, gercek bi mucize, insallah saglikla aliriz kucagimiza :)

meraba ben subyan bence eger hamile olmussan gerisi dert degil insallah saglikla dunyaya getirirsin canaim benim ablam 4 ay dusuk korkusuyla yasadi ama kizi simdi 3aylik onunki cok tehlikeliydi hic bisey olmadi bende uzum gebesi oldum allah isteyen herkese versin

merhaba banucum bende mayısata umut bekleyenlerdenim benimde bat 22-23 mayıs hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…