ben çıkıyorum kızlar geç oldu ama az evimi toplim sabahtan beri evde yoktom geldim hemen buraya girdim. belki kaynanamlar gelir ev dağınık rezil olmayalımmgörüşürüz hepinizi öptüm kendinize iyi bakın
niyeki yengesi hastamı siz bakacaksınız kandi kendibe bakamıyomu o?
iyi demiş eşin sonuçta sen hamilesin osana baksın..
herşeyin hayırlısı canım mutlaka vardır bundada bi ayır..
bana doktorum demişti o bebek tutunamıyosa mutlaka bi sorun vardır oyüzden tutunamıyodur bunu unnutmayın dedi..
inşallah en kısa zamanda gelecek bebiş..
bende sorucam canım bu hafta
balığı çok sevmeme rağmen malesef yiyemiyorum hatta kokulara karşı inanılmaz hassas oldum..
evde tek kalamıyomuş korkuyomuş elticim tatlım. kaynanama okadar şey yapmasına rağmen kaynanam yinede düşünüyo ama kımet bilmiyo benim eltim işte.
tatlımm sen bu konuları hiç kafana takma.sen hamilesin ve huzura ihtiyacın var.bırak eşin ilgilensin onlarla.sen kendini yorma stres üzüntü yasakkkk(hürrem gibi yazdım yaaa)
zaten öyle oluyo tatlım eşim evlendiğimiz zaman eğer benim ailem sana bişey derse ben cevabını veririm sen boşver senin ailende bana bişey derse ben susarım sen gerekeni söylersin demişti öyle yapıyoruz tatlım
evde tek kalamıyomuş korkuyomuş elticim tatlım. kaynanama okadar şey yapmasına rağmen kaynanam yinede düşünüyo ama kımet bilmiyo benim eltim işte.
zaten öyle oluyo tatlım eşim evlendiğimiz zaman eğer benim ailem sana bişey derse ben cevabını veririm sen boşver senin ailende bana bişey derse ben susarım sen gerekeni söylersin demişti öyle yapıyoruz tatlım
öyleleri hep daha kıymetli olur canım..
bizde aynını uyguluyoruz tatlım ve allaha şükür şimdilik başarıyoruzda ben hiç karşı karşıya gelmedim bu sayede kayın validemle..
kıymetten dğilte tatlım kayınvalıdem yinede üzülüyorum diyo o yaptığından utansın diyo. bente bitek geçen sene hamile kaldığımda o eltimin eşiyle tartıştım oda hamilelikten heralde tutamadım kendimi onun dışında bir kere bi kelime söylemedim onlara ama söylencek bişeyde yapmadılar Allah biliyo Allahım razı olsun çok iyiler .benide çok seviyolar
kızlar slm reglim 9 mayıstı 7 mayısta kan testim negatif çıktı.reglim hala gelmedi göğüslerim şiş.dr 7sinde rahim kalınlaşmış demişti tebi bu regl belirtisi de olabilir.off beklemek çok zor...reglim pek gecikmezdi ama...test sonucumu tel de öğrendim değer falan bilmiyorum.sadece hamilelik yok kan değerlerin normal dediler.bi fikriniz var mı?
kızlar slm reglim 9 mayıstı 7 mayısta kan testim negatif çıktı.reglim hala gelmedi göğüslerim şiş.dr 7sinde rahim kalınlaşmış demişti tebi bu regl belirtisi de olabilir.off beklemek çok zor...reglim pek gecikmezdi ama...test sonucumu tel de öğrendim değer falan bilmiyorum.sadece hamilelik yok kan değerlerin normal dediler.bi fikriniz var mı?
Selam kizlar nasilsiniz. Aslinda pek yazmam cogunlukla takip ederim ama simdi öyle heycanliyim ki okumadan hemen yazmak istedim. Doktordan geliyoruz bebisimin kalb atislarini gördüm cok güzel bir duygu. Allah insallah bütün isteyenlere bu duyguyu yasatir. 4 hafta sonraya bir dahaki randevumuz bana sanki biraz uzun geliyor normalmi sizce.
Merhabalar manolyax, ben de dun aksam yasadim bu heyecani, biz de dun duyduk bebisimizn kalp atislarini, heyecan verici gercekten, o kadar hizli ki, dk da 137-140 atiyoms sanirim :) dr kaydedip verdi, dinledim bugun bi kac kez, gercekten tuhaf bi duygu.. biz 6+5 te duyms olduk kalp atislarini, sen hangi haftadasin?
Bu arada bize de 4 hafta sonrasina, 7 hazirana randevu verdi dr, hersey normal rutine bindiriyorum randevularu dedi, hic endise etme :)
Kzlar, Allah herbirinize, tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin, cok dya ediyorum..
Canim biz 7+2 yiz, ama ben kalb atislarini duymadim gördüm. Fasulyemin kalbi atiyordu. Ben almanyada yasiyorum öyle kaydedip vermiyorlar maaleef. Insallah hersey yolunda giderde aliriz bebislerimizi sag salim kucagimiza.
bercestemm cnaımın ıcı bende senı cok sevıyorum hatıce sultanın deyımıyle asabım cok ama cok bozukkkkk su 3 ay bıtecek dusuk korkum var bırde benım ıkızlerımden bırısı ozel bı cocuk onun tedavısı tedavıye yanıt vermeyısı annemle yasadıgım sorunlar ole cok asabım bozukkııı sebepsız yere aglamalara basladım artık.esımde olmasa ınankı kafatyı sırırdım su hayatta.ayyy catlıcam nerdeyse hıc sevmıyorum dert yakınmayı hep guclu durmak dertsız gorunmeye calısırım.ama ıcım cooook sıkkın cok bırıkıyoooen cokta oglum ıcın uzuluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?